Dodaj do ulubionych

Czy ogladacie strony dla"doroslych"

08.02.02, 13:05
Skoro dzis taki"erotyczny" dzien [watki najlepszy burdel/erotykon] to idzmy za ciosem
Ja osobiscie zerkam .....................na "czysta" erotyke
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 08.02.02, 13:16
      Szczerze, jakoś nie za specjanie. Może to dziwne, ale jakoś mnie nie rusza to
      co na tych stronach można znależć.
      Czy tylko ogladasz te strony z umytą erotyką ?
      • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 08.02.02, 13:19
        co to jest "umyta erotyka" - pytam poważnie :))
        • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 12:50
          Atob napisał, że lubi czystą erotykę, czyli umytą, a zatem może ktoś lubi
          brudną ?
          Swoją drogą czasami można rzucić okiem na coś kudłatego na fotce :)
          • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 12:53
            ok, skapowałem :)) dzięki
            • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 12:54
              I tylko tyle ? liczyłem na jakiś komentarzyk, co Ty oglądasz najchętniej ?
              • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 12:57
                najczęściej korzystam z sieci w pracy, a tu mam ograniczony dostęp do
                niektórych stron:((
                • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 13:10
                  Czyli nawet pamięci nie możesz ćwiczyć ? :)))
                  • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 13:11
                    kolejny raz proszę o wyjaśnienie:)) dlaczego nie mogę ćwiczyć pamięci??
                    • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 13:12
                      Odpowiedzi na forum nie udzielę, pomyśl. :)
                    • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 14:09
                      Skoro w domu nie masz lub nie używasz kompa musiałbyś pamiętać co widziałeś w
                      pracy, do poćwiczenia w domu :)
                      • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 14:11
                        kapuje :)))
                        • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 14:13
                          Myślałem, że się domyślisz, ale jak widać poprzez zakłócenia, trochę wypadliśmy
                          z wątku.
                          • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 14:14
                            od wczoraj mój mózg odpoczywa i kojarzenie ciążko mi przychodzi :))
                            • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 14:18
                              Czemu od wczoraj ? :)
                              Tu bywają również tacy, których twarz jest myślą niezmącona.
                              • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 14:24
                                odpowiedź nie nadaje się na publiczne forum:))
                                • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 14:27
                                  Nie napisałem, że musi być na forum. ;)
                                  • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 14:29
                                    a ja nie napisałem że nie odpowiem :))
                                    • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 14:33
                                      No też fakt.
                                      Po 14 mam już syndrom wyjścia z tego pokoju :)
                                      • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 14:36
                                        dopiero o 14?? mnie bierze po godzinie :))
                                        • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 14:53
                                          To zależy co robisz, ja przez godzinę zaczynam pracę.
                                          • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 14:57
                                            od wczoraj niezbyt wiele, dlatego po godzinie jestem wykończony :))
                                            • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 14:59
                                              A zatem należy się zrelaksować w sposób dowolny i ulubiony.
                                              • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 15:14
                                                żeby w pracy można tak było :))
                                                • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 15:39
                                                  W pracy to nie wskazane, znacznie przyjemniej jest wieczorem.
                                                  • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 15:42
                                                    to napewno, ale niezbyt mam ostatnio ochotę wieczorem na cokolwiek poza
                                                    położeniem się do łóżka z książką :((
                                                  • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 15:44
                                                    To bład, i to poważny błąd - trzeba to zmienić.
                                                  • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 15:46
                                                    najpierw muszę oswoić się z nową sytuacją
                                                  • Gość: OT-BOT Re: Czy ogladacie strony dla IP: 62.8.156.* 26.02.02, 17:36
                                                    Polecam GaduGadu, IRC lub www.polchat.pl
                                                  • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 20:59
                                                    To zbyt mało podniecające.
              • pan_laga Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 13:26
                sloggi napisał(a):

> I tylko tyle ? liczyłem na jakiś komentarzyk, co Ty oglądasz najchętniej ?

nie ma to jak pogadac z chłopczykami o tych sprawach słodkich , nie sloggan ?
                pan laga
                • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 13:32
                  a ty musisz wszędzie się wpieprzać, czy moje pytanie skierowane było do ciebie
                  palancie???
                  • Gość: pan_laga Re: Czy ogladacie strony dla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 13:50
                    tolo3 napisał(a):

> a ty musisz wszędzie się wpieprzać, czy moje pytanie skierowane było do ciebie
                    > palancie???

z chłopczykami o intymnosciach skrycie chcesz gadać - to na priva,a nie tu. a jak
                    juz, to to nie to forum , fajfusie.
                    amen
                    pan laga
                    • lukullus Re: Czy ogladacie strony dla 27.02.02, 14:06
                      Masz na niego ochotę, co, laga ci sie podnosi jak do niego piszesz, idzcie obaj
                      na forum gejowskie, a nie tu jakies podrywy robicie.
                      • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 27.02.02, 14:18
                        ???
                        • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 27.02.02, 14:20
                          Chyba nie do nas, zresztą takiego forum niestety nie ma.
                          • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 27.02.02, 14:24
                            mam taką nadzieję że nie do nas :))
                            • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 27.02.02, 14:59
                              po co sprzęt do karaoke ?
                              • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 27.02.02, 15:03
                                na dużą imprezę w klubie, który tego nie posiada :)
                                • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 27.02.02, 15:09
                                  Jeśli to nie jest tajemnica, to co to za klub ?
                                  Odpowiedź nie koniecznie tu.
                                  • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 27.02.02, 15:14
                                    odpowiedź oczywiście nie tu :))
                                    • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 28.02.02, 08:18
                                      Musisz popytać ludzi z branży rozrywkowej, ale chyba nie będzie łatwo.
                                      • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 28.02.02, 08:33
                                        że łatwo nie będzie to wiem :)) dlatego umieściłem wątek na forum:)) jakiś kolo
                                        zproponował ściągnięcie z dieci plików, może i to jest jakieś rozwiązanie :))
                                        • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 28.02.02, 08:37
                                          Czy ja wiem ? To jest pójście na łatwiznę.
                                          • tolo3 Re: Czy ogladacie strony dla 28.02.02, 08:47
                                            wiem :)) ale jeśli nie znajdę sprzętu to tak zrobię, projektor multimedialny
                                            posiadam (znaczy się pożyczę z firmy:))
                      • Gość: pan_laga Re: Czy ogladacie strony dla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 14:24
                        lukullus napisał(a):

> Masz na niego ochotę, co, laga ci sie podnosi jak do niego piszesz, idzcie obaj
                        >
                        > na forum gejowskie, a nie tu jakies podrywy robicie.

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUu!!!!!!!!!!!!!!!
                        mamy problemy z własną seksualnością ? co temat, to seks w głowie ? mały ten łeb
                        twój musi by zatem.
                        amen
                        pan laga
      • pan_laga Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 13:21
        sloggi napisał(a):

> Szczerze, jakoś nie za specjanie. Może to dziwne, ale jakoś mnie nie rusza to
        > co na tych stronach można znależć.
        > Czy tylko ogladasz te strony z umytą erotyką ?

pewno, ze nie ma co cie ruszac ,sloggan. żeby sie ruszało, to musi cos tam byc
        jednak w tych galotach.
        amen
        pan laga
    • pan_laga Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 13:19
      atob napisał(a):

> Skoro dzis taki"erotyczny" dzien [watki najlepszy burdel/erotykon] to idzmy z
      > a ciosem
      > Ja osobiscie zerkam .....................na "czysta" erotyke

taaaaaa...na czystą. a jak otworzy sie niechcący, naturalnie, stronka z brudną,
      to ze wstretem zamykasz pospiesznie.
      amen
      pan laga
      • atob Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 13:24
        Mnie tam obrzydliwosci nie podniecaja
        A pozatym g...wno mnie obchodzi co o mnie mysli taki dupek jak ty
        • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 13:37
          W dodatku z lagą na wierzchu.
          • Gość: pan_laga Re: Czy ogladacie strony dla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 13:42
            sloggi napisał(a):

> W dodatku z lagą na wierzchu.

sloggan, a łapki obtarłes już ? ci z gazety mówią, ze jak sie denerwujesz, to ci
            sie one okropnie pocą i az hadko ci reke podawac. caly , ponoc, jakis taki wciąz
            jestes swiecąco spocony i śmierdzisz. dezodorant nie pomoze, sloggan, w wypadku
            rozkładającego sie smrodu starego potu.
            amen
            pan laga
            • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 13:45
              Przemili forumowicze z Wrocławia dość chętnie o Tobie piszą, szkoda, że w
              mailach.
              Czyzbys miał rozdwojenie jaźni, ponoć nie jesteś takim "otwartym chamem", za
              jakiego przedstawiałeś się eeli. No, no, aż miło było poczytać.
              • pan_laga Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 13:55
                sloggi napisał(a):

> Przemili forumowicze z Wrocławia dość chętnie o Tobie piszą, szkoda, że w
                > mailach.
                > Czyzbys miał rozdwojenie jaźni, ponoć nie jesteś takim "otwartym chamem", za
                > jakiego przedstawiałeś się eeli. No, no, aż miło było poczytać.

tobie, bydlaku, powiedzialem, nawet, gdy na kolanach za kłamstwa swe mnie
                bedziesz przepraszal, i tak nic ci to nie da. bo za zrobienie takiego bydla ,
                jakie ty we wrocku zrobiles, nalezy ci sie tylko kopniak w twoj wiecznie brudny
                zad.komromitacja twoja była tak wielka, ze o tobie akurat i z wrocka, i z w-wy
                mało piszą , cho często, bo ograniczaja sie w mailach do slowa jednego
                "skur....n".
                amen
                pan laga
                • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 13:56
                  Amen powiadasz ?
                  • Gość: ann.k Re: Czy ogladacie strony dla IP: 192.168.0.* 26.02.02, 15:05
                    sloggi, chlopie, ile ty masz lat, zeby sie wdawac w takie puste dyskusje z
                    kims, kto tylko patrzy jakby cie tu obrazic, ale za cienki jest, zeby mu sie to
                    udalo!!!!

za to dorzuce sie do watku.... lubie popatrzec, ale nie w pracy, bo mam tu
                    samych facetow i musialam zrobic zakaz na serwerze do ogladania takich stron i
                    sama tez nie korzystam
                    • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 15:14
                      Odpowiedzi tego pana znakomicie poprawiaja mi humor.
                      • Gość: ann.k Re: Czy ogladacie strony dla IP: 192.168.0.* 26.02.02, 15:37
                        no chyba ze... bo mnie nie bawia:))))
                        • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 15:39
                          Jak sie nie ma, co sie lubi
                          To sie lubi, co się ma.

A.A.Milne.
                        • Gość: pan_laga Re: Czy ogladacie strony dla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 15:48
                          Gość portalu: ann.k napisał(a):

> no chyba ze... bo mnie nie bawia:))))

to czemu czytasz, skoro cie nie bawi, dłubiac w nosie tak, ze dziury masz
                          jeszcze bardziej rozdęte ?
                          a co do sloggana i dorastania do piet......to tak. zgadza sie. nie
                          dorastam.czegoś takiego jak zrobil on - wejscia do Wrocka i TAKICH kłamstw,
                          TAKIEGO szczucia i TEGO rodzaju prób skłocenia jednych z drugimi, nie zrobiłbym.
                          masz rację. to piet mu nie dorastam. tobie tez nie w ilosci glutow wydziobywanych
                          z kinola i to publicznie. ja tam se jednak wole w chusteczke do nosa w toalecie.
                          amen
                          pan laga
              • Gość: pan_laga Re: Czy ogladacie strony dla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 02:53
                sloggi napisał(a):

> Przemili forumowicze z Wrocławia dość chętnie o Tobie piszą, szkoda, że w
                > mailach.
                > Czyzbys miał rozdwojenie jaźni, ponoć nie jesteś takim "otwartym chamem", za
                > jakiego przedstawiałeś się eeli. No, no, aż miło było poczytać.

niegdy nie zapominaj: po wypróżnieniu sie nie wystarczy rozetrzec papierem czy
                gazetą jak to u ciebie w domu zwyczajni. podmyc sie nalezy. podobnie po
                wyrzyganiu glupot z geby, wymyj ryj od srodka dokladnie. sam wiesz, ze nadmiar
                smrodow, jaki ci towarzyszy jest nie do zniesienia.
                amen
                pan laga
        • Gość: pan_laga Re: Czy ogladacie strony dla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 16:09
          atob napisał(a):

> Mnie tam obrzydliwosci nie podniecaja
          > A pozatym g...wno mnie obchodzi co o mnie mysli taki dupek jak ty

podniecają cie. aldona mi mówiła. no i obchodzi cie oczywiscie co mysle, bo
          inaczej bys mnie nie czytał a co dopiero odpowiadał na moje posty.
          amen
          pan laga
    • Gość: sławek Re: Czy ogladacie strony dla IP: *.dtcomsa.com 26.02.02, 15:46
      Ja oglądam codziennie po 4 godz. z krótkimi przerwami na rozładowanie napiecia
      i chwile relaksu psychicznego.
      • sloggi Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 15:46
        "rozładowanie napięcia" ?
        • Gość: pan_laga Re: Czy ogladacie strony dla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 15:57
          sloggi napisał(a):

> "rozładowanie napięcia" ?

tego, ktore nocami przeżywasz i zaraz potem mama gniewa sie, ze posciel znow masz
          mokrą. ale do rzeczy : kiedy doczekam twego odszczekiwania tu i we Wrocku ? bo
          inaczej powiem o tobie cos......powiem...powiem...i nie bedzie to sterta
          pomowień, jak twoja gadka na Forum Wrocław. bedzie to sterta prawd o tobie, ktore
          nie kazdy zna, a powinien. powinien, by sie nie ubabrac w gowno wymieniajac z
          toba "opinie"
          amen
          pan laga
          • eela Re: Czy ogladacie strony dla 26.02.02, 17:51
            panie_lago, przeciez sloggi już sprostował i we Wrocławiu i tu, kilka dni temu,
            nie zauwazył pan? Może podac linki?
            • Gość: pan_laga sloggan, kłamstwa i slogany IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 21:52
              eela napisał(a):

> panie_lago, przeciez sloggi już sprostował i we Wrocławiu i tu, kilka dni temu,
              >
              > nie zauwazył pan? Może podac linki?

wybacz, moja droga. jesli to było JASNE i WYRAŹNE SPROSTOWANIE i PRZEROSINY za
              bydło, jakie mi uczynił, to mów mi od dzis Bush George,bowiem z tegom com czytal
              nie wynikalo nic : czyli, ze naklamal na moj temat , judził i skłócał towarzystwa
              z W-wy i Wrocka moją osobę wykorzystujac i oblesny pysk sobie wycierając mna.
              zatem bedzie tepiony i pokazywany w calej swej oblesnej i prawdziwej krasie.
              a prawda o nim jest taka, ze szczuje udając prawą osobę,sypiąc slogganami o
              szlachetnosci i przyjaxni dwóch forów, gdy to gnój, jakich tu mało.mysle, ze on
              juz wie, co ja wiem. i jak powiem, bedzie skończon.
              amen
              pan laga
              • Gość: sloggi Re: sloggan, kłamstwa i slogany IP: *.acn.waw.pl 26.02.02, 21:55
                Jesteś jak rozjęczana 80 letnia dziewica, a swoja drogą Twoja zależność od
                Wrocka jest chorobliwa, kochasz tam kogoś miłością bolesną i nieszczęśliwą ?
                • Gość: pan_laga Re: sloggan, kłamstwa i slogany IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 02:27
                  Gość portalu: sloggi napisał(a):

> Jesteś jak rozjęczana 80 letnia dziewica, a swoja drogą Twoja zależność od
                  > Wrocka jest chorobliwa, kochasz tam kogoś miłością bolesną i nieszczęśliwą ?

wole byc 100-letnią dziewicą jęczącą prawde i znającą granice chamstwa, niz
                  gówniarzem, ktory szczuje, jak prymityw,kłamie na temat obcego calkiem faceta i
                  oklamuje innych ludzi udając ich przyjaciól. a gdy prawda wychodzi na jaw, to
                  nawet beknąć z cicha : _ Szanowny panie laga - sorry, kłamalem, jestem kutafonem
                  - nie potrafiles.
                  i tak bedzie tu wygladalo twe zycie, poki nie przeprosisz. bo przymykanie oczu na
                  takie prowokacje powoduje przeswiadczenie o bezkarnosci. a ty, glucie, bezkarnym
                  nie bedziesz.
                  moja zaś milosc czy nie, to na pewno nie temat dla ciebie, dziadu, co tylko
                  kutafonem myslisz. nie wydaje sie bowiem, bys o uczuciach wyzszych mial
                  jakiekolwiek pojęcie. ty tylko pier...c potrafisz na ten temat.
                  i uwazaj - klamstw na moj temat nie odwolasz, to zaczne puszczac prawdy o tobie i
                  przymkniesz wreszcie te wąskie usteczka sadysty.na tym forum na pewno na zawsze.
                  uspokoisz sie czy juz mam zacząć n/t sprawy Marka W. i jego siostry...?
                  widzisz..duzo wiem o twych podłosciach - prawda /
                  podlosc sie podloscia odciska, tak sie zdarza, realy - wieź to pod uwage efekcie
                  parapetu.
                  amen
                  pan laga
                • Gość: pan_laga P.S. sloggan, kłamstwa i slogany IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 02:32
                  Gość portalu: sloggi napisał(a):

> Jesteś jak rozjęczana 80 letnia dziewica, a swoja drogą Twoja zależność od
                  > Wrocka jest chorobliwa, kochasz tam kogoś miłością bolesną i nieszczęśliwą ?

a skad to nasz sloggan skurczysynek zna sie na 80-letnich dziewicach i ich jękach
                  ?
                  młodsze sie brzydzily ? z powodu tego nadmiernego pocenia sie twego na smierdzaco
                  ?
                  pan laga
                  • precious Re: P.S. sloggan, kłamstwa i slogany 27.02.02, 03:24
                    niesmaczny pan laga
                    Amen
                    • sloggi Re: P.S. sloggan, kłamstwa i slogany 27.02.02, 08:21
                      Hm, Marek W. ?
                      Ciekawe, mam zatem jakieś przeżycia w drugim wcieleniu.
                      • tassman przepraszam za wcinkę......!!!! 27.02.02, 09:01
                        Panowie przebrnąłem przez te wszystkie posty w tym watku i nic nie kapuję.
                        Dlaczego wy sie tak nie lubicie?
                        Sloggi -o co w tym wszystkim chodzi?
                        Pan-laga - co takiego zrobił Sloggi, że ty go tak tutaj napiętnujesz??
                        Nic z tego nie kapuję....
                        A moze najlepszym wyjsciem jest zakończyc ten watek.....

Pozdrawiam
                        tassman:)

• atob Re: przepraszam za wcinkę......!!!! 27.02.02, 09:54
                          Masz racje Tas
                          • Gość: pan_laga Re: przepraszam za wcinkę......!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 13:58
                            atob napisał(a):

> Masz racje Tas

ale całej prawdy nie znasz. on wolalby miec restauracje.
                            pan laga
                        • sloggi Re: przepraszam za wcinkę......!!!! 27.02.02, 13:48
                          To przejściowy stan.
                        • Gość: pan_laga Co zrobił sloggan ?- powtóreczka - please: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 13:49
                          tassman napisał(a):

) Panowie przebrnąłem przez te wszystkie posty w tym watku i nic nie kapuję.
                          ) Dlaczego wy sie tak nie lubicie?
                          ) Sloggi -o co w tym wszystkim chodzi?
                          ) Pan-laga - co takiego zrobił Sloggi, że ty go tak tutaj napiętnujesz??
                          ) Nic z tego nie kapuję....

No to po raz enty wyjasniam i wyjasnieal bede do chwili, poki sloggan nie
                          odszczeka. (Przypomne, iz fakt, ze on kłamie potwierdzili publicznie i
                          warszawiacy i wrocławianie)

OTO skrót ponowny ponurej (dla sloggana)owej historii :

Gość portalu: pan_laga  napisał(a):
                          ) sloggi pochorowawszy się ciężko przygnieciony nagrodą Gazety Stolecznej
                          ) przyznaną mu słusznie za zaangażowanie i ilość postów na forum W-wa donosi na
                          ) forum Wrocław o dziwach niezwyklych w wątku:
                          )
                          )  TEMAT WATKU :Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum
                          )
                          ) TREŚĆ: Pan_laga w imieniu wrocławian łazi po innych forum i powołując się na
                          ) wszystkich wrocławian obrzuca forumowiczów obelgami. Miłe towarzystwo tu macie.
                          )
                          )
                          ) slogii, nie denerwuj sie...
                          ) Autor: homar@poczta.gazeta.pl
                          ) Data: 20-02-2002 10:14 
                          ) Myslalem, ze laga jest z Wawy, jak sie wpisal...
                          ) Nie generalizuj, sam sie zajmij gucwinskim u Was, a my tu posprzatamy po
                          ) ladze... Zreszta, zaraz sie wybiore za laga. Gdzie sie powpisywal?
                          )
                          ) Re: slogii, nie denerwuj sie...
                          ) Autor: Gość portalu: pan_laga
                          ) Data: 20-02-2002 12:45 adres: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 
                          ) homar napisał(a):
                          ) ) Myslalem, ze laga jest z Wawy, jak sie wpisal...
                          ) ) Nie generalizuj, sam sie zajmij gucwinskim u Was, a my tu posprzatamy po
                          ) ) ladze... Zreszta, zaraz sie wybiore za laga. Gdzie sie powpisywal?
                          )
                          ) i tu sie ciut podkurwił laga:
                          ) Jestem z Warszawy. Sprawdź adres. Ale pochodze , jak pisalem , ze Szczecina.
                          ) Warszawiakiem nie moge być, tez już tu o tym pisalem, bo dla Warszawy tacy ,
                          ) jak
                          ) ja , to czeresniaki. Albo wiocha. Czego na Forum Warszawa nie kryją.
                          ) Nigdy w imieniu wrocławian nie wypisywalem niczego. Zawsze pisze wszystko tylko

) w
                          ) swym własnym imieniu. Rywalizacja na ilość postów z Wroclawiem przeslonila oczy

) sloggiemu na tyle, ze dopuszcza sie klamstw, ktore tak bardzo łatwo
                          ) zweryfikowac.
                          ) Dzis w nocy sparodiowalem na Forum Warszawa styl takich ludzi, jak sloggi i
                          ) inni,
                          ) którzy pisza tam tak, jak piszą : wielką ilosc postow, watkow bez zadnego sensu

) i
                          ) znaczenia. Pisalem je, powtarzam, jako czlowiek z Warszawy, ktorym jestem.
                          ) Sloggi nie moze chyba zniesc faktu, iz warszawskie zachowania i forum , ktoremu

) lideruje krytykuja nie tylko ludzie z innych miast, ale takze i ja - czlowiek z

) Warszawy.
                          ) Zamieszczajac klamstwo na moj temat tu, na forum, ktore prawdziwie lubie,
                          ) sloggi
                          ) zniewazył mnie i stanowczo przekroczyl wszelkie granice.
                          ) Przykro mi , homar, iż dajesz wiarę temu warszawiakowi, mówisz "posprzatamy po
                          ) ladze" nawet niczego nie sprawdziwszy. Tak . Jest mi bardzo przykro. Nie jestem

) smieciem, homar. Czuje sie bardzo urazony.
                          ) amen
                          ) pan laga
                          )
                          )  Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum
                          ) Autor: Gość portalu: Jureek
                          ) Data: 20-02-2002 10:28 adres: 62.8.156.* 
                          ) sloggi - denuncjatorze, a może jakieś konkrety?
                          ) Tak się składa, że akurat znam pana lagę (nie tylko z sieci), wiem, że mieszka
                          ) w Warszawie, ale bardzo lubi Wrocław oraz wrocławskie forum i po prostu nie
                          ) wierzę, żeby robił nam umyślnie bydło.
                          ) Jurek
                          )
                          ) Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum
                          ) Autor: Gość portalu: Homar
                          ) Data: 20-02-2002 10:34 adres: *.wroclaw.dialog.net.pl 
                          ) dolaczam sie do zadania konkretow.
                          ) Sprawdzilem najpopularniejsze regionalne fora: Lodz, Bydgoszcz, Poznan,
                          ) Trojmiasto, Torun, Gorzow Wlkp., Kielce i Krakow. Przegladnalem,
                          ) co "wrazliwsze" watki i nic nie znalazlem, co by swiadczylo o tym, ze laga
                          ) bruzdzi. Wyjasnij to prosze Sloggi, bo do tej pory uwazalem Cie za rozsadna
                          ) osobe...
                          ) A to, co rzekl Jureek czyni te zarzuty jeszcze bardziej podejrzanym :(
                          )
                          ) Autor: sloggi@poczta.gazeta.pl
                          ) Data: 20-02-2002 12:17 
                          ) Otóz wyobraż sobie, że Twój ukochany pan_laga lży wszystko wkoło na forum
                          ) Warszawy. Opatruje swoje posty tekstami, które antagonizują te dwa
                          ) najprężniejsze
                          ) forum.
                          )
                          ) A to, że uważałeś ( czyli po fakcie ) mnie za kogoś rozsądnego, ale Ci się
                          ) odwidziało - przekonuje mnie, że jesteś jak chorągiew. Mam zasadę, że zdanie
                          ) swoje na temat innych cenię i rzadko zmieniam.
                          ) Byc może nie jestem rozsądny, ale Ty zmalałeś w moich oczach dość znacząco.
                          ) Wiem,
                          ) że masz to w nosie, a mimo to jest mi trochę przykro, że pokładałem w Tobie
                          ) trochę więcej, niż się okazało.
                          ) Nie rozsądny SLOGGI.
                          )
                          ) Data: 20-02-2002 13:06 adres: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 
                          ) sloggi napisał(a):
                          )
                          ) ) Sloggi, bo do tej pory uwazalem Cie za rozsadna osobe...
                          ) ) Otóz wyobraż sobie, że Twój ukochany pan_laga lży wszystko wkoło na forum
                          ) ) Warszawy. Opatruje swoje posty tekstami, które antagonizują te dwa
                          ) najprężniejs
                          ) ) ze
                          ) ) forum.
                          )
                          ) Podaj przyklad. Podaj dowód. Podaj konkret.Albo lepiej odszczekaj to, co
                          ) kłamliwie, niczym szczujący rottweilerem nieodpowiedzialny wlasciciel,
                          ) napisales
                          ) w temacie tego wątku.
                          ) Nie lżę na forum warszawskim. Nie antagonizuję. Nic natomiast nie poradzę na
                          ) to,
                          ) ze w Warszawie znakomita większosc uczestnikow Forum zachowuje sie tak, jak ty
                          ) teraz.I powiedz jeszcze: w jaki to sposob parodiowanie i krytykowanie
                          ) dzialanosci
                          ) forumowiczow takich, jak ty, moze anatagonizować ? Sami to robicie. Z rozkoszą.
                          ) Nie mozecie przezyc sukcesu Wrocławia, co wychodzi każdym Waszym roszerzonym z
                          ) wścieklosci porem. I co prowadzi  Was na drogę klamstwa i świństw.
                          ) Oczekiwalbym przeprosin od ciebie, sloggi, gdyby nie to, ze po tym, co
                          ) zrobiles,
                          ) jestes dla mnie nikim.
                          ) amen
                          ) ahoj
                          ) laga panisko wielkie
                          )
                          ) Data: 20-02-2002 12:58 adres: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 
                          ) Gość portalu: Jureek napisał(a):
                          )
                          ) ) sloggi - denuncjatorze, a może jakieś konkrety?
                          ) ) Tak się składa, że akurat znam pana lagę (nie tylko z sieci), wiem, że
                          ) mieszka
                          ) ) w Warszawie, ale bardzo lubi Wrocław oraz wrocławskie forum i po prostu nie
                          ) ) wierzę, żeby robił nam umyślnie bydło.
                          ) ) Jurek
                          )
                          ) Ani naumyslnie, ani nienaumyslnie, Jurku. Wcale. Nigdy nie wypowiadam sie w
                          ) imieniu wrocławian, bo jakbym mogl ? Nie jestem stad. Nie wypowiadam sie takze
                          ) w
                          ) imieniu szczecinian, choc tam sie rodzilem, bo przeciez nikt mnie do tego nie
                          ) upowaznil.
                          ) W imieniu warszawiakow tez sie nie wypowiadam. Tylko we wlasnym. Zawsze.
                          ) Na Forum Warszawa ludzie, ktorzy pisza najwięcej postów dostali nagrode od
                          ) "Gazety Wyborczej". Jakies spotkanie mieli, gadżety , cos tam takiego...
                          ) To nasililo jeszcze u nich pisanie postów tak, by bylo ich jak najwiecej. Ale
                          ) są
                          ) to posty tak bzdurne, ze Wasz pomysl krasnali jest przy tym, tym, czym Palac
                          ) Kultury wobec Empire State Building.No i jest ich szalenie duzo. Na tyle, ze
                          ) nieliczne sensowne posty gubia sie w tych sloggopodobnych.Umieścilem więc tam
                          ) troche takich wątkow, jakie lubią najwyraźniej warszawiacy. Watkow o
                          ) niczym.Taka
                          ) parodia. Bez obrazania, bez pouczania. Pokazalem tylko jak bardzo psują tamto
                          ) Forum.Okazuje sie jednak, ze opinie o samych sobie umieją psuć jeszcze bardziej

) przylazac tu za mna i klamiąc w jednym celu : by podwazyc moja wiarygodnosc i
                          ) uczciwośc.
                          ) Dzieki Jurku. Przykro mi, ze niektorzy, bez sprawdzania czegokolwiek, co
                          ) wypisuje
                          ) rozzłoszczony warszawiaczek, chcą "sprzątać" po mnie.
                          ) pozdrawiam z Warszawy w ktorej wlasnie deszcz ze sniegiem..........
                          ) laga panisko

) A moze
                          • lukullus Re: Co zrobił sloggan ?- powtóreczka - please: 27.02.02, 14:07
                            Dla podrywu każdy motyw dobry, a laga juz ci stoi. pedalisko.
                            • Gość: pan_laga Re: Co zrobił sloggan ?- powtóreczka - please: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 14:45
                              lukullus napisał(a):

> Dla podrywu każdy motyw dobry, a laga juz ci stoi. pedalisko.

1)poprzednie posty pokazały, ze nie znasz ortografii polskiej (tylko cicho mi tu
                              o jakiejs netykiecie chroniącej nieuków)
                              2)masz dewiacje , wszystko sprowadzasz dos eksu
                              3)to, ze sloggi jest gejem, nie jest powodem, by go tepic i wyzywac od pedałów.
                              powodem jego tepienia jest jego absolutny brak resztek nawet honoru , godnosci,
                              uczciwosci.

wszystko, co powyzej czyni z ciebie dla mnie zadnego rozmowce - ani do
                              obszczania, ani do obsmiania. no , ni cholery nie jestes interesujacy. u takiego
                              sloggana interesujaca jest choc jego bezinteresowna gnidowatosć przy jednoczesnej
                              probie tymochowiczowskiej autokreacji na czlowieka rozgarnietego i porządnego.
                              a ty ? tylko erekcje i męskie człony ? a na ch.. ? mnie takie gadki?
                              amen
                              pan laga
                    • Gość: pan_laga Re: P.S. sloggan, kłamstwa i slogany IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 13:39
                      precious napisał(a):

> niesmaczny pan laga
                      > Amen

za to "samakowity" zapewne zapluty własnym kłamliwym jadem jest warszawiak
                      prawdziwy sloggan.........cóz, smacznego.
                      amen
                      laga pan
                      • patsy_kensit Taki fajny wątek i fajny facet 27.02.02, 13:45
                        Taki fajny wątek i taki fajny nick, panie lago, może coś więcej o tej ladze, bo
                        myśli mam kosmate. Facet z lagą jest mi potrzebny na te deszczowe dni, mam
                        nadzieję , że jest pan do wyhaczenia, a laga do........ ale jestem głupia, to
                        przecież nie irc, napaliłam się i tyle.
                        • lukullus Re: Taki fajny wątek i fajny facet 27.02.02, 14:02
                          Chyba nie masz szans kobietko, ten facet interesuje się na tym forum tylko tym
                          jednym kolesiem. To chyba więcej niż obrażona duma, to zainteresowanie jest jak
                          fobia, chyba się mają ku sobie, a raczej ten laga ku tamtemu, a tamten jakoś
                          nie reaguje i tak sobie chłopaki piszą. Trzeba wiecej tolerancji, żeby ich obu
                          zrozumieć. Normalnie to człowiek by se odpuscił, ale ten laga chyba wychaczyć
                          chce tamtego. Tylko po co na tym forumie ?
                          • sloggi Re: Taki fajny wątek i fajny facet 27.02.02, 14:10
                            Wejdz sobie na czata i powyrywaj laski, skoro lubisz takie lale.
                          • Gość: pan_laga Re: Taki fajny wątek i fajny facet IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 14:23
                            lukullus napisał(a):

> Chyba nie masz szans kobietko, ten facet interesuje się na tym forum tylko tym
                            > jednym kolesiem. To chyba więcej niż obrażona duma, to zainteresowanie jest jak
                            >
                            > fobia, chyba się mają ku sobie, a raczej ten laga ku tamtemu, a tamten jakoś
                            > nie reaguje i tak sobie chłopaki piszą. Trzeba wiecej tolerancji, żeby ich obu
                            > zrozumieć. Normalnie to człowiek by se odpuscił, ale ten laga chyba wychaczyć
                            > chce tamtego. Tylko po co na tym forumie ?

nie wiesz, nie gadaj. nie zamienilem z gostkiem - sloggi słowa, gdy on umiesczał
                            swe oszczercze teksty na moj temat na tym i innych forach. po udowodnieniu mu
                            klamstwa nie przeprosil mnie i nie odszczekal jednoznacznie. wiec bedzie tepiony.
                            a po co na forumie ? a gdzie ? a gdzie on na mnnie nahcarkał ? w domu w kiblu ?
                            nie. na forumie, moj maly. a znaczenia słowa fobia, to , jka sloggan, w złym
                            kontekście uzywasz. i ta ortografia...z takimi nie moge gadac, bo zaraz ekran
                            zarzyguje.
                            amen
                            pan laga
                            ( a na marginesie, skoro juz interesuje cie rodzaj mojego gustowania w sensie
                            płci. ja tak. kobiety tak. sloggi nie. faceci tak, zatem masz szanse doń uderzyc)
                            • lukullus Re: Taki fajny wątek i fajny facet 27.02.02, 14:29
                              Co ty pieprzysz, widze ze go udupiasz jak obrazona ciota, bo facet z jajami to
                              na takie bzdury nie zwraca uwagi, a ty widze bez kolesia sloogi zyć nie możesz,
                              może nawet wieczorem sie trzepiesz myslac jak bardzo mu tu nawciskałeś. Może on
                              i ciota, ale ty jeszcze bardziej sie ciotowsko obraziłes i zaśmiecasz to forum
                              swoimi żalami i bluzgami na kolesia, ktory pewnie pierdzielnął coś tam dla
                              podpuchy, za grosz fantazji nie masz, obaj jakieś cioty jesteście, tylko on się
                              do tego otwarcie przyznaje, a ty nie.
                              • sloggi Re: Taki fajny wątek i fajny facet 27.02.02, 14:33
                                A co to jest za wstyd być gejem, żaden.
                                Ważne jest być człowiekiem dla ludzi.
                                • Gość: pan_laga Re: Taki fajny wątek i fajny facet IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 14:54
                                  sloggi napisał(a):

> A co to jest za wstyd być gejem, żaden.
                                  > Ważne jest być człowiekiem dla ludzi.

otóz to. zdarzyło ci sie powiedziec cos mądrego. zauwazasz moze jeszcze, jak
                                  kurewsko często nie czlowiek z ciebie, ale gnida ? to,jak mnie za darmo
                                  załatwiales tu i i we wrocku, to, jak nawet proste pytanie kobiety o lokalizacje
                                  mieszkania, potrafisz zlosliwie obsmiac ? zasrany hipokryta.inni przynamniej nie
                                  udaja , iz sa kimś lepszym,niz są...
                                  amen
                                  pan laga
                              • Gość: pan_laga Re: Taki fajny wątek i fajny facet IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 14:47
                                lukullus napisał(a):

> Co ty pieprzysz, widze ze go udupiasz jak obrazona ciota, bo facet z jajami to
                                > na takie bzdury nie zwraca uwagi, a ty widze bez kolesia sloogi zyć nie możesz,
                                >
                                > może nawet wieczorem sie trzepiesz myslac jak bardzo mu tu nawciskałeś. Może on
                                >
                                > i ciota, ale ty jeszcze bardziej sie ciotowsko obraziłes i zaśmiecasz to forum
                                > swoimi żalami i bluzgami na kolesia, ktory pewnie pierdzielnął coś tam dla
                                > podpuchy, za grosz fantazji nie masz, obaj jakieś cioty jesteście, tylko on się
                                >
                                > do tego otwarcie przyznaje, a ty nie.

gratuluję.był to popis niezaśmiecania forum, popis błyskotliwosci oraz
                                degrengolady umysłowo-seksualnej.
                                i na tym zaszczyt twoj gadki ze mna niniejszym zakonczon.
                                amen
                                pan laga
                        • Gość: pan_laga Re: Taki fajny wątek i fajny facet IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 14:08
                          patsy_kensit napisał(a):

> Taki fajny wątek i taki fajny nick, panie lago, może coś więcej o tej ladze, bo
                          >
                          > myśli mam kosmate. Facet z lagą jest mi potrzebny na te deszczowe dni, mam
                          > nadzieję , że jest pan do wyhaczenia, a laga do........ ale jestem głupia, to
                          > przecież nie irc, napaliłam się i tyle.

patsy kensit, choc blondynka (lubie) ma ciut za szeroka twarz. i bywa - grywa w
                          klasie B. a Ty ?
                          amen
                          pan laga
                          • patsy_kensit Re: Taki fajny wątek i fajny facet 27.02.02, 14:18
                            Gość portalu: pan_laga napisał(a):

> patsy_kensit napisał(a):
                            >
                            > > Taki fajny wątek i taki fajny nick, panie lago, może coś więcej o tej ladz
                            > e, bo
                            > >
                            > > myśli mam kosmate. Facet z lagą jest mi potrzebny na te deszczowe dni, mam
                            >
                            > > nadzieję , że jest pan do wyhaczenia, a laga do........ ale jestem głupia,
                            > to
                            > > przecież nie irc, napaliłam się i tyle.
                            >
                            > patsy kensit, choc blondynka (lubie) ma ciut za szeroka twarz. i bywa - grywa w
                            >
                            > klasie B. a Ty ?
                            > amen
                            > pan laga

A ja lubię grać na flecie, szczególnie wieczorem, a jak patrzę na ten nick, to
                            wiem, że jest na czym pograć, z pewnością. Nikogo tu w Warszawie jeszcze nie
                            znam, to może pan by mnie trochę pooprowadzał, a potem ten flet, no ta laga, i ja.
                            i co pan na to ?
                            • Gość: pan_laga Re: Taki fajny wątek i fajny facet IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 14:35
                              patsy_kensit napisał(a):

> Gość portalu: pan_laga napisał(a):
                              >
                              > > patsy_kensit napisał(a):
                              > >
                              > > > Taki fajny wątek i taki fajny nick, panie lago, może coś więcej o tej
                              > ladz
                              > > e, bo
                              > > >
                              > > > myśli mam kosmate. Facet z lagą jest mi potrzebny na te deszczowe dni
                              > , mam
                              > >
                              > > > nadzieję , że jest pan do wyhaczenia, a laga do........ ale jestem gł
                              > upia,
                              > > to
                              > > > przecież nie irc, napaliłam się i tyle.
                              > >
                              > > patsy kensit, choc blondynka (lubie) ma ciut za szeroka twarz. i bywa - gr
                              > ywa w
                              > >
                              > > klasie B. a Ty ?
                              > > amen
                              > > pan laga
                              >
                              > A ja lubię grać na flecie, szczególnie wieczorem, a jak patrzę na ten nick, to
                              > wiem, że jest na czym pograć, z pewnością. Nikogo tu w Warszawie jeszcze nie
                              > znam, to może pan by mnie trochę pooprowadzał, a potem ten flet, no ta laga, i
                              > ja.
                              > i co pan na to ?

po takiej odpowiedzi na takie moje zagajenie mam pewność prawie, zes nie kobieta
                              raczej. proponuje zatem z muzycznymi zdolnosciami do sloggana sie udac.jeśli sie
                              myle i źle wywęszyłem chłopa w Tobie - wybacz.
                              amen
                              laga pan
                              • patsy_kensit Re: Taki fajny wątek i fajny facet 27.02.02, 14:41
                                Chyba byłam zbyt śmiała, jakby mnie pan zobaczył, to wiedzialby, że nie jestem
                                chłopem tylko zwyczajną Anetą. Do mnie też kiedyś pisała kobieta, co
                                podpisywała się Andrzej, ale kiedyś się pomyliła i już wiedziałam, że czekała
                                na nie czekał na e-maila. Niech mnie pan tak twardo nie żegna, bo ja naprawdę
                                chcę tu kogoś poznać, a pan jeden wydaje się rzeczowy i męski, jak trzeba to
                                pan pochwali, a jak nie, to jest pan taki twardy i nieustępliwy. To mi się
                                podoba. Co pan na to, panie lago.
                                • lukullus Re: Taki fajny wątek i fajny facet 27.02.02, 14:47
                                  Zostaw go, widzisz, że on tylko o sloogim myśli. Tu niby obrażony, ale w każdym
                                  poście musi o nim napisać, mówie ci ze sie chyba w tym drugim zakochał, bo
                                  trzyma go to juz tyle dni, wszyscy to widzą. A to jego amen na koniec listow,
                                  to pewnie kolega tego biskupa Peca i tez lapie za tyłki, moze tego sloogiego
                                  tez chciałby tak złapać, no i ten nik, ktory normalny facet pisze ze ma lage,
                                  normalny facet wie, że ma i tyle.
                                  • sloggi Re: Taki fajny wątek i fajny facet 27.02.02, 14:55
                                    Nie chce mi się pisać o tym, że tego kolesia naprawdę szczerze przeprosiłem, bo
                                    dałem plamę. Problem polega na tym, że on tych przeprosin nie przyjął i sam nie
                                    wie jak te przeprosiny powinny wyglądać. Poza ogólnymi konwenansami uważam
                                    sprawę za zakończoną, i szczerze nie interesuje mnie co sie na mój temat
                                    wypisuje, w tym wątku i na tym forum.
                                    Pana_lagę omijam z daleka i mam nadzieję, że on mnie z czasem również
                                    przestanie obrzucać stosami niewybrednych epitetów.
                                    W sumie nie o to chodzi, by złapać króliczka, ale o to by gonić go.
                                    • fizia Re: teraz ja sorki za wcinkę,ale... 27.02.02, 15:01
                                      wydaje mi się,że pan laga nie odpuści,dopóki nie zostanie przeproszony
                                      imiennie.Zresztą w którymś z postów o tym pisał.Pozdrawiam obie strony.
                                      • eela Re: przeprosiny sloggiego 27.02.02, 15:10

to są przeprosiny sloggiego z forum wrocławskiego:

To jest post, którym się wtedy zasugerowałem, a że najpierw przeczytałem, a po
                                        jakimś czasie zareagowałem, stąd wpadka. Dziś na spokojnie przejrzałem
                                        wszystkie posty na forum Wawy i głośno przyznaję, popełniłem błąd, czyli, jak
                                        ktoś tu powiedział skłamałem.
                                        Jest mi głupio wobec wszystkich użytkowników wrocławskiego forum.
                                        Bardzo, bardzo przepraszam.

Niżej jest przytoczony post, którym się zasugerował, pomawiając pana lagę (nie
                                        załączam postu, bo bardzo długi i nie wiem o co w nim chodzi)

Sloggi, po słowach "bardzo, bardzo przepraszam" dołącz słowa, że przepraszasz
                                        osobiście pana lagę i niech wreszcie ten nonsens się skończy, bo rozwalacie
                                        wszystkie wątki i całe forum ma tej waszej dyskusji dość
                                        • lukullus Re: przeprosiny sloggiego 27.02.02, 15:17
                                          A mi sie wydaje, ze ten laga chcialby zeby tamten go przepraszał bez przerwy,
                                          bo on lubi byc przepraszany. taki troche sado, stad ta laga, do bicia. facet ma
                                          zapedy tłamsiciela, lubi byc silny.
                                          a ten sloogi rzeczywiscie go przeprosił tam na Wrocławiu i tu, bez sensu, po co
                                          go przeprasza, jak tamten chce miec powod do wyzywania go.
                                          • eela Re: przeprosiny sloggiego 27.02.02, 15:26
                                            Masz pewnie rację, ale gdyby przeprosił imiennie, to chyba ta bzdura by się
                                            skończyła. Po prostu laga nie miałby argumentów. Już mi się niedobrze robi od
                                            tego tłuczenia tematu. Ja też uważam, ze mozna taki post sloggiego uznac za
                                            przeprosiny, bo wszyscy zainteresowani wiedza, czego dotyczył
                                            • Gość: pan_laga Re": przeprosiny" sloggiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 16:08
                                              eela napisał(a):

> Masz pewnie rację, ale gdyby przeprosił imiennie, to chyba ta bzdura by się
                                              > skończyła. Po prostu laga nie miałby argumentów. Już mi się niedobrze robi od
                                              > tego tłuczenia tematu. Ja też uważam, ze mozna taki post sloggiego uznac za
                                              > przeprosiny, bo wszyscy zainteresowani wiedza, czego dotyczył

czego mozna wymagac od kobieciny, ktora rozmawia z takim czyms jak toto z
                                              dewiacja na temat seksu ?niewiele. zatem pozwol, ze ja Cie obraże, umieszcze w
                                              tytule watku Twoj nick, nazwe donosicielka, dorzuce pare wymyslnych łgarstw na
                                              Twoj temat i polece z tym nie tylko tu, ale tez do Wrocka, Krakowa itd. Nastepnie
                                              podyskutuje z ludźmi, ktorzy zechca Cie bronic, na ich prosby, bym pokazal posty
                                              świadczace o tem, zes świnia, rzekne , iz nie mam czasu ich szukac, po czym, po
                                              czasie dluższym napisze jakis pościk, ktorego gramatyka jest taka, ze zrozumiec
                                              go nie sposób, naturalnie w wątku już imienia Twego nie bedzie i przeprosin tez
                                              nie - zrobie tak. chcesz ? nabluzgam na Ciebie, a potem TAK przeprosze. TAK, ze
                                              zrozumiesz tylko Ty i ze 2 cielaki z obórki Krzycha Babucha. jak sloggi niby mnie
                                              przeprosil, tak, ja przeproszę Ciebie. będzie Ci to pasowało ? wątpie.
                                              amen
                                              pan laga
                                        • Gość: pan_laga Re: przeprosiny sloggiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 16:00
                                          eela napisał(a):

>
                                          > to są przeprosiny sloggiego z forum wrocławskiego:
                                          >
                                          > To jest post, którym się wtedy zasugerowałem, a że najpierw przeczytałem, a po
                                          > jakimś czasie zareagowałem, stąd wpadka. Dziś na spokojnie przejrzałem
                                          > wszystkie posty na forum Wawy i głośno przyznaję, popełniłem błąd, czyli, jak
                                          > ktoś tu powiedział skłamałem.
                                          > Jest mi głupio wobec wszystkich użytkowników wrocławskiego forum.
                                          > Bardzo, bardzo przepraszam.
                                          >
                                          > Niżej jest przytoczony post, którym się zasugerował, pomawiając pana lagę (nie
                                          > załączam postu, bo bardzo długi i nie wiem o co w nim chodzi)
                                          >
                                          > Sloggi, po słowach "bardzo, bardzo przepraszam" dołącz słowa, że przepraszasz
                                          > osobiście pana lagę i niech wreszcie ten nonsens się skończy, bo rozwalacie
                                          > wszystkie wątki i całe forum ma tej waszej dyskusji dość

dziewczyno, forum to jest rozwalane od dawna. moze od zawsze ? nie wiem. zatem
                                          nie szukaj tak na siłe winnych temu, ze tu syf panuje.co zas do tekstu sloggana,
                                          to , jesli jest dla Ciebie zrozumiale o co w ogole w nim biega, to mnie
                                          zaciekawiasz. uwazam, ze jesli chcialo mu sie fatygowac nawet na inne forum czy
                                          fora, by umiescic watek w ktorego tytule, imienni-nickowo mnie pomawial, to
                                          teraz normalne jest moje ządanie, by założył wątek, gdzie już wtytule mnie
                                          przeprosi i wyjasni dalej : dlaczego mi to zrobił ?
                                          amen
                                          pan laga
                                      • Gość: pan_laga Re: teraz ja sorki za wcinkę,ale... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 15:55
                                        fizia napisał(a):

> wydaje mi się,że pan laga nie odpuści,dopóki nie zostanie przeproszony
                                        > imiennie.Zresztą w którymś z postów o tym pisał.Pozdrawiam obie strony.

pewno, ze nie odpuszczę. narzygał na mnie, niech wymyje teraz, co wyrzygal.
                                        porządnie. chlaśniecie mi szmatą w te i we wte przez gębę nie wystarczy. nie po
                                        tego typu rzygach. ma mnie dokladnie obmyc, wytrzec, poperfumowac i potem niech
                                        spada. bedzie bezistnieniem.
                                        dlaczego czasem wolowina gotowana krotko jest miękka, a długo jest twarda ?lubie
                                        wolowine, ale mam kłopot własnie, bom sie wyjatkowo w domu posilic postanowil
                                        olewajac knajpe.
                                        amen
                                        pan laga
                                    • Gość: pan_laga Re: Taki fajny wątek i fajny facet IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 15:47
                                      sloggi napisał(a):

> Nie chce mi się pisać o tym, że tego kolesia naprawdę szczerze przeprosiłem, bo
                                      >
                                      > dałem plamę. Problem polega na tym, że on tych przeprosin nie przyjął i sam nie
                                      >
                                      > wie jak te przeprosiny powinny wyglądać. Poza ogólnymi konwenansami uważam
                                      > sprawę za zakończoną, i szczerze nie interesuje mnie co sie na mój temat
                                      > wypisuje, w tym wątku i na tym forum.
                                      > Pana_lagę omijam z daleka i mam nadzieję, że on mnie z czasem również
                                      > przestanie obrzucać stosami niewybrednych epitetów.
                                      > W sumie nie o to chodzi, by złapać króliczka, ale o to by gonić go.

to uznaj : laga jest ćwierćgłupem i ni chuja nie pojal o co idzie w twych
                                      "przeprosinach".
                                      napisz, zacytuj, jak przeprosiles. czy było to równie jasne i oczywiste kogo i za
                                      co przepraszassz, jak twoj klamliwy na mnie donos ?czy mozna było z tych
                                      przeprosin wnieśc , ze nakłamales na moj temat i pojąć czemus to zrobił ?
                                      a z daleka mnie nie omijasz. co widac. co do tego, ze zostaniesz oszczędzonym
                                      przeze mnie, mylisz sie. ja nie byle cipulka z ktora tez zadarles i ktorej, jak
                                      widze, juz sie stąd pozbyles. swołocz.
                                      amen
                                      pan laga
                                • Gość: pan_laga Re: Taki fajny wątek i fajny facet IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 15:50
                                  patsy_kensit napisał(a):

> Chyba byłam zbyt śmiała, jakby mnie pan zobaczył, to wiedzialby, że nie jestem
                                  > chłopem tylko zwyczajną Anetą. Do mnie też kiedyś pisała kobieta, co
                                  > podpisywała się Andrzej, ale kiedyś się pomyliła i już wiedziałam, że czekała
                                  > na nie czekał na e-maila. Niech mnie pan tak twardo nie żegna, bo ja naprawdę
                                  > chcę tu kogoś poznać, a pan jeden wydaje się rzeczowy i męski, jak trzeba to
                                  > pan pochwali, a jak nie, to jest pan taki twardy i nieustępliwy. To mi się
                                  > podoba. Co pan na to, panie lago.

ja na to tak: nie jest to najgorsza kpinka i w najgorszym stylu ironizacyjka, ale
                                  jednak : za słaba. jeszcze sie wysil, wiecej intelektu i więcej dowcipu.zeby do
                                  smiechu bardziej bylo. to pogadamy o pierdolach.na razie mnie nie porywasz.
                                  amen
                                  pan laga
                                  • tassman czuć pismo nosem.... 28.02.02, 08:52
                                    A moze to zmowa Sloggiego i pana Lagi?? Naprodukują mnóstwo postów -niby to nie
                                    lubiąc siebie, obsmarowujac wzajemnie - po to tylko żeby znów byc pierwszym w
                                    ilosci (co nie znaczy jakości!!)postów na tym Forum( wyprzedzic Eelę;)), pobiec
                                    do siedziby Wyborczej, może przybić piatke z Naczelnym i powiedziec sobie w
                                    duchu: "ale ich zrobiliśmy, nasze na górze, jesteśmy debesciaki".....dziecinada:)
                                    Blind way
                                    Pozdrawiam
                                    • sloggi Re: czuć pismo nosem.... 28.02.02, 09:02
                                      Nie byłem w siedzibie Agory, a kubeczek, breloczek i t-shirt wzięła dla mnie
                                      zdzicha. Sam nie wiem, czemu ludzie się tak przejęli tym spacerem do Michnika.
                                      • tassman hmmmm-sława????.... 28.02.02, 09:22
                                        sloggi napisał(a):

> Nie byłem w siedzibie Agory, a kubeczek, breloczek i t-shirt wzięła dla mnie
                                        > zdzicha. Sam nie wiem, czemu ludzie się tak przejęli tym spacerem do Michnika.

Wiesz Sloggi,

Niecodziennie twój nick bywa na drugiej stronie 'Stołecznej'.....
                                        No i wiesz niektórzy dobrze sie czują, jak sie o nich pisze (nieważne dobrze czy
                                        źle), jak ich pokazują, cytują......jak publicznie może kazdy zobaczyc jaki blask
                                        od nich bije :))

• sloggi Jaka sława, co za splendor. 28.02.02, 09:33
                                          tassman napisał(a):

> sloggi napisał(a):
                                          >
                                          > > Nie byłem w siedzibie Agory, a kubeczek, breloczek i t-shirt wzięła dla mn
                                          > ie
                                          > > zdzicha. Sam nie wiem, czemu ludzie się tak przejęli tym spacerem do Michn
                                          > ika.
                                          >
                                          > ******************
                                          > Wiesz Sloggi,
                                          >
                                          > Niecodziennie twój nick bywa na drugiej stronie 'Stołecznej'.....
                                          > No i wiesz niektórzy dobrze sie czują, jak sie o nich pisze (nieważne dobrze cz
                                          > y
                                          > źle), jak ich pokazują, cytują......jak publicznie może kazdy zobaczyc jaki bla
                                          > sk
                                          > od nich bije :))
                                          > tassman:)
                                          Szczerze, nie przywiązuję do tego zupełnej wagi. Po trzech latach pracy w prasie
                                          wiem, że to nie ma znaczenia. A swoja drogą tymi gazetami ludzie kubły na śmieci
                                          wykładają i inne tego typu rzeczy uskuteczniają. Potem dyskusja z forum miesza
                                          sie z g... lub fruwa wśród śmieci.
                                          Mam w nosie co prasa cytuje, podobnie jak mam w nosie nagonki na mnie, kpiny i
                                          szyderstwa. To jest jak bumerang i świadczy z reguły o kpiącym i szydzącym, a nie
                                          o obiekcie tych inwektywów.

• tassman Re: Jaka sława, co za splendor. 28.02.02, 09:39
                                            sloggi napisał(a):

> tassman napisał(a):
                                            >
                                            > > sloggi napisał(a):
                                            > >
                                            > > > Nie byłem w siedzibie Agory, a kubeczek, breloczek i t-shirt wzięła d
                                            > la mn
                                            > > ie
                                            > > > zdzicha. Sam nie wiem, czemu ludzie się tak przejęli tym spacerem do
                                            > Michn
                                            > > ika.
                                            > >
                                            > > ******************
                                            > > Wiesz Sloggi,
                                            > >
                                            > > Niecodziennie twój nick bywa na drugiej stronie 'Stołecznej'.....
                                            > > No i wiesz niektórzy dobrze sie czują, jak sie o nich pisze (nieważne dobr
                                            > ze cz
                                            > > y
                                            > > źle), jak ich pokazują, cytują......jak publicznie może kazdy zobaczyc jak
                                            > i bla
                                            > > sk
                                            > > od nich bije :))
                                            > > tassman:)
                                            > Szczerze, nie przywiązuję do tego zupełnej wagi. Po trzech latach pracy w prasi
                                            > e
                                            > wiem, że to nie ma znaczenia. A swoja drogą tymi gazetami ludzie kubły na śmiec
                                            > i
                                            > wykładają i inne tego typu rzeczy uskuteczniają. Potem dyskusja z forum miesza
                                            > sie z g... lub fruwa wśród śmieci.
                                            > Mam w nosie co prasa cytuje, podobnie jak mam w nosie nagonki na mnie, kpiny i
                                            > szyderstwa. To jest jak bumerang i świadczy z reguły o kpiącym i szydzącym, a n
                                            > ie
                                            > o obiekcie tych inwektywów.
                                            >
                                            Nie odebrałes mnie chyba Sloggi jako kpiarza albo szydercę??

• sloggi Re: Jaka sława, co za splendor. 28.02.02, 09:43
                                              Nie, czemu. Po Twoich wypowiedziach na wszystkich forum widać, że masz dużo do
                                              powiedzenia ;)
                                              • tassman last word od Sloggi :) 28.02.02, 12:34
                                                sloggi napisał(a):

> Nie, czemu. Po Twoich wypowiedziach na wszystkich forum widać, że masz dużo do
                                                > powiedzenia ;)

Ale zauwazyłem Sloggi (to pewna prawidłowośc u Ciebie)że ostatnie słowo lubisz
                                                zawsze stawiać TY :)Co wcale nie znaczy ze masz wtedy rację.....
                                                czyli.......?

bez urazy -PZDR
                                                • sloggi Re: last word od Sloggi :) 28.02.02, 12:37
                                                  tassman napisał(a):

> sloggi napisał(a):
                                                  >
                                                  > > Nie, czemu. Po Twoich wypowiedziach na wszystkich forum widać, że masz duż
                                                  > o do
                                                  > > powiedzenia ;)
                                                  >
                                                  >
                                                  > ***********************
                                                  > Ale zauwazyłem Sloggi (to pewna prawidłowośc u Ciebie)że ostatnie słowo lubisz
                                                  > zawsze stawiać TY :)Co wcale nie znaczy ze masz wtedy rację.....
                                                  > czyli trzeba poznać kogos bezpośrednio aby co prawdłowo ocenić ? A zatem...
                                                  >
                                                  > bez urazania w dowolny punkt ciała
                                                  > sloggi:)

• tassman Re: last word of Sloggi :) 28.02.02, 14:04
                                                    sloggi napisał(a):

> tassman napisał(a):
                                                    >
                                                    > > sloggi napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Nie, czemu. Po Twoich wypowiedziach na wszystkich forum widać, że mas
                                                    > z duż
                                                    > > o do
                                                    > > > powiedzenia ;)
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > ***********************
                                                    > > Ale zauwazyłem Sloggi (to pewna prawidłowośc u Ciebie)że ostatnie słowo lu
                                                    > bisz
                                                    > > zawsze stawiać TY :)Co wcale nie znaczy ze masz wtedy rację.....
                                                    > > czyli trzeba poznać kogos bezpośrednio aby co prawdłowo ocenić ? A zatem..
                                                    > .
                                                    > >
                                                    > > bez urazania w dowolny punkt ciała
                                                    > > sloggi:)
                                                    >
                                                    z wzajemnoscią

• Gość: pan_laga Re: Jaka sława, co za splendor. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 14:38
                                              tassman napisał(a):

> Nie odebrałes mnie chyba Sloggi jako kpiarza albo szydercę??
                                              >
                                              > tassman:)
                                              >
                                              o sobie mówił. o tym, jak kpi, szydzi, klamie, udaje babe (sloggi vel patsy
                                              kensit), umieszcza nieprawdziwe tresci pomawiając kogos za darmoche na
                                              przeroznych forach . o tym mowil, wiec spij spokojnie.
                                              amen
                                              pan laga
                                              • tassman Re: Jaka sława, co za splendor. 28.02.02, 14:42
                                                Gość portalu: pan_laga napisał(a):

> tassman napisał(a):
                                                >
                                                >
                                                > > Nie odebrałes mnie chyba Sloggi jako kpiarza albo szydercę??
                                                > >
                                                > > tassman:)
                                                > >
                                                > o sobie mówił. o tym, jak kpi, szydzi, klamie, udaje babe (sloggi vel patsy
                                                > kensit), umieszcza nieprawdziwe tresci pomawiając kogos za darmoche na
                                                > przeroznych forach . o tym mowil, wiec spij spokojnie.
                                                > amen
                                                > pan laga

A wiesz cos ostatnio słabo sypiam......

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka