Dodaj do ulubionych

Zdarzenia w Tczewie

IP: *.tczew.net.pl 21.08.05, 22:45
www.zdarzenia.art.pl/program.php
Kto sie wybiera?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.eia.pl 21.08.05, 23:21
      mam pytanie,orientujesz sie może czy w tym roku podczas festiwalu mozna się
      zglaszac do pracy w wolotariacie???
      • Gość: tczewianka Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.tczew.net.pl 22.08.05, 06:40
        nie wiem ale zadzwoń albo napisz do nich www.zdarzenia.art.pl/biuro_festiwalowe.php
    • Gość: art Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.tczew.net.pl 31.08.05, 19:52
      To już jutro!!! Hmmmmm, na co by się tu wybrać ... Może coś mi polecicie????
      • Gość: lolo Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 12:59
        Bzdyl, Włosi, Biernacka, Gazetka fest.-polecam
        • Gość: bill Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:07
          Noce Szeherezady w sobotę! Warto!!!
    • aga_piet Re: Zdarzenia w Tczewie 02.09.05, 10:40
      Byłam wczoraj na "Pannie Julii". Fuksem udało mi się wejść. Bo widownia była na
      scenie, wpuszczali tylko 85 osób, z czego 3/4 to byli ludzie z identyfikatorami.
      Szkoda... kulturalna pustynia, ludzkość żądna sztuki, a tu - reglamentacja.
      W takich wypadkach trzeba jednak pisać, że przedstawienie zamknięte. Te 15
      "cywilów" którzy się dostali, równie dobrze dostać by się mogli na "zamknięte".
      • Gość: Felek Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:49
        Wpuszczali również ludzi z karnetami.
    • Gość: Corsa Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:36
      Nie wiem jak wy, ale ja idę na "Wyspę umarłych" z Białegostoku...
      Ponad wszystko uwielbiam ten melancholijny, tajemniczy, dotknięty piętnem
      ostateczność obraz Boecklina...
      Mam przeczucie wzruszającego wieczoru...
    • vetitus Re: Zdarzenia w Tczewie 04.09.05, 21:03
      Festiwal Zderzenia na psy schodzi, z roku na rok ze sztuki dla mas, sztuka dla
      sztuki sie staje. Tylko Kasjaniuk coraz "wiecej" w telewizji widac. Wieksza
      jakas czy co? ;=)
      • aga_piet Re: Zdarzenia w Tczewie 04.09.05, 22:42
        No nie, sztuki dla mas też trochę było, bez przesady.
        A "Opera za 3 grosze"? A "Na pełnym morzu"? Klaunada Pinezki?
        Myślę że dla każdego coś się znajdzie.
        Fajne są imprezy w Lokomotywowniach, uważam że świetne miejsce na klimatyczne
        koncerty. Ongiś Von Zeit, teraz RH+. Super (niestety, innych nie widziałam).
        • vetitus Re: Zdarzenia w Tczewie 11.09.05, 08:44
          To po co sie wypowiadasz o czyms, czego nie widzialas?

Sz.
    • svistak Re: Zdarzenia w Tczewie 04.09.05, 22:38
      mój komentarz:
      hydepark.tczew.pl/viewtopic.php?p=1169#1169
      s.
      • aga_piet W obronie Pinezki 04.09.05, 22:49
        Svistak, na Pinezkę DZIECI czekają co rok. Nikt nie wymaga aby wielbiciele
        "prawdziwego teatru" chodzili na Pinezkę, bez jaj :D
        Akurat znam ich jeszcze sprzed bodajże 10 lat (od pierwszej Fety w Gdańsku),
        facet w klaunadzie jest mistrzem, z roku na rok jest coraz lepszy, mało tego -
        coraz wiekszy udział w przedstawieniach biorą jego dzieci, z roku na rok widać
        postępy (coraz lepiej chodzą na szczudłach, żonglują, jeżdża na jednokołowych
        rowerkach).
        SZACUNEK.
        Pamiętaj, Pinezka gra głównie dla dzieci, doskonale wyczuwa ich potrzeby, wie
        czym rozśmieszyć.
      • Gość: Bartek Miernik Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:37
        :-) No to zaskakujace, mój Drogi. To, co piszesz. Że gazetki nie było. Była.
        Mieliśmy wprawdzie problemy ze sprzętem ogromne i kolportaż wieczorami przed
        ostatnim spektaklem. Ale jak i w zeszłym roku, tak i w tym Gazetka rozbudzała
        emocje. Pozdrawiam Ciebie szczególnie serdecznie. Mam w pamięci Twoje
        zeszłoroczne reakcje. Żałuję, że w tym roku nie mogliśmy sobie pogadać. Wierzę,
        że za rok to nastąpi. Pozdrowienia ciepłe :-)
        • axur Re: Zdarzenia w Tczewie 07.09.05, 11:41
          zawsze są "kłopoty ze sprzętem"

pytanie, jaki sprzęt ma się na myśli
          • terranuova Re: Zdarzenia w Tczewie 08.09.05, 13:34
            axur...
            juz Ty wiesz co;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka