belcia26 16.02.12, 15:09 Jakiego operatora telewizji polecacie na terenie Warszawy?Kto jest waszym zdaniem uczciwy i dobry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: telewizja kablowa IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 19:53 dzielnicowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyg98 Re: telewizja kablowa IP: *.unknown.vectranet.pl 17.02.12, 11:21 Kablówkę to polecam Vectrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyg98 Re: telewizja kablowa IP: *.unknown.vectranet.pl 17.02.12, 16:16 Jakość i cena. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: telewizja kablowa 17.02.12, 16:25 Co do jakości, proponuję przejrzeć fora przy pomocy wyszukiwarki. Włosy stają dęba na głowie kiedy się czyta skargi użytkowników. Może się zdarzyć że do TV zechcesz dokupić internet kablowy. Podobno najmniej stabilny z możliwych. Jeżeli akurat działa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Chrzań kablówkę 17.02.12, 16:40 weż N kę! za p4 zł miesięcznie dużo więcej i w lepszej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Chrzań kablówkę 18.02.12, 08:51 Nam odgórnie narzucili Aster i serdecznie odradzam branie sobie tej złodziejskiej firmy na kark z własnej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
laura988 Re: Chrzań kablówkę 18.02.12, 13:31 wszytsko tylko nie ASTER! ta firma to jakiś dramat, długo by pisać, zresztą proponuję poczytać stronę opiniuj.pl, co tam ludziska wypisują. a już na pewno tragedia to załatwiać coś przez ich tzw. przedstawiciela handlowego albo "infolinię". notorycznie wprowadzają w błąd klientów, żeby nie użyć mocniejszych słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Chrzań kablówkę IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.12, 14:59 tylko wiejski cham nie wie że UPC przejęło Aster Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Chrzań kablówkę 18.02.12, 15:33 Gość portalu: . napisał(a): > tylko wiejski cham nie wie że UPC przejęło Aster No i co z tego? W dalszym ciągu TV mają bardzo drogą a za każdy kanał HD trzeba dopłacać. Dodatkowo za dostęp do usług cyfrowych, dostęp do HD itp. Kiedy zmieniłem na N-TV mam 25 kanałów HD, 3 kanały HBO, 3 kanały Filmbox, znakomity kanał Wojna i Pokój i dekoder pozwalający równocześnie nagrywać (500Gb) i oglądać inny kanał za 89 zł/mies. W Aster bezkonkurencyjny jest internet. Niedrogo i stabilnie. Ale TV beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Chrzań kablówkę IP: *.acn.waw.pl 18.02.12, 15:58 to ktos jeszcze oglada telewizje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Chrzań kablówkę IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.12, 16:15 uprzedzasz tym i moje pytanie doprawdy w jakimkolwiek pakiecie TV nie miałbym co oglądać i często doznaje deja vu... ? oni się zachowują jak z tego starego sprzed 2 lat seriala...? Tak to działa... ping 700 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amancjuszka Re: Chrzań kablówkę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.12, 16:01 Moze teraz i niedrogo za net, jednak ja 4 lata temu placilam najpierw 70 zl za net a pozniej po promocji mi podwyzszyli do 150 w aster, wiec zrezygnowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Chrzań kablówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 18:23 Chamem to ty jesteś gościu, Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: Chrzań kablówkę 22.02.12, 11:35 Jeszcze jedna propozycja: www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/pakiety_uslug/telewizja_neostrada/ Odpowiedz Link Zgłoś
wajego A po co Ci telewizja? 20.02.12, 09:14 Ja i y mam ten pakiet ze stu programów, ale jak już raz na kilka dni chce mi się włączyć telewizor, to nie ma nic na co warto by było popatrzeć. Wczorajsze njusy, dawno obejrzane filmy, pieprzący politycy. Wyrzucane pieniądze. I tak kończy się odpaleniem kompa i ściągnięciem jakiegoś filmu z któregoś VOD. BTW uwaga na Vectrę. Nie ma Polsatów i np. czwartkowy mecz Legii trzeba było z ipli za 5 zł ściągać. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: A po co Ci telewizja? 20.02.12, 09:37 Fakt poziom straszny. Nudą wieje i zalewa reklamami co trzydzieści sekund. Myśmy sobie założyli talerz Cyfry+ i spokojnie ogladamy "zagraniczne" telewizje. Znacznie ciekawiej się zrobiło natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sergio Re: telewizja kablowa IP: *.ip.netia.com.pl 14.08.12, 12:13 Vectra wciska kit - niby daje 24 Mb, a w rzeczywistości nie można uzyskać więcej jak 10-14 Mb Odpowiedz Link Zgłoś
marchelio Re: telewizja kablowa 07.10.14, 19:31 ja właśnie zmieniłem i najtaniej wyszło w gigakablówce netii gdzie za 40zł mam neta i kablówkę tańszej oferty nie znalazłem a i przejście z jupici było bez kar umownych Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_ek3 Re: telewizja kablowa 23.10.14, 18:33 stary w gigakablu dokładasz dyche do tych 40zł i masz 5x szybszy net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: telewizja kablowa IP: *.centertel.pl 07.11.14, 21:25 hmm, na ich stronie podają że od tego miesiąca za free dorzucają 20GB chmury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibi Re: telewizja kablowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.14, 13:25 chmura, tv osobista i net za 40 zł? nie możliwe Odpowiedz Link Zgłoś