Dodaj do ulubionych

pomuzcie prosze!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 21:43
no więc sprawa jest taka poznalam super kolesia i gadałam z nim przez
internet i wiem o nim troche nawet duzo. ok ale ja przychodze często pod jego
klase i zaraz zmykam z tamtąd bo nie wiem o czym z nim pogadać.i oto prośba
do was podajcie mi pare tematów nie na temat szkoły dla ułatwienia sprawy to
mam 13 lat . pomuzcie proosze musze miec to na jutro rano więc powpadam i
popatrze czy coś zeście klikli do mnie z góry dziękuje aha i jeszcze nie
chodzi mi tutaj zeby sie we mnie zakochał czy cos takiego chodzi mi o to zeby
poprostu utrzymać znajomość

pamietniki.bravo.pl/full.html/PM,2,,,,67977,,,,126584/
hejka!!!!!!
Obserwuj wątek
    • pan_frndzelek Re: pomuzcie prosze!!! 09.01.03, 21:46
      Porozmawiajcie o szałowej fryzurze Romka Giertycha!
    • wodna_lilija Re: pomuzcie prosze!!! 09.01.03, 22:06
      Zabież go na falistą
    • Gość: ? A czym on sie interesuje? a ty? IP: 132.198.175.* 09.01.03, 22:59
    • Gość: ? A czym on sie interesuje? a ty? IP: 132.198.175.* 09.01.03, 22:59
      • Gość: Violetka_13 Re: A czym on sie interesuje? a ty? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 23:10
        ja to sie interesuje modom, tancem oraz wyróżniam Eminema.
    • eela_ Jak ja byłam w Twoim wieku... 09.01.03, 23:11
      ...to chodzilismy z chłopakami kraśc gruszki z księzego sadu. No ale teraz jest
      zima i gruszki już dawno wszystkie ukradzione, a jak nie ukradzione to spadły
      albo je szpaki zjadły. Jak chłopak chciał zwrócic na siebie uwagę dziewczyny,
      to mówił, że pokaże jej swoją kolekcję znaczków. Albo motyli. Ale dzisiejsza
      młodzież to ma te swoje emalie i inksze i znaczków nie potrzebuje. A motyli nie
      jada tylko hamburgery. To może powiedz mu, ze ma plamę na spodniach i że ty mu
      te spodnie upierzesz, tylko musi przyjśc do ciebie. Jakby nie zadziałało, to
      napisz, a wspólnymi siłami coś uradzimy, żebyś była szczęśliwa.
      Pozdrawiam
      Ciocia Dobra Rada
      • Gość: Violetka_13 Re: Jak ja byłam w Twoim wieku... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 23:21
        a jakbym mu powiedziała, że chce z nim uprawiać seks w pozycji tantrycznej? to
        by był dobry temat?
        • eela_ Seks?????????????? 09.01.03, 23:32
          Za moich czasów nie było tych bezeceństw, to nie wiem. Ale myślę, ze mogłabyś
          go zaprosić na lody i poczekać na rozwój wydarzeń. Opowiedz koniecznie jak Ci
          poszło.
          • buggi Re: Lody? 10.01.03, 00:23
            eela_ napisała:

> Za moich czasów nie było tych bezeceństw, to nie wiem. Ale myślę, ze
            mogłabyś
            > go zaprosić na lody i poczekać na rozwój wydarzeń. Opowiedz koniecznie jak
            Ci
            > poszło.

na co? na lody? gardlo jeszcze rozboli. Violka ty lepiej neoangin wez ze
            soba.
          • Gość: Violetka_13 Re: do eeli_ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 08:52
            eela_ napisała:

> Za moich czasów nie było tych bezeceństw, to nie wiem. Ale myślę, ze mogłabyś
            > go zaprosić na lody i poczekać na rozwój wydarzeń. Opowiedz koniecznie jak Ci
            > poszło.

To za twoich czasuw jeszcze nie wymyślili sexu?
        • Gość: kaziak Re: Jak ja byłam w Twoim wieku... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.01.03, 01:10
          Mysle ze mogloby zadzialac, ale ciekaw jestem jak by to brzmialo z ust 13-
          latki:)
          "Ej sorry fajny jestes...eee a moze pouprawiamy sex tantryczny...?":)

Wiesz w waszym wieku to chyba lepsze jest kino, lub np. lyzwy, ew. poprostu
          idzie gdziesa pogadac, byle cieplo bylo, wiec dwor odpada. Proponuje jakas
          kawiarnie.
          • Gość: fifika Re: Jak ja byłam w Twoim wieku... IP: 24.157.198.* 10.01.03, 05:31
            Pouczcie sie razem ortografii, a nuz sie przyda za pare lat, z mamusia nie
            bedziesz sie dusic do konca zycia. Oby dlugiego, bo wiesz, dragi, szlugi,
            pifffko, i nie tylko ... Nie to zebys nie znala, nie, po prostu nie ma klimatu.
            Eh, dosc trucia. Ooo, ja mam lat 15.
    • Gość: Andżelika Re: pomuzcie prosze!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 07:42
      Coś Ty Violka powiec mu że ci siem podoba i nie owijaj niczego bo go
      stracisz,wiesz ta Paula jezd podstempna i on siem jej podoba a ona idzie na
      całość.Loda morzesz mu zrobić czemu nie na poczontek.Sex tantryczny to nuda za
      długo to trwa po co bendziesz czas tracic.Wiesz w Galerii Stadion widziałam
      takie fajne bluski przezroczyste bordowe kup zobaczysz jakie wrarzenie na nim
      zrobisz.Powodzenia hejka.
    • dzordan13 ty mi tesz pomusz 10.01.03, 10:19
      Vjoletka. co ty robisz na takim oldskulowym forum? przeciez tu same staruchy.
      ja ci moge pomuc ale ty mi tesz pomusz.
      sluchaj Vjoletka byl u nas ostatnio siadz po koledzie i mowil ze trzeba konczyc
      ostre balowanie bo niedlugo nadejdzie jakis "wielki post" - mam pytanie: od
      kogo nadejdzie ten post i ile mega bedzie zajmowal? i skad ksiadz wie takie
      rzeczy? oni tez sa na forum?
      • Gość: mi Re: ty mi tesz pomusz IP: *.acn.pl 10.01.03, 10:47
        dzordan13 napisał(a):

> bo niedlugo nadejdzie jakis "wielki post" - mam pytanie: od
        > kogo nadejdzie ten post i ile mega bedzie zajmowal?

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka