Gość: maciex IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 15:06 Mam pytanie: Czy dzisiejsi manifestujący rolnicy przywożą ze sobą przenośne toalety, czy chodzą "za stodołę" do Łazienek? Muszą to przecież gdzieś załatwiać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omar1 Re: Higiena rolników 04.03.03, 15:12 Gość portalu: maciex napisał(a): > Mam pytanie: Czy dzisiejsi manifestujący rolnicy przywożą ze sobą przenośne > toalety, czy chodzą "za stodołę" do Łazienek? Muszą to przecież gdzieś > załatwiać :) ależ oczywiscie ,niektórzy w poszukiwaniu Toalet zapedzali sie pod Victorię. Inni co bardziej naprani zchodzili z Placu do autobusów i tam oddawali mocz. I nie ma sie czego dziwić,chłopi naja tak wrażliwe pęcherze ,że jak im sie zachce to musza zaraz sie odlac.Niektórzy mając znieczulenie wewnętrzne robią to w spodenki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Inwazja obsranych gumiaków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 15:17 Inwazja obsranych gumiaków... Znów przez tydzień będzie po mieście waliło gnojowicą... Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Higiena rolników 04.03.03, 16:45 Obsługa Parku Saskiego ma Toi-Toia przy Wierzbowej. Widziałem na własne oczy, jak przez cały czas "Manifestacji" stała kolejka do tego jedynego wychodka w okolicy długa na kilkadziesiąt chłopa... Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Higiena rolników 04.03.03, 16:45 Obsługa Parku Saskiego ma Toi-Toia przy Wierzbowej. Widziałem na własne oczy, jak przez cały czas "Manifestacji" stała kolejka do tego jedynego wychodka w okolicy długa na kilkadziesiąt chłopa... Odpowiedz Link Zgłoś