Dodaj do ulubionych

Smiech na sali

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:58
Już bym wolał swoją padake niż to:

www.allegro.pl/item88625777_honda_cbr_1000_orion_unikat_polecam_bcm.html

Tak spi..lić motocykl to nieporozumienie, a później chęć znalezienia debila
jeszcze bezcenne.
Obserwuj wątek
    • Gość: mrmisquamacus Re: Smiech na sali IP: *.server.ntli.net 02.03.06, 18:03
      bardzo mi sie podoba, ze w dwoch zdaniach gosc pisze, ze uszkodzony jest tylko
      kosz, ciekawe co to oznacza :) te oponki mnie rozlozyly. ten kto to kupi
      powinien dostac medal, w zyciu takiego gniota nie widzialem!!!!!!!!!!!!!!!11

dawno sie tak nie usmialem :):):)
      • Gość: mrmisquamacus Re: Smiech na sali IP: *.server.ntli.net 02.03.06, 18:05
        ten kosz to chyba z peugeota 406/306 zrobiony hehehe
        • Gość: jazz manetka Re: Smiech na sali IP: *.localnetwork.pl 02.03.06, 18:36
          ten kosz to jest cały peugot, który sie w winklu nie zmieścił...hy hy...ostała się tylna ćwiartka z lampą...
          • Gość: zygmunt_iii Re: Smiech na sali IP: *.stacje.agora.pl 02.03.06, 19:19
            Chyba nie wiecie, co piszecie. Toż to najprawdziwszy Beringer! Koleś, który to
            kupił musiał wywalić furmankę kasy! Dla jasności: Beringer robi profesjonalne
            zaprzęgi (motocykl+wózek). Kosztuje taki tyle co dwa motocykle użyte do jego
            ciągnięcia. Ma przerobione zawieszenie - przód na wahaczu i specjalne koła z 15
            calowymi oponami takimi jak w samochodzie. Wózek jest przeszlifowany, to fakt,
            ale to pełen oryginał. Dla mnie pełna rewelka, tylko ta cena... Uczcie sie
            chłopaki, uczcie...
            • Gość: jazz manetka Re: Smiech na sali IP: *.localnetwork.pl 02.03.06, 20:16
              no i wyszliśmy na ignorantów...
            • Gość: Potas. Re: trochę wstyd IP: *.chomiczowka.waw.pl 02.03.06, 20:18
              mnie to tez trochę martwi, że aż tylu nieobytych gości tu się wypowiada. to nie
              jest mo jazdy ko zawodowy sidecar. Kązdy kto kiedylowlek się odrobkę interesował
              tymi sprawami, to wie że wleczony wahacz i samochodowe przednie (i tylne) koło
              własnie świadczą o profi podejściu do zaganienia. Takim moto wogóle nie da się
              jęździć solo! Tylko, jak wspomniał sam sprzedający, mało kto się ty w polsce
              interesuje. że własnie ze wzgledu nacenę zaprzęgów. Zainteresowanych odsyłam do
              wczesnych katalogów "Motocykle świata", kiedy jeszcze funkcjonował dział sidecarów.
              • mlody1285 Re: trochę wstyd 02.03.06, 20:38
                wlasnie panowie- kilku powyzej wykazalo sie kompletnym brakiem znajomosci
                tematu- w europie zachodniej jezdzi tego dosc sporo; kto chce poogladac takie
                ciekawostki zapraszam we wrzesniu do monachium na "intermot" tam pokazuja wtedy
                sprzegniete hajki, gs-y 1150, r1-ki i tym podobne sprzety- dodam moze jeszcze
                ze to sztuka powozic takim zaprzegiem
                • Gość: mrmisquamacus Re: trochę wstyd IP: *.server.ntli.net 02.03.06, 20:40
                  no dobra wyszlismy na dyletantow, ale dalej uwazam, ze jest to szkaradne :)
                  • mlody1285 Re: trochę wstyd 02.03.06, 21:15
                    to juz kwestia gustu
                • yamasz Re: trochę wstyd 02.03.06, 20:41
                  hehe... ja miałe okazje wlacieć w płot uralem z koszem... :D polecam, bo to coś zupełnie innego niż jazda na moto, troche przypomina śmiganie kładem. zależy w którą strone skręcasz ;p
                  PZDR yamasz

:::Puści klamę, ruszy, i na horyzoncie zniknie...:::
            • Gość: SV Re: Smiech na sali IP: *.lee.k12.fl.us 03.03.06, 16:17
              No widze ze choc jeden sie cos wie na temat moto z wozkiem

Pozdro
          • simsun Re: Smiech na sali 02.03.06, 22:15
            dupki...
            • yamaha222 Re: Smiech na sali 02.03.06, 23:28
              simsun napisał:

> dupki...

Sam żeś dupek....
              • simsun Re: Smiech na sali 03.03.06, 08:59
                Mówiłem o tych kolesiach, którzy się wyśmiewali z tego zaprzęgu nie wiedząc o
                czym mówią...
                • jazz-use1 Re: Smiech na sali 03.03.06, 09:01
                  no taak, Pan, panie Mundry natomiast wiedział od razu z czym ma do czynienia, taak?
    • Gość: Dzakas Hu..j mnie bolic o to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:25
      Dla mnie to obciach przypal i wogole smiech i h..j mnie to boli nie musze sie
      takim dziadostwem interesowac i nawet niechce jak dla mnie to jest obciach i
      przypal takim czyms to nawet w pole bym nie wyjechal bo bym sie wstydzil juz
      predzej wyszedlbym na miasto w gumofilacach z gnojem i zszedl z c -330
      • Gość: mrmisquamacus Re: Hu..j mnie bolic o to jest IP: *.server.ntli.net 03.03.06, 15:32
        dzakas to teraz wytlumacz co to jest c - 330 :)
        • saracen1608 Re: Hu..j mnie bolic o to jest 03.03.06, 16:19
          maciek - c-330 to traktór jest.

Ehh , jakie te miastowe niedouczone som. Nie dosc ze sie na zaprzęgach nie
          znajom to jeszcze na ciungnikach tyż
          • Gość: mrmisquamacus Re: Hu..j mnie bolic o to jest IP: *.server.ntli.net 03.03.06, 16:31
            saracen, my we warszawie nigdy na traktorach nie jezdzili to i sie nie znajo :)
            tzn ja wiem, ze jast cos takiego jak ursus (bo to pod warszawom, choc tera to
            moze i warszawa) i wiem, ze byl zetor albo zator heh!
      • mlody1285 Re: Hu..j mnie bolic o to jest 04.03.06, 10:14
        eh.... dzakas slabego masz tego trahtura- z wieklego gnoju moze cie nie
        wyciagnac
    • tycza Re: Smiech na sali 03.03.06, 22:10
      najlepsza jest ta lamta od peugeota <hahahahahahahahahaha> co za debil przeciez
      wstyd na coś takiedo posadzić litrery (4) :/
      • Gość: Czub? Re: Smiech na sali IP: *.itpp.pl 04.03.06, 00:31
        Doceniam profesjonalizm i kunszt człowieka który to stworzył (musiał mieć
        jakieś piekielne wizje) ale ni jak nie widzę dla tego praktycznego zastosowania-
        tak jak w opisie aukcji: raczej dla kolekcjonerów. mnie się NIE podoba- taki
        ładny motocykl tak zepsuć:(
        • mlody1285 Re: Smiech na sali 04.03.06, 10:55
          dodam jeszcze ze ja polowalem na taki zaprzeg:

cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?
          ViewItem&item=4612633325&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3APIC&rd=1

do jazd zimowych ale gosc zakonczyl aukcje przed czasem i nie wyszlo
          • mlody1285 tu krotka linka 04.03.06, 10:57
            tinyurl.com/ev68l
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka