Gość: tczewianka IP: *.tczew.net.pl 21.08.05, 22:45 www.zdarzenia.art.pl/program.php Kto sie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.eia.pl 21.08.05, 23:21 mam pytanie,orientujesz sie może czy w tym roku podczas festiwalu mozna się zglaszac do pracy w wolotariacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tczewianka Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.tczew.net.pl 22.08.05, 06:40 nie wiem ale zadzwoń albo napisz do nich www.zdarzenia.art.pl/biuro_festiwalowe.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.tczew.net.pl 31.08.05, 19:52 To już jutro!!! Hmmmmm, na co by się tu wybrać ... Może coś mi polecicie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 12:59 Bzdyl, Włosi, Biernacka, Gazetka fest.-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:07 Noce Szeherezady w sobotę! Warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_piet Re: Zdarzenia w Tczewie 02.09.05, 10:40 Byłam wczoraj na "Pannie Julii". Fuksem udało mi się wejść. Bo widownia była na scenie, wpuszczali tylko 85 osób, z czego 3/4 to byli ludzie z identyfikatorami. Szkoda... kulturalna pustynia, ludzkość żądna sztuki, a tu - reglamentacja. W takich wypadkach trzeba jednak pisać, że przedstawienie zamknięte. Te 15 "cywilów" którzy się dostali, równie dobrze dostać by się mogli na "zamknięte". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:49 Wpuszczali również ludzi z karnetami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corsa Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:36 Nie wiem jak wy, ale ja idę na "Wyspę umarłych" z Białegostoku... Ponad wszystko uwielbiam ten melancholijny, tajemniczy, dotknięty piętnem ostateczność obraz Boecklina... Mam przeczucie wzruszającego wieczoru... Odpowiedz Link Zgłoś
vetitus Re: Zdarzenia w Tczewie 04.09.05, 21:03 Festiwal Zderzenia na psy schodzi, z roku na rok ze sztuki dla mas, sztuka dla sztuki sie staje. Tylko Kasjaniuk coraz "wiecej" w telewizji widac. Wieksza jakas czy co? ;=) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_piet Re: Zdarzenia w Tczewie 04.09.05, 22:42 No nie, sztuki dla mas też trochę było, bez przesady. A "Opera za 3 grosze"? A "Na pełnym morzu"? Klaunada Pinezki? Myślę że dla każdego coś się znajdzie. Fajne są imprezy w Lokomotywowniach, uważam że świetne miejsce na klimatyczne koncerty. Ongiś Von Zeit, teraz RH+. Super (niestety, innych nie widziałam). Odpowiedz Link Zgłoś
vetitus Re: Zdarzenia w Tczewie 11.09.05, 08:44 To po co sie wypowiadasz o czyms, czego nie widzialas? Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
svistak Re: Zdarzenia w Tczewie 04.09.05, 22:38 mój komentarz: hydepark.tczew.pl/viewtopic.php?p=1169#1169 s. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_piet W obronie Pinezki 04.09.05, 22:49 Svistak, na Pinezkę DZIECI czekają co rok. Nikt nie wymaga aby wielbiciele "prawdziwego teatru" chodzili na Pinezkę, bez jaj :D Akurat znam ich jeszcze sprzed bodajże 10 lat (od pierwszej Fety w Gdańsku), facet w klaunadzie jest mistrzem, z roku na rok jest coraz lepszy, mało tego - coraz wiekszy udział w przedstawieniach biorą jego dzieci, z roku na rok widać postępy (coraz lepiej chodzą na szczudłach, żonglują, jeżdża na jednokołowych rowerkach). SZACUNEK. Pamiętaj, Pinezka gra głównie dla dzieci, doskonale wyczuwa ich potrzeby, wie czym rozśmieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Miernik Re: Zdarzenia w Tczewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:37 :-) No to zaskakujace, mój Drogi. To, co piszesz. Że gazetki nie było. Była. Mieliśmy wprawdzie problemy ze sprzętem ogromne i kolportaż wieczorami przed ostatnim spektaklem. Ale jak i w zeszłym roku, tak i w tym Gazetka rozbudzała emocje. Pozdrawiam Ciebie szczególnie serdecznie. Mam w pamięci Twoje zeszłoroczne reakcje. Żałuję, że w tym roku nie mogliśmy sobie pogadać. Wierzę, że za rok to nastąpi. Pozdrowienia ciepłe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: Zdarzenia w Tczewie 07.09.05, 11:41 zawsze są "kłopoty ze sprzętem" pytanie, jaki sprzęt ma się na myśli Odpowiedz Link Zgłoś