ren12 13.02.06, 20:37 Mam pilne pytanie.Czym dojechać w Warszawie z dworca Gdańskiego na ulice Grzybowską 7 ? Bardzo proszę o pomoc.Wiadomość potrzebna mi jest jeszcze dziś. Licze na Was!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana tak dojechać... 13.02.06, 20:40 ... wziąć Taxi i nie zawracać dupy na forum Warszawa! PS Szlag mnie trafia jak widzę takie wątki Odpowiedz Link Zgłoś
ren12 Re: tak dojechać... 13.02.06, 20:41 bo co bo kazdy z warszawy jest taki miły? jak bym miała na taxi to nie zawracała bym dupy Odpowiedz Link Zgłoś
ren12 Re: Jak dojechać??? 13.02.06, 20:43 Co sie dzieje z ludzmi jak ma byc dobrze jesli komus chce sie pisac obelgi a nie wyciagnac pomocnej reki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jak dojechać??? IP: *.acn.waw.pl 13.02.06, 20:51 sprobuje uratowac honor z Gdanskiego trzeba wyjsc na wiadukt ,ktory biegnie nad Dworcem i wsiasc w jakikolwiek tramwaj(nie wiem jaki numer,nie jezdze komunikacja miejska ) ktory jedzie przez Pl.Bankowy(kierunek Centrum),przystanek za Bankowym wysiasc i z przystanku isc w prawo w ul.Krolewska,po ok stu metrach Krolewska zmienia nazwe na Grzybowska,numer 7 musi byc gdzies zaraz na poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
ren12 Re: Jak dojechać??? 13.02.06, 20:54 dziekuje bardzo!!!!!!!!! sa jeszcze normalni ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jak dojechać??? 13.02.06, 20:56 Ren uważaj! Kixx Cię podpuszcza ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jak dojechać??? IP: *.acn.waw.pl 13.02.06, 21:07 ale z ciebie glupie bydle umfana a do Ren na pewno mozna dojechac tramwajami 15 i 36 -sprawdzilem jesli masz watpliwosci mozesz sama to sprawdzic tu jest wyszukiwarka polaczen www.ztm.waw.pl/wyszuk.php Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jak dojechać??? 13.02.06, 20:55 Gość portalu: kixx napisał(a): > sprobuje uratowac honor > z Gdanskiego trzeba wyjsc na wiadukt ,ktory biegnie nad Dworcem i wsiasc w > jakikolwiek tramwaj(nie wiem jaki numer,nie jezdze komunikacja miejska ) ktory > jedzie przez Pl.Bankowy(kierunek Centrum),przystanek za Bankowym wysiasc i z > przystanku isc w prawo w ul.Krolewska,po ok stu metrach Krolewska zmienia nazwe > > na Grzybowska,numer 7 musi byc gdzies zaraz na poczatku > Kixx sfiksował całkowicie... Zrobił się uprzejmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepus42 Re: Jak dojechać??? IP: *.chello.pl 13.02.06, 20:54 Wsiądź w tramwaj 16 w kierunku Arkadii wysiądź przy Hali Mirowskiej(1 przystanek za Al Solidarności)i podejdź w przód ok 200m do najbliższych świateł To będzie Grzybowska. Nr 7 powinien być w lewo (ale nie gwarantuję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jak dojechać??? IP: *.acn.waw.pl 13.02.06, 21:00 tak tez pewnie mozna,ale chyba bedzie nieco dluzszy kawalek do przejscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepus42 Re: Jak dojechać??? IP: *.chello.pl 13.02.06, 21:03 Chyba to samo, tu Królewska a tu Jana Pawła Zależy gdzie będzie nr7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Grzybowska 7 to żłobek/przedszkole, tak? IP: *.chello.pl 13.02.06, 21:10 www.infowarszawa.pl/strony.php?id=802 Żłobek nr 91 ul. Grzybowska 7, tel: (0 22) 620 45 31, Przedszkole nr 3 ul. Grzybowska 7, Warszawa, Tel: 22/ 6209158 To jest Grzybowska ale blizej Marszałkowskiej. Jedź tramwajem tak jak Ci kixx wskazał. a na przyszlość: - www.ztm.waw.pl - www.warszawa.com.pl/mapa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepus42 Re: Grzybowska 7 to żłobek/przedszkole, tak? IP: *.chello.pl 13.02.06, 21:19 Tramwaje 15 i 36 w kierunku śródmieścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan pasuje też albo autobus 128 albo metro IP: *.chello.pl 13.02.06, 21:24 Odpowiedz Link Zgłoś
panzwami Jak dojechać z Dw. Gdańskiego do Arkadii? 13.02.06, 23:39 Ale beznadziejny wątek. Do głowy by mi nie przyszło żeby zawracać ludziom głowę takimi pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ No proszę ! Ileż to się możesz... 13.02.06, 23:47 ... nauczyć na forum! Następnym razem ci przyjdzie do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
panzwami Re: No proszę ! Ileż to się możesz... 14.02.06, 00:06 Nie przyjdzie, bo takie rzeczy sprawdzam w planie miasta albo pytam kolegów. Czekam aż ktoś rozpocznie wątek: "Która godzina?' albo "Czyje są dziś imieniny?" itp. Pewnie, że można ale to bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: No proszę ! Ileż to się możesz... 14.02.06, 00:29 Dla kogo bez sensu, dla kogo nie :-) Ty pytasz kolegów, ktoś pyta "kolegów" na forum - nie widzę większej różnicy, tylko Twoją chęć zaznaczenia obecności i wyższości niejakiej - "spójrzcie, jaki zaradny jestem, sprawdzam na planie" :-) Eeeech... Odpowiedz Link Zgłoś
panzwami Re: No proszę ! Ileż to się możesz... 14.02.06, 00:43 >Ty pytasz kolegów, ktoś pyta "kolegów" na forum - nie widzę większej różnicy Dobrze, że użyłaś cudzysłowiu, -wia czy jak to tam się odmienia :) Właśnie tym różnią się forumowi koledzy od tych w realu. >tylko Twoją chęć zaznaczenia obecności i wyższości niejakiej "spójrzcie, jaki > > zaradny jestem, sprawdzam na planie" :-) Może ktoś kiedyś skorzysta z mojego geniuszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: No proszę ! Ileż to się możesz... 14.02.06, 00:54 panzwami napisał: > Dobrze, że użyłaś cudzysłowiu, -wia czy jak to tam się odmienia :) cudzysłoWU - (kto? co?) cudzysłów, (kogo? czego?) cudzysłowu, (komu? czemu?) cudzysłowowi, (kogo? co?) cudzysłów, (kim? czym?) cudzysłowiem, (o kim? o czym?) o cudzysłowie [tu mam wątpliwości, czy nie jest dopuszczalna forma -wiu, nie mam siły sprawdzać :-)] wołacza też nie podejmuję się tworzyć o tej porze :-) > Właśnie tym różnią się forumowi koledzy od tych w realu. Tylko cudzysłowiem? To jakby niedużo... :-) > Może ktoś kiedyś skorzysta z mojego geniuszu :) Zada np. pytanie na forum, a Ty szybciutko sprawdzisz i ładnie odpowiesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panzwami Re: No proszę ! Ileż to się możesz... 14.02.06, 01:00 Może ktoś kiedyś skorzysta z mojego geniuszu :) > > Zada np. pytanie na forum, a Ty szybciutko sprawdzisz i ładnie odpowiesz :-) Już to zrobiłem. Patrz wątek "Jak dojechać do Rygi?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: No proszę ! Ileż to się możesz... 14.02.06, 01:04 panzwami napisał: > Już to zrobiłem. Patrz wątek "Jak dojechać do Rygi?" :) Widziałam bez zachęty :-) W dodatku zrozumiałam, że nie jesteś aż tak nieużyty, jak to próbujesz tu pokazać :-) Odpowiedz Link Zgłoś