tassman 12.06.02, 08:34 Hej dla wszystkich !!! tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Dzień dobry mówi wszystkim tassman:) 12.06.02, 09:14 Witaj, witaj :-). Dobrze, ze już wróciłeś. Jak udał się wyjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Dzień dobry mówi wszystkim tassman:) 12.06.02, 09:16 eela napisał(a): > Witaj, witaj :-). Dobrze, ze już wróciłeś. Jak udał się wyjazd? ************* Było OK. A jak wam czas płynął?? tassman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann.k Re: Dzień dobry mówi wszystkim tassman:) IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 12.06.02, 09:28 jak zwykle na tym forum na glupich pyskowkach, cieniutkich prowokacjach i slabiutkich dowcipach Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Dzień dobry mówi wszystkim tassman:) 12.06.02, 09:29 Różnie, raz lepiej raz gorzej. Najwazniejsze, ze przywiozłes do Warszawy pogodę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Dzień dobry mówi wszystkim tassman:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 10:42 Serdecznie witamy Tassmanna!Cześc! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry mówi wszystkim tassman:) 12.06.02, 09:30 Witam Cię, już miałem wysmażyć jakiegoś maila co z Tobą się dzieje - mam nadzieję, żeś wypoczęty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Dzień dobry mówi wszystkim tassman:) IP: 195.187.84.* 12.06.02, 09:33 Witam! Fajnie, że już wróciłeś, może nareszcie to forum ożyje. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman jestem ale teraz płaczę :(( 12.06.02, 09:56 Buenos dias amigis Sloggi, Zet , eela, Ann.k - witam was !!! Naprawde to fajne uczucie wrócić, otworzyc kompa wejśc na forum i was spotkać.... Sloggi mail jest niepotrzebny........zostaje tu i bede codziennie :)) A teraz płacze :(( bo moja ukochana Argentyna przegrywa mecz ze Szwedami i chyba odpadnie z mundialu....Trzymam kciuki !!! Crespo huknij 2 bramki !!! tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: jestem ale teraz płaczę :(( 12.06.02, 10:00 Nie płacz, tassman :-). A masz chociaz pod ręka jednorazowe chusteczki? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Eela teraz płaczę :(( 12.06.02, 10:11 eela napisał(a): > Nie płacz, tassman :-). A masz chociaz pod ręka jednorazowe chusteczki? ****************** Eela, Mam. gdzies leżą, ale tak łzawie ze ich nie mogę zobaczyć ;))) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: ;)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 10:04 witaj tassmanie :)) podroz zapewnwe sie udala kraj tak ciekawy ze inaczej byc nie moze :)) zycze spokojnego powrotu do codziennosci. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: ;)) 12.06.02, 10:11 Gość portalu: mysza napisał(a): > witaj tassmanie :)) podroz zapewnwe sie udala kraj tak ciekawy ze inaczej byc > nie moze :)) zycze spokojnego powrotu do codziennosci. ************* Dzieki Mickey Mouse i pozdrawiam tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: jestem ale teraz płaczę :(( IP: 195.187.84.* 12.06.02, 10:15 Szkoda Argentyny, szkoda :( Ale może zremisują? Remis im nie wystarczy do awansu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet poprawka IP: 195.187.84.* 12.06.02, 10:27 Nie wystarczył, niestety. Idę po chustki :( Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Argentina out 12.06.02, 10:57 Gość portalu: zet napisał(a): > Nie wystarczył, niestety. Idę po chustki :( ************* Straciłem czucie w gałkach ocznych.....Don't cry Argentino !! Wiaderko łez pod biurkiem.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
pani_lagowa Re: Dzień dobry mówi wszystkim tassman:) 12.06.02, 11:30 to nie jest wątek wystarczjąco warszawski jak na potrzeby mojego pana. jak sie zbudzi będzie zły hosanna pani lagowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sindi Sindi wita tassmana :-)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:21 Witaj :-))) Jest tak jak pisałam wczesniej... mam problemy z liczeniem :-) Wg mnie powinienes wrócić za tydzień ;-) No ale jestes i wszyscy się cieszą:-)) Domyslam sie ze tyłeczek opalony a latynoski uszczesliwione :-) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tassman tassman kłania sie w pas Sindi :) 12.06.02, 13:46 Gość portalu: Sindi napisał(a): > Witaj :-))) > Jest tak jak pisałam wczesniej... mam problemy z liczeniem :-) Wg mnie > powinienes wrócić za tydzień ;-) No ale jestes i wszyscy się cieszą:-)) > Domyslam sie ze tyłeczek opalony a latynoski uszczesliwione :-) > > Pozdr ******************** Sindi Złociutka, Jest dokladnie tak jak mówisz, nie inaczej. Miło cie znów usłyszeć moja prywatna bogini....;)) To co?? Skręcamy coś??? PZDR tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sindi Re: tassman kłania sie w pas Sindi :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 13:53 Masz na mysli cos konkretnego? ;-) Do kręcenia (dosłownie) to ja się za bardzo nie nadaję :-) Mogłoby się zakończyc kolejnym wątkiem o "ptakach" w komunikacji miejskiej :-)) Ale miłoby było podyskutowac na jakiś temat na poziomie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman let's go Sindi :) 12.06.02, 14:49 Gość portalu: Sindi napisał(a): > Masz na mysli cos konkretnego? ;-) Do kręcenia (dosłownie) to ja się za bardzo > nie nadaję :-) Mogłoby się zakończyc kolejnym wątkiem o "ptakach" w komunikacji > > miejskiej :-)) Ale miłoby było podyskutowac na jakiś temat na poziomie ;-) ************** Sindi, Ja jako urodzony gentelmen puszczam wszystkie damy przodem takze Ciebie. Jako że damy mają pierszeństwo - tak więc ustepuje Ci. Zdecyduje na jaki temat bedzie sie toczyć dyskusja. Sama wiesz co masz mysleć ;))) PZDR tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: Dzień dobry mówi wszystkim tassman:) IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 12.06.02, 16:55 O, a gdzieś Ty był? Pewnie chciałeś odpocząć od netu, bo z dostępem nie tak źle, nawet pooza Warszawą. Odpowiedz Link Zgłoś