hammer49 24.09.09, 18:25 <a href="http://selkar.pl/aff/hammer49/podreczniki.php" title="Podręczniki w super cenach">Podręczniki w super cenach</a> pod tym linkiem znajdziecie podręczniki w super cenach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia-k1234 Re: tanie podręczniki 23.08.14, 14:35 Tutaj na podręczniki jest rabat nawet do 15% www.taniaksiazka.pl/podreczniki . Przeceny sięgają czasem do 21%. Jeśli zamówienie przekroczy 299zł to przesyłka jest darmowa. Dodatkowo w ofercie mają jeszcze artykuły szkolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: tanie podręczniki IP: 78.129.174.* 01.09.14, 21:22 W tym roku stwierdziłam, że wyprawkę dla młodej taniej można zrobić przez internet... wiem, że to nie nowość ale mnie to zaskoczyło. Do tego można znaleźć różnego rabaty i obniżki, np. alerabat.com i zakupy nie muszą bić po kieszeni tak bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
horodel Re: tanie podręczniki 16.09.14, 23:49 Mimo że jeszcze tych epodręczników nie ma to ja już jestem przyszykowany na to, przeciez men nad tym pracuje. Kupilem synowi w I klasie komputer, sam wybrał www.mediamarkt.pl/notebook-asus-vivobook-f550ldv-xo986h,id-969595 i wiem ze w kolejnych latach podręczniki będą dostępne online przez komputer własnie. I uważam że będą one dużo tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś