splkm 21.02.06, 23:52 Może ktoś poznaje to mieszkanie ?? :) www.youtube.com/watch?v=WWlM_edE-yQ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
splkm Re: Stancja Pani Krysi - w Warszawie ?? ;) 22.02.06, 09:30 Adres czego ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Stancja Pani Krysi - w Warszawie ?? ;) 22.02.06, 10:36 Mocherowe berety w akcji :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Stancja Pani Krysi - w Warszawie ?? ;) 22.02.06, 17:13 sebpl napisał: > Moherowe berety w akcji :)))) Seblp święte słowa prawisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he [...] IP: *.chello.pl 22.02.06, 17:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
heheheheheh [...] 22.02.06, 17:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Stancja Pani Krysi - w Warszawie ?? ;) IP: *.acn.waw.pl 23.02.06, 17:00 to jakie w koncu te berety sa? Odpowiedz Link Zgłoś
ottava [...] 23.02.06, 17:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Stancja Pani Krysi - w Warszawie ?? ;) 22.02.06, 12:21 Świetne! :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Stancja Pani Krysi - w Warszawie ?? ;) 22.02.06, 15:34 U mnie masz nie gorzej, Karolak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek44 Re: Stancja Pani Krysi - w Warszawie ?? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:46 odzywki super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Stancja Pani Krysi - w Warszawie ?? ;) 22.02.06, 23:12 Pani Marysia z pania Krysia powinny dostac order od oja Dyrektora za przejawianie przymiotów chrzescijanskich, rozwijanie "owoców ducha" i za czystosc jezykowa. Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: autokorekta 23.02.06, 14:55 Moralność pani Krysi. Przykro na to patrzeć i słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: autokorekta 23.02.06, 15:11 Co ciekawe, te baby najezdzaly tylko na dziewczyne. Do chlopaka nic nie mialy, ale dziewczyna (mloda, majaca powodzenie) byla wyraznie sola w oku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Re: autokorekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:26 Czy to chodzi o Panią Marysię z Powiśla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: autokorekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:26 Widziały ją na zdjęciach z imprezy Citybanku. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: autokorekta 23.02.06, 23:09 sebpl napisał: > Co ciekawe, te baby najezdzaly tylko na dziewczyne. Do chlopaka nic nie mialy, > ale dziewczyna (mloda, majaca powodzenie) byla wyraznie sola w oku. Zmija jedna, pani Krysi lakociami nie poczestowala. > > Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: autokorekta 25.02.06, 19:42 sebpl napisał: > Co ciekawe, te baby najezdzaly tylko na dziewczyne. Do chlopaka nic nie mialy, > ale dziewczyna (mloda, majaca powodzenie) byla wyraznie sola w oku. > > Facet powinien zająć się panią Krysią! Jak to było... zad chędożyć? Wtedy miałby jak w "raju" <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
zonaniezona1 Re: Stancja Pani Krysi - w Warszawie ?? ;) 23.02.06, 21:21 Dobry senarzysta by takich tekstów nie wymyslil. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: hmmmm 23.02.06, 23:03 Mam wrazenie, ze sasiadka - pani Marysia maczala we wszystkim palce. Pewnie chcac sie odegrac na wrednej sasiadce pani Krysi, na której juz zdazyla sie poznac lub zwyczajnie, z czystej zawisci ( jest wszak sluchaczka radia Maryja), ze ta kasuje za wynajem, napuscila chlopaka by filmik nakrecil. Zauwazyliscie, ze pani Marysia zawsze tylem do kamery sie ustawia? Do kamery-aparatu podejsc ani sie kwapi, pólslówkami odpowiada i nie kalumniami nie ciska? No, raz tylko sie jej wymsknelo "w pizdu" ( nawet nie wiem, czy razem czy osobno) - tak pewnie dla zmylki pani Krysi. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: hmmmm 23.02.06, 23:39 Aha.. i wiedziała co to laptop. A jak podjudzała do szukania guzików! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: hmmmm 23.02.06, 23:50 sebpl napisał: > Aha.. i wiedziała co to laptop. A jak podjudzała do szukania guzików! Po diabla jej te guziki potrzebne byly? A Mzze chodzilo o poobrywane guziki? Od bluzki. Rzecz jasna. Pani Krysi malo, ze nikt guzików w erotycznym szalenstwie nie obrywa, to jeszcze, sama je sobie przyszywac musi. > > Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: hmmmm 24.02.06, 10:07 > Po diabla jej te guziki potrzebne byly? A Mzze chodzilo o poobrywane guziki? O > d > bluzki. Rzecz jasna. Buggi, nie zalamuj mnie. Chodzilo o klawiature Co z Ciebie wyrosnie :/ ?????! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: hmmmm 24.02.06, 12:45 sebpl napisał: > > Po diabla jej te guziki potrzebne byly? A Mzze chodzilo o poobrywane guzi > ki? O > > d > > bluzki. Rzecz jasna. > > > Buggi, nie zalamuj mnie. Chodzilo o klawiature > > Co z Ciebie wyrosnie :/ ?????! Hmmm, ze mnie juz wyrosla: ladna, zgrabna, inteligentna i skromna dziewoja. Jednym slowem : sól w oku moherowych beretów. > > Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: hmmmm 24.02.06, 12:51 Ale na starosc! Pamietaj, ze Pani Krysia tez byla ladna dziewoja, za ktora niejeden organista sie ogladal (stad pewnie te uwagi na temat szerokosci bioder, a wydolnosci seksualnej dziewczyny) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: hmmmm 24.02.06, 13:05 sebpl napisał: > Ale na starosc! > > Pamietaj, ze Pani Krysia tez byla ladna dziewoja, za ktora niejeden organista > sie ogladal (stad pewnie te uwagi na temat szerokosci bioder, a wydolnosci > seksualnej dziewczyny) hihihih. Zapomnial wól ( tu: krowa) jak cieleciem byl. Pani Krysia, bynajmniej szerokiej kosci biodrowej nie jest ( "chuda dupa" - sic). To jesli chodzi o jej wydolnosc seksualna. Pewnie wyrosnie ze mnie druga pani Krysia, nienawistna i obludna starucha. Ale obiecuje, ze beretu nie zaloze, jeno gustowny kapelusik. > Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: popatrz Sebciu 24.02.06, 12:52 sebpl napisał: > > Co z Ciebie wyrosnie :/ ?????! co z Ciebie wyroslo: fantasta? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=37142911&a=37163490 > > Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: popatrz Sebciu 24.02.06, 13:01 Zanim zobacze, to uprzedzam Buggi - nie odwracaj Filemona ogonem. To Ci nie pomo ze! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: popatrz Sebciu 24.02.06, 13:06 sebpl napisał: > Zanim zobacze, to uprzedzam Buggi - nie odwracaj Filemona ogonem. To Ci nie pom > o ze! Ja nie odwracam, ja sie bronie. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: popatrz Sebciu 24.02.06, 13:08 Przed czym sie Buggi bronisz? Ja CIE obronie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: popatrz Sebciu 24.02.06, 13:11 sebpl napisał: > Przed czym sie Buggi bronisz? Ja CIE obronie!!! Wiem, przed beretami mnie obronisz. Rycerzu Ty mój ! A podniesze przylbice i kaptur, niech Cie cmokne. O! Biala chusteczka mi wypadla. > > Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: popatrz Sebciu 24.02.06, 13:16 Z przyjemnoscia podniose ten kawalek batystu z twoim monogramem i zachowam blisko mego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: popatrz Sebciu 24.02.06, 13:20 sebpl napisał: > Z przyjemnoscia podniose ten kawalek batystu z twoim monogramem i zachowam > blisko mego serca. Ajajajaj, zapomnialam uprzedzic, bys sie nie schylal. Uzywana byla. :P ale moge nowa wymonogramowac. Only for you. No co, angielszczyzna jest trendy. > Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: popatrz Sebciu 24.02.06, 13:35 Rozumiem, ze posluzyla Ci do uchwycenia klamki od karocy. Ciekaw jestem, jakie nalecialosci wystepuja w jezyku angielskim. Oprocz, pizzy, kebab i w paszczu, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Nie no..normalnie obejrze jeszcze raz :))) 23.02.06, 23:12 lepsze niż niejedna polska komedia za wielka kase.. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Nie no..normalnie obejrze jeszcze raz :))) 24.02.06, 10:02 P. Krysia sławna się robi, dzisiaj o niej mówiono w Radiu Pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
triss4 Re: Nie no..normalnie obejrze jeszcze raz :))) 24.02.06, 14:18 Jak o moherowej moralności i mentalności to popatrzcie jeszcze na to: www.youtube.com/watch?v=WyxEdbyswKA&search=eurowizja%202006%20polska%20polish%20poland%20funny%09Bie%C5%BC%C4%85cy%20w%C4%85tek Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Nie no..normalnie obejrze jeszcze raz :))) 24.02.06, 14:50 To sa moi rodacy. Prosze sie z nich nie smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
triss4 Re: Nie no..normalnie obejrze jeszcze raz :))) 24.02.06, 14:58 Ale mnie wcale nie do śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
triss4 Re: Nie no..normalnie obejrze jeszcze raz :))) 24.02.06, 15:01 To są NASI rodacy (dla ścisłości) więc i moi też. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Nie no..normalnie obejrze jeszcze raz :))) 24.02.06, 15:07 No ja nie wiem... jak publikujesz materialy TVN, to pewnie Zydem jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
triss4 Re: Nie no..normalnie obejrze jeszcze raz :))) 24.02.06, 15:23 Jak tylko wstanę to od razu wlączam TVN24, więc Zydem jestem na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nie no..normalnie obejrze jeszcze raz :))) 24.02.06, 18:57 Chrystus ostrzegal swoich apostolów, ze po jego smierci szerzyc sie bedzie odstepstwo. Nie zdradzil, ze nastapi to w Polsce. Przyjda falszywi chrystusowie, a jednemu z nich Tateusz na imie bedzie. A propos. Jezus tez byl Zydem, ale jego matka Maria juz nie. Ona byla Polka i w dodatku królowa. Co robila w Judzie? Urop? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Nie no..normalnie obejrze jeszcze raz :))) 25.02.06, 19:56 straszne ... brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan stancja Pani Krysi - w Warszawie ?? - rewelka :)) IP: *.chello.pl 24.02.06, 18:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszarona Re: Stancja Pani Krysi - w Warszawie ?? ;) IP: *.chello.pl 02.03.06, 16:30 No,no,no ladne cacko! Wyparzone mordki, nie ma co, zwlaszcza Krysia, tylko pogratulowac jezyczka. Brawo za filmik! Odpowiedz Link Zgłoś