kotek962 18.01.10, 19:58 Polecicie mi jakieś miejsce w Warszawie najlepiej Śródmieście, Centrum, Starówka, gdzie można się się spotkać w grupie około 5 osób coś zjeść, wypić kawę i spokojnie pogadać, z ludzkimi cenami:))będę wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bizneswoman Re: Dobre miejsce na spotkanie dla 5 -6osób IP: *.chello.pl 18.01.10, 20:36 Jest swietne miejsce. Pyszne jedzonko i niskie ceny ! Latwy dojazd i swietny kucharz. Restauracja dla wymagajacych i na poziomie. Jesli znasz sie na dobrej kuchni wloskiej i masz gust to tam bedzie ci sie podobalo. Ja tylko tam chodze. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek962 Re: Dobre miejsce na spotkanie dla 5 -6osób 18.01.10, 20:44 A można wiedzieć gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biznesswomen Restalracja Enoteka IP: *.chello.pl 18.01.10, 20:56 Jestem taka zajenta waznym kontraktem ze zapomnialam napisac. Restalracja ENOTEKA. Pyszne jedzonko i niskie ceny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: Restalracja Enoteka IP: *.pruszkow.mm.pl 18.01.10, 21:34 w tylu watkach autoreklama tej enoteki,ze az czuje sie zniesmaczona i na pewno juz tam nie pojde,rozumiem chec rozleklamowania ale troszke opamietania i dobrego smaku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgorzata Re: Restalracja Enoteka IP: *.chello.pl 18.01.10, 22:01 Ja takze moge ta restalracje polecic. Czesto tam chodze ze znajomymi. Jest mniamusne jedzonko i fajne winko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duduś Re: Restalracja Enoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 23:15 Wszystkim sie tu podoba - pyszne jedzonko i niskie ceny jak poniżej: forum.gazeta.pl/forum/w,287,105819108,105840138,Re_Enoteka_Polska.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastek Re: Restalracja Enoteka IP: *.centertel.pl 19.01.10, 09:30 Bizneswoman i Małgorzata,to TA SAMA OSOBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sstar Re: Restalracja Enoteka 22.03.10, 11:16 Jutro o 20:00 na czacie Maciej Bombol wlaściciel Enoteki Polskiej, zapraszam: www.sstarwines.pl/konkurs/node/69 Pzdr, star Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Dobre miejsce na spotkanie dla 5 -6osób 19.01.10, 23:43 I znowu spam Naprawdę nie zdajecie sobie sprawy jakie kuku sobie własnoręcznie robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pussy Willow Re: Dobre miejsce na spotkanie dla 5 -6osób IP: *.aster.pl 22.03.10, 18:53 i tak samo piszą restalracja, żenujące, no naprawdę, Małgorzato vel Bizneswoman, wynocha stąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynka Re: Dobre miejsce na spotkanie dla 5 -6osób IP: *.home.aster.pl 23.03.10, 00:55 Polecam nowo otwarte miejsce blisko metra centrum: LA TABLE. Chodze tam czasem na lunch, super jedzonko i niedrogo alkohole...podaje linka latable.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamila www.faraonshisha.pl IP: *.ip.netia.com.pl 05.05.10, 12:36 www.faraonshisha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygamila Re: www.faraonshisha.pl IP: *.acn.waw.pl 05.05.10, 21:37 spadaj gamila z tym faraonem na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
olenkatom Re: Dobre miejsce na spotkanie dla 5 -6osób 07.06.10, 20:29 moze nie centrum ale metrem jest szybciej niz innymi srodkami lokomocji zobacz sobie www.antica.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Dobre miejsce na spotkanie dla 5 -6osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 14:02 Co prawda nie centrum a Kabaty (meterkiem 20 min) ale miejsce super. Po pierwsze dobra włoska kawa, po drugie miła atmosfera, można siedzieć godzinami, po trzecie ceny bardzo rozsądne. Antich Caffe się lokal nazywa, od metra Kabaty jakieś 2 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymirka Re: Dobre miejsce na spotkanie dla 5 -6osób IP: *.acn.waw.pl 09.06.10, 17:16 a te Twoje reklamy Antich Cafe to przegięcie, ludzie chcąw centrum, Ty z uporem maniaka odsyłasz ich na Ursynów. Pomyśl następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk-ja Re: Dobre miejsce na spotkanie dla 5 -6osób 13.06.10, 17:57 Daj spokój-przeciez napisała ze to nie centrum tylko trzeba meterkiem dojechac.... Poza tym przyda sie takie info bo no nie oszukujmy sie ,jak chcesz zjesc cos w centrum i to jeszcze w 5 osób to jednak musisz zabrać ze sobą dobra gotówke jesli szykujecie sie na wyjście do restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Dobre miejsce na spotkanie dla 5 -6osób IP: 178.73.49.* 04.11.10, 19:47 A tak na marginesie,musze Wam powiedzieć,ze byłam dzisiaj w Antich na Kabatach na mulach w sosie porowym i kurcze-niespodzianka bo zapłaciłam 25zł ;)))) Ale sie objadłam.Uwielbiam mule,szczegole przegryzajac pyszną bagietką. Odpowiedz Link Zgłoś
an26d Re: Dobre miejsce na spotkanie dla 5 -6osób 05.11.10, 09:12 Ale spamujesz. Musisz pisać w kilku wątkach........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobre miejsce na spotkanie dla 5 -6osób IP: 46.112.130.* 14.11.10, 18:45 a może w Hawirze na Szkolnej jeśli jeszcze nie byliście! świetne kresowe menu ale też mają inne specjały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosteczkka Re: Dobre miejsce na spotkanie dla 5 -6osób IP: *.icpnet.pl 26.11.10, 14:55 Szczerze polecam Kamandę Lwowską, najecie się wspanialości, opijecie piwkiem np ukraińskim i zaplacicie za to wszystko nie dużo. Polecam zajrzec na strone internetową, tam zapoznasz się z menu, cenami i proponowanymi zabawami. Ekstra miejsce na Andrzejki i Sylwestra. Odpowiedz Link Zgłoś