mike102 28.02.02, 13:36 Niedlugo bede w stolicy. Jestem fanem drapaczy chmur. Kiedy bylem ostatnio (15 lat temu) mozna bylo wjechac talko na PKiN. Czy ktorys z nowych drapaczy ma taraz widokowy badz knajpe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vinc Re: Na ktore drapacze mozna wjechac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 14:06 wjedź na Intraco przy Stawki, na samej górze jest fajna resturacja no i widok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Na ktore drapacze mozna wjechac? IP: *.rz.bauboden.com 28.02.02, 14:32 Gość portalu: vinc napisał(a): > wjedź na Intraco przy Stawki, na samej górze jest fajna resturacja no i widok A na Daewoo nie mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Na ktore drapacze mozna wjechac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 14:36 chyba nie, no chyba że jakis znajomy Twój tam pracuje... Odpowiedz Link Zgłoś
volfgang Re: Na ktore drapacze mozna wjechac? 28.02.02, 15:09 A ceny w tym Intraco jakieś rozsądne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Na ktore drapacze mozna wjechac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 15:11 nie jestem pewny ale zdaje mi sie że w miare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elgreco Re: Na ktore drapacze mozna wjechac? IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 28.02.02, 16:30 Niestety ceny w Intraco bardzo wysokie ale na szczescie przed samym wejsciem do knajpy jest cos na ksztalt przedsionka gdzie jest okno, z ktorego jest analogiczny widok jak z samej restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Na ktore drapacze mozna wjechac? IP: *.rz.bauboden.com 28.02.02, 16:38 Gość portalu: elgreco napisał(a): > Niestety ceny w Intraco bardzo wysokie ale na szczescie przed samym wejsciem do > > knajpy jest cos na ksztalt przedsionka gdzie jest okno, z ktorego jest > analogiczny widok jak z samej restauracji. W Mariocie co jest nma samej gorze - restauracja, kawiarnia czy taras widokowy? Drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Na ktore drapacze mozna wjechac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 16:40 tarasu widokowego raczej nie ma, poza tym bardzo drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elgreco Re: Na ktore drapacze mozna wjechac? IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 28.02.02, 16:40 Bardziej bar. Kiedys byly happy hours chyba miedzy 17 a 19 i wtedy bylo OK cenowo. Odpowiedz Link Zgłoś