Gość: LOLO IP: *.bakoma.pl / 217.153.111.* 22.12.05, 11:45 Czy ktoś z szanownych internautów, jest "szczęśliwym" posiadaczem motocyka firmy Pronar? Chciałbym poznać opinie o tym motocyklu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtekk1000 Re: Motocykl Pronar 22.12.05, 15:16 Jak można być szczęśliwym posiadając taki chłam w garażu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmisquamacus Re: Motocykl Pronar IP: *.scansafe.net 22.12.05, 15:20 wojtku mozna, jesli sie jeszcze jest przy zyciu :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmisquamacus Re: Motocykl Pronar IP: *.scansafe.net 22.12.05, 15:24 www.pronar.pl/ swoja droga to bogata oferta :) hehehe kombajny, traktory nawet wyposazenie do kibli hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jagiel500 Re: Motocykl Pronar 22.12.05, 15:38 wymiekam.. Wojtek skad ty na to kaske masz?:D ja to moge tylko pomarzyc o tylu maszynach ... na kazdy dzien tygodnia inny sprzet:)) pozdro jagiel Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 Re: Motocykl Pronar 22.12.05, 17:13 Kurcze Jagiel - mogę cię w to wciągnąć - "robię" banki na zlecenie. A tak poważnie, to trochę już widziałem (a nawet czytałem - heh) - ale wierz mi - na motocyklach trochę się znam i to co reprezentują motocykle pokroju Pronara nie jest wiele warte. Naprawdę to wolałbym MZ 250 niż coś takiego - a nawet starą (ale jarą) japonię. Sprzęty tego typu nie są warte uwagi - nie oszukujmy się - nie jest to niezawodna i dobra konstrukcja - raczej szokująca i to w negatywnym tego słowa znaczeniu. --- www.bikepics.com/members/wojtek1/ Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Motocykl Pronar 23.12.05, 11:24 hmm, czytam dane techniczne i zniesmaczyła mnie jedna rzecz- zpłon bezstykowy :/ ehh straszny zgrzyt - jesli robi sie motocykl spóźniony w stosunku do teraźniejszości o co najmniej 25 lat to należałoby zastosowac zwykły przerywacz. Tak by było bardziej stylowo :P ile to cudo kosztuje?? bo jezeli wiecej niz 2500 zet to raczej nie wróże przyszłosci na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraszan Re: Motocykl Pronar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 08:13 Tak. Mam ten motocykl. www.pronar125.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś