Dodaj do ulubionych

Na co warto do teatru?

01.02.12, 11:15
Może ktoś poleci jakas ciekawa sztuke w Waw ?
Obserwuj wątek
    • bebiak "Sierpień" w teatrze Studio 08.02.12, 23:43
      Właśnie wróciłam z teatru Studio, gdzie na deskach "Sierpień" - świetna sztuka, świetnie przedstawiona, pełna widownia mimo środka tygodnia a owacje na stojąco. Co prawda to dopiero kilka dni od premiery ale myślę, że nie tylko to powoduje, że wszystkie bilety były sprzedane. Ode mnie wielkie brawo!
      Bardzo polecam choć tematyka dość trudna a atmosfera na scenie - ciężka.
      teatrstudio.pl/spektakl/sierpien/
      • biuroprasoweteatrusyrena Re: "Sierpień" w teatrze Studio 27.03.14, 15:16
        Warto na pewno na spektakl "Skaza", w reż. Adama Sajnuka z Jackiem Poniedziałkiem, Aleksandrą Justa i Anną Terpiłowską na scenie Teatru Syrena. Krótki zwiastun spektaklu: youtu.be/k9IjKuVuAlo

Serdecznie zapraszam! W razie pytań oczywiście jestem do dyspozycji.
        Bilety do nabycia: teatrsyrena.pl/rezerwacja/termin.html?id=99

Biuro Prasowe Teatru Syrena
        www.teatrsyrena.pl
    • Gość: mal Re: Na co warto do teatru? IP: *.dynamic.mm.pl 08.04.14, 12:50
      ZUS czyli Zalotny Uśmiech Słonia

tutaj recenzja

gdybymbylaktorem.pl/2014/03/31/zus-czyli-zalotny-usmiech-slonia/
    • Gość: Grzesiek Re: Na co warto do teatru? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.14, 15:01
      Byłem na obydwu sztukach, które tutaj polecacie i z czystym sumieniem polecam obydwie, ale Skazę szczególnie za to, że to wyjątkowy spektakl, jak na Syrenę. Do tej pory ten teatr kojarzył mi się z rozrywką, z muzyką, a tutaj bardzo poważny, jak na Syrenę temat. Ale wyszło bardzo dobrze!
    • Gość: Syrena Re: Na co warto do teatru? IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.14, 11:56
      A jakiego typu sztuki lubisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka