Gość: Mariola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 00:03 Dostałam cynk, że pod tym nickiem ukrywa się Joanna Szczepkowska!!!Czy ktoś może wie więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brokatisdead Re: Kim jest Axur? IP: *.chello.pl 09.04.04, 00:24 bueeeeeeeeeeeeeeeeehheheheheheheheeee ozesz kurfa tarzam sie pod stolikem dziecko yzdat ju??? axur to krol jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endimione Re: Kim jest Axur? IP: *.acn.waw.pl 20.04.04, 19:26 Axur? kim jest? Nie ma kogoś takiego! Axur to jest stan umysłu - ckolwiek zachwianego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: Kim jest Axur? IP: *.chello.pl 20.04.04, 22:02 alez co Ty tam wiesz, endimione o axur :) Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: Kim jest Axur? 09.04.04, 09:08 Axur - bohater opery Salieriego "Axur król Ormus" www.rodoni.ch/OPERNHAUS/salieri/tarare-axur.html polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: Kim jest Axur? 10.04.04, 09:24 Gdzież tam Joanna Szczepkowska. Axur to ja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: Kim jest Axur? IP: *.chello.pl 10.04.04, 12:10 jasiek_natolin napisał: > Gdzież tam Joanna Szczepkowska. > Axur to ja ! jasiek.. no daruj... ukrec glowke jakiemus kurczaczkowi, czy co.. @))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szustoff Re: Kim jest Axur? IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.04.04, 14:11 ja pierrrdoleeee buahHhAHAHA :))))) najlepszy txt od uswiadomieni sobie jak wizualnie wygladaja angielskie pedzone banany po jointowym regge na brixton [brokad bylas na rodriganie w wawie?] te jedzenie tu to serio kiszka sala staje sie zielonom plazmommm po 2 dniach :¬ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: Kim jest Axur? IP: *.chello.pl 10.04.04, 15:51 Gość portalu: szustoff napisał(a): > jak wizualnie wygladaja angielskie pedzone > banany po jointowym regge na brixton orzeż kurfa jakie to piekne .......... >[brokad bylas na rodriganie w wawie?] nie bylas czasami ciezko w panstwie w ktorym axur abdykoffany :)***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Kim jest Axur? IP: *.tvk / 212.244.49.* 11.04.04, 17:35 axur.................koj.mi sie z WOT_em..............hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Kim jest Axur? IP: *.tvk / 212.244.49.* 12.04.04, 16:34 ..........hihihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: Kim jest Axur? 12.04.04, 22:33 młody, czy ciebie ktoś łaskocze w pięty? Odpowiedz Link Zgłoś
transza Re: Kim jest Axur? 17.04.04, 15:26 Axur uwazaj zatem! Janda ma tu wielu zwolenników... Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: Kim jest Axur? 18.04.04, 13:53 oj, wiem, wiem pochodzimy z tej samej dzielnicy, Janda i ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Kim jest Axur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 14:27 tak sobie patrze na ten nik axur.................i tak sobie mysle ze jak by zmienic tylkon jedna literke.........to nawet uwierzylbym ze masz z janda duzom wspolnego..............np.pokoleniowo,a co do dzielnicy....? hihi...............................ktos mnie pogilgal...(cieplo) Odpowiedz Link Zgłoś