Dodaj do ulubionych

>>>Motłoch znów w Warszawie

15.10.02, 22:42
Pewnie mnie zaraz zjedzą, ale niech tam. Motłoch znów zwalił się na Warszawę.
Członkowie pokojowej manifestacji użyli stylisk od kilofów, petard, farby...
Siedmiu policjantów jest rannych w tym jeden ciężko. Znów z naszych pieniędzy
trzeba będzie dokupić tarcze potłuczone przez oszalały motłoch, sprzątać
zaświnione przez motłoch ulice... Za godziny spędzone w korkach czy na
przystankach oczywiście nikt nie zapłaci.

Dodatkowego smaczku sprawie dodaje fakt, że w "pokojowej" demonstracji brali
udział:

1. górnicy - odprawy po 40 tys zł na łba z budżetu, dopłaty do nierentownego
wydobycia z budżetu...

2. hutnicy - dopłaty z budżetu do nierentownej i niespecjalnie już potrzebnej
gałęzi gospodarki...

3. kolejarze - dopłaty z budżetu do nierentownego molocha zatrudniającego 200
tys osób, wg. opracowań dotyczących postawienia tego molocha na nogi pracuje
tam za dużo o ok. 100 tys ludzi.

To taki smaczek, płacimy za demonstrację ludzi, którzy wyjątkowo jak nikt
inny DOJĄ budżet układany przez socjalistów przeciw którym protestują.

O tym jakim smaczkiem jest fakt, że demonstrację organizuje "S" milcząca
przez 4 lata rządów Maryjana i Ojca jednej aktoreczki nie wspomnę...
    • puma_ Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 15.10.02, 23:04
      pan_pndzelek napisał:

> Pewnie mnie zaraz zjedzą, ale niech tam.

Dlaczego od razu zjedzą? Wprawdzie pojawiła się tu i ówdzie puma, dziki,
      krwiożerczy kot forumowy, ale zaraz jeść panów_pdzelków???

Bardzo się podoba pumie wywód Pana_pdzelka,
      mraaauuuu
      • pan_pndzelek Mrau mrau 15.10.02, 23:09
        Mrau mrau, ale jak kiedyś napisałem (parę miesięcy temu) że motłoch najechał
        Warszawę to strasznie po dupie dostałem, że "słusznie" oni demonstrują, że mają
        prawo do takiej "ekspresji", ogólnie że wolność i demokracja... A ja na TAKĄ
        demokrację PLWAM...
    • atob Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 15.10.02, 23:14
      pan_pndzelek napisał:

> Siedmiu policjantów jest rannych w tym jeden ciężko.

A to biedaczek ... mam nadzieje ze skonczy jak ....
      A wiesz dlaczego Panie pndzelku ? Dlatego ze ich psim obowiazkiem jest dac sie
      opluwac /wyzywac/dac sie obrzucac petardami ... itd Dokladnie tak . Pewnie
      mialem wiecej od Ciebie doczynienia z prewencja i WCALE NIE JEST MI ICH ZAL a
      nawet przeciwnie ...
      • atob Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 15.10.02, 23:19
        atob napisał:

> pan_pndzelek napisał:
        >
        >
        > > Siedmiu policjantów jest rannych w tym jeden ciężko.
        >
        > A to biedaczek ... mam nadzieje ze skonczy jak ....
        > A wiesz dlaczego Panie pndzelku ? Dlatego ze ich psim obowiazkiem jest dac
        sie
        > opluwac /wyzywac/dac sie obrzucac petardami ... itd Dokladnie tak . Pewnie
        > mialem wiecej od Ciebie doczynienia z prewencja i WCALE NIE JEST MI ICH ZAL

hmmm troche z tej zlosci sie zagalopowalem :)chodzi o to a nawet przeciwnie
        prawie jak LW :)
        a
        > nawet przeciwnie ...
        >
        >
    • zdzicha Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 15.10.02, 23:17
      Dopłaty z budżetu pominę, podobnie jak tych, co stali w korkach (wiedzieli, że
      mieszkają w stolicy i co się szykuje), ale jak przyuważyłam w TV, jak ci
      osobnicy atakowali policjantów, którzy stali za podwójną barierką, to miałam
      ochote strzelac do telewizora. Jeden facio sobie szedł, nagle podszedł do
      barierki i hyc kijaszkiem w stróża porządku. O petardach nie wspomnę, bo
      niejaki Fidos M. zarzekał się, ze wszystkie niebezpieczne materiały im zabrali.
      Widać kłamał.
      • Gość: k`k Re: >>>Motłoch znów w Warszawie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.10.02, 23:21
        Jak dla mnie to niech se demonstują,aby w niedzielę, i najlepiej gdzieś na
        podwarszawskich polach.
        No ,ewentualnie na stadionie X-lecia po 13-ej
        • pan_pndzelek Re: do k'k 15.10.02, 23:34
          To samo pisałem właśnie parę miesięcy temu (wskazywałem lotnisko na Bemowie i
          weekendy, prasa wszak i tak przylezie zwłaszcza w niedzielę) i mnie zjadły
          rozmaite indrisy, raffixy oraz inni patentowani obrońcy TAKIEJ
          formy "ekspresji"...
      • atob Post Zdzichy [wersja poprawiona} 15.10.02, 23:24
        zdzicha napisała:

> Dopłaty z budżetu pominę, podobnie jak tych, co stali w korkach (wiedzieli,
        że
        > mieszkają w stolicy i co się szykuje), ale jak przyuważyłam w TV, jak ci
        > osobnicy atakowali kibicow, którzy stali spokojnie na przystanku, to miałem
        > ochote strzelac do telewizora. Jeden policjant sobie szedł, nagle podszedł do
        > kibica i hyc pala w spokojnego czlowieka. O wyzwiskach nie wspomne nie
        wspomnę, bo
        > niejaki Fidos M. zarzekał się, ze policja nie dala sie sprowokowac i nie
        zaatakowala pierwsza
        >
        > Widać kłamał.
        >
        • zdzicha Re: Post Zdzichy [wersja poprawiona} 15.10.02, 23:28
          Atobku, poprawiać to sobie możesz facjatę, jak Ci się zepsuje, a nie moje
          posty, OK? :)
          • atob Re: Post Zdzichy {wersja niepoprawiona] 15.10.02, 23:31
            No coz nikt nie jest doskonaly ...ok Ale atobku milo zabrzmialo choc wydzwiek
            mialo miec pewnie inny
      • pan_pndzelek Re: do Zdzini i Atoba 15.10.02, 23:25
        Zdziniu, oni (policja) ten motłoch usiłowali w Jankach przeszukać, ale
        śmierdziele wylazły z autobusów i zablokowały szosę natychmiast w ramach
        protestu. Podczas dyskusji w TVN24 przywódca hołoty (nazwisko niech ulegnie
        zapomnieniu) po prostu nie odpowiedział na pytanie o to czy motłoch miał
        niebezpieczne narzędzia.

Do Atoba: ja miałem do czynienia z ZOMO i to w niczym nie zmienia moich
        przemyśleń, notabene nie jest rolą policji dać się opluć tylko WPIERD>OLIĆ
        agresywnej hołocie...
        • zdzicha Re: do Zdzini i Atoba 15.10.02, 23:31
          Aha, w ten deseń. Przyznam, ze nie bardzo uważnie obserwowałam wydarzenia, tyle
          co w wieczornych newsach. No ale jak mamy taką policję, że nie potrafi sobie
          poradzić z motłochem, to może ja zacznę płacić podatki, a wtedy się poprawi?
          • pan_pndzelek Re: do Zdzini 15.10.02, 23:38
            NIE Zdziniu, może to ja PRZESTANĘ płacić te podatki... wtedy we dwoje (ty
            proponujesz potencjalny zysk, ja proponuję potencjalny brak strat) coś
            wywalczymy... ;-)
        • atob Do Pana pndzelka 15.10.02, 23:36
          Szanowny Panie pndzelek pragne tylko nadmienic iz gaz lzawiacy
          inaczej "szczypie " w oczy na ulicy a inaczej na balkonie
          apartameowca .....aczkolwiek jest to ten sam gaz to oczy inne ...

Swego czasu motlochem i cholota nazywano tych co mieli doczynienia z Zomo tzn
          mieli doczynienie bo ich atakowali ...
          • Gość: k`k Re: Do Pana pndzelka IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.10.02, 23:42
            Formy:) ekspresji pozostały takie same ,ale cele już są inne
          • pan_pndzelek Re: Do Sz. Pana Atoba 15.10.02, 23:45
            Kiedy miałem do czynienia z ZOMO nie mieszkałem w apartamentowcach, byłem
            pozbawionym nadziei na przyszłość mieszkańcem Soclandu, kiedy miałem do
            czynienia z ZOMO to chodziło mi o NORMALNY ustrój gdzie każdy jest
            odpowiedzialny za siebie. Dostałem nieraz w d***, ale w końcu ten ustrój (też
            troszkę mocno socjalistyczny ale jednak) przyszedł. Teraz ten motłoch żąda
            przywrócenia tego co było kiedyś czystego socjalizmu z odgórnym planowaniem,
            oni zresztą nadal błehehehehe wierzą w dyktaturę proletmotłochu...
            błehehehehehehe... skończyło się... skończyło...
            • pan_pndzelek Re: jeszcze raz do Do Sz. Pana Atoba 15.10.02, 23:47
              Dzisiaj zabrałem na tę demonstrację córkę, raz żeby zobaczyła naszego
              największego wroga - oszalały robotniczy motłoch, dwa żeby poczuła zapach gazu -
              nie zmienili składników od 1980 r.
            • atob Re: Do Sz. Pana Pndzelka 15.10.02, 23:48
              A moze oni chca tylko miec prace ????

Ps ide spac bo moje posty przypominaja listy jakiegos walczacego z ustrojem
              lewaka,ktorym bron Boze nie jestem :)
              • pan_pndzelek Re: Do Sz. Pana Pndzelka 15.10.02, 23:53
                Pracy nie załatwia się petardą tylką własną przemyślnością. Dobrych snów Sz.
                Panie Atobie...
    • Gość: Wars Re: >>>Motłoch znów w Warszawie IP: proxy / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 10:47
      A może udało by się następną demonstrację krzywdzonych przez los i władze od
      dziesięcioleci hanysów zderzyć z kibolami? Nie wiem jak wyglądają układy fanów
      Legii i Polonii z tamtejszymi klubami, ale może to się uda?
      Tylko najlepiej pod miastem, a nie w centrum.
      Policja powinna pilnować tylko, żeby uczestnicy tego spotkania nie opuszczali
      miesca wymiany poglądów.
      Co wy na to?
      • pan_pndzelek Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 16.10.02, 10:56
        Nie znam się na piłce nożnej ale może istotnie dostaliby chamszczaki niezły
        łomot od np Legionistów. Teraz w TVN24 znowu wypowiada się ten prostak-
        organizator demonstracji, jest ubrany W TO SAMO UBRANIE CO WCZORAJ! Nie dziwię
        się, że redaktor prowadzący nieco się od niego odsuwa...
        • Gość: Leszek N. Motłoch i bydło znów w Warszawie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.02, 11:52
          Szkoda, że "git człowiek" o niezbyt wyszukanej ksywie "atob" nie kuma o co
          biega !
          "atob" koniecznie powinien przyłączyć się do tego motłochu, o ile nie jest już
          na uchu u dzielnicowego (tzw. mocni git ludzie dają się b. łatwo werbować na
          kapusiów. Nowa ksywa "atob kapucha" ?
          • antoni.goczal Re: Motłoch i bydło znów w Warszawie ! 16.10.02, 14:02
            To bydło próbuje nas straszyć, żę za tydzień znowu zwali się do Warszawy.
            Może powołamy jakiś KOMW (Komitet Obrony Mieszkańców Warszawy) ?
    • Gość: trollbk Re: >>>Motłoch znów w Warszawie IP: *.polcard.com.pl 16.10.02, 14:47
      Pocieszcie się że na katowickim forum większość komentujących uważa tych ludz
      za warchołów...
      Czyżby więc wczorajsi demonstranci reprezentowali tylko siebie???
      • gepard1 Re: >>>sztuczki i artefakty 16.10.02, 17:46
        Przyznam ze nie jestem zwolennikiem demonstracji.Szczegolnie kiedy wybitnie
        przeszkadzaja na mej jakiejs trasie przejazdu.A szczegolnie nie polityczne oraz
        za chamskie uwazam zachowanie demonstrantow uzywajacych pal,petard tudziez
        innych artefaktow przemocy.Choc przyznam ze panowie politycy nie sa swieci.Czy
        cos robia?ALez tak!Nabijaja kabze, wymyslaja nowe sztuczki z pieniazkami
        kosztem nas maluczkich.
        Juz mnie nie bawi zabawa w polityke.Sama sobie winna.Kiedys bylem w dobie lat
        90 w komitecie wyborczym Solidarnosci.Wtedy bylo jakos inaczej.Byla jeszcze
        idea.A teraz?Cholera wie wszystko sie zmienia.Czy na lepsze?Mam nadzieje.
        Pozdrowionka narodowi,
    • chaladia W Polsce prawica ma nieco lewackie poglądy... 16.10.02, 21:11
      Dziwne, Panie Pndzelku,
      W naszej Trzeciej Rzeczypospolitej prawica (jaką niewątpliwie jest "S") ma
      nieco lewackie poglądy na gospodarkę: "kazdemu według jego potrzeb, nam
      najwięcej oczywiście, a jak brakuje pieniędzy, to niech dodrukują".
      Górnicy i hutnicy protestują przeciw realiom rzeczywistości gospodarczej. Jak
      się chce dziś sprzedawać węgiel, to trzeba go wydobywać po kosztach
      porównywalnych z tymi, jakie mają w Chinach i na Ukrainie. Jak się panowie
      górnicy zgodzą na takie pensje i warunki bezpieczeństwa - to proszę bardzo,
      niech kopalnie dalej funkcjonują. Nie będzie trzeba do nich dokładać, to ja nie
      mam nic przeciw temu.
      Jednak przeciw temu, by z moich podatków dotowano kopalnie, gdy koszt wypłaty
      zasiłków dla bezrobotnych górników jest ułamkiem kosztów dotowania kopalń,
      gdzie oni pracują - to ja protestuję.
      • atob Re: W Polsce prawica ma nieco lewackie poglądy... 16.10.02, 21:29
        Pewnie jak zlikwidujemy nasze gornictwo to nagle[ 15-20 lat ]ten tani wegiel
        podrozeje ... Sa pewne dziedziny gospodarki okreslane jako strategiczne i to
        normalne ze sie do nich doplaca ... choc jak widac nie dla niektorych ...
        • chaladia Re: W Polsce prawica ma nieco lewackie poglądy... 16.10.02, 22:27
          Atob, kibolu jeden!
          Ja mam głeboką nadzieję, że Ty jesteś jakiś humanista, bo podobnej bzdury
          inżynier by nie napisał, nawet taki po studiach inżynierskich technologii
          żywności na Wysrolu! To Ty byś chciał, żeby za 20 lat jeszcze jakaś węglowa
          elektrownia nam atmosferę psuła? To, co jest musi się wyeksplowatować, może
          jeszcze te na węgiel brunatny jakiś czas dłużej popracują, bo trzeba paliwo
          wypalić do końca i szlus. Pomysł z Bełchatowem 2 jest bez sensu - zwłaszcza
          przy takiej zawartości siarki w Polu Szczerców. A węgla w polskich kopalniach
          węgla kamiennego i tak nie ma na dużo dłużej niż na 20 lat.
          Idź walić się z kibolami Widzewa albo Lecha, ale nie wypowiadaj się w sprawach,
          na których się nie znasz.
          A tak w ogóle - zamiast kibolić, zacznij uprawiać sam jakiś sport. Odetchnisz
          głębiej, tlenu więcej do mózgu trafi, humory z potem spłyną i może się
          ucywilizujesz, Incza Allah!
          • atob Re: W Polsce prawica ma nieco lewackie poglądy... 16.10.02, 22:53
            Zbastuj ... i nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nic nie wiesz ...
            • chaladia Re: W Polsce prawica ma nieco lewackie poglądy... 17.10.02, 07:37
              Siedzę zawodowo w budownictwie energetycznym od ćwierczwiecza, to przypadkiem
              coś tam wiem. Chętnie się dowiem, jakie Ty masz podstawy do wypowiadania swoich
              opinii.
              • atob Re: W Polsce prawica ma nieco lewackie poglądy... 17.10.02, 07:49
                Sluze
                Napisales :
                Idź walić się z kibolami Widzewa albo Lecha, [...]
                A tak w ogóle - zamiast kibolić, zacznij uprawiać sam jakiś sport. Odetchnisz
                głębiej, tlenu więcej do mózgu trafi, humory z potem spłyną i może się
                ucywilizujesz

"Walisz" sie z kibicami Widzewa albo Lecha ?
                Czy mam kibicowac czy nie pozwol ze sam bede decydowal.
                NIe martw sie o moj mozg .
                Moze sie ucywilizuje ? Co wlasciwie sugerujesz? tym stwierdzeniem .
              • Gość: abc Re: W Polsce prawica ma nieco lewackie poglądy... IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 17.10.02, 09:07
                chaladia napisał:

> Siedzę zawodowo w budownictwie energetycznym od ćwierczwiecza...

Pracowałeś może w MEGADEXIE?
                • chaladia Re: W Polsce prawica ma nieco lewackie poglądy... 17.10.02, 09:22
                  Akurat nie. Z Megadexem jako Budimex składałem ofertę na elektrownię w Syrii, i
                  (jak zapewne wiesz) nic z tego nie wyszło z powodów, które Megadex napewno, a
                  Budimex zapewne też, wolałyby zapomnieć.
                  Natomiast znam wielu pracowników Megadexu-Elektrimu i uważam, że to jest team
                  bardzo fajnych ludzi, zwłaszcza ex-Expatów z Bliskiego Wschodu i Indii.
                  Caeterum conseo powtórzę (nie całkiem na temat), że szkoda, że polski eksport
                  budownictwa (zwłaszcza enegretycznego) wykończono, bo można by pojechać gdzieś
                  overseas na parę lat i być z daleka od rozruchów ulicznych i zwykłaych korków,
                  pospolitego bandytyzmu, okupowania mównicy w Sejmie i wszelkich innych
                  przypadłości naszego żytcia, które zupełnie inaczej wyglądają z odległości 6000
                  km.
      • Gość: k`k Re: W Polsce prawica ma nieco lewackie poglądy... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.10.02, 21:54
        chaladia napisał:

> Dziwne, Panie Pndzelku,
        > W naszej Trzeciej Rzeczypospolitej prawica (jaką niewątpliwie jest "S") ma
        > nieco lewackie poglądy na gospodarkę: "kazdemu według jego potrzeb, nam
        > najwięcej oczywiście, a jak brakuje pieniędzy, to niech dodrukują".
        > Górnicy i hutnicy protestują przeciw realiom rzeczywistości gospodarczej.
        ============================================================================
        Nie ,Solidarność nie jest prawicą ,a katolicką lewicą
      • pan_pndzelek Re: do Pana Chaladii 17.10.02, 02:34
        Ja się dziwię, że żadna Prawica nie wytoczyła jeszcze procesu naszym
        pseudoprawicowym partyjkom i zwiunzkom o BEZPRAWNE zagarnięcie nazwy. LPR-y i
        te inne pokrewne to czysta komuna, komuna o tyle bardziej zdradziecka, że TAMTA
        komuna nie odwoływała się do tzw. wartości religijnych...
    • spinkaa Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 16.10.02, 22:44
      Ludzie!!!! Czy wy nie macie innych zmartwień?
      • miltonia Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 16.10.02, 22:49
        spinkaa napisała:

> Ludzie!!!! Czy wy nie macie innych zmartwień?
        >
        • spinkaa Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 17.10.02, 08:23
          "pan_pndzelek:
          Ja się dziwię, że żadna Prawica nie wytoczyła jeszcze procesu naszym
          pseudoprawicowym partyjkom i zwiunzkom o BEZPRAWNE zagarnięcie nazwy. LPR-y i
          te inne pokrewne to czysta komuna, komuna o tyle bardziej zdradziecka, że TAMTA
          komuna nie odwoływała się do tzw. wartości religijnych..."

Sz. P.Pndzelku - w dzisiejszym polsko-politycznym świecie jakakolwiek
          nomenklatura nie ma juz sensu. Minęły bowiem, niestety bezpowrotnie, czasy
          idei, walki o pryncypia, w tym także narodowe i społeczne. Pozostało jedynie
          pragnienie władzy, dążenia do niej, a następnie utrzymywania za wszelką cene.
          Co niesie ze soba władza, jakie korzyści - wszyscy wiedza.
          Dlatego wszelkie nazewnictwo - prawo, lewo, centrum, albo jak kto woli:
          czerwone, białe, czarne - pozostało juz tylko dzieciom do nauki w podręcznikach
          szkolnych.
          Pozdrawia spinkaa, które swoje poglądy już niebawem pewnie schowa głęboko do
          szuflady jako wspomnienie dla wnuków (jeśli będą)
          • Gość: Wojtas Czy ten motłoch znowu ubogaci Warszawę ? IP: 80.50.60.* 18.10.02, 11:58
            W przyszłym tygodniu ?
            • pan_pndzelek Re: Czy ten motłoch znowu ubogaci Warszawę ? 18.10.02, 15:16
              Niestety, frupelki ćwierkają, że oszalały motłoch znów szykuje styliska i
              petardy. Podobno w Warszawie rozróba zostanie wzmocniona siłami jednej mocno
              sfrustrowanej osoby - Indrisa. Analitycy są jednak dobrej myśli, jego obecność
              nie powinna przechylić szali zwycięstwa na stronę warchołów...
              • Gość: Wojtas Re: Czy ten motłoch znowu ubogaci Warszawę ? IP: 80.50.60.* 18.10.02, 15:37
                pan_pndzelek napisał:

> Niestety, frupelki ćwierkają, że oszalały motłoch znów szykuje styliska i
                > petardy. Podobno w Warszawie rozróba zostanie wzmocniona siłami jednej mocno
                > sfrustrowanej osoby - Indrisa. Analitycy są jednak dobrej myśli, jego
                obecność
                > nie powinna przechylić szali zwycięstwa na stronę warchołów...
                > _______________________________________
                > ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu...
                > >>>---

No to pora uciekać z Warszawy.
                • chaladia Re: Czy ten motłoch znowu ubogaci Warszawę ? 18.10.02, 15:43
                  Uciekać? A może raczej gotować się do obrony?
                  Warszawa Miasto Zamknięte!
                  Dopiero jak się nie uda, trzeba będzie zacząć ewakuację.
              • pan_pndzelek A któż to jutro nas "ubogaci"? 24.04.03, 20:49
                A któż to jutro nas "ubogaci"?

Czegóż to znowu zażądają te pierdolone nieroby?

Ile parków znowu obesrają i zdepczą?

Ile godzin te tłumoki będą blokować ulice, tak że uczciwie pracujący będą mieli
                kłopoty z dojazdem?

Czy nie czas wprowadzić PASZPORTY NA WJAZD DO STOLICY?

Powyższe pytania deykuję odnośnym władzom...
    • Gość: jap Re: >>>Motłoch znów w Warszawie IP: *.bridge.com 18.10.02, 16:06
      Dyskusja się zrobiła nieco dziwna, dołożę kilka słow na poważnie. Nie jestem
      stroną w tym całym bajzlu, nie było mnie tam, kilofa jeszcze nie kupiłem.
      Ale drogi pndzelku postaw się choć na chwilę na miejscu kogoś z tego motłochu.
      Jesteś np. hutnikiem, no bo co można było na Śląsku robić, a Gierek i inni
      zrobili wszystko, żeby to tej pracy namówić. Teraz masz np. 45-50 lat i dotarło
      do ciebie, że hutnictwo można w diabły zamknąć. Dano ci na otarcie łez 40 tys.
      złotych (pewnie brutto, przed opodatkowaniem!) i kazano trzymać się z daleka od
      hutnictwa. Spróbuj teraz znależć pracę mając te 45 lat. Nie licz na to.
      Wszystko wskazuje na to, że nie dostaniesz do końca życia, nikt nie chce
      zatrudniać. Emeryturę dostaniesz za 15-20 lat. Masz rodzinę, utrzymujesz ją z
      tych 40 tys. Przy bardzo oszczędnym życiu - 2 tys miesięcznie na kilkuosobową
      rodzinę. Pieniądze skończą ci się po dwóch latach. Czyli właśnie się skończyły.
      Czy to wina tych ludzi, że hutnictwo jest niepotrzebne???
      • Gość: Asertywny Re: >>>Motłoch znów w Warszawie IP: 80.50.60.* 18.10.02, 16:35
        Gość portalu: jap napisał(a):

> Dyskusja się zrobiła nieco dziwna, dołożę kilka słow na poważnie. Nie jestem
        > stroną w tym całym bajzlu, nie było mnie tam, kilofa jeszcze nie kupiłem.
        > Ale drogi pndzelku postaw się choć na chwilę na miejscu kogoś z tego
        motłochu.
        > Jesteś np. hutnikiem, no bo co można było na Śląsku robić, a Gierek i inni
        > zrobili wszystko, żeby to tej pracy namówić. Teraz masz np. 45-50 lat i
        dotarło
        >
        > do ciebie, że hutnictwo można w diabły zamknąć. Dano ci na otarcie łez 40
        tys.
        > złotych (pewnie brutto, przed opodatkowaniem!) i kazano trzymać się z daleka
        od
        >
        > hutnictwa. Spróbuj teraz znależć pracę mając te 45 lat. Nie licz na to.
        > Wszystko wskazuje na to, że nie dostaniesz do końca życia, nikt nie chce
        > zatrudniać. Emeryturę dostaniesz za 15-20 lat. Masz rodzinę, utrzymujesz ją
        z
        > tych 40 tys. Przy bardzo oszczędnym życiu - 2 tys miesięcznie na
        kilkuosobową
        > rodzinę. Pieniądze skończą ci się po dwóch latach. Czyli właśnie się
        skończyły.
        >
        > Czy to wina tych ludzi, że hutnictwo jest niepotrzebne???

Syneczku niepełnosprytny - zwracam Ci uwagę na to, że dzielna i
        święta "Solidarność" doprowadziła do tego, iż wreszcie mamy kapitalizm.
        A w kapitaliźmie to ja mam w dupie tych biedoli ze Ślunska i nie mam zamiaru
        ich utrzymywać z moich pieniędzy. Tak samo jak im lata koło jajec mój problem
        z kasą.
        Krótko mówiąc - źle Wam było w PRL-u to se poprawiliście. No to nie płaczta
        tylko się powieście albo przywróćcie znowu do życia nieboszkę komunę.
        I to by było na tyle, syneczku. Niepełnosprytny.
        • Gość: jap Na Asertywnego (fraszka - jeśli ktoś ne wie) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.10.02, 20:55
          Co to średnia statystyczna?
          Spytał mnie dziś tato.
          Nie wiesz, każdy w mym przedszkolu
          Ci odpowie na to.
          Prosty przykład: średnia mądrość
          W dyskusyjnej grupie.
          Skoro jedni mają w głowie,
          Inni muszą .. w dupie.
      • Gość: dorota za obligatoryjnymi liczydłami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 12:25
        Gość portalu: jap napisał(a):

> Jesteś np. hutnikiem, no bo co można było na Śląsku robić, a Gierek i inni
        > zrobili wszystko, żeby to tej pracy namówić. Teraz masz np. 45-50 lat i
        dotarło
        >
        > do ciebie, że hutnictwo można w diabły zamknąć. Dano ci na otarcie łez 40
        tys.
        > złotych (pewnie brutto, przed opodatkowaniem!) i kazano trzymać się z daleka
        od
        >
        > hutnictwa.

O tym, że górnictwo i hutnictwo jest nierentowne i upada wiadomo od co najmniej
        10 lat. Jeśli pracuję w fabryce liczydeł, a ludzie korzystają z komputerów, to
        nie trzeba być geniuszem, ani fizykiem jądrowym aby się domyślić, że czas
        zastanowić się nad swoją przyszłością. I raczej się nie spodziewać, że dla
        naszej wygody komputery zostaną zakazane, a liczydła obligatoryjne.

> Czy to wina tych ludzi, że hutnictwo jest niepotrzebne???

A czyja jest to wina? Moja? Twoja? Mieszkańców Warszawy? No tak, jesteśmy
        wredną bandą, która złośliwie używa za mało metalu.

• pan_pndzelek Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 22.10.02, 06:35
      Motłoch znów wsiadł do podstawionych autokarów, w których zastał przygotowane
      już "narzędzia ekspresji": styliska, petardy, megafony i transparenty z już
      napisanymi hasłami. W ten oto sposób motłoch ruszył po raz
      kolejny "spontanicznie" protestować w Warszawie.

Pozostaje nam tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać aż ci "ludzie ciężkiego
      i niepotrzebnego nikomu trudu" wrócą do swoich domów chlać gorzałę jak zwykle...
      • Gość: Wku...wiony Re: >>>Motłoch znów w Warszawie IP: *.chello.pl 22.10.02, 08:09
        pan_pndzelek napisał:

> Motłoch znów wsiadł do podstawionych autokarów, w których zastał
        przygotowane
        > już "narzędzia ekspresji": styliska, petardy, megafony i transparenty z już
        > napisanymi hasłami. W ten oto sposób motłoch ruszył po raz
        > kolejny "spontanicznie" protestować w Warszawie.
        >
        > Pozostaje nam tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać aż ci "ludzie
        ciężkiego
        > i niepotrzebnego nikomu trudu" wrócą do swoich domów chlać gorzałę jak
        zwykle..
        > .
        > >>>---

Pies jebał tą całą "S" ze Śniadkiem i Krzakiem !!!
        • Gość: Yasioo Re: >>>Motłoch znów w Warszawie IP: *.private.ramtel.pl / 172.20.6.* 22.10.02, 19:05
          Bydło jest po to, żeby do niego strzelać i zarzynać. Za komuny to robili, teraz
          też by się przydało, bo ten motłoch rozpanoszy się w końcu po całej Polsce.
          Lepper ze swoja ekipa w pierwszej kolejności pod lufy, Maryjan i reszta w
          drugiej. Może po pierwszej serii z gładkolufówek zrozumieją, że nie ma
          tolerancji dla chamstwa i warcholstwa w tym kraju.
          • atob Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 22.10.02, 19:13
            Gość portalu: Yasioo napisał(a):

> Bydło jest po to, żeby do niego strzelać i zarzynać. Za komuny to robili,
            teraz
            >
            > też by się przydało, bo ten motłoch rozpanoszy się w końcu po całej Polsce.
            > Lepper ze swoja ekipa w pierwszej kolejności pod lufy, Maryjan i reszta w
            > drugiej. Może po pierwszej serii z gładkolufówek zrozumieją, że nie ma
            > tolerancji dla chamstwa i warcholstwa w tym kraju.

Masz racje ... a wiesz dlaczego?
            Bo jak masz te 12- 16 lat to swiat wyglada inaczej ....
            • Gość: Asertywny Motłoch "ubogaca" Stolicę ! ntx IP: *.chello.pl 22.10.02, 19:56
    • chaladia Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 22.10.02, 20:41
      Ciekawe, że taki autokar kosztuje kilkadziesiąt zł na godzinę (licząc z
      kierowcą i paliwem), stylisko też parę złotych sztuka, transparenty nawet
      więcej chyba, petardy na Stadionie X-Lecia też są po parę-paręnascie zł sztuka.
      A zużyto tego bardzo duzo.
      Mam pytanie - czy ci protestujący NAPRAWDĘ nie mają pieniędzy, by nakarmić
      głodne dzieci?!?!
      Musieli to wydać z prywtnych pieniędzy, bo przecież jak POKOJOWY Związek
      Zawodowy może rozliczyć ranunek na petardy lub styliska od kilofów... A może
      się mylę?
      • atob Atoba uwag kilka ...o poscie Chaladi ... 22.10.02, 20:54
        Zgadzam sie . I mam propozycje skoro kolega wyliczyl koszt petard i porownal to
        do zapewnienia glodnym dziecion posilkow. Proponuje przestac pisac na forum i
        zaoszczedzona kase przekazac na dozywianie dzieci ....

Ps www.pajacyk.pl/
        • chaladia Re: Atoba uwag kilka ...o poscie Chaladi ... 22.10.02, 22:33
          Posłuchaj, Atob!
          Wszystko, co mogę oddać (zupełnie dobre ubranka mojej córki, bo wyrasta, jej
          zabawki, odzież żony - skoro już staje się niemodna, meble, gdy się znudzą)
          przekazuję do Domu Samotnej Matki na Czajce. Wiem, jak tam tego potrzebują.
          Mam z tego, co robię, poczucie, że komuś pomagam.
          Napisz, proszę, co Ty robisz dla potrzebujących.
          Od moich pieniędzy i od tego, co z nimi robię - to Ci jednak wara!

Chaladia Bolandi
          • miltonia Re: Atoba uwag kilka ...o poscie Chaladi ... 22.10.02, 22:57
            chaladia napisał:

> Posłuchaj, Atob!
            > Wszystko, co mogę oddać (zupełnie dobre ubranka mojej córki, bo wyrasta, jej
            > zabawki, odzież żony - skoro już staje się niemodna, meble, gdy się znudzą)
            > przekazuję do Domu Samotnej Matki na Czajce. Wiem, jak tam tego potrzebują.
            > Mam z tego, co robię, poczucie, że komuś pomagam.
            > Napisz, proszę, co Ty robisz dla potrzebujących.
            > Od moich pieniędzy i od tego, co z nimi robię - to Ci jednak wara!
            >
            > Chaladia Bolandi

Gratuluję [samo]poczucia. Oddawanie niepotrzebnych ubrań i mebli nazywasz
            POMAGANIEM? To,że zamiast wyrzucić je na śmietnik komuś je oddasz to "robienie
            [czegoś] dla potrzebujących"? Twoja szlachetność jest doprawdy wielka.
            Miltonia

• pan_pndzelek Re: do miltonii 23.10.02, 00:46
              A to co robi Pan Chaladia to według ciebie nie pomoc? To co w takim razie?

Poza tym sens wypowiedzi rozpoczynającej wymianę zdań między atobem a Panem
              Chaladią był jak mniemam zupełnie zupełnie inny. Osoby rzekomo walczące z
              własnym ubóstwem i ubóstwem swoich dzieci (to ich hasła) wydają dziesiątki
              tysięcy złotych na bandyckie imprezki z obrzucaniem Policji petardami,
              niszczeniem jezdni (palenie opon - zajął się dziś asfalt). Z góry zresztą
              wiedzą, że to działanie pozbawione sensu stąd ta ich wściekła frustracja. Czyli
              wywalają w błoto kupę szmalu. To trochę tak jak niegdyś w związku radzieckim
              WALKA O POKÓJ...
          • atob Re: Atoba uwag kilka ...o poscie Chaladi ... 23.10.02, 07:43
            Zgadzam sie .Tylko dlaczego Ty zagladales do kieszeni protestujacych ?
            • Gość: Samarytanin atob to chłopiec niepełnosprytny. ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 09:22
            • zdzicha Re: Atoba uwag kilka ...o poscie Chaladi ... 24.10.02, 21:37
              Atob, Ty nie pij tyle, bo rzeczywiście cos Ci się w mózgu miesza i drastycznie
              mylisz fakty. Czytaj pana Pndzelka i pana Chaladii, może to Cię skłoni do
              wyciągnięcia jakichś korzystnych dla Ciebie wniosków.
            • chaladia Re: Atoba uwag kilka ...o poscie Chaladi ... 24.10.02, 22:01
              Widzisz, Atob:
              Ci protestujący istotnie przyszli zaglądać do mojej kieszeni, bo ja płacę
              podatki - i jeżeli ich postulaty byłyby spełnione, to by znaczyło, że ja
              zapłacę jeszcze więcej podatków na ten cel. Dlatego mam prawo domagać się
              wyjaśnień, co robią z pieniędzmi, które my, podatnicy dajemy na to, żeby oni
              mogli pracować, a nie demolować miasto...
              I taka jest różnica pomiędzy mną, Panem_Pndzelkiem i innymi, którzy ciężko
              pracują na nieco wyższy standard życia, a tymi protestującymi.
    • mike_ Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 23.10.02, 09:39
      Qrcze, widziałem w TV jak policjanci sopkojnie stali a w tym czasie jakieś
      burki waliły w nich kijami.Policjantów mi nie żal, ale dlaczego jak idzie ktoś
      w szaliku klubu to za przechodzenie nie po pasach dostaje niezłe baty, a takie
      burki mogą przyjechać, rozwalić, obić policję a ta nie ruszy nawet palcem??
      • atob Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 23.10.02, 10:59
        Taka jest prawda... na meczach za byle co "salwa leci" a tam ... Oby sobie na
        nastepnym meczu nie odbili tzn ps...upsss policjanci chcialem napisac ... A
        moze wojewoda powinien zamknac Aleje Ujazdowskie? albo nastepne trzy
        demonstracje bez udzialu publicznosci ..;)
        • atak.spawacza Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 23.10.02, 11:42
          atob napisał:

> Taka jest prawda... na meczach za byle co "salwa leci" a tam ... Oby sobie
          na
          > nastepnym meczu nie odbili tzn ps...upsss policjanci chcialem napisac ... A
          > moze wojewoda powinien zamknac Aleje Ujazdowskie? albo nastepne trzy
          > demonstracje bez udzialu publicznosci ..;)

atob !
          niejaki Samarytanin nazwał Cię "chłopcem niepełnosprytnym". Podziękuj mu za
          trafną diagnozę i udaj się do specjalisty.
          • atob [...] 23.10.02, 11:48
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • ckdezerter Hutnictwo niepotrzebne? 23.10.02, 12:24
              Nie mam zamiaru wypowiadać się co do sensowności demonstracji, ale usłyszałem
              tutaj coś czego nie mogę zrozumieć. Chodzi o gałąź gospodarki jaką jest
              hutnictwo. Czy ono jest niepotrzebne jak to powiedział pndzelek. Ludzie
              wyjrzyjcie przez okno i zobaczcie z czego buduje się te wszystkie biurowce i
              mosty. No chyba że Złote Tarasy będą budowane z drewna, jeśli tak to
              przepraszam.

Ciemność widzę, oj widzę ciemność.
              Buldoczek.
              • pan_pndzelek Re: Hutnictwo niepotrzebne? 23.10.02, 12:51
                Niepotrzebne jest TAKIE hutnictwo. Skoro nie stanowi konkurencji, skoro
                produkuje drożej niż konkurencja to chyba jednak lepiej sprowadzić po prostu
                stal zza granicy. Co ma ten dodatkowy plus, że śmierdziele jakimi bez wątpienia
                są huty będą truły kogo innego...
                • Gość: Asertywny Re: Hutnictwo niepotrzebne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 16:52
                  pan_pndzelek napisał:

> Niepotrzebne jest TAKIE hutnictwo. Skoro nie stanowi konkurencji, skoro
                  > produkuje drożej niż konkurencja to chyba jednak lepiej sprowadzić po prostu
                  > stal zza granicy. Co ma ten dodatkowy plus, że śmierdziele jakimi bez
                  wątpienia
                  >
                  > są huty będą truły kogo innego...
                  > >>>---
                  Nie trać czasu na tłumaczenie atobo-podobnym debilom prawd oczywistych.
                  • Gość: jamci Motłoch wrócił na forum!!! IP: *.chello.pl 24.10.02, 11:59
                    A wy narzekacie, ze admini sa niedobrzy i ze jest jakas cenzura na forum!
                    • puma_ Re: Motłoch wrócił na forum!!! 24.10.02, 12:50
                      Gość portalu: jamci napisał(a):

> A wy narzekacie, ze admini sa niedobrzy i ze jest jakas cenzura na forum!

Hi, hi i ja wraz z całym wątkiem wylądowałam na oślej ławce!!! Całkiem fajnie
                      tam na tej oślej, zresztą w takim znamienitym towarzystwie...
                      • Gość: Niech Niech wrócił na forum!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 15:28
                        Jestem za bezwarunkowym i bezodprawowym wywalaniem z roboty! Wszystkich! Sam
                        sie niedawno wywalilem i dobrze mi z tym jest.
    • chaladia Re: >>>Motłoch znów w Warszawie 24.10.02, 21:14
      OK. Wątek wrócił na swoje miejsce, nawet w lepszej formie niż był przed pobytem
      na Oslej Ławce. Niestety, poważnie się obawiam, że PT Niezadowoleni też nam do
      Warszawy wrócą z petardami, styliskami od kilofów, butelkami z farbą (albo i z
      benzyną) itd itp..
      • Gość: Ubogacony Motłoch i bydło znowu w Warszawie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.02, 13:03
        Motłoch z Ożarowa znowu snuje się po Stolicy !
        • atak.spawacza Re: Motłoch i bydło znowu w Warszawie. 25.10.02, 13:08
          Gość portalu: Ubogacony napisał(a):

> Motłoch z Ożarowa znowu snuje się po Stolicy !

Czy nie można tego bydła wykopać z Warszawy ?!!!!
          • antoni.goczal Re: Motłoch i bydło znowu w Warszawie. 25.10.02, 15:35
            atak.spawacza napisał:

> Gość portalu: Ubogacony napisał(a):
            >
            > > Motłoch z Ożarowa znowu snuje się po Stolicy !
            >
            > Czy nie można tego bydła wykopać z Warszawy ?!!!!

Spasione święte krowy czyli "solidaruchów" chcesz wykopywać ?!!!!
    • chaladia Unbelievable! 26.10.02, 21:10
      A to wyborne!
      Wątek znowu wrócił na Forum. Dawno się tak nie ubawiłem. Nie twierdzę, że to co
      tu wypisujemy jest szczytowym osiągnięciem polonistyki, i wzorcem poprawności
      politycznej, ale koło tak niewinnej dyskusji narobło się zamieszania więcej niż
      w najlepszych czasach Banowania Kagana i Wojen na Skrzynki i Bany. Forum,
      jeżeli przeżyło tamto, to i to przeżyje.
      • zdzicha Re: Unbelievable! 26.10.02, 21:26
        Jaja, panie, jaja jak berety. Aż mi się w głowie od tej huśtawki zakręciło.
        Teraz przyjmuję zakłady jak długo wątek wytrzyma bez odwiedzania oślej.
      • pan_pndzelek Re: Unbelievable! 26.10.02, 21:30
        Znakiem tego już dwa razy byliśmy na osiołku i wracaliśmy. To chyba pierwszy
        taki przypadek w dziejach.
        PS. Kagan podobno znowu zbanowany

Pozdrawiam
        • chaladia Re: Unbelievable! 26.10.02, 22:24
          Dostałem od naszej uroczej Pani Superadministratorki list z wyjaśnieniem.
          Uciechę z lektury miałem przednią, ale nie wypada publikować treści prywatnej
          korespondencji na publicznym Forum.
          • zdzicha Re: Unbelievable! 26.10.02, 22:28
            To chociaz streśc w krótkich, żołnierskich słowach.
            • pan_pndzelek Re: Unbelievable! 26.10.02, 22:52
              A kto to jest Pani superadministratorka że tak naiwnie zapytam?
              • Gość: Bystry Re: Unbelievable! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 22:58
                Nie,nie, tylko nie kobieta! One wszystko spierdola!
                • Gość: stefa Lubicz Re: Unbelievable! IP: 168.143.113.* 26.10.02, 23:00
                  chcialbys kochasiu z malym wiesz czym
            • chaladia Re: Unbelievable! 26.10.02, 23:00
              Mam nadzieję, że Maas się nie obrazi:
              Otóż nasz nowy Sub-admin jest osobą bardzo skromną (Maas pisze o nim w r.m.,
              ale jakoś mi się wydaje, że to dziewczyna) i uznał słowo "motłoch" (za
              przeproszeniem urażonych) za podstawę do relegacji watku na OŁ. A że watek
              poprzednio przywrócił ktoś inny, więc po raz drugi trafiliśmy tam, skąd
              wróciliśmy dzień wcześniej...
              Teraz Maas pouczyła nowego pracownika i chyba dalej będzie spokój.
              Inna sprawa, że może z tym motłochem to przesada, ale ogólnie to nasze
              warszawskie Forum powinno być rodzajem salonu w domu otwartym (skoro w realu
              malo kto dom otwarty prowadzi, a gdyby nawet - to kto by czas znalazł,
              żeby "bywać"), a bywając w salonie należałoby się wyrażać na poziomie nieco
              wyższym od rynsztoka. Takie jest moje zdanie i nie zamierzam nikogo do niego
              przymuszać.
              • Gość: Bystry Re: Unbelievable! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 11:14
                Pisalem, tylko nie kobieta! Ale biora co popadnie. Motloch niecenzuralny, no to
                tytul tego postu podstawa do kary smierci.
                • chaladia Re: Unbelievable! 27.10.02, 15:44
                  Stary, co Ty z tymi "kobietami". Po pierwsze - pisałem, że WYDAJE MI SIĘ, a
                  nie że to kobieta. Po prostu nie mogę sobie wyobrazić faceta, którego taki
                  wyraz mógłby zbulwersować.
                  Ale - wracając do Ciebie: musiała Ci jakaś dziewczyna naprawdę dobrze z skórę
                  zajść, że tak ich nie lubisz...
    • Gość: Gregory To bydlo i cholota,niech ida do maniusia IP: *.chello.pl 27.10.02, 17:10
      i wylupiastego podziekowac im za to co maja
    • pan_pndzelek A któż to jutro nas "ubogaci"? 24.04.03, 20:51
      A któż to jutro nas "ubogaci"?

Czegóż to znowu zażądają te pierdolone nieroby?

Ile parków znowu obesrają i zdepczą?

Ile godzin te tłumoki będą blokować ulice, tak że uczciwie pracujący będą mieli
      kłopoty z dojazdem?

Czy nie czas wprowadzić PASZPORTY NA WJAZD DO STOLICY?

Powyższe pytania deykuję odnośnym władzom...
      • omar1 Re: A któż to jutro nas 'ubogaci'? 24.04.03, 20:59
        pan_pndzelek napisał:

> A któż to jutro nas "ubogaci"?
        >
        > Czegóż to znowu zażądają te pierdolone nieroby?
        >
        > Ile parków znowu obesrają i zdepczą?
        >
        > Ile godzin te tłumoki będą blokować ulice, tak że uczciwie pracujący będą
        mieli
        >
        > kłopoty z dojazdem?
        >
        > Czy nie czas wprowadzić PASZPORTY NA WJAZD DO STOLICY?
        >
        > Powyższe pytania deykuję odnośnym władzom...
        >
        WITAJ!
        Własnie siedze w Poznaniu i dostaje zajoba przez ta hołote,ktora bedzie jutro
        znowurzygac na chodnikach upojona alkoholem.
        Z tego wlasnie powodu nie wracam jutro do wawy.

> Powyższe pytania deykuję odnośnym władzom...
        ja juz sram na te władze.Zal dupe ściska.
        pozdr.
        • pan_pndzelek Re: A któż to jutro nas 'ubogaci'? 24.04.03, 21:10
          Oj ściska, ściska...

Pozdrawiam i ja...
          • Gość: E=mc² Re: A któż to jutro nas 'ubogaci'? IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 21:26
            Kopę lat.
            gdzieś Ty bywał?
            Będziesz na W.?
            • biblioteka_i_czytelnia Pndzel, kooorwa mac... 24.04.03, 22:01
              Wyslalem ci dwa razy zaproszenie, a ty nic! Bedziesz???!!!
    • pan_pndzelek Zasrane PROLE śmierdzą w naszych parkach. 25.04.03, 18:29
      Koło 15.00 poszedłem na spacer pod URM, w powietrzu znajomy zapach gazu, że aż
      w oczy szczypie, ulica i chodnik zasłane śmieciami, głównie propagandowymi.
      Jakieś ulotki-agitki, tablice z głupimi hasełkami powbijane w trawniki,
      papierowe "gustowne" czapeczki, butelki. Sądząc ze śladów chyba kmioty zebrały
      wpierdol.

A te zasrane PROLE siedzą i śmierdzą w NASZYCH parkach. Tępe oczka, ogorzałe
      ryje, za paznokciami brud, ręce jak od pługa. No ogólnie syf, kiła i mogiła!

To jest jakaś kurwa paranoja!!! Czy takim parobasom nie można po prostu
      zabronić wjazdu do NASZEGO miasta.
      • omar1 Re: Zasrane PROLE śmierdzą w naszych parkach. 25.04.03, 18:36
        Nie tylko można ,ale i trzeba okazuje sie ,ze to bydło nie tylko chlało ,ale i
        lało gdzie sie dało!
        Dzieki Bogu, mnie ominęło to syfiarstwo.Czy Ty Pndzlu nie mógłbys cos
        powiedziec Millerowi,przecież jego upur nie ma już sensu,a tego bydła bedzie
        przybywac.
        prosze zrób coś! :)
        • chaladia Ot kłopot... 25.04.03, 21:30
          Ludzie, którzy zjawili się na tej "demonstracji" to byli jacyś zadymiarze,
          chyba wszystko bezrobotni, bo gdyby mieli pracę, to by coś w dzień roboczy
          robili. Za to przywieziono ich autobusami dużo lepszymi niż te, które
          Warszawiaków i pracujących w Warszawie ludzi z prowincji codziennie do pracy
          dowożą. Daje to do myślenia, ile ktoś wydał na organizację tej "spontanicznej"
          demonstracji.
          Znaczna część tego motłochu stanowili pracownicy "Daewoo-FSO", firmy na granicy
          bankuctwa, którą być może mógłby kupić Rover czy jakaś inna firma. Jak taki
          inwestor strategiczny będzie przyjmował informację, że ma szansę kupić zakład z
          zadymiarską organizacją związkową liczącą parę tysięcy ludzi w środku? To coś
          tak jakby kupić sobie kopalnię z panek A.Scargillem...
          • Gość: Solidarny "Solidarność" zwycienżyła !!! IP: *.chello.pl 25.04.03, 22:12
            Jak będzie trzeba to będziemy codziennie w warszawie i zrobimy z wami
            porządek !!!
            • omar1 Re: 'Solidarność' zwycienżyła !!! 26.04.03, 08:45
              Gość portalu: Solidarny napisał(a):

> Jak będzie trzeba to będziemy codziennie w warszawie i zrobimy z wami
              > porządek !!!

Nie z nami tylko nad Wisłą .
              PS.Mam dla ciebie kmiocie grabie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka