Dodaj do ulubionych

Opera za trzy grosze Wrocław

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 13:32
Opera za trzy grosze inauguruje sezon Teatru Muzycznego Operetki
Wrocławskiej.

Premiera odbedzie się 24 października.

Zapraszam na forum regionalne Wrocław Kultura aby uzyskać więcej
informacji na temat tej ważnej i ciekawej propozycji kulturalnej między
innymi ze względu na osoby, które pracują nad tą sztuką.

Obserwuj wątek
    • Gość: Ada Re: Opera za trzy grosze Wrocław IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 16:35
      : )
    • Gość: Tmek Wojciech Kościelniak IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 10:25
      Wojciech Kościelniak znowu reżyseruje, mam nadzieję że będdzie to takie
      przedstawienie jak "Sen nocy letniej" w Teatrze Muzycznym w Gdyni!!!!

• Gość: Wojtek Re: Wojciech Kościelniak IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 17:48
        "Sen" był bombowy : ) ciekaw jestem jak pójdzie "Opera"! Sądzę że reżyser,
        scenograf i choreograf znani ze "Snu" są osobami, które zrobią w każdych
        warunkach wspaniałe wydażenie kulturalne.
        • Gość: aaa Re: Wojciech Kościelniak IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 08:46
          Wrocław dalej!!!!!!!!!!
          • Gość: MIREK Re: Wojciech Kościelniak IP: *.provider.pl / 192.168.26.* 13.10.02, 18:01
            Chala szykuje sie niepomierna.Opera za trzy grosze to nie jest Hair.
            Wyjdzie ztego taki Majakowski jak z Teatru K2.Wspomnicie moje slowa.
            • Gość: Tmek Re: Wojciech Kościelniak IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 13:54
              No zobaczymy, zobaczymy jak to wszystko sie potoczy. Premiera wyjaśni wszelkie
              niejasności i różnice zdań.
              • Gość: Cinekk Re: Wojciech Kościelniak IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 19:42
                Pan Koscielniak mial juz swoj teatr ma Mazowiedzkiej i jakos z tego nic nie
                wyszlo.Chodzi o to, ze we Wroclawiu robi BrodLLLejj,a to moze sie nie
                udac.Zwalnienie ludzi,szykanowanie i nabor anatorow i obcych aktorow i
                tancerzy, to moze dobre w Warszawie a nie we Wroclawiu.A tak w ogole to
                Katarzyna Groniec jest brzydka jak noc.
                • Gość: znak Re: Wojciech Kościelniak IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 22:24
                  przede wszystkim nie jest to inauguracja sezonu chyba że dla p.Kościelniaka
                  a Katarzyna Groniec jest brzyttttka a K.Imiela nie umie śpiewać mimo że wydaje
                  mu się że jest inaczej. myślę że do biletu powinni dawać rewolwer z jedną kulą
                  po ok.4 godzinach najgorszych ludzkich emocji nie pozostanie nic innego.trzymam
                  kciuki za zdrowie psychiczne wykonawców i widzów tego przedstawienia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka