Gość: agasara IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 23:06 Witam! Ostatnio miłam możliwość obejrzenia tej wspaniałej sztuki w Kwadracie. Jest na prawdę genialna i wszystkim ją polecam. Widział ktoś??? Jak wrażenia??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga!!! Re: 'Szalone Nożyczki' 08.08.02, 13:13 Widziałam, ale wersję wrocławską Teatru Poniedziałkowego sztuka jest bardzo odnienna od standartowych przedstawiań, publiczność na wpływ na przebieg zadarzeń na scenia. bardzo sympatycznie spędzony wieczór na Nożyczkach! pzdr z Wrocławia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: 'Szalone Nożyczki' IP: *.acn.pl / 10.66.1.* 06.04.03, 14:47 kinga!!! napisała: > Widziałam, ale wersję wrocławską Teatru Poniedziałkowego sztuka jest bardzo > odnienna od standartowych przedstawiań, publiczność na wpływ na przebieg > zadarzeń na scenia. to sie tylko tak wydaje:) bylam 2 razy na tej sztuce i zorientowalam sie, ze to kit z tym, ze niby publicznosc wybiera. tak kieruja publicznoscia, zeby wybrala to, co oni chca, niestety. a szkoda, byloby ciekawie zobaczyc inne zakonczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: 'Szalone Nożyczki' 02.09.02, 22:31 jak wszystkie rzeczy, głównie farsy, w `kwadracie` - wysoki lot to nie jest. ale w `kwadracie` nie o to idzie, tylko o to, by popatrzeć na kobuszewskiego,pokorę, wawrzeckiego, turka, siudyma......... ja obejrzałem tam wszystko już, poza mayday 2. te komedyjki są tak błahe, ze gdy sie ich tyle obejrzy, to słabo się pamieta o co gdzie biegało. ale `nozyczki` pomnę. nie dlatego, ze takie świetne, ale dlatego, ze też wdałem się w gadkę z aktorami. a w ogóle to bardzo lubię `kwadrat`, bo taki mały, ale jest milunio. przed spektaklem idę tam najpierw do kafejki - czasem widuje aktorów `kwadratu` albo Znane Osobistosci , ktore też przyszły na przedstawienie. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: 'Szalone Nożyczki' 06.09.02, 16:30 Owszem widzialam, nie jestem zachwycona. o sztuka "pod publiczke". Polecam spektakl prowincjonalnej Warszawie. Autor z cala pewnoscia nie znajdzie lub nie znalazl u siebie w Szwajcarii zadnego teatru, ktory cos takiego wystawi. Znalazl wiec teatr za granicami swojej ojczyzny.... w ktorym mogl sie spelnic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slotna Re: 'Szalone Nożyczki' IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.05.03, 19:32 Widziałam w Powszechnym w Łodzi i to nie raz;))))) Pozdrowienia dla Jacka Łuczaka (Tonio;) Ech... Rozmarzyłam się;))) Odpowiedz Link Zgłoś