grabosz 08.03.05, 21:00 prosze o opinie o tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szynszyll Re: keeway co to jest 08.03.05, 21:15 keeway co to jest? gó... odejdź bo sie pobrudzisz ;) szynszyll xlv750r Odpowiedz Link Zgłoś
matmichal Re: keeway co to jest 08.03.05, 23:13 tandeta!!!!!jeżdziłem na skuterku i kicha!!!!ale po mieście i za tą kasę to może być.kupujesz na własną odpowiedzialność!!:))żeby nie było:)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmoto Re: keeway co to jest 09.03.05, 18:18 Jedna wielka kupa. Nie ma co się rozwodzić. Fakt, cena ciekawa, ale ja starą tradycją proponuję kupić markową używkę :) PZDR ------------------------------------------------------- Suzuki GT 80 L Ogar 205 Streetfighter :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba cross 125 Re: keeway co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:09 keeway to szmelc na maxa!!!! w skuterach tych jedyną dobrą żeczą jesty cylinder, bo od silnika mineralli, a reszta to szkoda gadac.......... lepsza 4 letnia jakaś yamaha niż nowy keeway!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grabosz Re: keeway co to jest 10.03.05, 20:37 Dzięki wszystkim,będę się trzymal od tego z daleka.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio Re: keeway co to jest 10.03.05, 21:30 Keeway to tani skuter dla niewymagajacych uzytkownikow dla ktorych liczy sie miarowy wyglad i szybkie przemieszczanie sie po miescie. Osobiscie proponuje kupic CPI Popcorn lub Hussar... :) Odpowiedz Link Zgłoś
matmichal Re: keeway co to jest 11.03.05, 12:36 nie widzę potrzeby kupowania używanego skutera za powiedzmy 6 tyś,jezeli ktoś potrzebyje pojechać po zakupy do sklepu osiedlowego, albo dla babci-ten sprzęt będzie spełniał wszystkie pokładane w nim nadzieję!a za te 3,6 można kupić nowy skuterek jeszcze w foli:)a nigby nie wiadomo dlaczego ktoś sprzedaje swój skuter po roku za połowę ceny......:)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: keeway co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:35 nie lubie (z zasdy zgadzać sie z innymi opiniami),ale tutaj musze .KIŁEJ to KIŁA.odradzam,Ten skyterek jest ładny i miły.Znajomy uzytkownik walczy teraz juz w sadzie o zwrot kasy .Główna wada zawieszenie-amortyzatory. Odpowiedz Link Zgłoś
grabosz Re: keeway co to jest 12.03.05, 22:03 Dzięki za ostrzeżenie,byłem dziś na Motor bike show i stoisko keewaya było puściutkie,0 zainteresowania.To wymowne.PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fokus Re: keeway co to jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:57 Opinie użytkowników na innych forach przeczą tym negatywnym opiniom. A np. Keewaye focusy sprzedają sie b. dobrze a Polsce, Czechach, na Węgrzech itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: keeway co to jest IP: *.piotrkow.net.pl 14.05.05, 22:01 po prostu wielka kupa ten keeway (czyt. kiła i mogiła) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lone Re: keeway co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:11 Ja chcialbym wiedziec cos o konkreteym modelu co mi powiecie o keeway matrix?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Paweł Re: keeway co to jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:15 Metrix ma mechanikę taką samą lub prawie taką samą jak Focus - ale jest lepiej wykończony (chrom-tłumik, alufelgi itd.) oraz wyposażony (zegarek itd.) O tych skuterkach przeczytasz mnóstwo na forum skutery.net Odpowiedz Link Zgłoś