Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:54 za 15 lat może być tylko gorzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zx Re: warszawa IP: *.crowley.pl 22.10.04, 16:29 To przenieś się od razu do Ostrołęki, albo Siedlec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiewazneKto Re: Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:20 Będzie gorzej, bo będę o 15 lat starsza i będę miała o wiele więcej wymagań. Stanę się zrzędliwa i będę zanudzać Was jeszcze bardziej niż teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelek Re: Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.04, 23:31 będzie lepiej bo choć będę o 15 lat starszy, to uda mi się zrobić wiele rzeczy, które można zrobić w 15 lat w Wawie (Nieważnekto będzie rządził) też jednak trochę przybędzie i ja się będę z tego cieszył PS. nie jestem aż takim optymistą żeby cieszyć się z tego już teraz Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Warszawa 22.10.04, 23:45 A może powstanie dzielnica - Filemonowo... --- Śladami kota Filemona tup.. tup.. tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiewazneKto Filemonowo ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 09:35 ... będzie miejscem tylko dla osób, które mają kota. Psom wstęp surowo wzbroniony! W kranach będzie ciekło mleko. A każdy komputer będzie miał po kilkanaście myszek, żeby kociska nie zdechły z głodu, co najwyżej ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Filemonowo ... 25.10.04, 09:00 Koty są głupie! Ani nie mają węchu (10 razy mniej receptorów niż u psa), ani nawet smaku (koty nie mają kubeczków odpowiadających za rejestrację smaku słodkiego). Odpowiedz Link Zgłoś
kocham.rysia odstraszacz 25.10.04, 09:24 ... i wredne (chociaż niektórzy uważają, że mają "charakter" i są "niezależne") może ktoś zna sposób jak odstraszyć koty? żeby nie szczały pod oknami i w piaskownicach? czego to bydle nie lubi najbardziej (jakiś sprawdzony preparat) poza wodą (fosa odpada :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek11 Re: odstraszacz IP: *.stoen.pl / *.stoen.pl 25.10.04, 10:53 Heh... ja mam kota... wiec znam tez sposoby na odstraszanie kotow : pepsi i kiełbasa z dzika.... pozdrawiam - jasiek Odpowiedz Link Zgłoś
kocham.rysia Re: odstraszacz 25.10.04, 11:11 no to dziś pepsi zwiększy obroty :) pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boskazuzanna Re: warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:40 Filemonowo? Tylko ci co mają kota? A więc niestety znaczna większość. Odpowiedz Link Zgłoś