Dodaj do ulubionych

keeway co to jest

08.03.05, 21:00
prosze o opinie o tej firmie
Obserwuj wątek
    • szynszyll Re: keeway co to jest 08.03.05, 21:15
      keeway co to jest?

gó... odejdź bo sie pobrudzisz ;)

szynszyll
      xlv750r
      • matmichal Re: keeway co to jest 08.03.05, 23:13
        tandeta!!!!!jeżdziłem na skuterku i kicha!!!!ale po mieście i za tą kasę to
        może być.kupujesz na własną odpowiedzialność!!:))żeby nie było:)pozdr
    • piotrmoto Re: keeway co to jest 09.03.05, 18:18
      Jedna wielka kupa. Nie ma co się rozwodzić. Fakt, cena ciekawa, ale ja starą tradycją proponuję kupić markową używkę :)
      PZDR

-------------------------------------------------------
      Suzuki GT 80 L
      Ogar 205 Streetfighter :)
      • Gość: kuba cross 125 Re: keeway co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:09
        keeway to szmelc na maxa!!!! w skuterach tych jedyną dobrą żeczą jesty
        cylinder, bo od silnika mineralli, a reszta to szkoda gadac.......... lepsza 4
        letnia jakaś yamaha niż nowy keeway!!!!
        • grabosz Re: keeway co to jest 10.03.05, 20:37
          Dzięki wszystkim,będę się trzymal od tego z daleka.Pozdrawiam.
          • kordzio Re: keeway co to jest 10.03.05, 21:30
            Keeway to tani skuter dla niewymagajacych uzytkownikow dla ktorych liczy sie
            miarowy wyglad i szybkie przemieszczanie sie po miescie. Osobiscie proponuje
            kupic CPI Popcorn lub Hussar... :)
            • matmichal Re: keeway co to jest 11.03.05, 12:36
              nie widzę potrzeby kupowania używanego skutera za powiedzmy 6 tyś,jezeli ktoś
              potrzebyje pojechać po zakupy do sklepu osiedlowego, albo dla babci-ten sprzęt
              będzie spełniał wszystkie pokładane w nim nadzieję!a za te 3,6 można kupić nowy
              skuterek jeszcze w foli:)a nigby nie wiadomo dlaczego ktoś sprzedaje swój
              skuter po roku za połowę ceny......:)pozdr
              • Gość: prawnik Re: keeway co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:35
                nie lubie (z zasdy zgadzać sie z innymi opiniami),ale tutaj musze .KIŁEJ to
                KIŁA.odradzam,Ten skyterek jest ładny i miły.Znajomy uzytkownik walczy teraz
                juz w sadzie o zwrot kasy .Główna wada zawieszenie-amortyzatory.
                • grabosz Re: keeway co to jest 12.03.05, 22:03
                  Dzięki za ostrzeżenie,byłem dziś na Motor bike show i stoisko keewaya było
                  puściutkie,0 zainteresowania.To wymowne.PZDR
                  • Gość: Fokus Re: keeway co to jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:57
                    Opinie użytkowników na innych forach przeczą tym negatywnym opiniom. A np.
                    Keewaye focusy sprzedają sie b. dobrze a Polsce, Czechach, na Węgrzech itd.
                    • Gość: kolega Re: keeway co to jest IP: *.piotrkow.net.pl 14.05.05, 22:01
                      po prostu wielka kupa ten keeway (czyt. kiła i mogiła)
                    • Gość: Lone Re: keeway co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:11
                      Ja chcialbym wiedziec cos o konkreteym modelu co mi powiecie o keeway matrix??
                      • Gość: Adam Paweł Re: keeway co to jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:15
                        Metrix ma mechanikę taką samą lub prawie taką samą jak Focus - ale jest lepiej
                        wykończony (chrom-tłumik, alufelgi itd.) oraz wyposażony (zegarek itd.)
                        O tych skuterkach przeczytasz mnóstwo na forum skutery.net
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka