Gość: Emilianna Re: Teatr "LEGION" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:13 Prawda jest taka, że głupio tak samemu podjadać w kuchni po nocy;] P.S: tłuscyk tłuscyk;] pozdrawiam:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adasko Re: Teatr "LEGION" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:02 relacja jest taka ze trzeba bylo sobie zrobic mariana z pomdorow i mialbys towarzystwo. ;p cos malo osob nawiedza to forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: Teatr "LEGION" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:09 Marian jest niepowtarzalny;] ale moze jakiegoś Edmunda z ogórków sobie wytrzasne;-) tak wiem - nienawidzisz mnie...hihi Ilonza jest na tydzień w Wiedniu, ale co z Judaszem i Kajfaszem to nie mam dla nich usprawiedliwienia. Zachowują się co najmniej oburzająco!;] pozdrawiam:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
komarekx Re: Teatr "LEGION" 31.08.06, 22:51 a i ja coraz więcej tłuszczyk...tłuszczyk.........a no i taka prawda! emiliusz!!!!!!!!!! jedziesz!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To znowu Adasko Re: Teatr "LEGION" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:05 wejdzcie sobie na www.kornik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.uda ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:31 dzieki na info o tej www.milo bylo to przeczytac:)jej czemu tu taki maly ruch??!!czemu ilonza tu nie zaglada??czemu kajfasz ani judasz??tesknie za wami... Odpowiedz Link Zgłoś
hypnobear kiedyś judasz,teraz wojaczek,a co w przyszlosci... 31.08.06, 17:52 od dzisiaj bede zagladam bo mam nowego odpicowanego kompa a nie to cos-jAK CO PONIEKTORZY WIEDZA O CO CHODZI ;-).W Krakowie pogoda tak jak w marcu-czyli kazda.ja jeszcze mam troche luuzu,ale to juz ostatki...dzeikuje wam jeszcze raz za te warsztaty i do zobaczenia na nastepnych...ale to juz zupelnie inna histor...o sorki...relacja :-) I pamietajcie AEIOUYEIOUYAIOUYAEOUYAEIUYAEIOYAEIOU :-* Odpowiedz Link Zgłoś
hypnobear Re: kiedyś judasz,teraz wojaczek,a co w przyszlos 31.08.06, 17:53 AHA I JESZCZE JEDNO...NIECH MOJA ASYSTENTKA ODEZWIE SIE NA GG.POZDRO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko nigdy nie zapamietam tej kombinacji samoglosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:07 kurcze jak to szlo aoujeo...nie eoiua....nie wazne za skomplikowane na moj umysl a tu jeszcze w moim miescie przez jakies forum sie znecaja nade mna tymi samogloskami jak mozna gdzie zwykle ludzkie milosierdzie....brakuje mi tych belkotow na dykcji... :( :P pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
komarekx aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 31.08.06, 22:53 AEIOUEAIKU..AYOUIOUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:02 :* bo mi się nudzi P.S: kto sprawdzał że Jędrzej jest gejem? ĄĘJUÓVXYZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adasko nudzi jak moze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:05 w jakimz to sposobem moze Ci sie nudzic???? przeciez to jest nie realne. ;p ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: nudzi jak moze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 14:25 ;-) kurcze, a podobno ludziom inteligentnym nigdy się nie nudzi...:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milczewski:) Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.icpnet.pl 09.09.06, 22:06 aaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:45 jesli ktos mam jakies zdjecia z warsztatow to niech przesle na mojego maila. adam.jozek@interia.pl Z górki, albo nawet ze szczytu dziękuje pozdrawiam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: prosba IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.06, 19:34 Cóż za refleks Adasiu ;P (ty wiesz o co chodzi) szanowny panie od dykcji ;P gratuluję! - Zuzia po swoim wokalnym występie na dożynkach stwierdziła, że szerzej otwiera buzię pozdrowionka dla całej wiary z warsztatów, Zuzia tęskni za wami...ja w sumie też;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.uda ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 20:34 A E I O U Y E I O U Y A I O U Y A E O U Y A E I U Y A E I O Y A E I O U i co wy na to?? bo ja juz to opanowalam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 00:48 A czy Zuzia pamiętała też o szeroko otwartych "gałach";> miło że coraz więcej nas zagląda na forum:) pozdrawiam:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 17:44 co myślałaś że zapomniałem słońce?? ;p ale jak narazie nikt nie przesyła bo nikt nie ma chyba zdjęć prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAULA :) Re: JA MOGĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:22 JA MOGE ADAŚ CI TE FOTKI PRZESŁAC ALE NAJPIERW MUSZE NAPRAWIC NAGRYWARKĘ> NO TO PAPAPAPPA TKI:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: JA MOGĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:32 ok bede czekał jak naprawisz to daj znać, chyba ze wyslesz mailem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: JA MOGĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:59 Jak meilem to i ja poprosze;) To Andrzej jest w końcu co i jak??;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: JA MOGĘ,ale nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:45 Nasz ziom Andrzej...;] ten co ze stanów śle nowe ćwiczenia na dykcje;] Bo Komar tu sieje niepokój (na dziedzińcach świątynnych) że Jendrzej jest gejem, znowu potem piszą ze nie jest, więc ja już nie wiem. ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: JA MOGĘ,ale nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:04 poczekajcie az wrooci to go zapytamy sami o to. narazie tak domniemywac to przeciez nie idzie. tylko sie zzakrecimy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: JA MOGĘ,ale nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 17:45 zzakręcimy się niczym kółeczko z durexu...;] bzzzzzzzzzzzzzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: JA MOGĘ,ale nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:35 a ty ciagle o jednym, mam wrazenie emi ze jestes strasznie niezaspokojony. chlopa sobie znajdz;p to kuleczka beda bzyczec ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: JA MOGĘ,ale nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:35 phi! :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ilonza ziew z natury 04.09.06, 10:07 Wróciłam,poczytałam i stwierdziłam,że generalnie większość zapomniała o takiej jednej Ilonzie. Chciałam napisać coś twórczego ale nie jestem w stanie bo śpiąca jestem. Tak czy siak stęskniłam się za Wami. Trzymajta się ludziska Wasza i tylko Wasza Ilonza Odpowiedz Link Zgłoś
hypnobear Re: ziew z natury 04.09.06, 12:39 jak pewnego razu Andrzej zrobil ziew natury to oglosili kleske zywiolowa przez skazenie powietrza,wiec jesli chcecie zrobic ziew to najpierw szczoteczka i kolgejcik :-) (no fakt,andrzej w czasie swojej 3mc wedrowki po puszczy bialowieskiej nie zabral szczoteczki-tlumaczyl to ochrona srodowiska,dlatego deo tez nie wzia ze soba bo sie biedak o ozonke martwi)Nasz dobry andrzej gej ejejej :-D Odpowiedz Link Zgłoś
hypnobear Re: ziew z natury 04.09.06, 12:40 aha,witamy Rite na naszym gadu pierdu forze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: ziew z natury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:42 ;P witam, witam... jeszcze 20 minut i uciekam z pracy nareszcie, postaram się przesłać filmik jak Zuzia śpiewa na dożynkach w takij jednej zakichanej wiosce tylko muszę zmienić format pliku ;P jak się nie da to zrobię mp3 pozdrofka;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: ziew z natury i zupa z kury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 01:06 o Ilonzie sie nie da zapomnieć...;] tylko nie pisze się o rzeczach oczywistych. Np takich ze kochamy Ilonze prawie tak jak Andrzeja;] buziaki!:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
celqa Re: ziew z natury 05.09.06, 02:09 Wiitaam wszyystkiich Tęskniiee zaa Waamii. Poo noocaach spaać niiee moogee. Z moja dykcja jak widac coraz lepiej:D Buziulce Aha bylbym zapomniała Endriu dzwonił i kazal przekazac że zaprasza wszystkich (a zwlaszcza Ilonze) na kukurydze:D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko lament adaska przed monitorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 05:05 pomocy. spac nie moge. cos mi sie w oczko stalo. lazzawi. boli. ku... cierpie. stop. pomcy. szlak mnie trafia bo nic ze soba zrobic nie moge. a ku.. na pogotowiu powiedzieli ze okulista dopiero od 10 rano mnie przyjmie bo w calym miescie nie ma nocnych dyzurow okul;istycznych. ku... stop. kropka. nie tylko kropka ale i lezka. jak boli. stop. pomocy. ku... ..e drewno, to wina andrzeja dzwonilem prosilem pomoz. a on ze pie.., ze generalnie taka jest relacji i koniec z niami. ku.. stop. czy czyta to jakis okulista... mam taki biblijny problem drzazge w oku, tylko zaden blizni nie widzi. stop bo z bliznim mozna sie zabliznic. stop. ku.. boli. tak moge w kolo. pomozcie.... :( :( .... pozdrawiam :( :( :( ałaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: lament adaska przed monitorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 15:07 łoboziu trzymaj się Adachu. Oko da się wycisnąć - bedzie lepiej;) odreagujemy na kukurydzy u Jendrzeja;] całusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: lament adaska przed monitorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 17:37 chwilowo przez dwa dni jestem jedno oki adasko;p niczym sauron z waldcy pierscieni moje jedno oko plonie. a andrzej... kurcze powiedzila ze ma to gdzies, odlozyl sluchawke w polowie. nienawidze go.....!!! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita chipsy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:30 właśnie skończyłam smażyć chipsy...3 godziny...jak mus to mus ale dobre są;P jutro "Oda do Ludzkości" autorstwa mojego kumpla dreda ;* nara wiara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milczewski Re: chipsy... IP: *.icpnet.pl 09.09.06, 22:09 no i gdzie te ci..y:) hhihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
hypnobear Re: lament adaska przed monitorem 06.09.06, 13:52 a ja tam nie mam zadnego lamentu jak adas w chwilach relaksu wlaczam sobie gry pl,wchodze w multiplayera i ciupie w bilarda on-line...pozdrowka dla wszystkich...aha,pytanie do Rity...jak latwym sposobem w domu mozna zrobic chipy...?pozdrawiam. aha...andrzej zapisal sie krajowego biura ludzi znaleźno-zagubionych...albo poprostu byl nacpany jak to mowil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: lament adaska przed monitorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 14:07 bo nie miales drzazgi w oku. to nie lamentowales. bo spales cala nocke i krewka z lzami z oczka nie leciala... ;/ ale mniejsza. wlasnie przezywam orgazm kupkow snmakowych... pistacje...platki kukurydziane...hmmmmmmmmmmm a tak apropo dzis narwalem pieknej dojzalej kukurydz..moze ktos wpadnie ? :P :) :D o 24 bede jadl wiec zdarzycie;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrucha Re: lament adaska przed monitorem IP: 193.24.202.* 06.09.06, 21:06 Nie ma to jak byc poinformoanym ,że w ogóle istnieje cos takiego jak forum teatru Lugion awrrr ;/ PrzyOkazji jak masz kukurydze to podrzuc mi z pół kolby.Długo juz ja gotujeesz ?? Mam nadzieję, że to nie jest zatruta kukurydza, po której zasnę i będę musiał czekać na Królewnę ;] Pozdrowki dla wszystkich =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita technologia smażenia chip(s)ów-dla hypnobear IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:42 te chip(s)y to ja misiu smaże w pracy ;P ale jak chcesz przepisik to proszę bardzo: my ziemniaków ze skórki nie obieramy (robimy tylko próby ziemniaków więc się nad nimi nie rozczulamy)w domku lepiej obrać :-)następnie kroimy je na plasterki o grubości ok 1,5 mm taką fajną krajalnicą (nie skrajamy całego ziemniaka ale to po to aby wyniki próby były wiarygodne, no i do próby bierzemy tylko 300g tych plasterków); pluczemy je przez 45 sekund pod bierzącą wodą, osuszamy na papierowym ręczniku i smażymy przez 3 minuty w 177 stopniach ;P mamy taki spory piec do smażenia:-) w domku jeszcze nie próbowałam smażyć chip(s)ów , może kiedyś...narazie mam dość bo w przcy smażę je dosyć często ;P pozdrofka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Oda do ludzkości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:47 "Nasz Swiat" Nasz sposób życia, mordowanie, więzienie i kaleczenie zwierząt-nasze wynalazki, maszyny, komputery, telewizja, nasza "mądrość" i rzekoma cywilizacja oparte są na fałszu i dlatego nie dają nam tego czego pragniemy czyli szczęścia. Życie nasze czynimy coraz bardziej sztucznym i nienaturalnym. Zanieczyszczamy rzeki swymi fabrykami, wszechobecne telefony komórkowe oddziałują na nas niedostrzegalnie dla naszych zmysłów, zatruwamy ziemię próbami jądrowymi, zabijamy ostatnie osobniki danego gatunku zwierząt dla pieniędzy, wytwarzamy w miastach atmosferę nieodpowiednią dla płuc. Walka o byt staje się coraz bardziej zaciętą. Żyjemy na każdym kroku fałszem i przewrotnością, a fałsz przynosi tylko nieszczęście. Jesteśmy jak bomba zegarowa, która kiedyś musi eksplodować. Nieprawdą jest to, że naturą człowieka jest samodestrukcja. Prawdziwą naturą człowieka jest istota boska, która jest miłością samą w sobie. Dlaczego więc o tym zapomnieliśmy. Albo udajemy, że tak jest choć podświadomie zaprzeczamy temu. Gdyby wszyscy zawsze i wszędzie przestrzegali dekalogu po świecie krążyłyby tylko pozytywne wibracje. MYŚL JEST TWÓRCZA UWAŻAJCIE WIĘC CO MYŚLICIE I MÓWCIE NIEŚWIADOME SIEBIE ISTOTY!!!!!! Ł.G. On czasem pali faję wodną ;P nawiązują do smażenia chipsów to zapomniałam dopisać, że trzeba potrząsać koszyczkiem bo inaczej wszystko się poskleja i ...nie będzie co jeść ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: Oda do ludzkości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:42 slonce ale wywod... fajny. chcialem sie pochwalic ze spowrotem widze na dwa oczka :D :D:D:D:D:D:D:D:Dsaasasasasasasasasasasasaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Oda do ludzkości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 13:29 Jeżeli weźmiemy pod uwagę przeistoczony energizm deizmu kreacyjno mistycznego to jego ortodoksyjność resublimuje wszelkie struktutalizmy egzystencjalne. Aczkolwiek z tym, że nie na pewno, bo jeżeli ktoś komuś coś, a ewentualnie nikt nikomu nic to po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: Oda do ludzkości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:26 bo Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: Oda do ludzkości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:43 to wcale nie jest usprawiedliwnie i odpowiedz..bo andrzej...phi! Emil ty ignorancie;p ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Pyrkowy wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:31 Pyry pyszne, Pyry smaaczne, Dzień bez Pyry się nie zacznie Czy to lato, zima, jesień, Pyrka radość nam przyniesie, Tylko w usta Pyrcie włożysz, Wnet się przyjaźń wielka tworzy, Między człekiem a tą Pyrcią, Niespodziane iskry skwirczą Z podniecenia człek aż wzdycha, "Ach jak doobra Pyyyr jest micha", Aż tu nagle niespodzianie, Człeku Pyra w gardle stanie! Morał drogie dzieci taki, By do Pyr jeść też buraki. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: Oda do ludzkości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 16:10 ale spełnia swoją rolę - zmusza do refleksji i wywołuje kontrowersje;]sesesese ciesze się razem z Toba z odzyskania sprawności obu oczków;) pozdrawiam:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: Oda do ludzkości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 17:20 PYrkowa rymowanka zostanie przebojem jesli tylko ktos ulozy muze pod to Ilonza? moze ty? a wcale nie budzi kontorwersji Emil. czy juz kiedy mowilem ze Cie nienawidze ;p ;D :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx jest super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:23 ale sie ciesze dziady! mam internet w domu!!!!!! takie to fajne jest!!!....naprawdze fajnie jest mieć internet .to fajne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adasko Re: jest super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 08:58 zgadzam sie z tematem przedmowcy. dzis mnie Ritka odwiedza. :D Pozdrawiam z bardzo slonecznej Częstochowy idealny dzien zeby po niej troche polazic. trzymta sie ludzicha :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx jeeddzzziiieesszzz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 11:19 no kabareta sie trochu rozwija...may ino z grażką i kontrabasem pojechać na festiwal kabaretowy do warszawy....pan skiba obiecał zawieść...andrzej z resztą....no a ostatnio zarobiłyśmy 80 zł.i fajnie na drinka poszły "uśmiech lata" taka ciekawostka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesc! andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 13:53 no wiec chyba juz czas obalic niektore z plotek krazacych po tym forum.po 1:faktycznie,jestem w stanach(jest super)po 2:przestancie mnie w koncu oczerniac-nie jestem gejem!!!powiem wiecej,to nie jest ta relacja bo ja mam kobiete!wyjechac musialem bo co ja niby po tych warsztatach mialem robic?dalej lezec z rekami na moim przyrodzeniu?!postanowilem wyjechac na turne po europie z moim autorskim spektaklem "Zaszczekej".niestety na zachodzie nie mam juz czego szukac i postanowilem pojechac na podboj ameryki.tak wlasnie wyladowalem w stanach.obecnie zbieram pieniadze na to zebym mol was tu wszystkich sciagnac,zaplacic wam za zagranie paru spektakli no i pokryc koszty podrozy.nniestety nie mozemy zagrac w polsce bo gleboka cenzura na to nie pozwala ale tu jest inna relacja!no wiec-czekam na was i jak juz bedzie cos wiadomo to dam wam znac.3majcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx Re: andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 17:13 Andrzej!!!!!!!! jak to? masz tam kobiete? a ja myślałam, że tylko ty kochasz..i mnie i tylko...no nic trudno.pewnie tak musi być i basta. rozumiem twoje potrzeby...jestem tolerancyjna przecie...czekam tu na ciebie! wracaj gdy najdzie potrzeba! ....ja przecie wiem że nie jesteś gejem....nie martw sie! rozwieje te plotki...troszke poopowiadam i już...tesknie za tobą niesamowicie! twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:55 wczoraj cie kochał, ale zapomniał...kurcze a chociaż powiedział sory?;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:12 andrzej to swinia nie mowi sory. wiem jak bylo ze mna;p wspolczuje. wspieramy Cie. ja i zwierzaczek. wrrrrrrr wrrrrrrrrrwrrrrrrrrrrrrrrr;p:D koleczka z durexsu tez :) bzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Emil!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:13 Emil. obiecalas powiedziec co sadzisz o tym co przeczytalas. wiec co z ta opinia? czekam i czekam i pisze do Ciebie na gg i nic... wypowiesz sie wreszcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: jeeddzzziiieesszzz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 16:31 eno eno, rozwija komarek skrzydełka, rozwija;] to gód. jedziesz dalej maleńka jedziesz jedziesz!! aż nad Michigan:D :*:*:******** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: Oda do ludzkości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 16:28 a widzisz - budzi;] ale coś czuje że - przynajmniej przez ten weekend - mało Cie będzie to obchodzić;] pozdrawiam i wszystkiego dobrego;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAULA:) Re: i znów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 20:32 ELO GRZYBKI I DZIECIOŁY:) CO TAM CIEKAWEGO U WOS:) JA W TYM ROKU MAM MATURE I W TYM TYG MUSZE WYBRAC TENAT NA USTNY Z POLAKA . BUUUUUUU. A W PIATEK JADE DO HOLANDII:) CO WAM PRZYWIEZC >? MOZE JAKIS WIATREK ROZMONTUJE I BUCHNE I ZROBIMY W NIM SIEDZIBĘ LEGIONISTÓW:) Odpowiedz Link Zgłoś
ilonza Re: i znów 09.09.06, 22:24 Dwa lata temu był temat:"Motyw tańca w literaturze,malarstwie i filmie".Jeżeli w tym roku będzie coś podobnego to brać i nie zastanawiać się,bo bardzo fajnie można go zaprezentować.Polecam Ilonza Odpowiedz Link Zgłoś
ilonza hyhyhy 09.09.06, 22:37 A tak wogóle,ludziska moje kochane,nie mam cosik veny do pisania na tym forum.Świat mi staje na głowie.Wyprowadzka i te sprawy.Matko jedyna...zalałam dzisiaj przyszłych sąsiadów nie mieszkając tam jeszcze...to co będzie jak tam zamieszkam...wszystko się rozsypie. A tak poza tym.Byłam w tych Wiedniach.Żadna rewelacja.Pośpiewałam.Ponudziłam się ale co wypiłam za free to moje :) Nie ma to jak praca w knajpie. Bardzo proszę zorganizować jakiś zjazd w Opolu co by się spotkać jak rok temu. Idę,bo czeka mnie pakowanie c.d. Ściskam Was bardzo mocno. :* Ilonzka P.S. Moje kochane Komary i Kamile ... Odpowiedz Link Zgłoś
ilonza Re: hyhyhy 09.09.06, 22:38 ...i żeby mi już nikt nie wypominał,że się nie udzielam... ...no...bez takich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamillo Re: hyhyhy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:38 dobrze, to może jak się niezapowiedzianie wpadnie, to i sąsiady się załapią ;P Albo będą dwie lodówki, żeby starczyło na dwie przybłędy głodne (sąsiady nic przeciwko mieć nie będą) A przeprowadzisz się ufam lada tydzień?? Odpowiedz Link Zgłoś
ilonza Re: hyhyhy 11.09.06, 09:57 Jeżeli wygram w totka to za tydzień już tam będę mieszkać. Puki co w totka nie gram,to pewnie troche mi zejdzie... Pozdrawiam Ilonza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: i znów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:00 mysle ze koryfeje mogłyby dopomóc w prezentacji;] wdzięczny temat, wdzięczny:) szkoda że rok temu go ni było buziam:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: Oda do ludzkości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 19:56 a budzic to moze mnie..a nie kontrowersje. arcykaplan Emil ma slusznosc, malo... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx EJ DZIADY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 21:37 no i taka sytuacja.....palca se rozwaliłam u stopy która ma wielki problem z chodzeniem..se trohe pokuśtykam...to je mój nowy numer daje bo mam: 605 068 222...no tak to wygląda nie.grażka tu wszystkich pozdrawia no!!!! heja ho! łoj bożeeee bożżżęeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
hypnobear Czarek 15.09.06, 09:01 Hau,hau,to jest Czarek-pies Agnieszki-ja bardzo lubie Czarka...jest taki misiowaty ze "och och" (pozdrawiamy Ele R.).Czarek na wszystkich warczy i nie daje sie poglaskac...ale do mnie sie czasem nawet wrecz natretnie lasi co jest ogromnie mile...oczywiscie nbie mozna go poglaskac w jego koszyku ale czesto do mnie potem podejdzie i swym wzrokiem "poprosi" bym go poglaskal,wiec glaszcze...czasem wyjde z nim na spacer i czarek czasm mnie sluch a czasem nie,ale i tak jest fajnie...to byl opis Czarka :-) W niedziele wyjezdzam na oboz integracyjny z PWST prosze trzymac za mnie kciuki.pozdrawiam was syckich ;-) a arcykaplan ma slusznosc bo jest po harwardzie... a jezus wg heroda to king of juice (king-król ; juice-sok = król soków-taki zart...)... a na do-wi-dze-nia..."chodze i pytam...""...czemu nie ma tancerki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emialianna Krowa Łakomczucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:30 www.maxior.pl/?p=index&id=26937&3 Pewno znacie, ale każdy może sobie wybrać ulubiony fragmencik;] Pozdrawiam i pisujcie co nieco coś bardziej prosze ja Was:* Odpowiedz Link Zgłoś
komarekx Re: Krowa Łakomczucha 18.09.06, 23:39 tego skecza znał ja już łohoho...wiesz emiliusz co dobre je!!!! ;) ....trza rozpowszechniać kulture...torcik mniammmm.....łubudubu!!!! nieh to trwa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: Krowa Łakomczucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 20:30 looooooo ale sie tu dzieje. nie piszcie tak szybko tych postow bo nie nadazam ich czytac ;p :D :) Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen wieko mi skrzeczy... 20.09.06, 23:16 ...bo to jest taka relacja i ja Wam powiem jaka jest prawda... :P Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen prowent 20.09.06, 23:53 słuchajta miluścy - wiadomość świerzutka jak bułeczka o 4 nad ranem - otóż... DOSTALIŚMY PROWENT :D:D:D:D:D:D pozdrowiska :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: prowent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 08:14 ulalalalalalala no to fajniuchno ;p tylko ja widze pewnwe ale o 4 nad ranem to boleczki z piearni nie sa juz swieze...poniewaz pieczywo sie piecze dzien wczesniej a potem odgrzewa ;p :D nie przepuscilbym Ci trumien... teraaz napisz...tak adasiu ty wiesz lepiej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen Re: prowent 21.09.06, 12:51 drogi Adasiu! nie napiszę że wiesz lepiej gdyż o sprawach oczywistych pisać nie ma sensu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: prowent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 07:51 mysle ze rozmowa o sprawach osobistych mogla by ozywic troche to forum ;pp a tak apropo to andrzej sie do kogos mianowicie odzywal?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komarekx od andrzeja wieści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:51 Andrzej wysłal do mnie mejla.Napisał że pracuje teraz w fabryce czekolady...chcialby przyjechać w listopadzie ale nie wiadomo czy uda mu sie kupić bilet lotniczy.Napisał też że uczy się gry w golfa i jazdy na desce. Poznał ostatnio w Masacziusets jakiegoś sławnego reżysera ale nie pamięta jak ma na nazwisko. Jak przyjedzie to pokaze zdjęcia.Jest zadowolony i zdrowy co go bardzo zadawala. Ciągle marzy i buja.Prosił o to aby wam wszystkim pomachać na szczęcie i życzyć radości...napisał też coś o tym że nas nienawidzi bo go pewnie obgadujemy...ale nie wiem o co chodzi? tkże pozdrawia. ps:andrzej jest gejem Odpowiedz Link Zgłoś
komarekx umcyk fest 25.09.06, 14:56 Gdyby kto chciał i nie wiedział:www.rodaknet.com. na tej stronie jest publikowana książka Wojtka "List-Dziennik" prosił przekazać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Komar ma Urodziny dziś!!!!!!!!!&*%@$@%*&!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 15:34 tak więc wszystkiego komarowego i dużo siły w skrzydełkach!:) i więcej wieści od Andrzeja i kukurydzy dużo zawsze i pod ręką:*:*:* lov juuuuuuuuu:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx fermentacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:02 dziękować kohany emiliuszuu ....:)))......miszigen!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilek to jest miejsce na twoją reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 06:36 chciałbym pozdrowic cały kotlet i odrobinę boczku i szynki. Acha i jeszcze befsztyczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: to jest miejsce na twoją reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:41 a na to wszystko mucha! wybaczcie ten pesymizm, ale to przez ograniczenie wolności (że tak to ujmę). Otóż - rok akademicki czas zacząć;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: to jest miejsce na twoją reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:02 buahahahahahaahahah to ma byc ograniczenie wolnosc??? chyba zartujecie rok akademicki nieogranicza moich ruchowa absolutnie w niczym ;p wrecz jeszcze mnie do tego prowokuje. dzis mili panstwo ide swietowac kupno garnituru ktory zostanie uzyty przeze mnie tylko raz.... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: to jest miejsce na twoją reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:34 i własnie z myślą o komentarzu szanownego Zwierzaczka;] dopisałam "(że tak to nazwe)";] no i gratulujemy Adasiowi garnituru;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: to jest miejsce na twoją reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:37 a jest czego gratulować jest jest. dziekuje ;pp :D Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkatwoja aga 27.09.06, 22:37 Kochanie! to dziwne że wybraliśmy właśnie to forummmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkatwoja Radku! 27.09.06, 22:40 Czekam tu na ciebie...chce z tobą porozmawiać....błagam cie odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkatwoja Re: Radku! 27.09.06, 22:44 musisz mnie zrozumieć...chce być z tobą i nic mnie nie powstrzyma! kocham cię i bede o ciebie walczyć...czekam tu na twoją wiadomoś..nie interesuje mnie to o czym mówiłeś..nie wierze....kocham cię!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Radku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:14 Aga, ale kiedy ja...naprawde stawiasz mnie w ciężkiej sytuacji. Przecież wiesz ze dla mnie też nie jest to łatwe...tąsknie...ale to nie moze dłuzej trwać! to zniszczy nas oboje... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkatwoja kocham 27.09.06, 23:20 kochanie jak sie ciesze że napisałeś!!!!!! nawet nie masz pojęcia ile dla mnie znaczysz!!! prosze cie zacznijmy od nowa ,kocham cię...teraz to wiem! prosze nie mów że jest za puzno,zmienie sie...naprawde się zmieni....uwież mi prosze!!!! nie możez mnie tak zostawić! nie teraz...spróbujmy jesze raz! kocham cie! chce cię tulić....misiu...błagam.tak mi żle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: kocham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:34 Przykro mi...za bardzo mnie zraniłaś. Zazdrośc zupełnie przysłania Ci oczy...Magda zawsze była dla mnie podporą, moją najlepszą przyjaciółką....była jak siostra. A Twoja zazdrość niszczy wszystko w okół! nie chce być z kimś, kto rani wszystkich w okół! Nie wiem co z nami będzie...potrzebuję czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: harlequin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:15 a łyżka na to ..........ale bajer ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA czekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:45 Radku....całą noc nie spałam,próbowałam sobie wszystko poukładać.ja nie chce i nie umiem bez ciebie żyć.Dlaczego mi nie ufasz? Zmienie się,teraz już wiem co robiłam żle.Pamiętaj jednak że wina leży nie tylko po mojej stronie...zastanów się nad tym.....Jak wrócisz z Radomia to mam nadzieje że się spotkamy...Pozdrów Magde! Pamiętaj,że nikt nie pokocha Cię mocniej niż ja ..AgA pS:wziełam od mamy psa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: czekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 12:58 radek dajesz dajesz...na dwa fronty nie załuj sobie jesteś młody, choroby weneryczne Cie nie zabija... Ago z tym psem to juz perwersja ;p :D ale przepraszam o co chodzi? moze potrzebujecie porady specjalisty ;p :D zawsze mozemy odpisywac na wsze listy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgA Re: czekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:34 adaśko? hmmmmm...to nasze zboczenie...może bardziej moje...lubie pisać na Forach gdzie mnie nie znają.....przesadziłeś z tymi chorobami i dwoma frontami. Radek nie jest taki,Magda to naprewde jego przyjaciółka....czekam na jakąs odpowiedz od niego...a co to za forum? jesteście teatrem....zawsze dziwnie trafie..dzięki Adam ale chyba obejdziemy sie bez porad..musimy sami sobie poradzić z tym problemem... aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgA miśku.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:36 Radku....czekam na Twój znak...:(((((... Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen Re: miśku.. 28.09.06, 15:19 no tak... różne są zboczenia i każde przyjemne :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga :(... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:02 Słuchaj "trumjen" jeśli masz zamiar się tak ze mnie nabijać to życze ci abyś poczuł kiedyś to co ja czuje teraz....to wcale nie jest śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: miśku.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:02 Ago...sorki ale moj kierunek studiow i wiedza na rozne tematy az prosza zeby zapytac, czy sadzisz ze to jest najlepszy sposob rozwiazywania tego typu problemow, dwa czy nie uwazasz ze na forum mozna napisac wlasciwie wszystko co sie chce bez zadnych emocji co za tym idzie raczej idzie sie bardziej zamotac niz co kolwiek rozwiazac..i tak bym mogl mnozyc i mnozyc moje zapytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: miśku.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:05 a i przy okazji czy nie sadzisz ze to ekhibicjonizm obnazac sie ze swoimi milosnymi problemami na forum ktore byc moze przeglada xxxxxx (tu miejsce na Twoja liczbe) osob dziennie, a ty wypisujesz od tak poprostu o swoich problemach. czy na celu ma to tylko pokazac ze cierpisz czy cos jeszcze? i czy moze swiadomosc tego ze ludzie czytaja takie rzeczy i wzbudza to u nich rozne rekacje, od wspolczucia po smiech ulatwia sprawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: miśku.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:09 ...Radek nie ma mejla...a może nie chce mi podać,gg tez nie ma,a mi to wcaLE nie przeszkadza,że gadam sobie z nim na forach....radek jest teraz w Radomiu i nie możemy się spotkać.Wiem że słowa tak pisane nieodzwierciedlają emocji ale tyle mi pozostało....radek nie chce ze mną rozmawiać przez telefon....wyłączył go...tak bardzo za nim tęsknie...Adaśko aa co ty studiujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adasko Re: miśku.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:11 to trzeba sie przejechac do niego chyba najprosciej...a jaka masz pewnosc czy to on odpisal na forum a nie ktos sie za niego podal? a w ogole skad on niby wie ze na tym forum od niego piszesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: miśku.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:12 a czy swiadomosc co studioje w czyms Ci pomoze? jesli tak to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx Re: miśku.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:12 E a znasz ty Andrzeja Agnieszko? a może twój Radosław zana??? ej że...pewno wy kumple? ale jajaja jedzieszszsz Aga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:16 przeszkadzam Ci tutaj komarekx? nie znam rzadnego andrzeja....:\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:18 ja mysle ze to nie kwestia przeszkadzasz czy nie, raczej zadziwiasz i tyle. nie odpowiedzialas na pytania moje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:21 powiem ci tyle :nie obchodzi mnie to wszystko zawsze tak robilismy...na początku to była zabawa,że ktos nas widzi,tzn,to copiszemy ale teraz to juz jest powarzna sprawa....tak.chciałbym wiedzieć co studiujesz..?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:23 a ja wciaż uważam że to sprawka andrzeja...piszesz z usa?...to bezsensu jesli tak naprawde...żałosne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrucha Intruders IP: 193.24.202.* 28.09.06, 17:45 Haluuu ludziska !!! Ej Aga a może Radek to tak naprawde Andzrzej pod przykrywką <prawie jak potwór smietnikowy z ulicy Sezamkowej> ???!!! O prosze ja iwedziałem że Andzrzej nie jest pedałem i teraz to się potwiedza. Tak, tak drogie dzieci, bo Andrzej przyklapnięte uszko ma i wszyscy we wsi to wiedzo Antek wie,Dziadek wie...., Wszyscy we wsi to wiedzo ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Intruders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:00 chyba życia nie znasz....:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: Intruders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:23 hmm ciekawe stwierdzenie. a co mazna napisac o Tobie? i jestem Ciekaw dlaczego nagle przestalas sie odnosci do moich postow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radosław Re: Intruders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:27 I my jestesmy ze wsi. Ale co z tego?! Adaśko - Nie jestem gotów na rozmowy z Agą przez telefon. odebrałem raz jej sms że pisze na tym forum...zajrzałem...jeśli wam to przeszkadza nie zwracajcie na nas uwagi, ale to najlepsza droga jaką możemy prowadzić rozmowy. A ten Trumien to skad się urwał? Tez jest pedałem? jak ten Andrzej? Bo dziwne ma te komentarze... Aga, mam straszny mętlik w głowie...Magda nie chciała słyszeć o Twoich pozdrowieniach. Nie moge się odnaleźć w całej tej sytuacji...jak ja mam wybrać między wami dwoma!?!? Ciesze się ze zabrałas Wsiocha od mamy. Pamiętam jak wyprowadzaliśmy go razem na spacer...z Wsiochem przy nodze spędzilismy najpiękniejsze chwile... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: Intruders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:13 jedyne co laczy trumien z gejem to pociag do chlopcow, ale to dlatego zo trumien to kobieta ;D hahahahaa chlopie to chociaz na maile, nie wiem listownie ale na forum?????????? Drogi Radku uwierz to nie jest normlane, znaczy ja Ci powiem ,relacja jest taka ze dla wszystkich ktorzy to czytaja a nie sa wami smiedzu tu barzylyjska telenowela. a tak w ogole to ciagle mam wrazenie ze ktos robi sobie zarty. po dwa, secundo, chlopie nie wiem ale trzeba miec tupet zeby krecic z dwoma i jeszcze im o tym mowic...gratuluje odwagi...chyba nie uwazasz ze troche meczysz obie te dziewczyny. latwiej by bylo jakbys sie na jedna zdecydowal a z druga zerwal kontakt. a trzy, nie ma forom jakiego np. kolopoty milosne, chyba ze to jest kolejny ocinek lost w sieci, albo samotnosc w sieci dwa. ;p ja teraz mam mentlik w glowie :D pogubilem sie w tych watkach milosnych. moze jedno z was chcialo by opowiedziec te histore w calosci a nie wycinkami?? bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: Intruders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:42 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D dobre dobre;] ubóstwiam polskie telenowele!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszkatwoja radku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:46 Radku! kohanie!Wiem że jesteś blisko...Jeśli możesz to odpisz natychmiast! Spotkajmy sie jak tylko wrócisz! jak najszybciej!musze ci coś opowiedzieć...wiem że mnie kochasz! już nie moge się doczekać...a magda już sie nie przejmuje wiem że ona cię nie pociąga....odpisz szybko na moje pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radosław Re: radku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:31 Ago! Napisze krótko, bo energicznie spędziliśmy dzisiaj dzień razem z Madzią i jestem zmęczony... ale postanowiłem - jutro przyjeżdżam do Starkowa! będziemy mogli się spotkać i poważnie porozmawiać. Adaśko ma racje - nie moge dłużej unikać tej rozmowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:55 chcesz wiedzieć jak to było? chcesz znać historie? Otóż jestem z radkiem już ponad dwa lata...w nowej szkole radek poznał magde..stała sie jego najlepszą koleżanką...nazywał ją przyjaciółką....a ja byłam zazdrosna o nia...bo przecież to zawsze ja byłam dla niego przyjacielem..powiernikiem a teraz ...wszystko sie pozmieniało.Radek jest teraz na szkoleniu w radomiu...jest z nim magda...dopiero gdy radek powiedział że musi odemnie odpocząć zrozumiałam że przesadziłam...nie moge go tak ograniczać....przeciez go koham.Radek jest zły bo ja kiedyś ...zdradziłam go:( z jego najlepszym kumplem..także zdrada podwójna i uwaza że nie mam prawa zabranac mu spotkań z magdą...to wszystko naprawde się teraz pogmatwało...chce go odzyskać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx A i R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:03 Ja to mam tez problemmm........ale sie trohum wstydze tak...ale skoro już takie ważne sprawy poruszamy no to....(AA) mam problem ...jestem w kropce..i już dalej nie moge ...wyjść musze.. i co i dupa blada biskupia...niewiem..niewiesz ...oni też...oni...oni................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: A i R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:05 komar ty to do anddrzeja z takimi problemami ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx Re: A i R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:06 a no musze ja do niego zadzwonić...co to ma być! czy wszystkie mężczyzna takie są? pogadam z Endrriiuu na jakimś forumm...z usa..po angielkuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:04 no coz... jeszcze kiepsko powiem ci zawsze moglo byc gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:24 no to macie niebezpieczne zabawy powiem Ci. bardzo. studiuje resocjalizacjie i opieke na 4 roku aktualnie. nie wiem czy wiesz ale nie jest normalnym i zdrowym, podkreslam zdrowym sposobem obnosic sie ze swoim zyciem imtymnym prze ilus tam obserwatorach, robienie scen itd. pewnie ciezko Ci uwierzyc ale to nei sluzy niczemu Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen prowokacja 28.09.06, 23:41 ale jaja! to marna prowokacja! podłe dywagacje! :P:P:P:P a ja odkrywam gejowską stronę mej osobowości, nie różni się niczym od niegejowskiej bo nadal pociągają mnie tylko faceci... na tym poprzestanę bo popadnę w ekshibicjonizm jak tych żałosnych dwoje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen kącik porad 28.09.06, 23:43 Adaś powinieneś zatrudnić się etatowo na udzielanie porad :D a może tak w jakimś "BravoGirl" tudzież "Trzynastce" - tam mają problemy poziomem zblizone do wyżej omawianych :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: kącik porad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 07:49 genialny pomysł ;P gościu nadaje się do tego i musi to sobie wreszcie uświadomić ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: kącik porad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 08:21 wiecie co by bylo gdyby facet udzielal porad w takich gazetach? wygladalo by to mniej wiecej dosc wulgarnie, zaraz tu dam brutalna probke jak: :) to jest probka ktora kiedys z kumplem na gg stworzylismy, uwaga dosc brutalne kasia ma problem... Mój mąż spędza mnóstwo czasu z kolegami. O:droha kasiu To naturalne I zdrowe zachowanie. Mężczyzna jest myśliwym, musi ciągle udowadniać swą wartość i porównywać się z innymi mężczyznami. Noc spędzona na uganianiu się za młodymi i samotnymi dziewczynami jest świetnym sposobem na odreagowanie stresu. Pamiętaj, że nic tak nie cementuje związku, jak mężczyzna po za domem przez dzień czy dwa (to także świetna okazja na posprzątanie domu)! Zobacz jak szczęśliwy jest Twój mąż, gdy wraca do domowego zacisza. To najlepsza chwila na zaspokojenie meza i przygotowanie smacznego posiłku. takich porad moge im udzielic;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: kącik porad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 08:27 czy tym kumplem był Piotruś? ;P chyba musze porozmawiać z Sylwią o poglądach jej przyszłego małżonka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: kącik porad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 08:28 nie szczesliwie sie trafilo ze to byl percin ;p :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: kącik porad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:05 znalazłam sobie cosik do roboty, głowiłam się strasznie co by tu dziś w pracy robić i nagle mnie olśniło ;P strasznie trudno czsami udawać że się pracuje... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: kącik porad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:16 nie ma to jak wyczrpujaca praca ;p :D moze chcesz jakas rade odnosnie tego ca masz robic??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: kącik porad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:24 jak nie będę miała pomysłu na pracę w pracy to natychmiast się do ciebie zgłoszę ;P przygotuj się na częste zgłoszenia ;) pracy mam dużo tylko tuż przed wypłatą i tuż po wypłacie no i troszkę jak kopią ziemniaczki i produkuję chipsy w laboratorium ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 07:42 ależ ty jesteś ciekawski...no nie dziwię się teraz że masz spóźnione odzewy ;P jak możesz:( adasiu :( hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 08:33 nie mam spoznonych odezwow chyba ze to nie bylo do mnie. ja poprostu nie sidze non stop na forum ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:02 oczywiście Adasiu że to było do ciebie ;P i nie chodziło mi o odzewy na forum ale nie ściemniaj że na forum jesteś non stop ponieważ w ciągu ostatniego tygodnia tak nie było (podobno) no nie udawaj że nie wiesz kim jestem ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:08 właśnie widze że cosik źle odczytałam, ale to przez to że pogoda źle dziś na mnie działa, trzeba sobie mocną kawkę zrobić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:15 ehh slonce nie bylo mnie...a moze to ty podgrywasz te cale sceny dantejskie co sie dzieja na tym forum ;p :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:20 no coś ty aż tak świrnięta nie jestem ;P jak mogłeś nie domyślić się od razu że to JA piszę do ciebie ;* misiu, ta praca rzeczywiście cię wykończyła;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:35 spoko zregeneruje sie z czasem... jak zawsze ;p :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:41 Adaś kim jest słonko? czy ja o czymś nie wiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:51 ????? teraz to ja juz nic nie wiem ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:53 tak tylko sprawdzam ;P no pewnie że to JA hehehe ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:51 ?treaz to ja nic nie wiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita vel slonko Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:56 ;P jak się czułeś jako bohater brazylijskiej telenoweli ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:19 ;/ nie lubie byc wmanipulowany ;p poczekaj poczekaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
komarekx :)) 29.09.06, 10:34 Jutro spotykam sie z Radkieem! a to dzięki Tobie Adam! Przemówiłeś mu do rozumu!!!!:)))juz nie moge sie doczekać.....przyjedzie do mnie! Widze że wy tez masz kogoś bliskiego,ale prosze przestańcie sie z nas juz nabijać! Może to i wygląda na zabawe 13 latków ale tak nie jest....Wszystko jest na dobrej drodze....wciąż jestem troche zazdrosna o Magde ale wytrzymam,jestem silna...Trumjen..wiec jesteś kobiętą?? zamiast sie nabijać spróbowałabyś zrozumieć....nigdy nie byłas w takiej sytuacji? ps: to już jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
komarekx Re: :\ 29.09.06, 10:35 żartujemmm...ni wim kto to jest ale cała jest akcja taka że siem zara pogubie...każdy może si wto bawic....magda jest taka ładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:36 ;P hehehehehehe, cześć asiu kamareczku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komarekx dupa 29.09.06, 10:39 no cześc czyść.....czytanie tego wszystkiego i zrozumienie trohu czasu zajmuje! jedziesz z tym wszystkim!!!!! hej ho!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
komarekx Miłość 29.09.06, 10:42 ja tez chce chce w to zagrać....moge być np.:Magda? albo koleżanka z pracy Radka Monika? a ty adas bedziesz Michał czyli starszy brat Radka który nie lubi on tej agi i już jedziesz a rita bedzie kohanką magdy...to jak zabawa lalkami! ja bede Dżesi a ty Sara.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżesi Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:52 dajesz dajesz maleńka! jedziesz jedziesz!!! a co z Andrzejem ? on też chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Adasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:38 co mi zrobisz jak mnie złapiesz? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: Adasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:56 to sie okaze ;p juz bys wszystko do reki chciala wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: Adasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:03 no nie mogę się już doczekać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen taka to relacja 29.09.06, 11:38 tira rira pam pam;;;;;;;;;;;;;; ................ bkgjyfshdlxizuvcj nsfdluh poziom mej abstrakcji wzraaaaaaaaastaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx lista hop bęc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:48 Odpowiedz z którego miasta daj znać nie kadż bądż przy mnie i jak na hej wskocz se do mnie będzie okej ja myśle też nie wątp bądz miły bo koham twe stopy galoty pieszczoty farfocle i też deszcz i ciagle bądz blisko niewolno śmietnisko zaczaruj bałwana wskocz mu na kolana bo kocham twe stopy galoty pieszczoty farfocle i tez deszcz I lece do ciebie niczym na koniu nie wadze nikomu ja biegne i myśle se jeno że fajnie masz ty że ciągle masz kolorowe sny ....!!! bo kocham....lajlajlaj..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen Re: lista hop bęc! 29.09.06, 11:51 a dyć i ta aha bum cyk cyk tra la la aha tra la la Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen Re: lista hop bęc! 29.09.06, 12:00 jestem taki zagubiony ciagle szukam sobie zony w kalafiorze i w kapuscie moze byc i talib w huscie aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa ma kochana rozebrana bylem juz na manhatanie tam plowilem sie w smietanie zony nie ma teraz prz mię Radek musze miec na imie aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa ma kochana rozebrana krowy lubie i kurczaki nawet latajace ptaki drzewkiem rowniez nie pogardzam gdzie ma luba pomarancza?! aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa ma kochana rozebrana i wszyscy razem, klaszczemy, bawimy sie wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: lista hop bęc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:56 Na pustyni Alabum ti tum titum mieli bardzo dużo gum titum titum mieli dętki i opony titum titum przerabiali na kondony titum titum malowali je na biało titum titum żeby lepiej się wkładało titum titum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: lista hop bęc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:03 odchodze z tego forum bo poziom intelektualny jest spadkowy...juz mnie nie pociaga a czy normalny zdrowy byk może z krową cyk cyk cyk?? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen Re: lista hop bęc! 29.09.06, 12:07 oh nie odchodsz stad Adamie to dla ciebie to nagranie intelektualne disko to dla ciebie jest to wszystko oł je oł je oł je disko dla Adama oł je oł je oł je disko dla Adama Radek sobie nie da rady bez poradni Twej jest blady Aga cała roztrzesciona bez Adasia porad kona oł je oł je oł je disko dla Adama oł je oł je oł je disko dla Adama oł je oł je oł je intelektualne oł je oł je oł je disko dla Adama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx Re: lista hop bęc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:15 Adaś dziadu nie uciekaj weż irysa i sie przepal dopasować ty sie musi możesz być mężem danusi danki co ci szkodzi co po powodzi po stań na głowie i opowiedz jak ci w srcu jest nasze forum ci pomoże odpowiemy fest co ci szkodzi po powodzi po weż sie stary na powiedz nam będzie niezły duszy stan odgonimy złe te czar zrobim mary mary marysia co ci szkodzi po powodzi po FORUM CZYNNE CAŁĄ DOBĘĘĘ....ODEZWIJ SIE JESLI TRZA CI POMOCY LEGINS LEGION LATAWICA JEST I BEDZIE FORUM "CIERPIĘTNICA"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen Re: lista hop bęc! 29.09.06, 12:03 dzwonki dzwonią dzyn dzyn dzyn nic nie powiem dzyn dzyn dzyn slysze glosy dzyn dzyn dzyn to pornosy dzyn dzyn dzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: lista hop bęc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:19 > www.rozrywka.one.pl/44a19c87baef50724e76d80f21fe7784.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: lista hop bęc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:33 komar lata w nocy, komar lata w dzień, wszedzie widać jego cień.... lecą dwa bociany.... jeden biały drugi szybciej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: lista hop bęc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:38 nie nawidze was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: lista hop bęc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:45 a my ciebie uwielbiamy;P Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen Re: lista hop bęc! 29.09.06, 12:59 proszę tu za siebie się wypowiadać; ja go nienawidzę! i zwierzaczek! disko disko dens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: lista hop bęc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:00 ja wiedziałam że tak będzie aha aha trzebabyło mówić za siebie...;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: lista hop bęc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:04 bo nas jest dwie aha aha slonko i ja...tralala Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen obiad :P 29.09.06, 13:18 tyle Wam ino powiem że gotuję ryz na obiad a wczoraj była kasza a jutro nie będzie nic :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: lista hop bęc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:59 zbliża się trzynasta, zjadłam kawałek ciasta... imieniny dziś Michała, Pani Danka placki dała... a do tego mała kawusia, poleciała z ciastem do brzusia... na obiad polewki dzis nie będzie, bo u nas gazu nie ma wszędzie... a wieczorem imprezka w Starym Browarze, Agnieszka być może się pokaże... bla bla bla bla tralalalala Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen obiad hop bęc 29.09.06, 13:21 ryż aha aha ten ryż ah ah naturalny brązowy ryż aha aha możesz mieć go tyż aha aha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: obiad hop bęc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:31 jutro trumjen obiadu nie będzie gotować bo po co... niech sie inni kłopocą... trumjen idzie na wesele a tam żarcia będzie wiele... trelemorele cosik zostanie na niedziele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx jeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:46 jadą dziady jadąnikomu sz cicho nie bedzie poranka ze śniadaniem z michą on jej nie kocha powiedział to szczerze i nie wim czemu ale mu wieże i Radek może kopnąć się w dupę swą gdy przeczyta mowę mą bedzie głupek już do końca magda sie z nim tylko trąca juz miłości nie odnajdzie chyba że w filmowym slajdzie będzie stary brzydki parchaty az mu sie połamia gnaty wtedy stwierdzi ze już koniec puści płyte kasi groniec i sie zemrze radziowi temu co tak powiedział złemu i radowac sie bedzie aga co wibratorem sie wspomaga....e to na końcu chyba głupie..wibrator...eeee...yyy głupi rym wiem...sory nie jam jest hop bęć! Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen Re: jeee 29.09.06, 13:50 szczykło mi coś w kręgosłupie wesele chyba przesiedze na dupie ben-gayem sie wysmaruje moze troche popodskakuje proby w teatrze sie boje ze kregi polamie moje na masaz pojde wieczorem byc moze ujde z honorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: jeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:05 nie po to adasiowi żeś bioderka rozruszala abys teraz wesele na tylku przesiedziala ;P a adaś teraz forum obserwuje ale cosik nie ingeruje tylko pierdoly mi sugeruje...uje uje uje Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen Re: jeee 29.09.06, 14:13 przetancze dzis probe przetancze i wesele co bym nie miala odpoczynku zbyt wiele ben-gay smierdzacy rozgrzewa me sciegna kregoslup jak nowy bedzie - to przysiega! :P:P adamie Ty nie boj nic, damy rade biodra swe masz nie na parade pierdoly wasze se sugerujcie przekonac mnie do czegos sprobujcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx krzyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:14 trumjen co tobie jest? mnie tez boli fest noga bardzo szafa spadła pupa moja aż se siadła tera tańczyć też nie moge choć nie umim ale moge jade dalej no bo ..moge do katowic po zapo moge...yyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx Re: krzyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:15 e...a co to je ben-gej? jakoaś dobra maść? Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen Re: krzyż 29.09.06, 14:17 ben-gay to balsam sportowy, ratunek wszystkich tancerzy i innych co se hycają w dosyc niebezpieczny sposób ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx Re: krzyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:16 a co to ten ben-gej? jakas maść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx Re: krzyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:17 a co to a co to ..ten... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx Re: krzyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:17 maść jakaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatwoja radku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:41 Kohany Radku! Widzisz jakie zamieszanie wprowadziliśmy naszymi rozmowami? Zdażysz na 17 ? Było by super.Moji rodzice wyjeżdzają jutro do Kępna i wrócą ok 21...będziemy mieć chwile dla siebie.Czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: radku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:09 może kółeczko z Durexu pomoze tym dwojgu??:p:D:D bzzzzybzy alez to forum nabrało tempa!:D weselmy się wszyscy z wesołości wesołych weseli! Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen ma próżność niema granic :D :P 29.09.06, 21:15 to jaki ja mam ten gust Emilciu? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko apel do radka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:17 radku nie daj sie skusc kobiecie... nie daj sie Adze. apeluje do Twojego rozsadku ona chce Ci usidlic swoim cialem. Radku nie mysl tylko czlonkiem opanuj sie. badz zimny. odmow. blagam Cie w imie naszych meskich plemnikow. to Cie zniszczy....Radkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;p to polapka...radku prosze Cie....bo Cie stracimy.... radku radku daj znak ze czytasz to...radku blagam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raj Re: apel do radka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 07:58 nienawidze cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JC:) Re: apel do radka IP: *.icpnet.pl 30.09.06, 23:02 ja tez cie nie...nawidze ratek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: apel do radka IP: *.icpnet.pl 30.09.06, 23:03 zabieram sie do madzi i kiedy jej ratek... no wiec slodka ta madzia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: ma próżność niema granic :D :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 14:58 Otóż słuchajta wszyscy: Trumienka ma gust gustowny niezwykle;] starczy. buziam:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita kot kot kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:33 dziś znów prześladować mnie będzie pech... czarny kot przebiegł mi drogę, oby pierun zdechł... Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen dubbing 03.10.06, 10:01 je aha je aha je aha je aha :P a jakby ktoś chciał więcej wiedzieć to... www.maxior.pl/?p=index&id=25164&3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R... prawda życiowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 08:28 mężczyzna jest jak autobus......zawsze będzie następny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatwoja radziu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:01 kohany radku..........przezyłam z Tobą naprawde cudowny wieczór...szkoda ze musiałes tak szybko wyjechać... już za tobą tęsknie:) Zostawiłeś coś u mnie....Mam nadzieje,że już powiedziałeś Magdzie ,że znowu jesteśmy razem? Kiedy do mnie przyjedziesz? Odezwij się wcześniej prosze żebym mogła sie przygotować...wiesz o co chodzi;)....słodki jesteś i taki kochany......baaardzo za tobą tęsknie radziu...moje słońce! ps:cudna noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: radziu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:14 Cześć Aga. No, fajnie było. Ale teraz musze się zająć Magdą po tym wyjeździe. Nie chce żeby czuła się odrzucona. Zobaczymy jak zareaguje na to że znowu jesteśmy razem... szykuj sie landyrynciu, szykuj, twój książe niedługo przyjedzie! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: radziu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:24 oj kochanie...czy to naprawde takie wazne jak zareaguje na to Magda? powiedz jej i już....:/....Kieddyyy prrzzyjjeeddzziiieeszzzz...??:)........Kupiłam to...czeka...:))).....Ale ja Cię kocham! Ciesze sie że tobie też się podobało! Jestes najwspanialszym kochankiem jakiego kiedykowiek miałam...wiesz o tym? wiesz...;) czekam tu na ciebie...nigdzie sie nie ruszam....szczęśliwa jestem wiesz? .... aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. agnieszko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:46 Agnieszko! Radek jest za słaby aby ci to powiedzieć ale tej nocy kiedy byliście razem...on sie poprostu z Tobą żegnał! Ja i Radek...jestesy razem...Wiem że to dla Ciebie bolesne ale taka jest prawda.Przykro mi ale musisz to zrozumieć ...my się kochamy...Radek to mój najwiekszy przyjaciel.Stworzyliśmy sobie najlepdszy grunt do tego aby być parą.Jestesmy szczęśliwi.Najwyższy czas abyś to w końcu zrozumiała....ON CIĘ NIE KOCHA! Szkoda że ja Ci musze o tymm wszystkim napisać..Radek na chwile wyszedł...zawsze razem pisaliśmy te wiadomości do ciebie i razem je odczytywaliśmy. Radek ma zbyt miękkie serce i nie wie że tym Cię rani...powineien ci wczesniej powiedzieć... To przykre że przez niego cierpisz..ale jeśli naprawde go kochasz to wiedz że teraz jest naprawde szczęsliwy! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: agnieszko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:57 Ni wieże ci! ty wstrętna szmato! jesteś okrutna! gdzie jest radek? napewno nie wie że napisałaś do mnie! jesteś beznadziejna! Pozałujesz tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: agnieszko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:06 ~ty głupia dziwko! Dlaczego on nie odbiera tego telefonu!?? co zrobiłaś z jego komurką? I tak ci nie wierze ! Radek powiedziałby mi! Nigdy by mnie nie okłamał! Powiedz mu żeby odebrał! Musze z nim porozmmawiać! Przecież jeśli to prawda to mógl mi sam o tym powiedziec a nie tak przez ciebie suko...a ja próbowałam cie polubić..już rozumiem moją zazdrość wyczuwałam to!!!!! Chce porozmawiać z Radkiem! Radziu! jeśli ty to czytasz to preosze odezwij sie! Błagam! To tak bardzo boli...............już dłużej tego nie wytrzymam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawka Re: agnieszko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 09:00 laska daj se spokoj z tym radkiem, to jakis idiota jest, zreszta ta magda to wieksza idiotka niz on! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuz Re: jeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 09:47 siedzi u mnie na browarze, zaraz idziemy na imprę, mówi, że wyrwałby foczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx Re: jeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:36 Powiedz mu że ma natychmiast wracać do domu! Ino raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuz <phi> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:34 jemu dobrze w Suchaczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: <phi> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 11:31 Co to jest, jakiś happaning to forum? Jestem oczarowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginia Re: <phi> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:32 joł tu Gienia. fajne macie to forum czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: <phi> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 08:48 widze ze mam straty w telenoweli.... juz nawet maja i gucio, czy tam gienia sie pojawili...o słodka panienko...zdrada miłość, kochankowie, ona by chciała ale nie wie, on wie ale nie powie...kurde fantastyczne jest to forum ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: <phi> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 22:57 Te brahu! Radek zjebie, to dla ciebie żarty sobie stroisz? Wiesz do jakiego stanu doprowadziłeś moją siostre?! myślisz że ci to ujdzie na sucho? Narazie Aga nie chce powiedzieć gdzie mieszkasz, ale ja się tego prędzej czy później dowiem. możesz być pewien, ze jeszcze zanim znów wyjade w delegacje dopilnuje, żebyś pożałował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda józku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:10 J! tu magda!przyjaciółóka i obecna dziewczyna radka. zamiast odgrażać się radkowi zabrałbyś lepiej agnieszke na jakąś fajna impreze i zapoznał z jakimś kolesiem...nie znasz sytuacji z naszej strony...to bezsensu ...tak jej nie pomorzesz! ona musi o nim zapomnieć...Radek nie zrobił nic złego..ludzie się rozstaja to normalne..Agnieszka zachowuje sie jak jakaś głupia nastolatka..niech ona da juz sobie spokój z tym Radkiem.Widac cała rodzina taka po......jesteście beznadziejni...kto tu jeszcze napisze? mama agnieszki? dziecinada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOMBI Re: józku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:12 JÓZEK TY RURO BARDASZANA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOMBI Re: józku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:13 JÓZKU! TY RURO BARDASZANA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOMBI Re: józku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:14 jÓZEK !TY RURO BARDASZANA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CYC Re: <phi> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:15 JÓZEK! TY RU RO BAR DA SZA NA! Odpowiedz Link Zgłoś
komarekx LUDU! 13.10.06, 12:21 1 kwietnia gramy LEIDEN w Niemczech! 1-6 maja gramy...LEIDEN w częstochowie na festiwalu! Za nic nie płacimy! Ustawiajta swoje plany tak aby móc być ino tam wtedy! Jedziesz....!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuz <boczek> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 17:37 pozdrawiam szyneczkę krwistą i udziec. Ściskam tyż wątrubeczkę i zasmażkę. Mięso z wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: <boczek> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 00:54 Może to wytniemy, żeby Cela się nie bulwersowała?:p;] P.S: a ja mam chrześnice:):)) Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen chrzestna 09.10.06, 07:20 wow Emiś, serio? Radek i Agnieszka poprosili Cię na chrzestną swojego dziecka? co na to Magda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: chrzestna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 22:06 Mojej cudnej chrześnicy w to nie wciągaj;] ale co to by było, gdyby się coś nowego urodziło;> Radziu i Agniecha w jednym...łoooojoj:p Magda musiałaby się wtedy porządnie zabrac za tworzenie swojej armii;] pozdrawiam ja Was:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY KOMAR ŻYCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 23:40 O! soczyste pelargonie wykwitłe z róży kolca o słodka panienko rozkoszy winnej piękna złota jesieni niewinność słońce O! czrodziejska burzu miedziana w bokach o czsochłonna wodo niebiańska szczęście deszcz O! karafko niemocy młodzianej o rymie częstochowski tańczysz wiatr OTO MÓJ OSOBISTY KĄCIK POEZJI WSZECHPOLSKIEJ .KTO TYLKO MA WRAŻLIWOŚĆ GODNĄ POETY I POEMATU I POEZJI NIECH SIĘ DOŁĄCZY ZE SWYM PIĘKNEM. POZDRAWIAM WAS KOCHANI! AVE! MIŁUJMY SIE A I ONI WAS WEZMĄ ZA SWOJICH....BROŃ CIĘ PANIE BOŻESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: ŻYCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:37 i tu też jest Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen niemrawe forum 11.10.06, 11:58 eeeeeeeeee niemrawo się tu coś zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen Re: niemrawe forum 14.10.06, 15:03 forum z niemrawego przekształca się w czerstwe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: niemrawe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 09:27 wszystko co sie rodzi musi w koncu umrzec Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen Re: niemrawe forum 15.10.06, 11:08 Adamie! co za mądrość życiowa! kto by pomyślał... ;) p.s. nienawidzę Cię :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: niemrawe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:59 Józek (powyżej) Was nie poruszył?:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: niemrawe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:00 a my jadłyśmy dziś z Celą kukurydze!!hihi:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktory natrysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 15:31 nie no ale jazda...dopiero co kupiłem sobie nowy rower a juz trzeba oddać go do naprawy..a jeszcze do tego mojim zadaniem jest odnieść go do serwisu...bezsensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx dla ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:27 Czort wie jak ja kocham cie stopy twoje gładze gdy przesadze czort bęc bum trzask prask a kiedy przyjdzie wieniec pocieszeniec ja kochać będe jeczsze ciągle tobie w sobie sie zamkne popłyne dalej na maślanym placku pływacku czort bęc bum trzask prask mijają dni mijaja lata a ja tu czekam i marze palcem po ścianie by spotkać cię chce i nic mi do tego że dupa banialuka fajnie jest i tego trzymać bede sie czort bęc bum trzask prask ....to dla ciebie ta piosenka...szkoda że nie słyszysz melodii....DLA eMILIUSZA KOMAR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: dla ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:35 Bjutifull!!:D dzięki Komarku:*:*:* z okazji żem ja mniej zdolna poetycko, kiedyś Ci odtańcze coś ładnego;] melodie pamiętaj, co byś mi kiedys zanuciła;) :*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
komarekx osioł 25.10.06, 15:39 Jestem tu i bede dla cie kiedys nawet gacie zgubie... no bo co sie bede szczypać fajna foczka z ciebie tylko pstrykać... Jade sobie po koleji no bo mnie pkp pierdzieli... przyjechałem do cie busem pędze już do ciebie susem... ty mi obiad zgotowała... a jak nie to bedzie pała.. raz po głowie dwa po brzuchu nie ma lenia w twoim ruchu... jestes ty moja jedyna inna nie chce mnie co zrobić trza mi ryby łowić jestem ziom i jedno wiedz co zamarzysz spełni sie! ta piosenka jest dla ciebie i nic po mnie ide sie zajebi..iieeee...ie ie ie ...osioł ...ie ie...ojeny julek ! hej bęc! pęc bum! ...sie zagalopował...az to dziad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza jakies to forum spiace... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:16 Pamiętnik Cnotliwego Młodzieńca Był młodzieniec raz cnotliwy Cichy skromny urodziwy Nawet jego własna matka Nie wiedziała co ma w gatkach Czuł że tam mu cos sterczało Wiedział że się tym sikało Lecz tej części jego ciała żadna z dziewczyn nie widziała Kiedy sikać mu się chciało Że wytrzymać się nie dało Kiedy to wyciągnąć musiał Zamknął oczy i tak siusiał Czasem mu to miękkie ciało W spodniach rosło i sztywniało Podnosiło się do góry Wyłaziło wprost ze skóry Wtedy modlił się do rana By wypędzić stąd szatana Który wszedł mu między nogi I wystawiał swoje rogi Ten młodzieniec ten cnotliwy Był nad zwyczaj urodziwy On budowę miał atlety Pożądały go kobiety Nie jedna by pokazała Wdzięk i urok swego ciała Jedna biustem druga zadkiem Lub kolankiem, udem gładkim Uśmiechały się do niego Lecz nie wiedział on dlaczego I dogodzić im nie umiał Bo się na tym nie rozumiał Aż znalazła się "Żaneta" Młoda piękna to kobieta Powiedziała: w moje sieci Szybko ten aniołek wleci Najpierw dam mu trochę czasu Potem wezmę go do lasu. I udała jej się sztuka Razem z chłopcem lasu szuka Jej na miłość już się zbiera Nogę w nogę już zaciera Idą sobie pod drzewami Ona trze już kolanami Patrzy chłopiec co się dzieje Panna się na nogach chwieje On nie czuły na urodę Chciał polecieć gdzieś po wodę Panna widząc co się święci Nagle się zaczęła kręcić A on przyznał się w rozpaczy Że on nie wie co to znaczy Pofrunęły majtki w krzaki Zabłysnęły czarne kłaki Jaka śmieszna jej figurka Zamiast członka jakąś dziurka Lecz na próżno się wyrywa Panna siłą go porywa Kolanami go przyciska Dziura staje się już śliska Chłopiec nie miał woli Bożej Więc wyrywa się jak może Młodzieniec w rozpaczy cały Wpadł na pomysł doskonały By w brutalny sposób dziki Wykorzystać swoje siki Szarpnął mocno za rozporek Żeby zrobić w nim otworek Chciał się zabrać do sikania A tu potwór się wyłania Cos długiego jak sprężyna I podnosić się zaczyna Nad jej gęstym czarnym puchem Porusza się dzikim ruchem Miota się jak w obłąkaniu Ani myśli o sikaniu Tylko według praw natury Łeb swój wpycha wprost do dziury Między rozłożone uda Patrzy chłopiec co za cuda Wszak to jego własne ciało Tak się strasznie rozbrykało A że był to wzór czystości Nic nie wiedział o miłości Zaczął ruszać się do góry By wyciągnąć członka z dziury Wtedy panna szybkim ruchem Rozpoczęła ruszać brzuchem I tak według praw natury Gdy on w dół ona do góry Tak mu dobrze się zrobiło Tak rozkosznie i tak miło Tak mu słodko dziewczę szepcze Tak mi rób kochanie jeszcze Chciałby jeszcze to powtórzyć Ale przestał mu już służyć I młodzieniec urodziwy Nagle przestał być cnotliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
hypnobear prosto z pewuestu 17.11.06, 12:03 czesc...ja mam wlasnie przerwer miedfzy zajeciami...i pisze ze szkolnej-uczelnianej sali komputerowej...wogole nie mam czasu wlaziuc na forum a obiecywalem sobie ze bede pisal...cos w rodzaju dziennika ale czas mi nie pozwala...w wielkim skrocie mam tu zaryp...sioedze tu czasami od 8 do ale strasznie mnie to wszystko rajcuje i kazdy dzien,chociaz czasem ze wstawaniem zaczyna sie ciezko potem kiedy jestem juz na straszewskiego trwa mi w swietnej...pracowitej atmosferce...wiecie...takie warsztaty tyle ze caly rok i mniej sie pije... ;-)i bardziej sie popyla...pozdraswiam everyone i cymam kciuki za tych co yu beda w tym roku z was beda zdawac...cia wasz rafal wiktor wojaczek judaszowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 21:08 spóźnione wszystkiego najlepszego dla Jędrzeja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx Re: Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 19:23 oj Andrzej by sie pewno ucieszył! ale ja mam bardziej spużniene wszystkiego najlesiejszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A+R=miłość DLA WAS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:51 kochani! dawno tu nie zaglądałam! ćhce wam złożyć zyczenia noworoczne i powiedzieć ,że w dzień sylwestra bierzemy z Radziem ślub! :)))) A jednak nasze drogi sie zeszły! Dziękuje wam ,że byliście z nami w tych trudnych chwilach! dziękuje za każde słowo poparcia czy pocieszenia..dziękuje za te złe słowa które troche mnie cuciły ! one też były potrzebne! Chce wam powiuedzieć że nigdy nie byłam tak szczęsliwa! nigdy! jesteśmy tu razem irazem piszemy do was! jak nigdy!:) pewnie jesteście zaskoczeni ale miłość zawsze wygrywa! rRadziu i ja przesyłamy wam najszczersze podziękowania! teraz radziu: Jestem szczęśliwy, zakochany i pełny radości ...w końcu dojżałem do tej miłości! było ciężko ale Aga była wytrwała! Pozwoliła mi sie wyszaleć...Magda wciąż jest moją przyjaciółką ale nie tak bliską ja Aga...nikt nigdy nie będzie mi bliższy! ...RE:AGA: dziękuje kochanie.... cd: Agnieszka to najcudowniejsza kobieta na świecie! chcielibyśmy was obejżec kiedyś na deskach teatru..? czy jest to możliwe? jeśli tak to kiedy? Napiszcie do nas na forum! Sciskamy mocno! gorąco!Chcielibyśmy was poznać....:) AGNIESZKA & RADZIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a i r niepokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:06 zauważyliśmy,że nie piszecie z sobą jak dawniej? Czy coś sie stało? Jesteście skłuceni? Pamiętajcie ! życie jest za krótkie aby sie kłucić! Trzeba szanować miłość i przyjażń! Uwieżcie nam ! Jesteśmy osobami które to doskonale wiedzą! mamy nadzieje że nic strasznego sie tam u was nie dzieje! ...a tak wogóle to zkąd wy jesteście?....Aga zawsze mi powtarza ze każdy dzień jest darem a nie warto przecież marnować darów od tego tam na górze;) ! Cieszcie sie sobą nawzajem! i piszczie do siebie! sory ze takie kazanie..ja dopiero teraz wiem ile w życiu człowieka jest wart drugi człowiek! piszcie piszcie! Radek iAga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a + r Re: niepokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:21 o jezusie! jakby anioł zstapił!:D:D:D Radziu mój drogi... to ja Ci tak mówiłam jak nie chciałeś mi wtedy sniadania do łózka przyniesć. hihi ale kochany jesteś że tak o mnie piszesz:) czasem mimo to fajnie się troche podroczyć... ten co się lubi to się czubi w końcu nie? jak my...hihi kocham Radzia mego jak siebie samego! to jak przykazanie specjalnie do Ciebie ode mnie:) tylko mi na księdza nie wyrośnij! ale do sylwestra chyba nie zdążysz zmienić zdania nie?;) Mówi że nie zamierza;] piszcie więc piszcie! czy się droczyć czy nie droczyć - miło jest słówkiem potoczyć. całusy na nowy rok! mua mua mua i od Radzia: cmok cmok cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
ilonza !!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 01.01.07, 16:28 Szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim Legionowcom !!!! :* Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen ... 15.01.07, 20:34 no tam ten tego że kszszszszszsz krrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx wrota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:04 Tak to sie teraz dzieje...:na 98 % jedziemy do niemiec,piątek,sobote,niedziela....za jedzenie,dojazd z opola do niemiec, noclegi płaci Pan Wojtek. Potem te kase która zarobimy ze ściepy po wystepie dzielimy między sobą...AHA! i jeszcze jedna ważna sprawa! Pan Wojtek naprawił prysznic u siebie i w tym roku będzie można sie spokojnie psikać pryskać itp itd....także naprawde warto...co jeszcze.....no co jeszcze...hmmm....jakby co to nic. W kontakcie.no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:58 i jeszcze powiem taką wiadomość że mamy dwóch nowych mężczyzn w naszym teatro: Bartłomieja Stanisławskiego i Pawła Turzańskiego! tzn nie wiem czy są w naszym ino teatrze nie mnie decydować :) ale jadą do niemiec z nami dziadami! heja halinka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarekx sory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 15:11 Bartosz by sie obraził za tego Bartłomieja więc na jego życzenie sprostuje: Bartosz Stanisławski....Wybacz Bartusiu!!!!!!!!(bartek ma wgląd w naszą strone) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Re: sory IP: *.centertel.pl 14.02.07, 15:24 ooo... ;p Pewnie...odrazu się by obraził...iiiitammmm heja @LL!! ja to ten Bartosz S ... ;) fajowo...yyyhhh..już tam bym chciał z Wami Legionowcami ... :D pozdróffki ciepłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: sory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 17:45 no prosze ja ciebie! Cieszy mnie nowa osoba u nas a nawet dwie!!! :) i ten prysznic mnie cieszy, i cieszy mnie ...Już niebawem sie widzimy .Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
ilonza Re: sory 15.02.07, 16:46 barzo sie ciesze ze sie niebawem zoaczymy ale generalnie to nie mam pojecia jak ja to wszystko pogodze. spadam na zajecia. trzymajcie sie papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
ilonza Legioniści!! 02.03.07, 21:21 Ostateczna wersja!! Wyjazd do Niemiec 30 marca. Ruszamy z Wrocławia około 10:30 dlatego każdy (na swój koszt) musi tam dojechać. Należy zabrać ze sobą śpiwór i karimatę. Resztą zajmie się Wojtek. Będziemy mieszkać na plebanii. Przewidziane są dwa spektakle. Wracamy w nocy z 1 na 2 kwietnia. Piszcie albo dzwońcie do mnie lub do Komarka kto jedzie. Mamy kilka dni na zrobienie kompletnej listy. Trzymajcie się. Mam nadzieję, że będziemy w maksymalnie dużym legionowym składzie. Ilonza Odpowiedz Link Zgłoś
ilonza Legioniści!! 08.03.07, 20:24 Zmiana planów!! Do Niemiec ruszamy z Opola. Zbiórka o 10.45 przy wejściu na dworzec - od strony miasta. Ilonza Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen niedługo... 14.03.07, 18:56 niedługo nastanie to co trumienki lubią najbardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: niedługo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 19:58 i ja! i ja!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda * Meganka:P Re: niedługo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 23:43 ja tez ... ja tez **** :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Meganka :) Re: niedługo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 23:46 ja tez ,, ja tez :* :* Odpowiedz Link Zgłoś
ilonza Uwaga!! 16.03.07, 10:02 Przypominam!! Na wyjazd każdy zabiera ze sobą śpiwór i karimatę. Nie wiadomo czy Niemcy dadzą nam śniadania i kolacje dlatego niech każdy weźmie coś do jedzenia. Za chleb odpowiedzialny jest Tomek dlatego na pewno go nam nie braknie :) Każdy osobiście jest odpowiedzialny za swój strój.Weźcie coś jasnego,ciemnego(dla kontrastu) i coś nietypowego jeżeli macie bo nigdy nie wiadomo co się może przydać. Gdybyście mieli jakieś pytania to dzwońce (najlepiej kolo 22 bo wcześniej nie zawsze mogę odebrać) Trzymajcie się Do zobaczyska niebawem :* Ilonza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbajra :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 16:54 "Każdy osobiście jest odpowiedzialny za swój strój.Weźcie coś jasnego,ciemnego(dla kontrastu) i coś nietypowego (...)" coś nowego, coś starego, coś pożyczonego... prawie jakbyście ślub brali! buziaki i życzę niemieckich sukcesów :) czy mnie tu jeszcze ktoś pamięta...? buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
ilonza Uwaga!! 24.03.07, 10:04 Wyjazd już w najbliższy piątek!! Zbiórka o 10.45 przy dworcu w Opolu. Nie zaśpijcie!! Pozdrawiam!! Ilonza :) Odpowiedz Link Zgłoś
komarekx Czerwoni jarzębina 27.03.07, 20:37 no to jedziem! Słuchajta trza dać z siebie wszystko bo ino na podkładach starych lecim muzycznie i trza bedzie jak nic z podwójną siłą reszte całą wydobyć! A ja sie ciesze bardzo że ino sie spotkamy co by na opolu w sklepie sie nie skończyło...I już w bussie nas czeka próba ważna poważna jak ta lala! I nie ma jak co tam! No to ja tu czekam na spotkanie pozdrawiam jak sie patrzy i czy też co. Możemy se pozwolić,nie? Misje mamy do spełnienia jak na Legion przystało! Jade do Sztokholmu i cześć. komar.stary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar kom bek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:02 no to wróciły dziady z podróży!Co tu pisać co tu kryć! Fajnie było was zobaczyć...aaaaaaaaaaa....IKEA......AAAAAAAAAAAAAAAA....OOOOOOOO Jezzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuu...o Bożżżżżęęęęęęęę...........aaaaaaaaaa..........OBI...........AAAAAAAAA.....!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trumjen pobyli wrócili 03.04.07, 12:53 było było było cudnie; dziękuję Wam za wszystko :*:*:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajfas Re: pobyli wrócili IP: *.chello.pl 03.04.07, 23:17 Tiaa... bylo dobze, a tera zle jest bo nie jest dobrze. Teraz bez was niedobrze i nudno ech trza czekac na lato... duuuzo czasu. W kazdym razie jedno jest pewne. Milo sie umyć po powrocie. Acha i zjesc kotlet, a nie pompowany pasztet. acha i polozyc sie w lozku a nie na stole. No ale pozatym Bylo super dobrze. Trzymcie sie i pozdrawiam wszystkich z L.e.G.i.O.n.U i kapitana ********. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Meg** Re: pobyli wrócili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:59 kochani moi jak Dobrze ..... było was zobaczyc .... dla takich chwil warto żyć dobrze że jestescie całuje serdecznie .... zdjątka będą obiecuję ... ściskam i całuję ... was bardzo bardzo mocno doBrze ... zmykam .... wypieki ze śmiechu dostaje na policzkach jak o tym pomyśle - dobrze Dobrze .... prxytulam i zmykam ... papatki ogromne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: pobyli wrócili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 15:29 dość mi obco w normalnym świecie...ostatnio jak na psychologii pani wspomniała o zabawie w skojarzenie zachichrało mi się, bo zapomniałam się... ehh, piknie było;] a co tam u kapitana gąbeczki?;] i w ogóle dobrze się dzieje:]:* Odpowiedz Link Zgłoś
ilonza Jak ten Legion potrafi zawrócić w głowie... ;) 06.04.07, 11:49 Odczuwam wielką pustkę. Nie mogę się na niczym skupić. Ciągle myślę o Was,o Legionie i o tym co jeszcze możemy wspólnie zdziałać. Ten wyjazd bardzo mnie zmienił. Uwierzyłam, że wszystko jest możliwe jeżeli się tego bardzo mocno pragnie. Dziękuję Wam wszystkim i każdemu z osobna. I... Cieszę się, że to Wy jesteście moim szczęściem... Całuję Ilonza P.S. Bardzo przynudzam?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar czytajta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 19:55 Wiadomość ważna! sprawa jest taka: warsztaty są od 13 do 26 sierpnia...POTEM....potem jedziemy do Zakopanego 27 sierpnia i gramy tam Leiden 2 wrzesnia! Postarajcie sie ułozyć swoje plany tak aby móc być! to bardzo ważne! Pan Wojtek naprawdopodobniej wróci niebawem do Polski....Trzymać kciuki trza aby sie udało! Prosze Was piszta do mnie jak sie sprawy mają! na gg najlepiej..ja is jeszczu odezwe do każdego z was! ino raz!Dajta z siebie wszystko i wygospodarujcie czas! Robimy maraton i trza prace dobrą wykonać i ino niech nas ludzie poznają czy coś! ściskam i wogóle fajnie..hej .....no to pum! W tym roku śpimy w odremontowanym prowencie ..być może do zakopnego pojedziemy autobusem być może pociągiem a wtedy zwrot kosztów...trzymajta sie i kontaktujta sie ze mną! papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. do ilonzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 22:54 co do tego czy bardzo przynudzasz to powiem Ci ze ciezko stwierdzic bogdy gra sie laiden po raz tysieczny to juz nie jest ta relacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.uda hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 22:53 o ku.. ale mam zalegloci na tym forum:/jak przeczytalam lament komara to myslalam ze umre ze smiechu:)sluchajcie mi tez jest beznadziejnie alewiecie co mnie trzyma przy zyciu?wtorkowa impreza w krakowie i sotkanie z ilonza i kajfaszem!!poza tym przez 10 minut ogladalam dzisiaj pasje ale nie wytrzymalam psychicznie ze dialogi mi sie ze scenariuszem nie zgadzaja!ah i jeszcze postulat!prosze powiedziec ani dziedzic ze mamy takie forum!pozdrawiam i mam nadzieje ze tu niedlugo znowu wpadne!ajjjjjjjjjj zle bez was:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna Re: Teatr "LEGION" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:54 Tęskni mi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhfgsdgfgjhdsda Re: Teatr "LEGION" IP: 149.156.54.* 13.04.07, 13:54 bzyt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampka z puszki Re: Teatr "LEGION" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 15:09 pustki nastały ... Odpowiedz Link Zgłoś
ilonza Uwaga Uwaga!! Ogłoszenie warsztatowe!! 29.05.07, 20:22 Jak wszyscy już wiemy(a jak nie wiemy to się dowiemy)najbliższe warsztaty będą wyglądały nieco inaczej niż wszystkie poprzednie. Inaczej, nie znaczy gorzej-wręcz przeciwnie :) Startujemy 13 sierpnia. Pierwszy spektakl "Leiden", drugi "Przebudzenie". Będziemy mieszkać w Bninie(tak, tak, to ten sam Bnin)ale na zupełnie innych zasadach niż dwa lata temu. Tym razem rezygnujemy z tamtejszej kuchni "orientalnej" na rzecz własnoręcznie robionych śniadań i kolacji oraz obiadów w Kasablance :) Należy zabrać ze sobą 'zestaw małego skauta' w postaci karimaty, śpiwora, talerzyka, sztućców, kubka i innego oprzyrządowania, niezbędnego do przeżycia (szkliwo) :) Koszt to 20 zł dziennie (resztę dopłaca stowarzyszenie). Warsztaty kończą się 27 sierpnia i w tym samym dniu sprytnie, wszyscy razem przemieszczamy sie wesołym pociągiem do Zakopanego, gdzie będziemy pomieszkiwać i(jak to Pan Wojtek powiedział)"byczyć się od poniedziałku do soboty" na koszt stowarzyszenia. Tam 1 i 2 września wystawiamy "Leiden" po czym każdy, szlochając odjeżdża w kierunku swojego domu, robi oblężenie na forum i odlicza dni do kolejnego spotkania :) Wszystkich chętnych (a mam nadzieje, że będzie ich wielu), proszę o kontakt. Możecie do mnie dzwonić, wysyłać listy, telegramy, pocztówki albo po prostu zostawić mi wiadomość na gg: 4926573 :) Pozdrawiam Was Legionowcy i czekam na pozytywne wieści :* Odpowiedz Link Zgłoś
ilonza poprawka!!!! 29.05.07, 22:03 Mój numer gg to 4925673 . Przepraszam za błąd!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akkjfskkimja Re: poprawka!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 13:51 Co to za cisza??? Nikt sie nie udziela??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilianna jedziesz jedziesz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 00:18 no to za niedługo widzimy się na dość długo;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.uda .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 14:34 za tydzien o tej porze jzu bede w poznaniu!!!!!!!!1hurra!!!! RAZ W ROKU,NA 2 TYGODNIE(w tym roku na nieco dluzej)ZYCIE WRACA DO NORMY!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś