krakowianka88 06.08.07, 19:29 Kto zdaje w tym roku?.Ja na dramaturga:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuweta Re: PWST WRD IP: *.com.pl 06.08.07, 21:37 A czym się zajmuje taka Pani Dramaturg/taki Pan Dramaturg? Odpowiedz Link Zgłoś
krakowianka88 Re: PWST WRD 07.08.07, 20:17 dramaturg to specjalizacja na Wydziale Rezyserii Dramatu.Zajmuje sie pilotowaniem "rezysera":Dpoczawszy od odnajdywania tekstu,skonczywszy na przygladaniu czy scenografia "dobrze lezy".No i pisze:).Taki ot pomocnik,literat:P.To taki niemiecki wynalazek:).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuweta Re: PWST WRD IP: *.com.pl 07.08.07, 21:15 Czy Pani nie dostrzegła, że moje pytanie jest tak debilne, że aż ironiczne w swojej debilnej ironii? Jeżeli nie - to znaczy, że nie nadaje się Pani na polski grunt jako niemiecki wynalazek. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowianka88 Re: PWST WRD 08.08.07, 11:34 wiesz...kuweta...sam Twoj nick brzmi glupio , by nie rzec idiotycznie,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuweta Re: PWST WRD IP: *.com.pl 08.08.07, 17:50 Paradne. Jeżeli jednak wyrażę identyczną opinię zalogowany pod jakimś inteligentnym nickiem to będzie w porządku i weźmiesz ją sobie Pani do serca? To się da zrobić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: PWST WRD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 01:15 Kuweta, kochanieńka, czilałt, czas na program pozytywny. Wymieniamy poglądy, wymieniamy żwirek, otwieramy okna, oddychamy głeboko i wietrzymy powietrze. Świat robi się piękny i zalewa nasze dusze. Chyba zrobię kupę z rozkoszy, miałłłłłłłłłł.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuweta Re: PWST WRD IP: *.com.pl 20.08.07, 23:46 Staraj się obrazić, ale bez ośmieszania się. A poza tym - Nabokov, 'Lolita', przekład Stillera, wydanie piwowskie, Warschau 1991, strona 332, drugi wers łod góry, wyraz pierwszy z kolei w syntagmie. Indżoj, na egzamin przyda sie jak znalazł. Komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinekk1 Re: PWST WRD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:13 Ten dramaturg to kojejny darmozjad w teatrze. To jakaś paranoja. Ostatnio jeden dyrektor nie chcał mnie jako aktora,ale jakbym był dramaturgiem to już miałbym pracę. Pięknie. Musi być wojna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuweta Re: PWST WRD IP: *.com.pl 26.08.07, 19:21 > Ten dramaturg to kojejny darmozjad w teatrze. Z całym szacunkiem - ale niekoniecznie. A że w polskich teatrach niemiecki dramaturg jest zbędny to nie wina niemieckiego dramaturga ino polskiego teatru (systemowo rzecz ujmując; oraz pomijając drobny fuckcik, ze najbardziej żarłocznym darmozjadem jest zawsze/zwykle Jego Dyrektorowość). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dramaturgdarmozjad Re: PWST WRD IP: *.subscribers.sferia.net 28.09.07, 01:06 A który teatr można wiedzieć? Bo jestem dramaturgiem i jako, że nie ma dla mnie pracy w zawodzie robię za aktorkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuweta Re: PWST WRD IP: *.com.pl 30.09.07, 10:59 No, któryś z teatrów na lewo od Odry i Nysy Łużyckiej. Ogóły i szczegóły na GoogleEarth. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: PWST WRD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 12:49 Ja też mam zamiar, ale na aktorstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygotowania PWST Przygotowanie na PWST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 11:15 Absolwentka PWST, logopeda artystyczny i specjalista emisji głosu, oferuje swoje usługi w zakresie przygotowania do egzaminów do szkół teatralnych. Pomoc w doborze tekstów, korekta skaz wymowy, praca nad dykcją, interpretacją tekstów i prawidłową emisją głosu. Wrocław tel. 665616611. Odpowiedz Link Zgłoś