Gość: maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:02 Roman napisł: www.e-teatr.pl/pl/artykuly/29875.html I to mnie nawet rozbawiło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lia Re: Grupa Anonimowych Recenzentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 22:34 hehe, takie pomysły czytelnikom tych recenzji przychodziły już dawno do głowy Roman jest cwany; pisze o nałogu na którym zarabia. To jest mydlenie oczu i pic na wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Grupa Anonimowych Recenzentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 08:42 dokladnie takie wrazenie odnioslam - podsmiewa sie z czegos, co sam robi; robi wycieczki personalne (Lukasz, Janusz itp.), a przeciez pasuje do tego grona jak nic. Co gorsza, takze wypisuje czasem takie glupoty, ze az sie kurzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gize Re: Grupa Anonimowych Recenzentów IP: *.ukc.ac.uk 03.10.06, 14:49 Panie Pawlowski ( a moze romanie???) zeby pan jeszcze zabawny byl, juz nie mowie ze madry, ale chociaz zabawny. pan naprawde smutny jest... i zalosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: Grupa Anonimowych Recenzentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:41 nie jestem fanką RP, ale Państwo przedmówcy chyba jesteście wyprani z poczucia humoru i dystansu do siebie całkowicie. RP niczego nie ukrywa i nikomu oczu nie mydli. Ot, raz dopisało mu poczucie humoru i złapal dystansik. Wielkie mi mecyje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gize Re: Grupa Anonimowych Recenzentów IP: *.ukc.ac.uk 03.10.06, 18:31 przeciez ten pan KOCHA TEATR wiec o zadnym dystansie nie moze byc mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lia Re: Grupa Anonimowych Recenzentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 22:01 jak najbardziej popieram pomysł romana p. - nawet go rozwinę nie tylko recenzenci powinni przestac chodzić do teatru, ale także o nim pisać bo pisać bez chodzenia (tzn. bez oglądania) chyba im się zdarzało... Odpowiedz Link Zgłoś