Dodaj do ulubionych

Czy sa tu przyszle mamy z Izabelina i okolic?

IP: *.* 15.04.02, 11:32
Mam na imie Agnieszka, termin porodu na 9 wrzesnia i szukam kontaktu z przyszlymi mamami z Izabelina, Hornowka lub Lipkowa. Pozdrawiam,Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: Zilka Są! IP: *.* 15.04.02, 21:28
      Cześć! Mieszkam w Izabelinie (200 m. od szkoły) a termin (jako taki bo będę miała CC) mam na 15 sierpnia czyli podobnie. Jeśli masz ochotę napisz do mnie na priva. Chociaż narazie głównie pracuje i to w dużych ilościach to chętnie się przejdę na jakiś spacer albo coś w tym stylu. No a poza tym może mi powiedz jaki wózek planujesz kupić bo to i termin podobny a drogi to juz zupełnie te same :)A czy ty jesteś "rodowitą" mieszkanką Izabelina czy przeprowadzoną (hihi może się w ogóle znamy?)
      • Gość: piesek Re: Są! IP: *.* 16.04.02, 09:04
        Zilka napisała/ł:\r> Cześć! Mieszkam w Izabelinie (200 m. od szkoły) Witam serdecznie!napisalam do Ciebie na priva, ale dopisuje sie tez w watku, bo moze ktos do nas jeszcze dolaczy?Pozdrawiam,Agnieszka 31
    • Gość: 21081970 Re: Czy sa tu przyszle mamy z Izabelina i okolic? IP: *.* 28.04.02, 17:34
      Cześć dziewczyny,Ja już jestem mamusią 2-letniej Marianny ale w maju będzie siostrzyczka! Mieszkam w Kiełpinie, może to nie tak znowu bardzo po sąsiedzku ale też i nie strasznie daleko. Odnośnie wózka to ja kupiłam implast pepino, droższy ale świetny jest inglesina magnum lub bebecar rider ale te ceny brrr. Pozdrawiam, Gośkacianakmaga@poczta.onet.pl
    • Gość: Ewa21 Re: Czy sa tu przyszle mamy z Izabelina i okolic? IP: *.* 09.08.02, 10:54
      Czesc:)Mam na imie Ewa termin porodu tez mam na poczatek wrzesnia(dokladnie na 7) mieszkam w zielonkach wiec blisko:) Nikogo tu nie znam bo przeprowadzilam sie tu z Opola:) Meza poznalam wlasnie droga internetowa. Bede wdzieczna za jakis kontakt. Pozdrawiam:)...(i trzymaj sie juz nie dlugo:)
    • Gość: olaju Re: Czy sa tu przyszle mamy z Izabelina i okolic? IP: *.* 28.08.02, 12:26
      Ja już mamusia od 19 miesięcy ale chętnie spotkam się na spacerku i pogaduchy.Rzadko mam możl. tu zajrzeć.Podam tel. 505 586 119Serdecznie pozdrawiamOla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka