Dodaj do ulubionych

Problem z matką dziecka

11.09.20, 15:39
Witam. Z była partnerka mamy dziecko 3,5 letnie. Widzenia mam regularne, jak pracuje na rano to pon i śro od 16 do 19 i w piątek na noc od 16 do 19 sobotę. A jak pracuje na popołudnie to tylko z soboty na niedzielę na noc, bo w tygodniu dziecko chodzi do przedszkola. Ostatnio kogoś poznałem i będziemy chcieli razem zamieszkać. I tu powstał cały problem, jak dziecko zabrałem do mojej dziewczyny to mi zabrania żeby dziecko tam spało. Czy tego może zabronić? I grożąc mi policja? Straszenie sądami wymyślanie, że dziecko bite jest. Ze ma alergie na zwierzęta. Gdzie nie ma na to dowodów. Kogoś poznaje w życiu i już problemy matka dziecka stwarza, dlamnie to nie dopomyslenia jest. Dlatego jeszcze raz czy ja mogę dziecko zabierać z mojego miejsca zamieszkania i poprostu spać gdzie indziej z nim jeżeli jest u mnie na noc?
Obserwuj wątek
    • tzn.aga Re: Problem z matką dziecka 12.09.20, 23:14
      Ale po co?
      Masz dużo czasu na partnerkę. Po co targać male dziecko do niej.
      Córkę zabierasz żeby z nią spędzić czas a nie z partnerką.
      Jeśli chcecie zamieszkać razem to powoli małą zapoznawaj z partnerką, po co od razu na noc?
      Jeszcze się naspędzają czasu razem jak będziecie razem mieszkać. Daj im się spokojnie poznać, najpierw na jakiś wyjściach, potem u ciebie, po co to spanie od razu?
      Córka zna twoje mieszkanie i inaczej jest jak będzie w nim przebywać z kimś kogo tam zaprosiłeś do mieszkania a inaczej jak ją zabierasz do obcego mieszkania do obcej osoby i to jeszcze na noc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka