Gość: studencik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 12:56 Byłem wczoraj na Grach i zabawach w Dramatycznym, bardzo fajne przedstawienie, aktorzy NIE GRAJĄ!!To znaczy są ,ale ogląda się tak, jak by to było tu i teraz improwizowane. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz Re: Gry i zabawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 16:04 takie tam W-11. Odpowiedz Link Zgłoś
rabit6 Re: Gry i zabawy 19.03.06, 17:40 Rzeczywiście. Byłam na tym już jakiś czas temu, ale spektakl zapadł mi w pamięć. Warto się wybrać, polecam również. Odpowiedz Link Zgłoś
josteine Re: Gry i zabawy 20.03.06, 16:58 Mnie tez sie podobalo. Sam tekst jest bardzo ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTENA Re: Gry i zabawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 13:11 Dorociński to jest AKTOR!!! Przystojniejszy od Zakościelnego i Żebrowskiego razem wziętych. A "Gry i Zabawy" super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigerness.74 Re: Gry i zabawy IP: *.stegny.2a.pl 21.03.06, 15:51 Popieram-świetne przedstawienie. Pamiętam do dziś, chociaż "Gry i zabawy" oglądałam ponad rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś