lucase 03.07.06, 20:23 Mam problem z "fabrycznym" catalinowskim wentylatorem. Możecie podpowiedzieć, gdzie można je naprawić, czy też skorzystać z jakiejś gwarancji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzrobert Re: Wentylatory 03.07.06, 21:18 A jaki to problem? No i kiedy podpisałeś/aś akt ostateczny. Może masz jeszcze gwarancję lub rękojmię. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekh77 Re: Wentylatory 03.07.06, 22:51 Zerknij do gabloty , tam jest chyba telefon do panow od wentylacji (Oni mi wymieniali wentylator z lazienki) Jesli nie ma w gablocie popros ochrone. Co do Gwarancji to nnie mam pojecia co i jak ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doranty Re: Wentylatory 04.07.06, 14:50 u mnie byl problem z wentylatorem! od czasu do czasu cos w nim walilo i dudnilo..... przyszedl pan i wyginal blaszke i pomoglo:) to bylo za czasow pana pielaka, kiedy to fachowcy pomagali w roznych usterkach. potem byl u mnie problem z elektryka i po wielu telefonach do pana krzysztofa obiecal mi przyjscie fachowca.... czekam na niego trzeci miesiac....na szczescie przyszedl inny wezwany prywatnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucase Re: Wentylatory 05.07.06, 07:46 Dziękuję wszystkim serdecznie za odpowiedzi, niestety przeszło rok temu podpisałem akt ostateczny, jak sądzę nie mam już ani gwarancji ani rękojmi Odpowiedz Link Zgłoś