IP: 80.50.62.* 11.02.06, 19:04
Nie wiem co moze byc? Jezeli moto postoi dluzej jak 2-3 tygodnie nie moge go
odpalic. Dzisiaj probowalem, wykrecilem swiece, wyczyscilem, sprawdzalem
kable w cewkach, czy paliwo doplywa do gaznikow i dupa.Morze ktos mial cos
podobnego prosze o kontakt. Jacek.
Obserwuj wątek
    • mlody1285 Re: pomozcie 11.02.06, 19:08
      nastepnym razem -przed wszystkimi probami spusc z gaznikow stare paliwo i potem
      sprobuj
    • Gość: czub? Re: pomozcie IP: *.itpp.pl 11.02.06, 19:34
      To normalka- jak już kolega stwierdził wina starego paliwa...
    • jazz-use1 Re: pomozcie 11.02.06, 22:40
      a co to za moto?
      • Gość: brembo Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:17
        jazzuse, wymieles te amor skrętu w MZZZZZ>>>/???? hyhyyhyhy
        • jazz-use1 Re: pomozcie 11.02.06, 23:56
          bujaj sie, maminsynku hyy hyy hyy
          • Gość: brembo Re: pomozcie jezuskowi..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 10:22
            łycha! gaz! jestem kurierem... hyhyhyhyyhyhyhyhy marzenia! :P

PS; daj maila to ci przesje fajny film z jezusem
            • Gość: jazzie jazz Re: pomozcie jezuskowi..:) IP: *.localnetwork.pl 12.02.06, 10:48
              daj ty swojego maminsynku, to ci fajne fotki zainfekowane prześle
    • tycza Re: pomozcie 12.02.06, 01:13
      pewnie to 2 sow i wytracił sie olej z paliwa więc tak jak juz wcześniej pisali
      to wina paliwa
    • Gość: fidorek1 Re: pomozcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 17:14
      Mam podobny problem. Moja CB 750 F '82. ma takie same objawy. Jak jest sezon i
      jeżdżę to spoko. Po tygodniu czy dwóch chełtnę rozrusznikiem dwa trzy razy i
      pali. Jak postoi dłużej nie pomaga nawet akumulator od samochodu. Co robię, ano
      odpalam Jawę 350 która pali nawet po kilku miesiącach postoju, biorę Hondę na
      powróz, i po kilku mertach silnik ożywa, i potem pracuje bez problemów przez
      cały sezon. Myślę że to raczej nie paliwo. Tylko co???
    • Gość: Jacek1 Re: pomozcie IP: 80.50.62.* 12.02.06, 21:41
      Dzieki za porady. Moto to Yamaha YZF 750R. Jakos udalo mi sie go odpalic, ale
      silnik glupieje. Gdy sie zagrzeje chodzi bardzo nierowno, a jeszcze gorzej gdy
      wlaczy sie np. swiatla, sygnal, wentylatory. Mialem cos podobnego w sezonie,
      zaden seris nie wiedzial co jest grane i samo przeszlo. Moze ktos wie co jest
      przyczyna. jdk@vp.pl Z gory dzieki.
      • mlody1285 Re: pomozcie 12.02.06, 22:05
        zobacz co z ladowaniem moze byc ze to dwie rozne sprawy odpal i ta nierowna
        praca
        • Gość: czub? Re: pomozcie IP: *.itpp.pl 14.02.06, 18:46
          No coż, skoro w sprawę zamieszana jest elektryka, mimo wszystko czasami bywa że
          paliwo zakupione na małych prywatnych stacjach może nadawać się by je od razu
          spuścić na ziemię. I wydaję mi się że sprawa rozpału po dłuższym postoju
          zwłaszcza przy mrozach dotyczy jednak paliwa, podstawa, to spóścić stare paliwo
          z gaźników i zalać świeżego. Dopiero potem należy szukać innych przyczyn.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka