Dodaj do ulubionych

Jak MPO obroniło honor swój i miasta

IP: *.acn.waw.pl 05.08.06, 10:01
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pracownik MPO Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta IP: *.aster.pl 05.08.06, 11:01
      To że MEDIA MARKT miało zawszw głupie reklamy wiemy od dawna ale tym spotem
      potwierdziła jeszcze większom swoją głupotę i beznadziejnośc Brawo dla firmy
      powinni przeprosić nas wszystkich pracowników MPO za to oszkalowanie Mediowcy
      myślą że jak oni pracują pod dachem w ciepłych i suchyh pomieszczeniach to im
      wszystko wolno niech przyjda tylko na jeden dzien popracować przy opr żnioaniu
      pojemników to im się odechce po dwuch godzinach i może zrozumiom jak są
      beznadziejni
      • mdemo1 Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 05.08.06, 12:16
        może i niesmaczna reklama, ale nie można uciekać od problemu brudu w stolicy.
        Wszyscy dobrze wiedzą że przez dziadostwo i przyjezdnych Warszawa robi się coraz
        brudniejsza.Dlatego niech MPO nie unosi się honorem i rozwiąże ten problem tak
        żeby nie było pretekstu do takich reklam.Jak ktoś uważa że MPO świetnie spełnia
        swoje obowiązki, to niech pojedzie na prawą stronę miasta, bo tam wogóle nie
        spełnia swoich obowiązków.
        • dorsai68 Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 05.08.06, 14:56
          mdemo1 napisał:

> może i niesmaczna reklama, ale nie można uciekać od problemu brudu w stolicy.
          > Wszyscy dobrze wiedzą że przez dziadostwo i przyjezdnych Warszawa robi się
          > cora z brudniejsza.Dlatego niech MPO nie unosi się honorem i rozwiąże ten
          > problem tak żeby nie było pretekstu do takich reklam.Jak ktoś uważa że MPO
          > świetnie spełnia swoje obowiązki, to niech pojedzie na prawą stronę miasta,
          > bo tam wogóle nie spełnia swoich obowiązków.

Kloego, prawda, ale mylisz adresatów. Za czystość w mieście odpowiada Zarząd
          Oczywszczania Miasta, natomiast MPO jest dziś spółką z o.o. działającą w
          oparciu o podpisane umowy.
          • kontonaspam Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 06.08.06, 12:31
            Honor obroniony, ale jak rozumię syf w mieście został, tak?
            • frant3 Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 06.08.06, 12:52
              Wczoraj na festiwalu w Sopocie żartowali:
              Co przetrwa wojnę atomową?
              - szczury i Kombii.

--
              Frant - humor, satyra, krytyka
        • Gość: ewa Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta IP: *.toya.net.pl 06.08.06, 14:31
          Przez dziadostwo i przyjezdnych? Co, jakies kompleksiki wychodza? Przyjezdni niby bardziej brudza niz rodowita warszaffka hehe.
          • coldfusion Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 06.08.06, 17:22
            tak się akurat składa żę przyjezdni robią syf straszny, ponieważ prawie każdy
            mówi, że nie lubi tego miasta, więc też go nie szanuje i nie dba o to żeby było
            czyste..
        • Gość: nina Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta IP: *.toya.net.pl 06.08.06, 14:35
          Tak baranie.Najwiecej śmiecą przyjezdni po W-wiacy nie produkuja śmieci-oni je
          utylizują w kuchni.
        • olias Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 06.08.06, 15:39
          zważywszy że po "wyzwoleniu" warszawa był bezludnym rumowiskiem, zasiedlonym
          przez przybyszy a nowa władza niechętnie witała wracających warszawiaków ... to
          masz w warszawie samych przjezdnych.
      • stasi1 Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 06.08.06, 13:49
        A ja w ubiegłą niedziele widziałem 3 szczury, i to w biały dzień! Tylko coś
        jakoś chudo wyglądały, czyżby po diecie z Kaczorów? To było w parku
        Szczęśliwickim. A 5 lat temu w zimę też jeden szczur próbował się ogrzać w
        metrze na stacji Politechnika. Czy mu się to udało nie wiem bo dopiero był na
        schodach
        • coldfusion Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta 06.08.06, 17:45
          ojej to straszne!!!!
          jakbyś nie wiedział gamoniu, to szczury w miastach są i były od początku świata.
          i nawet jakieś 'superturboEmPeO' im nie zaradzi.
    • Gość: xxx Re: Jak MPO obroniło honor swój i miasta IP: 80.48.242.* 06.08.06, 13:29
      Już mysłałem że posprzątali! :-)
    • bergman1 to przejdzie do historii świata 06.08.06, 13:36
      napewno.
    • Gość: asd Zamiast się sądzić niech posprzątają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 13:43
      ...wtedy nie będzie takich billboardów.
      • wari Re: Zamiast się sądzić niech posprzątają... 06.08.06, 13:58
        Jak zwykle - honor obroniony, syf pozostał...
    • dominutka re 06.08.06, 14:32
      Nie zwalajmy całej winy na służby oczyszczania. Winni są przede wszystkim
      ludzie. I to niezależnie od tego czy są miejscowi czy przyjezdni. Trzeba
      zmienić ich mentalność i nawyki.
    • rrosemary oj, a ja myslalam, ze obronilo honor tzn zaczelo 06.08.06, 15:34
      sprzatac,wymienilo smietniki na nowe, postawilo wiecej smietnikow etc. Z calym
      szacunkiem dla smieciarzy, ale mogloby byc lepiej.
    • ppo Nie zawsze trzeba komus płacić forsę 06.08.06, 15:57
      Czasem wystarczy powiedzieć "przepraszam". Niestety większość Polaków tego nie
      rozumie. Ja jestem w stanie nawet odpuścić jak ktoś mi stuknie samochód i powie
      szczerze i grzecznie przepraszam. Jeśli natomiast zaczyna się stawiać i nie daj
      Boże wmawiać mi, że to była moja wina... Oooo, to ma porządnie prze*ebane i
      powinien przygotować się na duuuże wydatki. Pozdrawiam wszystkich kulturalnych
      warszawiaków (tych prawdziwych, oczywiście) :)
    • Gość: pepe MPO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.06, 16:48
      Media Markt to wlasnie instytucja idiotow, robic negatywna kampanie reklamową w
      miescie w ktorym stawia sie swoj market??? To jest wlasnie idiotyzm !!!
      • indianski Re: MPO 06.08.06, 17:00
        tak czy inaczej warszawa to : brud , smrod i ubustwo .
        • Gość: hardy Re: MPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 18:55
          Tak, to prawda. A ty jesteś jeszcze analfabetą. Pisze się: "ubóstwo". Bo to, że
          polskie literki w komputerach od 15 lat, a ich nie zauważasz jeszcze Ci wybaczę.
    • rach_ciach Szwabskie "poczucie humoru"....................... 06.08.06, 17:06
    • Gość: szop pracz Tylko cwoki robia zakupy w MediaMarkt... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.06, 18:07
      podobnie jak w Biedronce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka