Dodaj do ulubionych

Bzdura Roku - nominowany warszawski ratusz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 08:49
Jerzy Talkowski nie ma sobie równych. Musi dosta ta muszle
Obserwuj wątek
    • Gość: Marco Dobrze,że za czas podejmowania decyzji Jurczyk nie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.05, 11:44
      kazał płacić. Z tobami by Szczecinianie poszli! :D
    • jhbsk Re: Bzdura Roku - nominowany warszawski ratusz 01.04.05, 11:46
      Chyba powinno być kilka muszli równorzędnych.
      • Gość: plockier Re: Bzdura Roku - nominowany warszawski ratusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:49
        Bzdurą roku jest pomysł wyborczy Prezydenta Płocka (PiS) pt. Bulwar Narodów. Nad
        Wisłą miały się pojawić knajpy, hotele czyli setki nowych miejsc pracy. Projekt
        miał zostać dofinansowany z Unii Europejkiej. Minęły ponad dwa lata, a tymczasem
        nad brzegiem rzeki chodzą wrony i wydziobują ziarna. W oddali widać jakiś
        wychodek ...
    • Gość: Rozsadny Re: Bzdura Roku - nominowany warszawski ratusz IP: *.globit / 217.98.57.* 01.04.05, 12:58
      Zdecydowanie Prezydent Szczecina przebija ten pomysl.Taka GUPOTE trzeba wrecz
      pietnowac. inan kwestia, ze jakim cudem taki gosc jest na takim stanowisku jest
      dla mnie totalna zagadka...
    • Gość: Raul To prima aprilis! IP: *.chomiczowka.waw.pl 01.04.05, 13:03
      i kropka !
    • Gość: miramaks Jaś i Małgosia IP: *.riz.pl / *.riz.pl 01.04.05, 13:43
      Ta wersja bajki o Jasiu i Małgosi jest autorstwa Brzechwy i jest baaaardzo
      fajna.
      Nominatorzy chyba mieli ciężkie dzieciństwo i nie poznali tego miłego tekstu,a
      zatem nie poznali się też na osobach nazywających przedszkole...

Ja w każdym razie prostestuję przeciwko nominowaniu przedszkola i głosuję za
      warszwskim ratuszem (w szczególności za takie oszczędne gospodarowanie
      pieniędzmi podatników)...
    • Gość: dynamo Dyskusja na specjalnym blogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:03
      www.dynamiczni.blog.pl
    • Gość: Marek Jak na kraj absurdu, to kiepskie te nominacje IP: *.opa / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:54
      Spodziewałem się większych "perełek", których niewątpliwie w tym kraju nie
      brakuje, tak że jestem nieco rozczarowany. A może to pierwsze objawy
      nadchodzącej normalności??
    • rebjot Re: Bzdura Roku - nominowany warszawski ratusz 01.04.05, 15:42
      Właściwie powinny być dwie nagrody: bzdura błyskotliwa (po prostu pomysł lub
      decyzja) i bzdura pracochłonna (głupie i nikomu niepotrzebne ale "imponujące"
      rozmachem dzieło). W pierwszej bez wątpienia wygrałby prezydent Szczecina w
      drugiej warszawski ratusz (ktoś się przecież nad tym napracował)Od razu chcę
      zgłoscić nominację do edyzji 2005 - warszawski ratusz za pomysł wprowadzenia w
      Warszawie opłaty klimatycznej
      • Gość: bzik Re: Bzdura Roku - nominowany warszawski ratusz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.05, 16:10
        no ratusz warszawski i pan prezydent ma znacznie lepsze pomysły. Ja bym do
        tytułu Bzdury Roku wytypował pomysł puszczenia autostrady przez Ursynów.
        Przez tunel Głupoty !!!!
    • Gość: dzekson2 Re: Bzdura Roku - nominowany warszawski ratusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:26
      mianujcie hausnera sld się rozpada a on już się z nimi nie zgadza i ucieka jak
      szczur do innych komuchów za mało się jeszcze nakradł ??? powinno być tak
      występujesz z partii przez 5 lat żadnej funkcji nie powinni zajmować co dalej
      na zasiłku 500zł przez te 5 lat nie zmieniali by swych przekonań jak
      chorągiewki belka następny qtas już mu złodziejowi posłanko wiją kolesie po
      fachu bandyci i złodzieje
    • Gość: Jaro Re: Bzdura Roku - nominowany warszawski ratusz IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 01.04.05, 22:10
      Mariana Jurczyka powinni nominować za całokształt! - wtedy na pewno dostałby
      muszlę!
      • Gość: dzieciaczek5 Re: Bzdura Roku - nominowany warszawski ratusz IP: 212.14.53.* 02.04.05, 07:40
        maryjan zasluguje na cala rafe koralowa a nie na pojedyncza muszelke
        tak oto upadaja legendy ...
    • Gość: czytelnik adam michnik IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.04.05, 07:51
      i gazeta wyborcza za całokształt antypolskiej propagandy.
    • Gość: kolo zapomnieliście o Preziu - kandydacie do ONZ hehehe IP: 80.55.171.* 02.04.05, 08:13
      zapomnieliście o Preziu - kandydacie do ONZ hehehe
    • Gość: Obserwator Nagroda dla Wildsztajna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 18:58
      Myślę, że taką nagrodę mógłby dostać Wildsztajn za radość i euforię z tytułu
      zatrudnienia go u byłego sekretarza Komitetu Centralnego PZPR towarzysza Marka
      Króla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka