Gość: Lozoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 14:06 jezeli bierzecie udzual w tym konkursie w odpowiedzi napiszcie poprostu tak...zabaczymy jak jest na duzo :] PozdRoVienia i zycZę Won'A :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misiek Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 12:42 Sam jestem ciekaway.... Moja grupa liczy trzy osoby wraz ze mną..... Ponoć w poprzedniej edycji było duże zainteresowanie... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetia Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.agriland.pl 05.01.06, 15:24 tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 19:14 o co chodzi z tym konkursem??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzynek Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:00 Polega to na obrocie wirtualnymi pieniędzmi. Trzeba wybrac jak najlepsze inwestycje sposrod akcjo, uncjo złota, obligacjo,funduszy, itp. Chodzi o to zeby jak najwiecej zarobic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.pronet.lublin.pl 06.01.06, 13:20 Sam biore udzial wraz z moja czeteroosobowa ekipą Ciekawe jak nam pójdzie :))) pozdro dla was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bad Company Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 11:52 my bierzemy udział w 5, nic nie mamy o tym pojęcia, ale może coś wpadnie do kieszeni:)hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StrongMoney Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 13:44 StrongMoney w pełnej gotowości!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ushnark Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: 80.54.27.* 12.01.07, 16:55 serwisy.gazeta.pl/zkdk/0,0.html przecierz tu są "Zgłoszone komitety" sobie ściągnij wszystkie województwa i policz... przypuszczam że około 15 tys komitetów po średnio 3osoby wypada 45tys ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.12.05, 15:44 TAK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzq Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.opole.agora.pl 02.01.06, 13:15 woj opolskie ma 392 komitety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaku Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 17:55 rzeczywiscie ogromnie duzo was jest w tym konkursie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaktor Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:26 Focust Team w pełnej gotowości :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pociski Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:40 POCISKI do boju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeJot Ale Daliście IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 02.01.06, 19:07 I tak wiadomo że nie wygraci :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrowisko Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 20:58 TAK!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blaise Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: 195.205.12.* 03.01.06, 01:21 Ja również biorę udział, ale widzę, że garstka osób jest naprawdę zainteresowana tym konkursem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbecyl O co kaman ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 11:09 Gdzie się mam zalogować żeby w cokolwiek zainwestować? Help ale dokładnie krok po kroku ... pozd::ROW::ienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 10:40 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 03.01.06, 14:15 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qui-Gon Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.01.06, 14:41 I tak wygramy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hustla_95 Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 19:02 niema opcji Sami Artyści wygraja :D wkoncu jest to grupa trzymająca władze w czewei SA Crew pozdro dl innych ale mam durze szanse:D Odpowiedz Link Zgłoś
1_alfred Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" 13.01.06, 12:29 chyba marzycie:P:P:P!!!!!!!!!!!!!! i tak jestesmy naj nawet jak nie wygramy!!!!!!!!!! bleeeeeeeeeeee, BuHeHe.......:P:P 2b witH 4LfrEdo' S teAm wE' rE RuLeZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: 83.16.154.* 11.01.07, 21:22 Mam pytanko. Jak sprawdzić stan portfela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:16 jak to sprawdziłes?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kukuryka-Team Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.net.pl / 82.160.6.* 03.01.06, 22:32 uslyszycie jeszcze te ksywe jeszcze dlatego waro ja zapamietac Kukuryka-Team !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzynek Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 23:19 ehh jest nas 7081 komitetow i szacuja ze jest ok. 30 tys. uczestników TAK :) W!n²Er$ will win! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambrion Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 09:53 tak nie macie szans!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urocza Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:53 NIE!!!Chociaz sie zgłosilismy(ja i moj komitet)Zgłoszenie bylo zaniesione do gazety 21.XII!!!Jak to tlumaczy gazeta"Bylismy zgłoszone jako 6212 komitet, a do gry wchodzi tylko 5000 komitetów."Acha jeszcze jedno szkoła która zaniosla zgloszenie po nas DOSTAŁA SIE!!!Dziwne. Życze wszystkim sukcesów na giełdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzynek Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 16:14 a to bardzo dziwne, trzeba bylo to zglosic do glownego oddzialu GW. Moze cos by na to poradzili =o. Moj komitet zglosil sie jako 1 i nie mialem takich problemow ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zkdk@krakow.agora. Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.krakow.agora.pl 06.01.06, 10:03 bardzo prosze o odpowiedz, gdzie tak sie stało jesli chodzi o procedury zkdk-jest to niemożliwe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urocza Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:21 Stało się tak w wojewodztwie pomorskim(w Gdańsku).A czy wogóle komitet ktory zgłosil się do tego konkursu nie zostal zakwalifikowany?Czy wszyscy zgłaszający chec wziecia udzialu w nim wchodzą automatycznie czy musza spelniac jakies wymagania?Prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
zkdk.lodz Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" 10.01.06, 19:56 Gość portalu: Urocza napisał(a): > Czy wszyscy zgłaszający chec wziecia udzialu w nim wchodzą automatycznie > czy musza spelniac jakies wymagania?Prosze o odp. Warunkiem przystąpienia do konkursu było przysłanie (do 23.12) poprawnie wypełnionego formularza zgłoszeniowego. Aby nie wypaść z konkursu, Komitety muszą regularnie (przynajmniej raz na dwa tygodnie) wysyłać formularz inwestycyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zkdk_gdansk Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.gdansk.agora.pl 11.01.06, 14:09 NIEMOŻLIWE, BY TAK SIĘ STAŁO!!! Do gry weszły wszystkie komitety, które się na czas zgłosiły, nie było żadnego limitu, przyjmowaliśmy nawet reklamacje od komitetów, kóre zgłoszenie wysłały,ale ich formularze do nas na czas nie dotarły (chodzi o 4 komitety, które opublikowaliśmy w Gazecie Wyborczej Trójmiasto 10 stycznia). Jedynymi osobami, które się w gdańsku zajmują konkursem są Aleksandra Widuto (czyli ja) i Izabela Jopkiewicz - żadna z nas nie odmówiła przyjęcia zgłoszenia! W razie problemów - piszcie do nas: zkdk@gdansk.agora.pl, tel. 058 3219022, faks 0-58 3219006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zkdk_gdansk Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.gdansk.agora.pl 11.01.06, 14:10 NIEMOŻLIWE, BY TAK SIĘ STAŁO!!! Do gry weszły wszystkie komitety, które się na czas zgłosiły, nie było żadnego limitu, przyjmowaliśmy nawet reklamacje od komitetów, kóre zgłoszenie wysłały,ale ich formularze do nas na czas nie dotarły (chodzi o 4 komitety, które opublikowaliśmy w Gazecie Wyborczej Trójmiasto 10 stycznia). Jedynymi osobami, które się w gdańsku zajmują konkursem są Aleksandra Widuto (czyli ja) i Izabela Jopkiewicz - żadna z nas nie odmówiła przyjęcia zgłoszenia! W razie problemów - piszcie do nas: zkdk@gdansk.agora.pl, tel. 058 3219022, faks 0-58 3219006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 19:08 mam pytanko. wie ktos jak mozna zmienic adres e-mail, na ktory zostaja wysylane informacje o konkursie?? (nauczycielka nawaliła:/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 19:09 mam pytanko. Wie ktos jak zmienia sie adres e-mail na ktory zostaja wysylane info o konkursie? (nauczycielka nawalila:/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zkdk@krakow.agora. Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.krakow.agora.pl 06.01.06, 10:04 wystarczy napisac do swojego lokalnego koordynatora konkursu Odpowiedz Link Zgłoś
1_alfred Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" 13.01.06, 12:34 wystarczy zabić nauczycielke (wymienić na lepszy model poprostu)!!! LIFE IS BRUTALLLLLLLL!!!!!!!! bleeeeeeeeeeeee!!!!!! BuHeHe BuHeHe BuHeHe !!!! 4LfrEdO ' s TeAm:P PeAcE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa "SOAD" z Lbn Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 17:47 Cienko trochę z tymi zasadami, ale się przeżyje...Podpisuję się pod przedmówcą, życzę wygranej w swoich województwach. Odpowiedz Link Zgłoś
dedektywa Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" 10.01.06, 14:49 mam pytanie jesli sie wysyła formularz przez internet to do ktorej najpózniej mozna go wysłać? Odpowiedz Link Zgłoś
zkdk.lodz Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" 10.01.06, 19:41 dedektywa napisał: > mam pytanie jesli sie wysyła formularz przez internet to do ktorej najpózniej > mozna go wysłać? Godzina wysłania/dostarczenia do nas formularza inwestycyjnego jest zawsze taka sama: do piątku do godziny 16:00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autora brak Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: 195.117.200.* 10.01.06, 16:49 pytanie : Jak wezme kredyt za 50 000 PLN to dostane 49 000, bo 2 procent prowizji. I jeszcze oprócz tego mi wezmą 15% przy spłacie kredytu??? Czyli 7,5 00??!!! Przeciez bezsens. Mam rację co do tych obiczen czy sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzynek Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 21:45 W pierwszej klasie gimnazjum poznaje sie taki wzorek na matematyce :P d=kpt/100 gdzie d<=>odsetki p<=>procent t<=> czas oprocentowania w latach czyli d=(49000x15x1/52)/100 => d=141.3461538 czyli odsetki wynosza ok. 141.35zl na tydzien. Co daje nam 1130zl przez okres trwania konkursu :) To jest moja teoria :P wg. mnie twoje obliczenia nie były błędne tylko nie uwzględnione zostało u ciebie to, że oprocentowanie to podane jest w skali roku :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede31 Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: 193.109.212.* 12.01.06, 09:23 nie sprawdzalem obliczen amatematycznych, ale co do wzoru to wlasnie o to chodzi. Stopa 15% to stopa w skali roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogorzanin GdziE jest FORMULARZ w internecie?? IP: *.ztpnet.pl 10.01.06, 16:55 GdziE jest FORMULARZ w internecie?? pomocy, Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
zkdk.lodz Re: GdziE jest FORMULARZ w internecie?? 10.01.06, 19:43 Link do formularza jest na stronie www.gazeta.pl/zkdk -> Inwestuj przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vasiliev Poważne pytanie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 17:24 Mam mytanie odnośnie akcji, ponieważ regulamin konkursu jest bardzo pobieżny i nie znalazłem w nim odpowiedzi na moje pytanie: akcje możemy kupić do piątku do godz. 16.00, giełda o 16 jest zamykana i dopiero wtedy ustalany jest kurs akcji. Więc z jakim kursem ja kupie akcje np.tpsa? Czy to będzie kurs z piątku z zamknięcia giełdy, czy może z czwartku, czy z poniedziałku??? Jeżeli kupi po kursie piątkowym to będzie znaczyło że kupuje w ciemno. A może liczyć będzie sie kurs aktualny np. kupuje w czwartek po 16.00 po kursie czwartkowym???? Prosiłbym o szybką odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
zkdk.lodz Poważna odpowiedź :-) 11.01.06, 19:16 To pytanie powtarza się w Waszych m@ilach, więc odpowiem na Twoje pytanie i jeszcze troszkę więcej ;) Wszystkie operacje kupna zaznaczone na pierwszym formularzu będą przeliczone po kursie z poniedziałku (następującego po piątku w którym oddajecie formularz czyli po kursie z 16 stycznia). Zgadza się kupujecie trochę "w ciemno", gdyż konkurs polega na spekulowaniu i przewidywaniu zachowań giełdy. W drugim (i każdym następnym tygodniu) przeliczanie będzie odbywało się następująco: * operacje SPRZEDAŻY (tego co kupiliście wcześniej) będą rozliczane po kursie piątkowym (z zamknięcia piątkowej giełdy; kurs ten publikowany jest w GW w soboty). * operacja KUPNA będą rozliczane po kursie poniedziałkowym (z zamknięcia poniedziałkowej giełdy; kurs ten publikowany jest w GW we wtorek)- z poniedziałku, który następuje po piątku, w którym oddaliście formularz inwestycyjny. Czyli: (proszę wziąć kalendarz w łapkę- będzie łatwiej :) Formularz inwestycyjny nr 2 * wysyłacie do piątku 20 stycznia * operacje sprzedaży rozliczamy po kursie z piątku 20 stycznia * operacje kupna rozliczamy po kursie z poniedziałku 23 stycznia Reszta "rozkładu jazdy" jest tu: serwisy.gazeta.pl/zkdk/1,70665,3106097.html Porównajcie to co napisałam powyżej z tym co jest napisane na tej stronie. Mam nadzieję, że teraz już jest jaśniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gembsoon Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 11.01.06, 20:41 TAK tylko że jak chce wysłać formularz przez internet i wciskam przycisk DALEJ to mi pisze że: strona o podanym adresie nie istnieje. Kto mi pomoże jak najszybciej?????? POMOCY?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 12.01.06, 15:29 szkoda, że nie można zainwestować w poczte polską, bo jak te ileś tysięcy drużyn wyśle te kupony, to spore obroty będą:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzynek Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:21 Dlatego fax wymiata :P ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meler Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:07 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 20:18 mam pytanie. Czy w internecie bedzie na bieząco publikowana lista wszystkich teamow z ich aktualnym wynikiem, czy tylko w GW co tydzien 2o najlepszych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zkdk@radom Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: 10.30.166.* 16.01.06, 16:47 Tak,aktualna lista z wynikami będzie dostępna na www.gazeta.pl/zkdk.Oprócz tego zawsze można zadzwonić do swojego koordynatora :)(namiary też na tej stronie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzynek Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 17:25 jak "aktualna" bedzie ta lista? czy zmiany beda z dnia na dzien czy tylko w piatek bedzie mozna uzyskac te informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zkdk@radom Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: 10.30.166.* 17.01.06, 10:53 Lista będzie dostępna cały tydzień,pamiętajcie,że zmiany w portfelu następują w piątek (sprzedaż) i poniedziałek (kupno),czyli we wtorek macie pełny obraz sytuacji - i możecie postanowić,co dalej. Dla własnej orientacji można,a nawet samemu prowadzić obliczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzynek Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:29 Czy jest możliwość zobaczenia swoich inwestycji z poprzedniego tygodnia? (chodzi mi o formularz inwestycyjny). Pytam się ponieważ obliczenia stopy zwrotu i zarobionych pieniędzy zrobione przez "system" nie zgadzają się z naszymi. A istnieje spora rozbierzność bo około 5000zł więcej nasz komitet powinien zarobić po dokonanych przez nas inwestycjach. Odpowiedz Link Zgłoś
zkdk.lodz Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" 25.01.06, 14:53 W takiej sytuacji najlepiej skontaktowac sie z Twoim koordynatorem. On ma wglad we wszystkie formularze inwestycyjne oraz kursy. Czasem różnica wynika z innego zaokrąglenia (np. do 2 a nie do 3 miejsc po przecinku) czy poprostu złego kursu. Namiary na koordynatorów to: zkdk@TWOJE.MIASTO.agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzynek Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:37 Jestem zawiedziony. Według koordynatora formularz inwestycujny był prawie CAŁKOWICIE inny od tego niz wyslal nasz komitet przez internet. Nie wiem czy powstało to z wyniku bledu w oprogramowaniu, czy ktos podszyl sie pod nas wykorzystujac jakas luke w systemie, ale do takiej sytuacji nie powinno dojsc. Przez to, ze pierwszy formularz byl niezgodny z naszymi ustaleniami w drugim, nasze inwestycje nie w pelni pokrywaly sie z rzeczzywistym stanem naszego portfela. Czy zdazylo sie komus jeszcze kto czyta to forum, ze jego inwestycja byla blednie odczytana badz niezgodna z tym co wyslali? Odpowiedz Link Zgłoś
zkdk.lodz Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" 27.01.06, 10:31 Podszycie sie jest praktycznie niemozliwe... ktoś musiaby znać danie komitetu takie jak adres szkoły, nazwisko opiekuna czy nr kontaktowy, który podaliście na formularzu zgłoszeniowym. Błedy w programie były, ale wyszły one w praniu i zostały przez informatyka usunięte... (stąd np. obsuwa z rankingami z niektorych województw). Ale Twoje pytanie jest ważne: jeśli jakis komitet ma inny stan portfela niz ten który zglaszał internetem- dajcie czym prędzej znać! A Tobie Dzynek, proponuję ”gorącą linię” m@ilową lub telefoniczną ze swoim opiekunem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzynek goraca linia :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:14 rozmowy sa prowadzone juz od kilku dni ^^ :) moze wreszcie ktos odbierze telefon? xD Nasz kumpel od "komunikacji" dzwonil podobno wielokrotnie dzisiaj i cos jakos niechetnie byly te telefony odbierane (wlasciwie wcale). Godziny telefonow ok. 10, 12 i 15 :/ Ale i tak to wygramy ^^ Acha co do podszycia sie. Na pierwszym formularzu jak wlasnie rzucilem okiem bylo do wypelnienia : data zlecenia, numer komitetu i jego nazwa, nazwa szkoły, tel. kontaktowy oraz adres e-mail. wszystkie informacje oprocz tel. kontaktowego i maila mozna bylo przeczytac z list komitetow umieszczonych w gazecie w pierwszym tygodniu :) czy system sprawdza w jakis sposob czy e-mail oraz tel kontaktowy zgadzaja sie z tym podany m na formularzu zgloszeniowym wysylanym do 23 grudnia? :P jestem ciekawy ^^ W!n²Er$ will Win! :P Odpowiedz Link Zgłoś
zkdk.lodz Re: goraca linia :P 28.01.06, 13:35 Gość portalu: Dzynek napisał(a): >rozmowy sa prowadzone juz od kilku dni ^^ :) moze wreszcie ktos odbierze telefo >n? xD Nasz kumpel od "komunikacji" dzwonil podobno wielokrotnie dzisiaj i cos j >akos niechetnie byly te telefony odbierane (wlasciwie wcale). Godziny telefonow > ok. 10, 12 i 15 :/ >Ale i tak to wygramy ^^ Tu będę bronić opiekuna. Konkurs to w wielu przypadkach nie jedyne zajęcie pracowników Gazety, poza tym w tej pracy człowiek nie zawsze siedzi przy biurku. Napiszcie m@ila do opiekuna i podajcie nr tel do siebie. >Acha co do podszycia sie. Na pierwszym formularzu jak wlasnie rzucilem okiem by >lo do wypelnienia : data zlecenia, numer komitetu i jego nazwa, nazwa szkoły, t >el. kontaktowy oraz adres e-mail. >wszystkie informacje oprocz tel. kontaktowego i maila mozna bylo przeczytac z l >ist komitetow umieszczonych w gazecie w pierwszym tygodniu :) czy system sprawd >za w jakis sposob czy e-mail oraz tel kontaktowy zgadzaja sie z tym podany m na > formularzu zgloszeniowym wysylanym do 23 grudnia? :P jestem ciekawy ^^ Nie system a człowiek. Osobiście sprawdzamy czy dane podane na formularzu internetowym zgadzają się z tymi podanymi na zgłoszeniu do konkursu. W jednym okienku są dane z e-formularza, a w drugim dane ze zgłoszenia. Jak się zgadza do zatwierdzamy, a jak nie to ja np. dzwoniłam do komitetów z potwierdzeniem czy to na pewno ich formularz (bo np. ktoś podał jako telefon kontaktowy telefon swój, a wysyłając formularz netem telefon koleżanki, albo nazwisko innego nauczyciela... itp) > W!n²Er$ will Win! :P A to się jeszcze okaze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zkdk@krakow.agora. Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.krakow.agora.pl 02.02.06, 14:30 proponuję skontaktownie sie ze mna , jestem koordynatorka całego konkursu - mail: zkdk@krakow.agora.pl . czekam - rozwiążęmy wszystko bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzynek Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:55 Spokojnie :) problem został juz rozwiazany. Za co dziekuje bardzo w imieniu druzyny ;) poprawilo nam to miejsce w rankingu z 100 na 25 (bedzie lepiej ^^) :P a wiec troszke ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
zkdk.lodz Re: Konkurs 'Z klasy do kasy" 02.02.06, 17:05 Gratuluje wysokiego miejsca w rankingu :) Odpowiedz Link Zgłoś