Dodaj do ulubionych

Antywojenne demonstracje

IP: *.acn.waw.pl 25.09.06, 08:13
Polskie Wojsko powinno bronić polskich granic a nie wdawać się w jakąś zawieruchę wywołaną przez kowboja Busha i jemu podobnych.USA naważyło sobie piwa to niech je teraz wypije ale nie wspólnie z naszymi wojskami.
Obserwuj wątek
    • andaral Re: Antywojenne demonstracje 25.09.06, 09:36
      He, co za ograniczony tok myślenia. Mój kolega i jego znajomo, są zawodowymi
      żołnierzami i jak słyszą takie gadki, to ich coś trafia. Oni po to szli do
      wojska, aby własnie strzec pokoju, a nie siedzieć sobie w koszarach za psie
      pieniądze. Zawodowi żołnierze marzą o takich wyjazdach, po to się szkolili. Ja
      osobiście znam sprawe i jak słyszę takie mowy antywojenne to mnie coś zaczyna
      strzelać, a najciekawsze w tym wszystkim, że mówią o tym ludzie, którzy nic nie
      wiedzą o wojsku, a żółnierza to widzieli podczas jakiegoś święta. Ludzie,
      jeżeli już protestujecie, to pogadajcie najpierw z tymi co jadą, nikt ich do
      tego nie zmusza, oni sami chcą tam jechac i liczą się s tym że mogą zginąć,
      taki ich zawód.
    • Gość: lupus71 Re: Antywojenne demonstracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 15:10
      durny obesrańcu, z wrogiem należy walczyć tak by to on ginął w swojej obronie, na jego ziemi a nie u nas.
    • Gość: xxx222 Antywojenne demonstracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:03
      Ilu było uczestników tych demostracji?
    • jan-w Re: Antywojenne demonstracje 27.09.06, 22:46
      A jak ci się podobała postawa tych którzy w 1939 roku, nie chcieli umierać za
      Gdańsk i pozostawili Polskę na łup Stalina i Hitlera?
      Czy sojusz wojskowy ma polegać na tym, że inni maja bronić Polski przed
      najeźdzcą, a Polska innych nie? To niemożliwe. Zastanów się trochę, zamiast
      powtarzać zgrane lewackie hasła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka