Gość: Maniek IP: *.acn.waw.pl 05.08.06, 10:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pracownik MPO Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta IP: *.aster.pl 05.08.06, 11:01 To że MEDIA MARKT miało zawszw głupie reklamy wiemy od dawna ale tym spotem potwierdziła jeszcze większom swoją głupotę i beznadziejnośc Brawo dla firmy powinni przeprosić nas wszystkich pracowników MPO za to oszkalowanie Mediowcy myślą że jak oni pracują pod dachem w ciepłych i suchyh pomieszczeniach to im wszystko wolno niech przyjda tylko na jeden dzien popracować przy opr żnioaniu pojemników to im się odechce po dwuch godzinach i może zrozumiom jak są beznadziejni Odpowiedz Link Zgłoś
mdemo1 Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 05.08.06, 12:16 może i niesmaczna reklama, ale nie można uciekać od problemu brudu w stolicy. Wszyscy dobrze wiedzą że przez dziadostwo i przyjezdnych Warszawa robi się coraz brudniejsza.Dlatego niech MPO nie unosi się honorem i rozwiąże ten problem tak żeby nie było pretekstu do takich reklam.Jak ktoś uważa że MPO świetnie spełnia swoje obowiązki, to niech pojedzie na prawą stronę miasta, bo tam wogóle nie spełnia swoich obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 05.08.06, 14:56 mdemo1 napisał: > może i niesmaczna reklama, ale nie można uciekać od problemu brudu w stolicy. > Wszyscy dobrze wiedzą że przez dziadostwo i przyjezdnych Warszawa robi się > cora z brudniejsza.Dlatego niech MPO nie unosi się honorem i rozwiąże ten > problem tak żeby nie było pretekstu do takich reklam.Jak ktoś uważa że MPO > świetnie spełnia swoje obowiązki, to niech pojedzie na prawą stronę miasta, > bo tam wogóle nie spełnia swoich obowiązków. Kloego, prawda, ale mylisz adresatów. Za czystość w mieście odpowiada Zarząd Oczywszczania Miasta, natomiast MPO jest dziś spółką z o.o. działającą w oparciu o podpisane umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 06.08.06, 12:31 Honor obroniony, ale jak rozumię syf w mieście został, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 06.08.06, 12:52 Wczoraj na festiwalu w Sopocie żartowali: Co przetrwa wojnę atomową? - szczury i Kombii. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta IP: *.toya.net.pl 06.08.06, 14:31 Przez dziadostwo i przyjezdnych? Co, jakies kompleksiki wychodza? Przyjezdni niby bardziej brudza niz rodowita warszaffka hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
coldfusion Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 06.08.06, 17:22 tak się akurat składa żę przyjezdni robią syf straszny, ponieważ prawie każdy mówi, że nie lubi tego miasta, więc też go nie szanuje i nie dba o to żeby było czyste.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta IP: *.toya.net.pl 06.08.06, 14:35 Tak baranie.Najwiecej śmiecą przyjezdni po W-wiacy nie produkuja śmieci-oni je utylizują w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 06.08.06, 15:39 zważywszy że po "wyzwoleniu" warszawa był bezludnym rumowiskiem, zasiedlonym przez przybyszy a nowa władza niechętnie witała wracających warszawiaków ... to masz w warszawie samych przjezdnych. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 06.08.06, 13:49 A ja w ubiegłą niedziele widziałem 3 szczury, i to w biały dzień! Tylko coś jakoś chudo wyglądały, czyżby po diecie z Kaczorów? To było w parku Szczęśliwickim. A 5 lat temu w zimę też jeden szczur próbował się ogrzać w metrze na stacji Politechnika. Czy mu się to udało nie wiem bo dopiero był na schodach Odpowiedz Link Zgłoś
coldfusion Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 06.08.06, 17:45 ojej to straszne!!!! jakbyś nie wiedział gamoniu, to szczury w miastach są i były od początku świata. i nawet jakieś 'superturboEmPeO' im nie zaradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta IP: 80.48.242.* 06.08.06, 13:29 Już mysłałem że posprzątali! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Zamiast się sądzić niech posprzątają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 13:43 ...wtedy nie będzie takich billboardów. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Zamiast się sądzić niech posprzątają... 06.08.06, 13:58 Jak zwykle - honor obroniony, syf pozostał... Odpowiedz Link Zgłoś
dominutka re 06.08.06, 14:32 Nie zwalajmy całej winy na służby oczyszczania. Winni są przede wszystkim ludzie. I to niezależnie od tego czy są miejscowi czy przyjezdni. Trzeba zmienić ich mentalność i nawyki. Odpowiedz Link Zgłoś
rrosemary oj, a ja myslalam, ze obronilo honor tzn zaczelo 06.08.06, 15:34 sprzatac,wymienilo smietniki na nowe, postawilo wiecej smietnikow etc. Z calym szacunkiem dla smieciarzy, ale mogloby byc lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Nie zawsze trzeba komus płacić forsę 06.08.06, 15:57 Czasem wystarczy powiedzieć "przepraszam". Niestety większość Polaków tego nie rozumie. Ja jestem w stanie nawet odpuścić jak ktoś mi stuknie samochód i powie szczerze i grzecznie przepraszam. Jeśli natomiast zaczyna się stawiać i nie daj Boże wmawiać mi, że to była moja wina... Oooo, to ma porządnie prze*ebane i powinien przygotować się na duuuże wydatki. Pozdrawiam wszystkich kulturalnych warszawiaków (tych prawdziwych, oczywiście) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe MPO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.06, 16:48 Media Markt to wlasnie instytucja idiotow, robic negatywna kampanie reklamową w miescie w ktorym stawia sie swoj market??? To jest wlasnie idiotyzm !!! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: MPO 06.08.06, 17:00 tak czy inaczej warszawa to : brud , smrod i ubustwo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardy Re: MPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 18:55 Tak, to prawda. A ty jesteś jeszcze analfabetą. Pisze się: "ubóstwo". Bo to, że polskie literki w komputerach od 15 lat, a ich nie zauważasz jeszcze Ci wybaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szop pracz Tylko cwoki robia zakupy w MediaMarkt... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.06, 18:07 podobnie jak w Biedronce. Odpowiedz Link Zgłoś