ptakuuuu 27.05.04, 01:01 Witam!!! interesuje mnie jakieś enduro motorower ale jaki wmiarą nowe i w rozsądnej cenie są motory Derbi? ale napiszcie co sądzicie o tym motorze albo co wy byście kupili mając jakieś 7tas.?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mtcross Re: Derbi ?czy jakieś inne enduro? 27.05.04, 18:26 Zdecydowanie wolalbym Aprilie Rx. Zaiweszenie lepiej przystosowane do jazdy w terenie, po miescie tez sobie dobrze radzi. Charakterystyka silnika zdecydowanie bardziej mi odpowiada. Pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
nietaki Re: Derbi ?czy jakieś inne enduro? 27.05.04, 18:36 Mam qmpla z nieco ulepszoną Aprilią RX i podobno jest naprawdę godna polecenia. Na Derbi jeździłem sam i obyło się bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ptakuuuu Aprilia/Derbi 27.05.04, 23:00 no ok! ale powiedzcie mi ... obie firmy nie sa tak wysoko jak suzuki czy nie jest trudno z czesciami no i czy czesto sie to psuje no i zuccia mi link jakiejs strony z gielda no i z nowymi modelami Aprilia Derbi no i moze jeszcze jakies malo znane a fajne modele motorow?? Odpowiedz Link Zgłoś
mtcross Re: Aprilia/Derbi 27.05.04, 23:44 Z czesciami w obecnej chwili nie ma raczej problemu. APrilia dysponuje wiekszą moca przez co zużucie silnika jest szybsze... Mysle ze po 10000km nalezy sie jej kapitalny remont silnika. Derbi wytrzyma niewiele wiecej... www.aprilia.info.pl/ www.wariant2.alpha.pl/model.php?id=129 Odpowiedz Link Zgłoś
garfield500 Re: Derbi ?czy jakieś inne enduro? 28.05.04, 00:09 Wiataj wpisz w wyszukiwarce GOOGLE slowo "SLABEK" a powinna cie sie otwoszyc stona o sendzie. zdjiecia filmiki galerie i mail(bedziesz mogl zadac pytanie bezposrednio posiadaczowi sendy:) pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
mtcross Re: Derbi ?czy jakieś inne enduro? 28.05.04, 01:31 masz tu gg do słynnego słabka -1134823 On rzeczywiscie wiecej powie Ci na temat sendy. Jesli chcialby wiedziec cos wiecej o Rx-ie to wal do mnie jezdzilem tym sprzetem 2 sezony... gg- 3824424 . Odpowiedz Link Zgłoś