Gość: gluk IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.11.06, 12:23 widział ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magician Re: terrodrom breslau IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.06, 17:21 widział i BARDZO POLECA!!! Wiktor Rubin jest mega zdolnym reżyserem i zrobił porządny spektakl! Odpowiedz Link Zgłoś
gatta5 Re: terrodrom breslau 20.11.06, 00:43 sorki, ale nic z twojej opini nie wynika. Jaki to jest "porządny" spektakl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomecki Re: terrodrom breslau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:23 terrordromu nie widziałem jeszcze, ale "Tramwaj zwany pożądaniem" w Bydgoszczy to całkiem niezły spektakl.. więc nadzieje są.. Magician - pozdrawiam, może jakoś uda mi się wpaść do Wrocławia... Odpowiedz Link Zgłoś
gatta5 Re: terrodrom breslau 22.11.06, 22:29 nudny ten terrordrom, wielkie halo przedtem a na scenie nic odkrywczego. Za to "Transfer!" we Wspólczesnym to jest coś! Tak poruszający spektakl trafia się raz na kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Da.Sz. Re: terrodrom breslau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:15 Widziałam, plecam wszystkim.Świetna gra aktorów.Poza tym Rubin to swietny reżyser dobrze ze, Teatr Polski nawiazał z nim Współprace .Brawo dyrektorze Mieszkowski moze w koncu cos ruszy " z kopyta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: terrodrom breslau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 15:12 "Terrordrom" to taki spektakl, który chce się przypodobać młodym, popłuczyny po Klacie i teatrze niemieckim. "Transfer!" znacznie lepszy, przejmujący. I nie jest efekciarski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozo Re: terrodrom breslau IP: 62.233.214.* 16.12.06, 22:13 swietny i najlepszy krzysiek zarzecki!!!!!inteligencja z talentem!spektakl doskonaly.nie porownywac prosze z mizerna tworczoscia klaty.tu czuc klase i instynkt rezyserski u klaty wrecz przeciwnie.polecam wszystkim!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fjmurau Re: terrodrom breslau 17.12.06, 00:34 a napiszcie mi o czym ten spektakl jest? czego nowego sie z niego dowiadujemy? ze na ulicy panoszy sie przemoc a podla telewizja z tego korzysta? czy po to, zeby sie tego dowiedziec musimy isc do teatru? a gdzie tu jest czlowiek? dlaczego jest tak, ze mimo, iz aktorstwo jest tu dobre to mam wrazenie ze aktorzy sluza tu tylko do portretowania swiata ? ze nie sa podmiotami... Odpowiedz Link Zgłoś