Dodaj do ulubionych

najlepszy kochanek

IP: *.aster.pl 19.01.05, 21:34
kto jest najlepszy? oglaszam liste najbardziej namietnych aktorow,
rezyserow.... znanych z autopsji
Obserwuj wątek
    • Gość: serse Re: najlepszy kochanek IP: *.acn.waw.pl 19.01.05, 22:10
      to tym sie na wocie zajmujecie? wot - specjalnośc seksuologia teatralna.
      A kiedy bogulawski zadebiutował chociaz wiesz?
      • Gość: brokatisdead Re: najlepszy kochanek IP: *.chello.pl 19.01.05, 22:18
        te moscicki panie lub tez inne frustraty
        coz za zalosna podpucha
        :P
        • Gość: serse Re: najlepszy kochanek IP: *.acn.waw.pl 20.01.05, 10:01
          ??
          W domu wszyscy zdrowi poza tym? :-)
          • Gość: wociara Re: najlepszy kochanek IP: *.aster.pl 20.01.05, 23:09
            w ogole nie maxcie poczucia humoru. nie wiem o co chodzi. jestem poza tym
            dziewczyna, nie moscicki.
            • Gość: NEOspasmin udowodnij! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:52
              I to ze masz poczucie i ze jestes chlopczynka.Inaczej nie ma co gadac/pisac...
              To ze nie wiesz o co chodzi widac, wiec udowadniac nie musisz.
              pozdroovka
              m.
              • Gość: wociara Re: udowodnij! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:55
                ale jestescie zabawni. w waszej nieufnosci jest cos z zaszczutego zwierzecia.
                tak czy siak - to byl zart. papapa
                • Gość: zaszczuty knur wzWOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:14
                  jest taki dowcip Mleczki:
                  siedza dwie lanie przy stoliku.Pija kawe.Jedna mowi do drugiej(ta druga slucha):
                  -Co za zycie!Juz od dwoch dni mam ruje a jeszcze nikt nie zadzwonil!

• Gość: wociara Re: wzWOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:17
                    nie osoadzaj zeby nie byc sadzonym :-)) a juz napewno nie po sobie :-))
                    • Gość: k`nurek uprzejmostki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.01.05, 11:24
                      1.nikogo nie osądzam,sadzone miewam tylko jaja.
                      2.nie mam rui.
                      a ty?
                      • Gość: dog dada Re: uprzejmostki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:33

nina andrycz
                        • Gość: k`nurek bynajmniej nie z autopsji.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.01.05, 15:36
                          Czy to nie na wspomnienie gornojezykowej laski wykonywanej przez te dive
                          polskich scen pręża sie jeszcze i dzis nawet bardzo przez wiek sterane meskie
                          przyrodzenia?

To wcale nie obmowa,to wyraz szacunku dla witalnosci.Chrum!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka