j_karolak 13.01.04, 16:13 Jak nie ma ani anieli ani niecha to nudno. Idę do domu. Chyba założę bloga. Każdy będzie mógl czytać jak nic się u mnie ciekawego nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wscibski Re: Nudno tu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 17:00 Wiekszosc watkow jest twoja... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nudno tu! 13.01.04, 17:08 a widzicie! Nudno kiedy Nieska i Pndzla brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_ga Re: Errata IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.04, 11:28 Ciemność widzę... PS. Nudno tu... Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Nudno ?! 14.01.04, 15:04 Rozjaśniam przez robienie gwiazd - polecam się wraz z warsztatem. A poza tym mnie się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Errata 14.01.04, 21:46 j_karolak napisał: > Jest: a widzicie! > Powinno być: A widzicie! Aj tam! ( tu macham reka) Czepiasz sie. Fonetycznie pisalam, to i mala litera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierny Czytelnik Re: Nie nudno tu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 19:43 buggi napisała: > a widzicie! Nudno kiedy Nieska i Pndzla brak. A ja tam za nimi nie tęsknie - teraz chyba zwiększyły się proporcje wątków merytorycznych i jakby nieco mniej wulgarnych nawalanek. Może będa wracać ludzie interesujący się sprawami Warszawy, których zniesmaczyło to, co tu się działo? Fakt, że dla wielu pewnie nudne jest czytanie o sprawach warszawskich, ale po to chyba stworzono to forum. Do innych celów służą fora towarzyskie. Pozdrawiam Wasz Wierny Czytelnik Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Nudno tu! 14.01.04, 19:57 yhy a myslalam ze nie bedziesz mial innych blogow przede mna Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nudno tu! 14.01.04, 21:44 On widac sluzy dwóm blogom. Ciekawe dla którego ma swieczke, dla którego ogarek. Karolak! A podejdz Ty no tu do konfesjonalu ! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Nudno tu! 14.01.04, 22:34 mi wystarczy papieros od papierosa. niesmolisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Tomasz Re: Nudno tu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 23:07 O tak. Przybylo merytorycznych watkow. To sa te z iloscia wpisow = 1. A niezalogowany czytelnik zawsze bral udzial w merytorycznych dysputach. Wlasnie w tychze watkach. Odpowiedz Link Zgłoś