Gość: Pustelnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 01:18 byl ktos z was na tym ?? jak sie podobalo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol Re: Trainspotting w Teatrze Slaskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 15:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=509&w=10041690&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=17&w=9852669&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
nuqa Re: Trainspotting w Teatrze Slaskim 03.02.04, 23:24 Nie bardzo rozumiem po co ktoś zamieścił tu te linki- jakieś gdybania i narzekania. Tak sie składa, że spektakl widziałam i uważam za ciekawy. Reżyser sam dokonał przekładu sztuki, dzięki czemu język jest mniej zwulgaryzowany, w ogóle jest to poetycka wersja historii opowiedzianej w filmie. Tak to już jest w teatrze, że nie pokazuje się pewnych rzeczy, które można pokazać w filmie, trzeba uruchomić wyobraźnie, nie da rady...Świetna scenografia i wspaniała scena z dilerem posiadającym niepohamowaną władzę nad człowiekiem, źle obsadzona jedyna rola kobieca- aktorka mówi z irytująca manierą, do tego bardzo dobra muzyka, jeśli kogoś interesuje to dysponuję spisem utworów:) nuqa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Trainspotting w Teatrze Slaskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:03 Po pierwsze nie "ktoś", podpisałem się. Po drugie, zamieściłem linki, bo już na forum są wątki o Trainspotting w Śląskim, zarówno w "Kulturze" jak w "Teatrze" - nie trzeba tworzyć nowych, tylko zadać sobie trochę trudu i sprawdzić. Po trzecie Pustelnik chciał poznać opinie, które w przytoczonych wątkach są! Nie prosił o wyczerpującą krytykę, a tyklo pytał czy się podoba czy nie. I czego tu nie można zrozumieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pustelnik Re: Trainspotting w Teatrze Slaskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 11:43 byłem, widziałem i ... sie zawiodłem. Jak dla mnie straszna kaszana, zanudzilem sie na smierc. Nie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś