Gość: kasiamarysia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:54 4 bilety for free dla pierwszych Gości tej strony na dziś i jutro i 5 wejściówek godz.19:00 Le Madame Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika1 Re: "GOŚCIE" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:37 o co chodzi, nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Giovanni Re: "GOŚCIE" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.05, 14:09 Chodzi o monodram,który można zobaczyć w Le Madame. Szkoda,że ani dzisiaj ,ani jutro nie mogę,a chętnie obejrzałbym po raz drugi. Duże wrażenie robi cisza w przerwach między słowami Zielińskiej, ten delikatny złowrogi szum wentylacji. No i te kapitalne spięcia między aktorką a widzami. Lubię te spektakle w małych salkach,kiedy na widowni nie ma dużo ludzi. Trzeba pochwalić reżyserkę(?) za przytomność umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandor Re: "GOŚCIE" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:37 Ronald Harwood "Goście" wyst. Katarzyna Maria Zielińska reż. Ewelina Pietrowiak byłem, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minze Re: "GOŚCIE" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:24 Że co, że dostać można bilety czy ja coś źle rozumiem? To ja bym chciała na jutro :-) Odpowiedz Link Zgłoś