Dodaj do ulubionych

Ultimatum Romana Giertycha

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 22:19
Zaczyna się awantura z mocy PiS-u i wydatnym udziale GW. Jestem szczęślwy, że
żyje w W-wie i mam burdel za darmo. Jestem bowiem hedonistą.
Obserwuj wątek
    • Gość: antypartyjniak Re: Ultimatum Romana Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 06:48
      Jeśli tak ma wyglądać samorządność i lokalne działanie to mam pomysł aby
      podobnym do Giertycha dyktatem, wypieprzyć ze stołka Kaczyńssskiego i jemu
      podobnych. Panie Giertych coś się panu popieprzyło w głowie, Powinien pan
      pozostać lokajem w rodzinie Adamsów. A PiS-owi życzę aby wreszcie jego
      członkowie otworzyli oczy i rozliczyli swoich przywódców z działań, które
      prowadzą donikąd wprowadzając destabilizację w samej partii. Giertych ręce won
      od Warszawy!!!
      • d.z Re: Pokaż mi z kim przestajesz a powiem ci kim... 24.02.04, 07:21
        To, że rozmowy z wychowanym na retoryce radia maryja ortodoksyjnym, fanatykiem
        mogą być trudne wiedział chyba nawet każdy warszawski wróbel na drzewie.
        To, że dziwne będą żądania LPR - również.
        To, że w postępowaniu przewodniczącego LPR - ugrupowania wielce "prawego" i
        antykomunistycznego pojawia się coś co stanowi jeden z "kanonów"
        komunistycznych zwyczajów postępowania - czyli szantaż, jest jakimś tam novum.
        Moim zdaniem w ten sposób LPR pokazało, że do współsprawowania władzy w
        Warszawie się nie nadaje. Powstał bowiem precednes - jak coś będzie nie po
        myśli LPR to ugrupowanie to zastosjue szantaż.
        Czy warto mieć za koalicjanta nieustępliwego szantażystę?
        No chyba, że przerobi się tą potyczkę we wspólnie osiągnięty kompromis - to
        tylko agonię rady warszawy praedłuży o czas jakiś i tyle.
      • Gość: bene a miało być tak Prawie Sprawiedliwie...! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 07:51
        Dreszcz rozkoszy mnie wypełnia gdy słyszę i widzę jak Prawi i Sprawiedliwi
        zarządzają miastem. Gdy mój samochód grzmoci w kolejną dziurę na jezdni przed
        oczyma stają panowie Karski, Kaczyński Urbański i błogość wielka rozlewa się po
        moich członkach. Czuję się tez niezwykle bezpiecznie gdy wychodzę na ulicę i
        młodziak wyrywa kobiecie torebkę, a w bramie jakis facet dostaje w łeb od
        blokersów. Ale oni wciąż likwidują "stare układy", obłuda, hipokryzja i
        prymitywny populizm...
    • Gość: miki23 Re: Ultimatum Romana Giertycha IP: *.azkp.com.pl / *.tele2.pl 24.02.04, 10:01
      pięknie powiedziane :)
      • miltonia Re: Ultimatum Romana Giertycha 24.02.04, 10:23
        W ramach likwidacji "starych ukladow" po czesci nieswiadomie pomogli pozbyc sie
        niewygodnych ludzi. Znam z opowiesci w jaki sposob oczyszczano urzedu z niby
        skorumpowanych urzednikow. Tyle, ze wylatywali, nie ci co brali i tkwili w
        ukladach ale ci, co byli poza, wiec bezbronni. A gdanski desant, nie znajacy
        miejscowych ukladow i wzajemnych powiazan dal sie wodzic za nos, jak tylko
        miejscowa klika chciala.
    • Gość: kibic Re: Ultimatum Romana Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 10:29
      Pomodli się adams do św. Millera i co ? I g.....
      W sejmie zgotowali ustawę warszawską (gdzież Gintowt - Dziewałtowski autor
      sukcesu pod dyktando Piskorskich i Zdrojewskich?) Kwachu jak Piłat umył łapy,
      Trybunał Konstytucyjny dla Safianowej zrobił prezent (a ona to gdzie?)
      Pod starym ustrojem działałyby przynajmniej gminy wianuszka.
      A tak, to jeden psychol potrafił zatrzymać miasto.
      I "ziądzi".
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Ultimatum Romana Giertycha 24.02.04, 11:00
      myślę ze to ultimatum powinno zadziałać. PiS ma kiepskie notowania więc w ich
      interesie powinno być zawarcie koalicji z LPR chyba ze chcą by ukląd z którym
      tak zaciekle walczą znów doszedł do władzy ale wtedy będą też ponosić za ten
      uklad współodpowiedzialnosć bo Lech Kaczyńskibędzie dalej prezydentem, będą
      konflikty a wtedy PiS przerżnie z kretesem przedterminowe wybory w tym mieście
      tak czy siak są skazani na nas na LPR
    • Gość: Zbych Re: Ultimatum Romana Giertycha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 11:07
      Marysia Jackowska nie bedzie dobra przewodniczaca, ale jezeli Kaczorowi sie
      podoba, to ................. . Sa nieudane zwiazki prywatne to moze bedzie tez
      nieudany Zwiazek Warszawski
    • ukos Giertych stawia ultimatum Giertychowi 24.02.04, 14:53
      "Jak moi ludzie znowu nie poprą Jackowskiego, to dogadam się z Millerem i
      przyłożę Kaczorowi". Tak tylko można rozumieć ultimatum Giertycha, bo przecież
      jest jest tajemnicą poliszynela, że to Liga uwaliła swojego kandydata. To może
      od razu zawrzeć koalicję z SLD, bez tych wszystkich wykrętów. To towarzystwo
      już przecież w takich z pozoru tylko egzotycznych konfiguracjach uczestniczyło -
      na Żoliborzu, Bemowie i Bielanach.
    • Gość: p_p To ja przytoczę... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 14:59
      To ja przytoczę bajkę o romantyźmie... O Roman! Tyźmie z dziećmi zostawił!!!

Roman nie zostawiaj nas ze swoimi dziećmi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka