Gość: Marcin IP: *.chello.pl 03.02.10, 20:09 Co myślicie? Piersza sztuka to Woody Allen ... Brzmi ciekawie link do stron, znalazłem na facebooku Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le.chujarek Re: Teatr 6. Piętro 16.02.10, 12:15 > Co myślicie? Piersza sztuka to Woody Allen ... O! to nie słyszałem. o czym jest ta sztuka? jakaś biograficzna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki Re: Teatr 6. Piętro IP: *.chello.pl 23.02.10, 21:00 Na Facebooku zaczęli jakiś konkurs i można wygrać wejściówki na 3 marca. Zapowiada się nieźle, w końcu coś ciekawego się dzieje w sieci:) Obym wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek Re: Teatr 6. Piętro 24.02.10, 14:06 > Obym wygrał. a regulamin konkursu nie wyklucza z niego organizatorów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLA Re: Teatr 6. Piętro IP: 195.216.250.* 27.05.10, 10:53 Panie, które siedzą w kasie sprzedaży nie dość że wygladają jak z inego świata no ale rzecz gustu, to jeszcze nie potrafią udzielić informacji!!!!! Każdy popełnia błędy ale jak można robić rezerwację na inną godzinę a na inna wystawiać bilet!!!!!!!!!!!!!Porażka Odpowiedz Link Zgłoś
agt_bond Re: Teatr 6. Piętro 11.06.10, 20:01 Czy ktoś był na sztuce w tym teatrze i może napisać czy warto? w przyszłym tygodniu grają ostatnie spektakle przed wakacjami i planuję się wybrać, ale obsadzenie Wojewódzkiego w jednej z głównych ról (czy nawet głównej) trąci mi nieco komerchą. Warto czy nie ? Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
nina28z Re: Teatr 6. Piętro 16.06.10, 14:53 JA byłam jakiś czas temu. REWELACJA :) NAśmiałam się :) Wszyscy aktorzy byli zjawiskowi, Kuba dał radę :) Skoro ostatni tydzien moze i ja wybiore sie na wejsciowki po raz drugi :) Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś