bluekaktus 21.08.05, 11:31 wszystkie nowe, z metkami, sylwestrowo imprezowe, na panie w rozmirze 36/38 i 38/40 po szczegóły zapraszam na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana www.allegro.pl 21.08.05, 12:02 Ktoś pomylił forum Gazety z www.allegro.pl do kosza ... Odpowiedz Link Zgłoś
beer_forever Re: www.allegro.pl 21.08.05, 13:09 E tam!. Takie rozmiary szczuple. Moze bym sie skusil. Ale tylko wdzianka sylwestrowe o rozmiarach 44/46. Oczywiscie mysle tylko o prezencie dla tesciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Forumowa impreza sylwestrowa! 25.08.05, 17:53 Mam nadzieję, że te sukienki nie są jednakowe. Czy wyobrażacie sobie forumową imprezę sylwestrową, na którą przyjdzie dziesięć uroczych forumowiczek w jedna- kowych kieckach? Od razu wzięłyby się za łby ku uciesze forumowiczów! Poza tym po dwóch godzinach panowie nie odróżnialiby jednej od drugiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Forumowa impreza sylwestrowa! 26.08.05, 00:55 pra_gosia napisała: > Mam nadzieję, że te sukienki nie są jednakowe. Czy wyobrażacie sobie forumową > imprezę sylwestrową, na którą przyjdzie dziesięć uroczych forumowiczek w jedna- > kowych kieckach? Od razu wzięłyby się za łby ku uciesze forumowiczów! Poza tym > po dwóch godzinach panowie nie odróżnialiby jednej od drugiej ... Goniu, a gdzież Ty sie serdeńko podziewasz:)))))? Jeśli natomiast tak by sie zdarzyło, iż panowie mieliby z odróżnieniem jednej od drugiej problem, a wszystko przez te identyczne sukienki, to moze stare, sprawdzone weseliskowe sposoby okazalyby się tu i pomocne i skuteczne, he? Po kolanku, czy jakoś tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl admin tego forum lubi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 01:38 Podaruj adminowi a będziesz miałą przody. Wiem, że bardzo lubi przebierać się w damskie ciuchy. Nawet rozmiar sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: sprzedam 10 super imprezowych sukienek z USA 26.08.05, 07:47 bluekaktus napisała: > wszystkie nowe, z metkami, sylwestrowo imprezowe, na panie w rozmirze 36/38 i > 38/40 A dla panów jakie rozmiary? Tych kiecek rzecz jasna? Odpowiedz Link Zgłoś