Dodaj do ulubionych

Gorsza strona Wisły

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:49
ja mialam 90 punktow z egzaminu i mieszkam po prawej stronie wisly wiec tez
zgadzam sie z opinia ze to nie miejsce zamieszkania decyduje o wiedzy!! to
wszystko zalezy od szczescia wiedzy i inteligencji!!! pozdro:P
Obserwuj wątek
    • Gość: ddd Re: Gorsza strona Wisły IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 16.06.04, 19:34
      jeden wynik też nie jest reprezentatywny
    • Gość: Terenia Re: Gorsza strona Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 21:18
      Uwazam, ze zawsze Praga jest gorsza. Pod ka|dym wzgldem!
      • Gość: Pimpusia Re: Gorsza strona Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 09:38
        zgadzam się to syf.
    • Gość: Zbyszek Re: Gorsza strona Wisły IP: *.konsalnet.com.pl 17.06.04, 11:34
      Opinie na temat różnic w wynikach testów pomiędzy lewą i prawą strona wisły
      świadczą jedynie o tendencyjnym i nieuczciwym manipulowaniu wynikami. Dzieli
      się wyniki dla humanistów, ścisłowców, a nikt nie napisał po prostu prawdy że
      to Władysław IV czyli ten z prawej strony Wisły wykosił wszystkie guimnazja
      warszawskie. Wstyd dla tych którzy powinni a tego nie dostrzegają i milczą na
      ten temat w prasie. Zachwycają się natomiast gimnazjum z Elbląskiej, które
      osiągnęło średnio 69 pkt.Brawo Władysław IV
      • Gość: Monika Re: Gorsza strona Wisły IP: *.chello.pl 17.06.04, 22:19
        Zgadzam się z tą opinią. We wczorajszym numerze nikt nawet nie napomknął o
        Władysławie IV, a dzisiejszy arytkuł na ten temat jest mało widoczny i zbyt
        krótki. Władek rządzi, chcielibyście tam chodzić!!
        • Gość: Monika Re: Gorsza strona Wisły IP: *.chello.pl 17.06.04, 22:20
          Chodziło mi, of cors, że zgadzam się z opinią Zbyszka:)
      • Gość: arm a co z wladyslawem iv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 11:40
        zgadzam sie ze zbyszkiem. o wladku iv milcza... miesiac temu skonczylem te szkole i jestem dumny z tego wyniku.. gimnazjalisci wykosili cala warszawe... najlepsza srednia w calym miescie a tu piszecie o gorszej stronie wisly loool.
        a klasy wcale nie sa 7mio osobowe tylko ponad 25..
        • Gość: franczeska to straszne o czym piszecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 02:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka