Gość: Kinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:37 Jak myślicie czy w tym roku bedzie łatwy test?Ja mam nadzieje żę tak!A jak myślicie jaki może byc temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klaudia Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.eimg.pl 11.04.07, 17:46 Ja mam nadzieje że tak(w końcu mam 13lat)ludzie trzeba wierzyć w siebie nauczycie sie to bedzie łatwy wierze w was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubix94 Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:01 nauczyciele w mojej szkole przesadzaja i strasza nas co to sie stanie jak żle napiszemy test a to mozna miec i 1pkt i i tak nic sie nie stanie to jest zwykłe stresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:23 Masz rację to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja. dzisiejszy Test. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 11:34 Test był banalnie prosty, nie było potrzeby tego tak rozgłaszać w mediach. Tylko nie potrzebnie nas stresowali i nic z tego nie wyszło. Stres nie zawsze pomaga, więc nie wiem jaki był cel tego rozglaszania.. tylko i wyłacznie zarobek na gazecie.. bo przejęci rodzice kupowali dzieciom testy, twierdząc, że to ich pierwszy ważny sprawdzian. czekam tylko na wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dzisiejszy Test. IP: *.3s.pl 07.04.08, 18:42 jakie były zadania dawajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: dzisiejszy Test. IP: *.olsztyn.mm.pl 08.04.08, 11:55 test był jasny jak słonce hahaha byl prosty i to bardzo nie wiem dlaczego wszyscy sie tak stresowali:D ja napisałam dobrze i sie ciesze mam nadzieje ze wy tez napisliscie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testówka Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 15:23 nie jest tak dokonca.to sprawdza w jakims stopniu naszą wiedzę . świadectwo i test o czym bedzie świadczyło , choćby porównanie . wiem czasami z nerw noga może się powinoć .xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 14:07 hej mam na imie Domi ja już dzis pisałam test jakoś mi tam poszedł ale powiem wam że jest łatwy trzymam kciuki papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olus :* Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.domainunused.net 07.04.08, 14:58 No wiem, ja też mam nadzieje, że będzie egzamin łatwy. Próbny napisałam 40/40 to ten też mi dobrze pójdzie mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia.Czytajcie! Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 17:20 ` Taak oby byl latwy . < 333 ` musi byĆ łatwy ale na jakiej stronie mozna znalezc dobre testy do pocwiczenia ? moze wiecie ? .` A i trzymam za wszystkich kciuki . ` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 18:28 oby był łatwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nu$$ Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.timplus.net 11.04.07, 18:42 powinien być łatwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: 82.160.17.* 11.04.07, 18:53 OBY,OBY BYŁ ŁATWY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja xD Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.centertel.pl 11.04.07, 19:11 boicie sie? ja troche... własnie robie cwicze sobie inne testy. Póbny mi niezle poszedł maiłam 31/40 pkt. słyszałam ze te główne testy są łatwiejsze i lepiej idą... oby tak było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:18 ma ktos ten test boje sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:12 Nio nigdy nie wiadomo ... miejmy nadzieje że bedzie latwy ... ale ja osobiscie nie mam cykora ;) pozdrawiam. klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziol252 Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.crowley.pl 11.04.07, 22:04 Eeeeeeeeeee tam ja sie nie przejmuje od 6 lat nie otwarlem ksiazki zeby sie pouczyć a probny napisałem na 34/40 pkt. a podobno te glówne testy są łatwiejsze to dostane może 36/40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: 80.54.67.* 29.01.09, 14:07 ja ci nie wierze ze napisales na tyle punktow... [ ! ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosz123454 Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:16 Naprawdę nie wiem ale też mam nadzieję że będzie łatwy każdemu życzę powadzenia :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:20 Ma ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:29 Jutrzejszy temat testu to "W szkole". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:42 No tak ale chyba nie ma sie czego badż prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzienka Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:42 ja tez pisze jutro testy i teraz sie stresuje ale wy mnie pocieszcie a skad wiesz ze temat to "w szkole"?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola=] Re: Do MArio IP: 195.205.76.* 12.04.07, 11:01 skad wiedziales ze taki jest tytuł testu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szostoklasisya Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 11:35 ty wiedziales jaki bedzie test? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szóstoklasista Sprawdzian "W szkole" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 11:44 Sprawdzian był prosty. Zobaczymy, jakie mam wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATKA Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 12:08 NIE WIEM Z KĄD MIAŁEŚ PRZECIEKI ŻE TAKI BĘDZIE TEMAT TESTU, ALE BÓJ SIĘ WŁAŚNIE TO ZGŁASZAM DO KOMISJI, ŻE BYŁY PRZECIEKI , BĘDZIECIE PISAĆ WSZYSCY POWTÓRNY TEST, CAŁA POLSKA, NAMIERZĄ CIĘ PO NUMERZE IP. I SZYBKO SIĘ WYDA KTO DOSTARCZYŁ CI TEST. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: o MATKO IP: *.aster.pl 12.04.07, 12:19 jak ty piszesz "z kąd" /skąd/, zgloś,zgłoś ,tobie też przyda się napisanie tego testu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATKA Re: o MATKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 13:07 MAM PAPIER NA DYSLEKSJĘ, PISZĄC W NECIE COŚ NIE ZAWSZE MUSISZ WSZYSTKIM TO OBWIESZCZAĆ, A TY POWINNAŚ MIEĆ TROCHĘ ZROZUMIENIA DLA INNYCH, TEN CO PO DRUGIEJ STRONIE MOŻE BYĆ CHORY, NIEDOWIDZĄCY ALBO Z PAPIERAMI NA DYSLEKSJĘ, CO NIE ZNACZY ŻE NIE MA PRAWA SIĘ WYPOWIADAĆ, DZIĘKI CIĘŻKIEJ PRACY I TAK ROBIĘ MAŁO BŁĘDÓW. NIGDY NIE KUPUJĘ TESTÓW I PRAC ZAWSZE PISZĘ JE SAMA, NAWET JAK MAM PRZYPŁACIĆ TO SŁABSZYM STOPNIEM Z ORTOGRAFII.I STARAM SIĘ NIE ZASŁANIAĆ PAPIEREM ŚWIADCZĄCYM O DYSLEKSJI I DYSORTOGRAFII, BO NIE MA CZYM SIĘ CHWALIĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szóstoklasista Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 13:56 I co to da? Tylko cała Polska będzie musiała napisać od nowa cały test. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ###### Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 19:47 skąd wiedziałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila,,,,.. Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:30 Nie ma nikt tego jutrzejszego testu jeżeli o ten ci chodzi. A przed sprawdzianem to sie nie denerwuj bo to to najgorsze. Nejlepiej pisać na luzie::) To właśnie ci będą mieć najwięcej punktów, którzy sie nie bedą cykać. Ja osobiście miałam 34 na próbnym; najwięcej z klasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:56 ja miałem 39 najwięcej z klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:10 super ze miales tyle punktuw ja mialam 26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja. Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.derbynet.pl 12.04.07, 12:13 Ja na próbnym miałem 40 :P A teraz będzie 39 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia boje sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:19 boje sie jutrzejszego sprawdzianu!!! ma ktos z was ten sprawdzian??? trzymie za siebie i za was wkciuki!!!nie bac sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: boje sie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:27 Ja też się boję. Wiecie jakie mogą być pytania! Naprzykład: -Napisz w 7 punktach instrukcję obsługi kuchenki gazowej albo -Z ilu kości składa się dorosły człowiek -Pustynia żwirowa to... Mogą takie być, przyjaciółka z książki z prubnymi testami mi takie podała!! Mam nadzieję, że nie będzie takich pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola=] Do Karolina. IP: 195.205.76.* 11.04.07, 20:34 Zwariowalas?!?!?!?! Takie pytania... ta kolezanka chyba nie jest twoja "kolezanka"... Skoro ci taki kit wciska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: boje sie!!!! IP: 83.2.112.* 07.04.08, 18:36 nie będziesz musiała podać jaki masz numer buta xD lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk ja się nie boję IP: 82.139.11.* 11.04.07, 20:38 dlaczego się tak boicie?? ja się nie boję, bo wiem ze zdam, miałąm 25 punktów. nie macie sie czego bac, bo zdacie( jak maci edobre oceny). bedzi ejeszcze gorzej w nastepnych klasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:32 ja to najbardziej boje się matematyki z tego legne a pozatym to boje się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola =] Nie przejmujcie sie.Beda w zyciu wazniejsze rzeczy IP: 195.205.76.* 11.04.07, 20:31 Też mam juto test, i wogole sie nie boje, mam to gdzies.A ci co sie przejmuja to ze stresu i zdenerwowania nie napisza nic... A jak mielismy miec probny to sie zorietowalam dzien przed ze go mamy i olalam ale i tak mi poszlo nie najgorzej bo mialam 38pnk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam z 6b Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.compi.net.pl 11.04.07, 20:37 Bedzie taki do dupy jak te ze wczesniejszych klas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elomaniak nie boje sie mysle ze bedzie łatwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:07 test bedzie łatwy mysle ze to bedziue test na łyzwach lub przygody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brucek szkoła taki temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:14 to bedzie szkoła taki temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZa Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.net.zeork.com.pl 11.04.07, 21:19 Trochę sie boję tego sprawdzianu. Ale i tak nawet jakbym napisała na 0%, to i tak zdam! ha :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:47 I wy sie boicie, mój kumpel o rok starszy odemnie(1 gim. jak by ktoś nie wiedział)napisał w zeszłym roku na 2 punkty ,bo sie załozył z kumplami o to ze jak najgorzej napisze...i co ??...dostał tylko potem na lekcji obrycz od pani i wszystko ok..Teraz sobie w gimnazuj nieźle radzi a nauczyciele nie zwracaja uwagi na wynik sprawdzianu z 6 klasy...Ok dobra moze w niektórych szkola o wysokim poziomie ale jeżeli chcecie iść do takiej szkoły jak wiekszość polskich uczniów to mozecie napisać na 0.A jeżeli do lepszej szkoły to już musicie sie bardziej postarać...Ale i tak o wszystkim decydują oceny...moja mama uczyła w szkole podstawowej to troche sie znam...Olejcie to..Ja zrobiłem 1 test i zobacze na ile napisze!!!POWODZIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.system-net.pl 11.04.07, 22:08 ojj..ja tez się troszkę boję..może na próbnym nie poszło mi tak źle, ale mogło być lepiej..mam nadzieję, że test będzie łatwy i w miarę dobrze go napiszę:) Oby na 40 pkt. a jak juz nie uda mi się na 40 pkt to chciałabym napisać go an nie mniej nić 35 pkt...trzymajcie kciuki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: 83.2.112.* 07.04.08, 18:41 wiecie co tam może być? Jak się je jajko albo jakiego koloru jest czerwony maluch? xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudynka Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 18:44 Ja też się bardzo boję,a na tym próbnym miałam słaby wynik,ale mam nadzieję,że dobrze go napiszę i życzę wam tego!!:)Trzymajcie za mnie kciuki,bo ja za was będę:P....Daje kopniaka na szczęście...hehe....xDxD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaWeŁ Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.07, 22:24 No ja troche sie boje chociaz mialem z 2 probnych 38 pkt/40 ale i tak mi to nie poprawia samopoczucia.Wszyscy mowia ze ten prawdziwy jest latwiejszy jednak co roku zauwazam ze sa trudniejsze testy :( ale jakos bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzieńka Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzieńka Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:52 sorki za to wcześniejsze "puste:p" ja pisałam tylko jeden w szkole i tego żałuje wolałabym 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Dzisiejszy test szóstych klas! IP: *.zamosc.mm.pl 12.04.07, 10:53 Już pisałem był dość prosty. Mam nadzieję na 38 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśkov Re: Dzisiejszy test szóstych klas! IP: *.idc.net.pl 12.04.07, 10:56 OHH... ja też pisałem i myślę, że napisałem go na 30+ pkt. ;) Był dość łatwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:59 Ja juz napisałem i byl latwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: 195.205.171.* 12.04.07, 11:24 Ja już napisałam test i muszę przyznać że nie był taki trudny jak myslałam. Nie taki diabeł straszny jak go malują! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola=] Odpowiedzi do testu!! IP: 195.205.76.* 12.04.07, 14:12 www.cke.edu.pl/images/stories/Spr_07/co_sprawdz.pdf tutaj macie wszystkie odpowiedzi, a tytaj test www.cke.edu.pl/images/stories/Spr_07/arkusz_s_1_072.pdf ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atta Re: Odpowiedzi do testu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 17:28 Jesteście pewni że to ten bedzie test?Akurat ten mieli w tamtym roku jako oficjalny !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atta POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 17:34 Ja test mam jutro i czy napewno jest ten temat ?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzioo Re: Odpowiedzi do testu!! IP: 83.238.53.* 08.04.08, 11:33 witam ! dzisiaj pisalam test ! jest latwy nie ma sie czego bac.. praktycznie wszystko najlepiej wiedziec o sloncu i z majmy troszke ;p ale prosty mysle ze bede miala przynajmniej 30 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP100% Re: Odpowiedzi do testu!! IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.12.09, 20:07 zamknac ryje szmaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damia Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 18:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 11:39 Łatwy Był =))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jutrzejszy test szóstych klas! IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.08, 11:42 bendzie trzeba pisac co by sie zrobiło jak by sie wylondowało na bezludnej wyspie Odpowiedz Link Zgłoś