mounted 28.11.02, 18:41 heh byly kandydat na prezydenta Warszawy. Co o nim sadzicie? Czy uwazacie, ze powinien probowac cos zrobic w Warszawie? Np. jakis happening- mysle ze przydaloby sie to Warszawie! A jak wy myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puma_ Re: Waldemar 'MAJOR' Fydrych 28.11.02, 18:45 Pomarańczowa Alternatywa. Krasnoludek na prezydenta. I stało się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Waldemar 'MAJOR' Fydrych IP: proxy / 195.136.122.* 28.11.02, 21:16 mounted napisał: > heh byly kandydat na prezydenta Warszawy. > Co o nim sadzicie? Powoli zaczynam zalowac, ze na niego nie glosowalam, tak jak to zrobilo (najzupelniej swiadomie) kilkoro moich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Waldemar 'MAJOR' Fydrych IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 28.11.02, 21:30 Wczoraj uścisnął mi dłoń mój kandydat na prezydenta,chyba nie będę jej mył do końca życia:) Spoko gość! Odpowiedz Link Zgłoś
mounted Re: Waldemar 'MAJOR' Fydrych 29.11.02, 15:07 Heh zazdroszcze c tego zaszczytu :) dlugo szukalem kontaktu z "majorem" ale wyczerpany zrezygnowalem ciekaw jestem gdzie spotkales komendanta twierdzy wroclaw ? Pozdrawiam ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Waldemar 'MAJOR' Fydrych IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.11.02, 20:58 Krakowskie Przedmieście (koło U.W) Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: Waldemar 'MAJOR' Fydrych 29.11.02, 15:20 moim zdaniem ten czlowiek juz się wypalił. Nie zrobił w czasie kampanii wyborczej niczego co przypominałoby jego dokonania z konca lat osiemdziesiątych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Waldemar 'MAJOR' Fydrych IP: proxy / 195.136.122.* 29.11.02, 17:30 margala napisał: > moim zdaniem ten czlowiek juz się wypalił. Nie zrobił w czasie kampanii > wyborczej niczego co przypominałoby jego dokonania z konca lat osiemdziesiątych Fakt, troche szkoda bo kampania byla srasznie nudna. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mounted Re: Waldemar 'MAJOR' Fydrych IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 03.12.02, 17:09 Dalej wierze w umiejetnosci Majora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Waldemar 'MAJOR' Fydrych IP: 209.226.65.* 03.12.02, 17:34 a mnie sie przypomina "perfect" i "nie placz, ewka": "... hej prorocy moi z gniewnych lat obrastacie w tluszcz - juz was w swoje szpony dopadl szmal - zdrada plynie z ust..." moze to jeszcze troche niesprawiedliwe wobec majora ale jakos tak mi sie kojarzy... szkoda, ze brak mu jakby pary, szkoda :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mounted Re: Waldemar 'MAJOR' Fydrych 05.12.02, 00:05 Ja mysle ze major potrzebuje lepszej reklamy i hmmmm zaklimatyzowania sie w nowej rzeczywistosci... chociarz napewno ma pare swietnych pomyslow tylko brak mu wsparcia spoleczenstwa ktore nie raz go juz zawiodlo :| Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś