Dodaj do ulubionych

Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 21:33
Witam i pozdrawiam wszystkich,którzy doświadczyli takiego chamstwa i braku jakiejkolwiek kultury osobistej od znanej i ogólnie szanowanej osoby publicznej.
Chciałbym się z wszystkimi podzielić spotkaniem z aktorem twarzą w twarz w dniu dzisiejszym tj. 11.09.2009 roku o godz 18:30 na parkingu przed Bankiem PKO BP przy ul. Kajki w Warszawie.
Właśnie dzisiaj miałem tę niemiłą przyjemność rozmawiać z tym aktorzyną. Rozmowa to za dużo powiedziane ponieważ słowa, które sączyły się z ust tego miernrgo aktorzyny nie pochodziły z jakiegokolwiek scenariusza. Słowa obraźliwe:k....,ch...,skur...... i inne wyrzucane były przez usta miernego aktora niczym karabin maszynowy na oczach 2 pracowników banku, przechodniów i osób przebywających na parkingu Banku prze około 2 minuty. Zapytacie dlaczego? A więc dlatego ponieważ p. Majchrzak stojąc swoim niebieskim Subaru we wjeździe i wyjeździe z parkingu ubzdurał sobie że cokolwiek do niego powiedziałem (z zamkniętego samochodu z odleglości ok 5 m). Niestety z mojej strony mogę się przyznać do tego że machnąłem ręką do tego miernego aktora jak zapewne i miernego kierowcy żeby wyjechał z wjazdu na parking i zjechałem na bok aby ustąpić mu miejsca.
Niestety aktorzyna wysiadł z samochodu pozostawiając go we wjeździe ( nikt nie mógł wjechać ani wyjechać) i zaczął obrzucać mnie epitetami,które nawet na "budowie, przy budce z piwem" byłyby niewskazane i niesmaczne. W związku z tym ,że na zaczepki aktorzyny nie reagowałem, tylko po wysłuchaniu całości wulgaryzmów zamknąłem szybę MAJCHRZAK na oczach wszystkich NAPLUŁ MI NA SZYBĘ a następnie widząc że moja reakcja się nie zmieniła UDERZAŁ PIĘŚCIĄ W SZYBĘ. Szkoda, że jej nie wybił bo takie chamstwo powinno być karane przynajmniej karą grzywny, a tak to wsiadł do samochodu i odjechał.
Piszę to dlatego ponieważ wszyscy zachwalają tego człowieka, a tak naprawdę to typowy przeciętniak nie posiadający jakichkolwiek manier i kultury.
Dziwi mnie to ponieważ zawsze uważałem, że w świecie aktorów wymagana jest kultura i poszanowanie dla swoich fanów. Widocznie tak nie jest w przypadku tego Pana. Ze swojej strony mogę solennie obiecać, że wszyscy moi znajomi dowiedzą się o zachowaniu i miernej kulturze tego pana. Jeżeli chce mieć szacunek u innych to niestety u moich znajomych mieć go nie będzie. Na szacunek trzeba zapracować.
Ten pan pracuje tylko na coś odwrotnego.
Może uważa, że antyreklama jest zarazem reklamą swojej osoby?
Jak go teraz postrzegają pracownicy banku ( widziałem go tam nie po raz pierwszy), jak zareagowali inni przysłuchujący się przechodnie?
To dopiero był "występ" prawie na Oskara. Tak trzymaj człowieku, a na pewno będziesz miał szacunek i poszanowanie. Tylko u kogo?
Wstyd i jeszcze raz wstyd !!!!

Nie oczekuję przeprosin od tego aktorzyny bo po tym zachowaniu wiem, że go na to nie stać. Do tego potrzeba chociaż trochę kultury, a tego nie ma.

Pozdrawiam wszystkich i wierzcie lub nie ale ja tego aktora nawet lubiłem. Do dzisiaj i już nigdy z nim nie chcę widzieć żadnych filmów i spektakli. To co zrobił dzisiaj wystarczy mi na zawsze i współczuję wszystkim,którzy mają z tym panem na co dzień do czynienia
Obserwuj wątek
    • m_arita Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka 12.09.09, 09:08
      Zawsze był ordynarny,wulgarny i z tego powodu dla mnie jako aktor od
      wielu wielu lat nie istnieje.To co opisałeś,choć straszne nawet mnie
      nie zdziwiło,to do niego pasuje.Jedyne określenie to burak który
      uwierzył w swoją wielkość.
      • Gość: ktwarszawa Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 13:59
        Wielkość człowieka ocenia się po jego czynach, a po wczorajszym zachowaniu
        pozostaje tylko miernota. Ciekawi mnie co odpowiedziałby Majchrzak, czy jest
        prawdomówny czy też nie ma za grosz honoru aby przyznać się do winy i
        przeprosić. Ale czego można oczekiwać od takiego człowieka?
        Niczego,
        Pozdrawiam
        • cinekk1 Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka 13.09.09, 20:49
          Nieprawdopodobne. Jestem w szoku. Myślałem,że żaden aktor tak się nie zachowuje.
          • Gość: bbhh Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 18:32
            > Nieprawdopodobne. Jestem w szoku. Myślałem,że żaden aktor tak się nie zachowuje

he he... w 96roku jakże nobliwy i zaczytany w wielkiej sztuce jerzy Stuhr
            bezceremonialnie na dworcu w Zakopcu wepchnął się wszystkim bez kolejki przed
            okienko. Ludzie zrobili wielkie oczy i ktoś tam coś burknął że może by zauważył
            taki drobny fakt jak kolejka ale pan Aktor zbył to milczeniem. Wszak nie bedzie
            się z pospólstwem przepychał o taką głupotę.. odwrócił się poszedł i tyle ... No
            chyba że pan jerzy ma sobowtóra to przepraszam.
            Sam skończyłem uczelnię artystyczną i śmiem twierdzić ze to co naród widzi w
            tevu w postaci uduchowionych moralizatorów to kłamstwo większe niż
            komunistyczna propaganda. W wiekszosci to chamy i prostaki niestety. Są wyjątki
            oczywiscie, ale to wyjatki. Takim wujątkiem jest Fronczewski - bardzo w
            porządku facet. przynajmniej na tyle ile dane mi było go poznac. nie robil za
            gwiazdę w zasadzie a miał ku temu powody w tym czasie
      • Gość: Zaza Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 08:06
        dla ciebie aktor jert dobry, jeżeli nie jest wulgarny i zły gdy jest wulgarny.
        Wiesz co to związki przyczynowo-skutkowe?
    • Gość: Sonia Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka IP: *.aster.pl 14.09.09, 14:41
      Biedny, sfrustrowany człowiek
    • Gość: minia Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka IP: 62.87.153.* 17.09.09, 23:51
      Super. Ile czasu ci zajęło, żeby to wymyślić? I jaki cel masz w tym,
      by pochwalić się tym "spotkaniem" całemu światu? Oj, coś tu śmierdzi
      wiochą.
    • Gość: gosc Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka IP: 195.164.0.* 06.11.09, 09:30
      aktorem jest rewelacyjnym, nie ma to nic wspolnego z jego
      zachowaniem poza scena.
      powinienes nie chowac sie w samochodzie tylko wyjsc i zalatwic to
      jak mezczyzna - dac mu w morde. no ale pewnie sie bales
      • oryginal23 Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka 06.11.09, 10:19
        Lubię Majchrzaka jako aktora, jego parkingowe przygody niewiele mnie
        obchodzą.
        23.
        • wioletta123 Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka 07.11.09, 11:49
          Nie rozumiem tylko dlaczego nie zareagowałeś? Na chamstwo trzeba
          reagować, uświadamiać głupków co z siebie robią ;)
          Nie wyobrażam sobie żeby pozwalać sobie na takie traktowanie, żeby
          ktoś rzucał w moim kierunku bezpodstawnie obelgami i jeszcze pluł i
          walił pięsciami w samochód?! Szanuj sie człowieku, nie pozwalaj na
          to następnym razem żeby ktoś wydzierał ryja na ciebie!
          Fakt że lepiej nie zniżać sie do poziomu chamów ale bez przesady,
          trzeba reagować na takie chamstwo!
    • Gość: gosc Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka IP: 89.204.242.* 08.11.09, 15:47
      zgadzam sie
    • Gość: ania Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka IP: *.centertel.pl 13.11.09, 12:35
      Wielkie mi halo.....
      A to widziałeś:
      kuba.plejada.pl/12,5427,1,0,olivier_janiak_i_jacek_braciak,wideo.htmlpolecam.
      Aktor też człowiek.
      Czasami cham, czasami z tłustymi włosami..... czasami wkurzony....
    • Gość: . Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka IP: *.aster.pl 27.11.09, 20:00
      Gość portalu: ktwarszawa napisał(a):
      > Rozmowa to za dużo powiedziane ponieważ słowa, które sączyły się z ust tego
      miernrgo aktorzyny nie pochodziły z jakiegokolwiek scenariusza. Słowa
      obraźliwe:k....,ch
      > ...,skur...... i inne wyrzucane były przez usta miernego aktora niczym karabin
      > maszynowy na oczach 2 pracowników banku, przechodniów i osób przebywających na
      parkingu Banku ...
      > Niestety aktorzyna ... zaczął obrzucać mnie epitetami,które nawet na "budowie,
      przy budce z piwem" byłyby niewskazane i niesmaczne. W związku z tym ,że
      > na zaczepki aktorzyny nie reagowałem, tylko po wysłuchaniu całości wulgaryzmów
      > zamknąłem szybę MAJCHRZAK na oczach wszystkich NAPLUŁ MI NA SZYBĘ a następnie w
      > idząc że moja reakcja się nie zmieniła UDERZAŁ PIĘŚCIĄ W SZYBĘ..."

Może ćwiczył rolę, bo w "Borysie Godunowie" na deskach TD taką właśnie ma -
      chwilami przeklina, uderza, pluje :)
    • Gość: rek Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka IP: *.plock.mm.pl 29.11.09, 09:43
      szkoda ze tego nie widzialem bo napewno bym pocisnął z dziadem!
    • turturro Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka 08.12.09, 22:46
      A nie mogłeś mu przypie...ć podnosnikiem od samochodu???? Tak dla
      zasady...
    • Gość: ja Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.12.09, 03:08
      co ma piernik do wiatraka???

Na takiej zasadzie - każdy robotnik to cham, czy tak?

Dobry aktor, ale człowiek mierny. Ot, i wszystko.
      • Gość: misiak Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka IP: *.ibd.gtsenergis.pl 30.12.09, 15:47
        Majchrzak nie jest chamem, lecz czlowiekiem chorym na psychoze
        maniakalno-depresyjna.
    • Gość: zniesmaczony Co te żenujace ploty robia na forum "Teatr" ? IP: *.icpnet.pl 05.01.10, 21:40
      A won z tym na Pudelka!
    • kubek_r Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka 26.01.10, 09:56
      Ja również miałem niemiłą przyjemność poznania zachowania tego buca w aucie.
      Jechał sobie wielki pan aktor przez bemowo swoim subaru, lansując się przy
      młodej pannie obok siedzącej. Oczywiście za chwilę całe skrzyżowanie z radiową
      zablokował więc i kierowca z niego marny :)
    • Gość: widz Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka IP: *.acn.waw.pl 07.02.10, 13:58
      Cóż, sytuacji nie widziałem, ale pan ten nigdy nie ujmował mnie swoim sposobem bycia, a od idiotyzmów, jakie zdarza mu się wygadywać, więdną uszy.
      Ale, jak już ktoś tu napisał, aktor też człowiek. Co więcej, wielu reżyserów twierdzi nawet, że aktor nie powinien być zbyt mądry. Majchrzak miał kilka dobrych ról i nikt mu tego nie odbierze.
      • paniwaz Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka 09.02.10, 22:47
        Drogi autorze wątku. Majchrzak postapił jak prostak - to fakt, jednakowoż ja nie
        wierzę w twoją czystość lilijki niewinnej i jedynie "machnięcie ręką". Agresję
        rodzi agresja. Pani Wąż
    • Gość: tiger Re: Chamstwo Krzysztofa Majchrzaka IP: 109.243.148.* 28.02.10, 19:31
      Gdzie jest Bank PKO przy Kajki???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka