Gość: Oszołom z RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 21:49 Psubraty!! jak wam się dyrek nie podoba to zmieńcie sobie pracodawcę! po prostu idźcie do innych teatrów chałturzyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yacek Re: Łódź. Aktorzy nie chcą klęczeć IP: *.cvx6-bradley.dialup.earthlink.net 25.04.03, 22:19 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Psubraty!! jak wam się dyrek nie podoba to zmieńcie sobie > pracodawcę! po prostu idźcie do innych teatrów chałturzyć ============================================================= Takie wypowiedzi jak twoje przypominaja komentarze Trybuny Ludu z lat 80-tych kiedy wybuchl jakis strajk. Strajkujacy, obojetnie czy to byli robotnicy, studenci czy aktorzy nazywani byli warcholami i tym podobnymi. Ciekawy jestem twojego wieku. Jezeli nie pamietasz lat 80-tych bo jestes za mlody to + dla ciebie. Jezeli pamietasz to napisz,jak jestes taki odwazny, w ktorym komitecie partii trzasles portkami w czasie stanu wojennego. Swoja droga pan Kropiwnicki robi dokladnie tak samo jak ludzie z ktorymi tyle lat walczyl. Przypomina to slowa z piosenki Mlynarskiego o pewnym wojcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoly3 hooj LPR ten dyrektor to pewnie szmata z LPR IP: 209.234.166.* 25.04.03, 22:23 i dlatego aktorzy go nie chca, a sukinsyn Oszolom staje w jego obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom z RM Trzeba bedzie bombardowac RM IP: *.rdu.bellsouth.net 25.04.03, 22:22 Rumsfrld nie toleruje panstwa religijnego. Nasi Marines zalatwia ten srobiazg. Rydzyk bedzie w milionach kawalkow. Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Psubraty!! jak wam się dyrek nie podoba to zmieńcie sobie > pracodawcę! po prostu idźcie do innych teatrów chałturzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as aktorzyny IP: *.maine.rr.com 26.04.03, 01:18 wydawac by sie moglo ,ze to inteligentni ludzie a dali sie wmanewrowac w czerwona rozgrywke. Widac wyraznie ,ze najwazniejsza sprawa to utacic Kropiwnickiego. Komuchy nie moga sobie darowac ,ze stracili stanowisko prezydenta w Lodzi ktora sami nazywaja czerwona a na marginesie jaki wstyd dla mieszkancow Lodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioosh As idź poczytaj bajki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 11:03 ... swą edukację musisz zacząć od nowa. w złym kierunku sie rozwinąłeś pozdrawiam na nowej drodze życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUMAK Re: Łódź. Aktorzy nie chcą klęczeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.03, 01:28 Teatr to swiatynia kultury ,misteria tworzone sercem, umuslem icialem ,dlatego nalezy sie przychylic do woli aktorow bo nie jest obojetne kto bedzie sprawowal wladze . Mielismy byc we wlasnym domu i nie stac nie czekac -tylko po to-by nas od nowa zniewalano........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Łódź. Aktorzy nie chcą klęczeć IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.03, 04:12 Gość portalu: KUMAK napisał(a): > Teatr to swiatynia kultury ,misteria tworzone sercem, umuslem > icialem ,dlatego nalezy sie przychylic do woli aktorow bo > nie jest obojetne kto bedzie sprawowal wladze. Też tak myślę. Siłę i styl tworzy taki, a nie inny zespół aktorski. Co niektórzy sądzą, że to praca, jak każda inna. Może i tak. Ale nie zdają sobie sprawy, że firmę jedną czy drugą tworzy i nakręca kilku bądź kilkunastu ludzi. Cała reszta to najczęściej osoby przypadkowe, które można w dowolnej chwili zastąpić innymi. W teatrze te osoby "nakręcające firmę" to zespół aktorski. Należy więc uszanować ich wolę. Sportowcy, którym źle się współpracuje z uznanymi często trenerami postępują podobnie. I nikt nie krzyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Ty, Oszolom, byles ty kiedys w teatrze? IP: *.aebc.com 26.04.03, 03:04 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Psubraty!! jak wam się dyrek nie podoba to zmieńcie sobie > pracodawcę! po prostu idźcie do innych teatrów chałturzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolnomijajkalisz Aktorzy nie muszą klęczeć. Mają grać !!! IP: *.stenaline.com 26.04.03, 07:36 Coś się komediantom popierdoliło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Aktorzy nie muszą klęczeć. Mają grać !!! IP: *.Astral.Lodz.PL 26.04.03, 13:02 Gość portalu: Wolnomijajkalisz napisał(a): > Coś się komediantom popierdoliło. Chyba tobie sie popierdolilo. jesli nie wiesz o co chodzi to nie zabieraj glosu. Aktorzy maja prawo decydowac o ich artystycznym wizerunku i wcale im sie nie dziwie , ze stawiaja sprawe na ostrzu noza. krolikiewicz i kropiwnicki to ludzie dawnego zchn i juz dogadali sie z rydzykiem na krecenie wiekszosci materialu dla telewizji rydzyka ( trwam czy jakos tak) a teatr nowy to w tej chwili jeden z najbardziej nowoczesnych teatrow w polsce. powiem szczerze, ze ja takze tej bandy oszolomow nie wpuscilbum do zadnego lodzkiego teatru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 222 Re: Łódź. Aktorzy nie chcą klęczeć IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 14:08 Aktor jest od grania jak dupa od srania juz nie pamietam kto to napisal .... Te "gwiazdy" sceny szczyca sie tym, ze sa zawodem wedrownym. Wiec niech wedruja jak im sie w Lodzi nie podoba. Wyglada na to, ze tym aktorzynom kazano wziaz sie do roboty i zabrano tzw. ciepelko kiedy mogli uchodzic za "gwiazdy" nic nie robiac... I chyba w tym tkwi problem moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karoolka Re: Łódź. Aktorzy nie chcą klęczeć IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 18:53 Gość portalu: 222 napisał(a): > Aktor jest od grania jak dupa od srania juz nie pamietam kto to > napisal .... Te "gwiazdy" sceny szczyca sie tym, ze sa zawodem > wedrownym. Wiec niech wedruja jak im sie w Lodzi nie podoba. > Wyglada na to, ze tym aktorzynom kazano wziaz sie do roboty i > zabrano tzw. ciepelko kiedy mogli uchodzic za "gwiazdy" nic nie > robiac... I chyba w tym tkwi problem moim zdaniem ACH JAKIE TO PIEKNE CO NAPISAŁEŚ może w twojej główce kołata sie obraz aktorów - namadów, co to wszędzie znajda pracę, wszędzie zarobia dużo pieniędzy.... Masz racje "aktorzy są od grania" ale zasady na jakich maja grać są chyba dla ciebie niezrozumiałe... Ale jak Pan Krolikiewicz wprowadził by do teatru nowe zasady "nadajemy dla stacji Trwam Ojca Rydzyka" to tez bedziesz nieusatysfakcjonowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pC Re: Łódź. Aktorzy nie chcą klęczeć IP: *.bb.online.no 26.04.03, 19:21 Gość portalu: 222 napisał(a): > Aktor jest od grania jak... ===================================== Jak to łatwo pisac tak o pracy innych. Proszę bardzo niech się wynoszą, a w imię czego pytam? Czy dlatego, że zakręciła się karuzela stanowisk i ciepłe posadki dyrektorskie ktoś chce obsadzić swoimi ludźmi? A Gdzie szacunek do człowieka?! Czy wszyscy pracownicy to tylko "dupy od srania" i nikt ma się z nimi nie liczyć? Teatr to przede wszystkim aktorzy, którzy go tworza i w nim pracują. Do nich powinno należeć w głównej mierze zatwierdzanie czyjejś kandydatury na stanowisko dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: Łódź. Aktorzy nie chcą klęczeć IP: *.acn.pl 27.04.03, 06:19 wstyd patrzeć na to co ten kropiwnicki wyprawia tym większy że jest on jednym z niewielu przedstawicieli prawicy będących obecnie u władzy - drugim jest pan skrzypek we włocławku aha - prawica ma jeszcze kilku senatorów po tych łódzkich ekscesach trudno przypuszczać żeby prawica wróciła do sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Teatr jest miejski. Decyzja Kropiwnickiego. I dobrze. IP: *.acn.pl / 10.67.5.* 27.04.03, 09:03 Kabotyństwo tych aktorów jest niezwykłe. Jak nie chcą być pracownikami miejskimi w Łodzi, to niech się zaangażują gdzie indziej.Albo niech założą nowy teatr pod przywództwem jakiegoś dyrektora, którego zaakceptują. To nie komuna. Jest wolność wyboru. Natomiast Teatr Nowy jest własnością miasta. A miasto jest rządzone przez wybranego w powszechnych wyborach prezydenta. To jest dobre i zdrowe. Co do "niekompetencji" Królikiewicza. Ja jestem muzykiem z Krakowa. Wiem doskonale od lat co to za artysta Grzegorz Królikiewicz. W życiu nie słyszałem natomiast np o "aktorze Juliuszu Chrząstowskim". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Teatr jest miejski. Decyzja Kropiwnickiego. I IP: *.swic.dialup.inetia.pl 27.04.03, 19:22 >>Co do "niekompetencji" Królikiewicza. Ja jestem muzykiem z Krakowa. Wiem doskonale od lat co to za artysta Grzegorz Królikiewicz. W życiu nie słyszałem natomiast np o "aktorze Juliuszu Chrząstowskim".<< Czy wszyscy znają muzyka "Krakusa" z Krakowa? Chyba nikt Cię nie zna wielki muzyku. Ja i wielu innych znamy pana Juliusza Chrząstowskiego, a Ciebie nieztety nie znamy. Czy to o czymś świadczy? Chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: Łódź. Aktorzy nie chcą klęczeć IP: *.visp.energis.pl 27.04.03, 15:17 no to prawica pokazuje pazurki , jeszcze łodzianie zatęsknią za lewicowym prezydentem , a to dopiero początek ... , poczekajmy do końca kadencji .. !!! Odpowiedz Link Zgłoś