Dodaj do ulubionych

Marsa/Ostrobramska

IP: 89.230.167.* 03.03.10, 21:23
Mam pytanie odnośnie remontu drogi. Jak jeżdżę samochodem z Rembertowa na Ochotę to jeżdżę właśnie Marsa, później Ostrobramską... Jakiś czas już nie jeździłam i zastanawia mnie jak w tej chwili wyglądają tam prace? Czy ten odcinek jest normalnie przejezdny, czy jest może jakiś objazd..?
Będę bardzo wdzięczna za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: to ja Re: Marsa/Ostrobramska IP: 194.181.0.* 04.03.10, 10:05
      Paradoksalnie jest wlasciwie troche lepiej niz przed remontem. Wprawdzie slynny
      bus pas zablokuje Cie dalej na Ostrobramskiej, ale jesli wjezdzasz na Trase
      Siekierkowska, to po zlikwidowaniu blokujacego to skrzyzowanie lewoskretu z
      Marsa w Plowiecka, pomimo braku nawierzchni utwardzonej (trudno to co pozostalo
      nazwac nawierzchnia), ruch sie bardzo uplynnil.
    • sibeliuss Re: Marsa/Ostrobramska 04.03.10, 11:01
      Pojedź Trasą Siekierkowską, Witosa, Idzikowskiego, Woronicza, Etiudy
      Rew i Racławicką - to chyba najszybsza opcja :)
      • Gość: R. Re: Marsa/Ostrobramska IP: 89.230.165.* 04.03.10, 12:35
        Tylko tyle, że nie znam dobrze Warszawy... Zawsze jeździłam (zawsze tzn. jakieś
        dwa-trzy razy) Aleją Stanów Zjed., Mostem Łazienkowskim, Wawelską, Kopińską i
        Jerozolimskimi. To jest w miarę prosta droga dla mnie. Muszę dojechać w okolice
        Blue City.
        • Gość: to ja Re: Marsa/Ostrobramska IP: 194.181.0.* 04.03.10, 14:48
          To oczywiscie zalezy od godziny. Ja unikam trasy Lazienkowskiej, obecne wladze
          promuja jazde przez centrum i ja tez tak robie, czyli generalnie ->
          Grochowska->Waszyngtona->Al. Jerozolimskie. Trasa ta ma wiele wariantow
          rownoleglych, ale skoro nie znasz miasta, to pewnie nie warto probowac.
          Nie jestem tez jakims fanatykiem komunikacji publicznej, ale moze warto pomyslec
          o pociagu do Zachodniej i dalej jakims autobusie?
          • Gość: R. Re: Marsa/Ostrobramska IP: 89.230.165.* 04.03.10, 15:28
            generalnie codziennie jeżdżę autobusami albo czasem np. skm, ale teraz właśnie
            muszę samochodem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka