Gość: wociara IP: *.aster.pl 19.01.05, 21:34 kto jest najlepszy? oglaszam liste najbardziej namietnych aktorow, rezyserow.... znanych z autopsji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: serse Re: najlepszy kochanek IP: *.acn.waw.pl 19.01.05, 22:10 to tym sie na wocie zajmujecie? wot - specjalnośc seksuologia teatralna. A kiedy bogulawski zadebiutował chociaz wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: najlepszy kochanek IP: *.chello.pl 19.01.05, 22:18 te moscicki panie lub tez inne frustraty coz za zalosna podpucha :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serse Re: najlepszy kochanek IP: *.acn.waw.pl 20.01.05, 10:01 ?? W domu wszyscy zdrowi poza tym? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wociara Re: najlepszy kochanek IP: *.aster.pl 20.01.05, 23:09 w ogole nie maxcie poczucia humoru. nie wiem o co chodzi. jestem poza tym dziewczyna, nie moscicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin udowodnij! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:52 I to ze masz poczucie i ze jestes chlopczynka.Inaczej nie ma co gadac/pisac... To ze nie wiesz o co chodzi widac, wiec udowadniac nie musisz. pozdroovka m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wociara Re: udowodnij! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:55 ale jestescie zabawni. w waszej nieufnosci jest cos z zaszczutego zwierzecia. tak czy siak - to byl zart. papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaszczuty knur wzWOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:14 jest taki dowcip Mleczki: siedza dwie lanie przy stoliku.Pija kawe.Jedna mowi do drugiej(ta druga slucha): -Co za zycie!Juz od dwoch dni mam ruje a jeszcze nikt nie zadzwonil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wociara Re: wzWOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:17 nie osoadzaj zeby nie byc sadzonym :-)) a juz napewno nie po sobie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`nurek uprzejmostki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.01.05, 11:24 1.nikogo nie osądzam,sadzone miewam tylko jaja. 2.nie mam rui. a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dog dada Re: uprzejmostki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:33 nina andrycz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`nurek bynajmniej nie z autopsji.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.01.05, 15:36 Czy to nie na wspomnienie gornojezykowej laski wykonywanej przez te dive polskich scen pręża sie jeszcze i dzis nawet bardzo przez wiek sterane meskie przyrodzenia? To wcale nie obmowa,to wyraz szacunku dla witalnosci.Chrum! Odpowiedz Link Zgłoś