Dodaj do ulubionych

Grupa Anonimowych Recenzentów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:02
Roman napisł:
www.e-teatr.pl/pl/artykuly/29875.html
I to mnie nawet rozbawiło.
Obserwuj wątek
    • Gość: lia Re: Grupa Anonimowych Recenzentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 22:34
      hehe, takie pomysły czytelnikom tych recenzji przychodziły już dawno do głowy

Roman jest cwany; pisze o nałogu na którym zarabia. To jest mydlenie oczu i pic na wodę.
      • Gość: Anka Re: Grupa Anonimowych Recenzentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 08:42
        dokladnie takie wrazenie odnioslam - podsmiewa sie z czegos, co sam robi; robi
        wycieczki personalne (Lukasz, Janusz itp.), a przeciez pasuje do tego grona jak
        nic. Co gorsza, takze wypisuje czasem takie glupoty, ze az sie kurzy.
        • Gość: gize Re: Grupa Anonimowych Recenzentów IP: *.ukc.ac.uk 03.10.06, 14:49
          Panie Pawlowski ( a moze romanie???)
          zeby pan jeszcze zabawny byl, juz nie mowie ze madry, ale chociaz zabawny.
          pan naprawde smutny jest... i zalosny.
          • Gość: anonimowy Re: Grupa Anonimowych Recenzentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:41
            nie jestem fanką RP,
            ale Państwo przedmówcy chyba jesteście wyprani z poczucia humoru i dystansu do
            siebie całkowicie.
            RP niczego nie ukrywa i nikomu oczu nie mydli.
            Ot, raz dopisało mu poczucie humoru i złapal dystansik.
            Wielkie mi mecyje....
            • Gość: gize Re: Grupa Anonimowych Recenzentów IP: *.ukc.ac.uk 03.10.06, 18:31
              przeciez ten pan KOCHA TEATR wiec o zadnym dystansie nie moze byc mowy.
            • Gość: lia Re: Grupa Anonimowych Recenzentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 22:01
              jak najbardziej popieram pomysł romana p. - nawet go rozwinę
              nie tylko recenzenci powinni przestac chodzić do teatru, ale także o nim pisać
              bo pisać bez chodzenia (tzn. bez oglądania) chyba im się zdarzało...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka