Dodaj do ulubionych

To nonsens?

29.05.16, 20:34
Ci też kradną. Ludzie kiedy , to się skończy.PO zawiadamia prokuraturę o zatajeniu przez Ziobrę odprawy europosła.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19724205,po-ziobro-zatail-odprawe-europosla-w-oswiadczeniu-majatkowym.html
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: To nonsens? 30.05.16, 06:51
      Nie mam czasu teraz sprawdzać na stronie Sejmu "oświadczenia majątkowe" posłów,
      ale gdyby to była prawda ,to opozycja drała by ryje dzień i noc
      a jakoś cisza?
    • wiseacres Re: To nonsens? 30.05.16, 09:09
      Prawda, prawda i prawda o innych też . Zaczyna wychodzić szydło z worka.
    • poczta.kwiatowa Re: To nonsens? 30.05.16, 10:06
      Gdzie tu masz kradzież? Pomyłka sprostowaną korektą (zamieszczona na stronie sejmu). Temat wymyślony na siłę i jak się zdaje mało aktualny, bo z marca.
      • rena-ta49 Re: To nonsens? 30.05.16, 13:14
        poczta.kwiatowa napisała:

> Gdzie tu masz kradzież? Pomyłka sprostowaną korektą (zamieszczona na stronie s
        > ejmu). Temat wymyślony na siłę i jak się zdaje mało aktualny, bo z marca.
        >

Komuchy szukają afery tam gdzie jej nie ma.
    • rena-ta49 GW-no czytasz GW-no wiesz! 30.05.16, 13:13
      Albo robisz z siebie przygłupa,nie wiem co lepsze.
      Z.Ziobro złożył korektę zeznania podatkowego 4 marca 2016 ,
      GW-no prawda swój art. napisała 5 marca 2015.
      Tym sposobem wyszedłeś na...sam sobie dopowiedz ,bo wystarczyło sprawdzić
      na stronie Sejmu:
      orka.sejm.gov.pl/osw8.nsf/0/90F6C1E66EECBA10C1257EFC00587801/%24File/OSW8P_452.pdf
      • opuncja.figowa.1 Re: GW-no czytasz GW-no wiesz! 30.05.16, 14:28
        Popatrz Renata, szukają haków na PiS, a tu nic, same odgrzewane kotletywink
        • rena-ta49 Re: GW-no czytasz GW-no wiesz! 30.05.16, 14:56
          opuncja.figowa.1 napisała:

> Popatrz Renata, szukają haków na PiS, a tu nic, same odgrzewane kotletywink

Aż mi ich żalsmile

• ravenheart1 Re: GW-no czytasz GW-no wiesz! 30.05.16, 15:46

Skoro złożył korekte 4 marca, a 5 marca był artykuł, to chyba prawdopodobne jest, że tego dnia korekta nie mogła być zamieszczona na stronie sejmu z przyczyn - nazwijmy je techniczno-organizacyjnych ...

a wystarczyła pomyśleć, wtedy wiedziałąbyś że po prostu artykuł GW i korekta oświadczenia zwyczajnie zbiegły się w czasie ...
        • rena-ta49 Re: GW-no czytasz GW-no wiesz! 30.05.16, 16:09
          ravenheart1 napisał:

>
          > Skoro złożył korekte 4 marca, a 5 marca był artykuł, to chyba prawdopodobne jes
          > t, że tego dnia korekta nie mogła być zamieszczona na stronie sejmu z przyczyn
          > - nazwijmy je techniczno-organizacyjnych ...
          >
          > a wystarczyła pomyśleć, wtedy wiedziałąbyś że po prostu artykuł GW i korekta oś
          > wiadczenia zwyczajnie zbiegły się w czasie ...
          >

Tak jak napisałam- kto GW-no czyta ten GW-no wie!
          A przecież takie rzeczy tak łatwo sprawdzić!
          • tadeusz_ski.51 Re: GW-no czytasz GW-no wiesz! 30.05.16, 16:51
            I dlatego GW-na nie biorę do ręki!
            • rena-ta49 Re: GW-no czytasz GW-no wiesz! 30.05.16, 17:05
              tadeusz_ski.51 napisał:

> I dlatego GW-na nie biorę do ręki!

Ja też smile
              • czarek_sz Re: GW-no czytasz GW-no wiesz! 30.05.16, 17:08
                GWniane biorą do ręki tylko żuki gnojaki. Bo to ich naturalne środowisko w którym czują się najlepiej.
                • rena-ta49 Re: GW-no czytasz GW-no wiesz! 17.06.16, 20:34
                  Gówniany dziennikarzyna chciał dowalić P.BSz,a dowalił Tuskowi:
                  https://pbs.twimg.com/media/ClKFUMdWkAAFw-u.jpg
                  • czarek_sz Re: GW-no czytasz GW-no wiesz! 17.06.16, 20:55
                    Dziennikarz z dykty. Wiesz Reniu ? tu na Mazurach nienawidzą zdrajców. W Szczytnie to się to słyszało i tu na miejscu i pod lasem z dala od cywilizacji. Polacy może błądzą i to bardzo nieraz ale przychodzi moment że basta mówię i walą pięścią w stół. I to mi się podoba.
                    • rena-ta49 Re: GW-no czytasz GW-no wiesz! 19.06.16, 07:06
                      czarek_sz napisał:

> Dziennikarz z dykty. Wiesz Reniu ? tu na Mazurach nienawidzą zdrajców. W Szczyt
                      > nie to się to słyszało i tu na miejscu i pod lasem z dala od cywilizacji. Polac
                      > y może błądzą i to bardzo nieraz ale przychodzi moment że basta mówię i walą pi
                      > ęścią w stół. I to mi się podoba.

Miłego wypoczynki Czarku.
                      Pozdrów jeziora i całe Mazurysmile
                      • rena-ta49 Re: GW-no czytasz GW-no wiesz! 30.06.16, 16:58
                        Najpierw plucie, później wyjaśnienia.To typowe dla GW-na!
                        niezalezna.pl/82563-tak-sie-robi-newsy-najpierw-plucie-pozniej-wyjasnienia-fakty-eee-kto-tym-sie-przejmuje
                        • rena-ta49 Re: GW-no czytasz GW-no wiesz! 04.08.16, 16:50
                          "Własnie Wyborcza.pl mi uświadomiła, że Domy Dziecka w Polsce powstały po 25.10.2015 r. Wcześniej ich nie było..."
                          https://pbs.twimg.com/media/CpBW0pdXEAAYZb4.jpg
                          twitter.com/Tash_Witk/status/761204270490234881?lang=pl
                          Nie było też biedy,bezrobocia..
                          • rena-ta49 Re: GW-no czytasz GW-no wiesz! 14.08.16, 08:29
                            "Awans" był w lutym a Wyborcza jest dzisiejsza :
                            https://pbs.twimg.com/media/Cpo7P2EUIAEn-10.jpg
                            wpolityce.pl/media/304284-zenujaca-manipulacja-wyborczej-w-wojnie-z-karnowskimi-uderzaja-w-zone-o-tym-ze-justyna-karnowska-jest-autorka-projektu-tvp-abc-ani-slowa?utm_source=twitter.com&utm_medium=social&utm_campaign=buffer&utm_content=bufferd5cd6
                            • rena-ta49 Re: GW-no czytasz GW-no wiesz! 13.07.18, 16:26
                              Co za dno. To jest ta rzekoma elita. Jakiś szczyt niewątpliwie osiągnęli.
                              https://pbs.twimg.com/media/Dh-f-GrXcAAWSyM.jpg
                              https://pbs.twimg.com/media/Dh-qDuyWsAAx0KC.jpg
    • rena-ta49 Może coś wiesz o Niesiolowskiego reklamówce? 30.05.16, 13:16
      to nam napisz? Ja chętnie poczytamsmilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka