kkoziol 02.03.05, 22:36 Warto poczytac: 34all.org/forum_pokaz_watek.php?board=3668&numer=30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perkin123 Re: windy 03.03.05, 08:38 Tak to prawda co do tych wind. Nie nadaja sie do blokow. Co do ich predkosci to prawda sa bardzo wolne. To by byl najgorszy wybor. Mam nadzieje ze Spoldzielnia jeszcze nie podjela decyzji. Trzeba sie by bylo ich zapytac i dac im juz do zrozumienia zeby sobe takie zalozyli. Odpowiedz Link Zgłoś
compiter Re: windy 04.03.05, 23:30 Gdzies tam tkwi mi w glowie, ze windy hydrauliczne sa drogie ale ciche. Nie spotkalem sie dotychczas z takimi windami w blokach - sa po prostu za drogie. Do tego dosc wolne. Chyba Spoldzielnia tu przesadzila... Nie pamietam, jakiego producenta urzadzenia sa na Relaksowej - o ile pamietam jest to wyrob troche lepszy niz popularne Otisy. Te niestety po kilku latach sa lekko zdezelowane i halasliwe. Choc pewnie wynika to z wyboru najtanszych produktow tego wytworcy. Krzysztof - wiesz czy i co wybrala Spoldzielnia? Odpowiedz Link Zgłoś
kkoziol Re: windy 06.03.05, 16:15 Podobno cos jest wybrane i podobno byl przy tym jakis nasz przedstawiciel, ale nie wiem kto. Jutro sproboje sie dowiedziec, dziwne to jakies. Moze to byl ktos z wankowicza... Odpowiedz Link Zgłoś
kkoziol Re: windy 10.03.05, 14:32 Wiadomosci ze spoldzielni: Wybrane zostały windy Kone, linowe. Podobno od nas mial byc przy tym pan Stefanski ale nie dotarl na to spotkanie w spoldzielni?! Odpowiedz Link Zgłoś