Dodaj do ulubionych

szkoły z klasa, nie bardzo!!

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 00:37
nie do końca jestem przekonana do tego pomysłu.Moja szkoła bierze udział w
tej akcji, jestem nawet szefem jednego z zespołów, ale nie dostrzegam nic
nadzwyczajnego w naszym działaniu.Pracujemy jak zawsze aktywnie, staramy się
zwiększać propozycje szkoły dla dzieci- a z akcji przyszła nam tylko
dodatkowa dokumentacja, która wydaje mi się jest niepotrzebnie długa, zawiła
i "biurokratyczna"- pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: uczennica Re: szkoły z klasa, nie bardzo!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 17:51
      dokladnie, tylko niestety jestesmy mniejszoscia wsrod tych zadowolonych z
      siebie byc moze pozorantow
    • sekretariat_akcji dokumentacja! 02.07.03, 16:54

Dokumentacja - miała być tylko formą prezentacji i ujednolicenia sprawozdań.
      Tak by było sprawiedliwie. Pytanie - odpowiedź - dla wszystkich jednakowe. W
      ten sposób łatwiej porównać pomysły i stopień zaangażowania uczniów i
      nauczycieli...
    • sekretariat_akcji czy trudno je napisać? 02.07.03, 16:58
      Podejmując się nowych działań - zawsze liczymy się z tym, że pewnych sytuacji
      nie uda sie przewidzieć, że ktoś może inaczej zinterpretować zasady,
      polecenia...
      Nie myslelismy jednak, że tak trudno będzie opisać to co się zdarzyło w
      szkole ...

Czy tak trudno napisać te sprawozdania? Nie jest to w końcu działalność
      literacka ani tworzenie rzeczywistości.. przynajmniej nie powinno tak być :-)
      • Gość: prezydent Re: czy trudno je napisać? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 01:30
        Oczywiście,że tak w końcu te sprawozdania to tylko "sprawozdania" nie istotne
        co dzieje się w rzeczywistości. Nauczyciele którzy tego nie rozumieją to
        prawdziwe "barany", jeszcze nie nauczyliście się co w Polsce jest istotne: to
        Wam powiem: kłamstwo, obłuda, chamstwo, działanie na pograniczu prawa, albo
        bezprawnie jeśli dotyczy to idiotów na stanowiskach.
        • Gość: sekretariat_akcji Re: czy trudno je napisać? IP: gnom:* / 10.200.52.* 03.07.03, 13:04
          Skoro Pan tak myśli - nie będę zmieniać przekonań...
          ale: Sprawozdanie - opisuje to co się WYDARZYŁO!!!!!, to co miało miesce, ktoś
          to organizował lub widział i opisuje. Myślałam, że to oczywiste rozumienie tego
          słowa.
          To o czym Pan napisał - to twórczość literacka, która ma prawo opierać sie na
          fikcyjnych wydarzeniach..

My zdecydowanie prosiliśmy o:SPRAWOZDANIA Z REALIZACJI ZADAŃ :-)
          • Gość: ASD Re: czy trudno je napisać? IP: *.chello.pl 03.07.03, 16:15
            A nie wzięliście Państwo pod uwagę sytuacji, w której sprawozdanie będzie
            modelowe tyle, że nie mające najmniejszego pokrycia w faktach?
            Czy taka szkoła uprawiająca twórczość literacką otrzyma tytuł SZKOŁY Z KLASĄ?
            cZY W PRZYPADKU UJAWNIENIA OSZUSTWA BĘDZIE SIĘ PODAWAĆ DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI
            TEN FAKT?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka